| Autor |
Zpráva |
J_J
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:23
- Nahlásit
mam ji doma..dneska jdu na cvicak..tak se pripomente zitra
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:24
- Nahlásit
J_J
Jaka nezodpovednost??? Nutnost.. Holt jsem musela na tyden ujechat pryc.. Muzik nehladovel, ten mel lednicu narvanou jidlem.. Moc toho v ni nezbylo..
Kalliope
Presne taaaaak!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:28
- Nahlásit
Fifi
vidis jak byl hooooodny...uklidil ti lednicku mel by dostat pochvalu
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:31
- Nahlásit
J_J
ta Fifi si taky ničeho neváží
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:35
- Nahlásit
J_J
Kalliope
Hele, vy dva!!! Podobny uklid lednice bych zvladla i sama!!! Lec to, co je vsude kolem v kuchyni, na to bych potrebovala mesic, a neeee par dni..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:39
- Nahlásit
Fifi
Podobny uklid lednice bych zvladla i sama!!!
No a kdybys propadala bezradnosti, jistě víš, komu máš zavolat!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:51
- Nahlásit
Nikita
Jiste, ze vim, sve soudruzce tasemnici.. Hele, jen pro predstavu - smazeny bedly, uzena polifka, celyy kure na houbach, atd... Fakt, byl skoro jak Viktor Čistič....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:02
- Nahlásit
Fifi
smazeny bedly, uzena polifka, celyy kure na houbach
A co chudinka jedl třetí den?!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:04
- Nahlásit
Fifi
ty hele, ale ty smažený bedly bych si teda dala .....nebudou eště takhle náhodou nějaký ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:07
- Nahlásit
Nikita
Draha, odjela jsem v utery, to mel jeste jine jidlo... a zapomnela jsi na to "atd" .. Ono zminovane bylo v lednici, v sobotu a nedeli byl se mnou a tak se cpal jinde... Jako bys neznala mou vyzivnou vesnickou stravu, opravdu to chudinka nebyl...
A dost o zradle, radsi nam drzte vsichni palce na sobotu, Amyk se jede "predvest" na svou prvni vystavu...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:11
- Nahlásit
Fifi
tak to držíme palce a hlavně přejeme samozřejmě úspěch
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:26
- Nahlásit
Fifi
A dost o zradle, radsi nam drzte vsichni palce na sobotu
No moment, právěže proto musím ladit formu! Slíbila jsi mi těch dvacet švestkovejch knedlíků, pak bude ještě ten hermoš na grilu (to vše v pátek). Naopak bychom měly dořešit, co hodíme na gril v sobotu, pořídíme nějaké masíčko?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:30
- Nahlásit
Nikita
Maciku, ja ti nic neslibovala, maximalne tak samotny svestky!!!!
A sobotu neres, vsak ten megahypersuper market pod cvicakem ma otevreno do 8 vecer, tak to se snad stihne... Ale pokud bys neco ze sve vlastni vule nakladala, tak bych si prosila cesneku JEN decentne!!!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:46
- Nahlásit
Fifi
Neslibovala? Tak Ty mi tu uděláš chutě, žes vyráběla knedlíky a já nedostanu ani jeden?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:59
- Nahlásit
Nikita
Ja ti dovezu hlavni surovinu, estli si pak doma omatlas tu modrou svinu sisatou bramborovym testem, je jen a jen na tobe.. Jak je to mozny, ze jsme uz zase u toho zradla???
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:56
- Nahlásit
Fifi
tak mám pár fotek na Píďátka na www.pida.estranky.cz z Kardašky, je jich málo, ale snad časem něco přidám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:05
- Nahlásit
Kalliope
Pekny fotky!!!!
A koukam, nejak sme se propadli. Tak aspon posunuju nahoru!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
Fifi
tak něco povidej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
Co chces slyset??
Ze Amyka ucim za pet minut dvanact nejakymu vystavnimu postoji, ze se to prase vcera vyvalelo v kocicinci a muselo byt okoupano, ze pred chvili blila kus PET lahve... ? atd.. ?
Pastelka nikde, sem cekala, ze se pochlubi s houbama, ale asi nasli "houby"..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:39
- Nahlásit
Fifi
jééé, náhodou, to jsou skvělý zážitky, nějaký trumfy ještě nemáš ?? S tebou a tou tvojí "skupinkou" se člověk vždycky tak nasměje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:44
- Nahlásit
Kalliope
Nevim, co je ti k smichu!!!! Rtw vyvalenej v prisernym smradu nebo ja posleze temer blici, kdyz sem ji myla na dvorku kyblem?? Skousnu hodne, ale ta kocka musela mit nejmin tak tejden zacpu a pak to z ni asi vylitnulo najednou... Este, ze sem urvala aspon Dorotu, mit takovy smradosky dve, to bych fakt tu savli hodila.. bleeeeeeeeeee! Zlata mesic lekla ryba u rybnika!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:15
- Nahlásit
Fifi
Kašli na postoj, ten teoreticky proberem zítra večer u grilu a pak už to ráno jenom naostro z fleku převedeš do praxe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:21
- Nahlásit
Nikita
Toho se prave bojiiiim, kdyz my dve zacneme neco "teoreticky" probirat, tak abych na tu vystavu vuuubec vstala!!! - resp., abych sla vubec spat!!!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:26
- Nahlásit
Čusíííík!! Konečně tu taky někdo tlachá! Všici musíte mít s psíkama natrénováno nejmíň na mistrák.
Fifi
Náhodou, houby jsme našli a já našla houbu svýho života. 16 cm kováře!!!! Byl nádhernej a zdravej a Roman řekl, že se na to může vykvajznout, proč ho nenašel on a tak.No prostě normální chlap, nooo.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:31
- Nahlásit
no ja znam jen Jardu Kovare
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:33
- Nahlásit
J_J
No jestli jsou všichni Kováři takhle pěkný a dobrý jako ten můj, tak ho beru
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
Ja houby svyho zivota nasla vloni na podzim!!! Prekrasny ohromny hriby, snad 10 pohromade, nadherny silny nohy, svetle tmavy klobouky, zlutoucky podhoubi, krasne modrajici... u Labe.. Toz jsem ihned doma vyrobila bramboracku, ze v ni varecha stala!! Ovsem, jaksi 5 l polifky absolutne nepozivatelne... Neb ony krasne hriby nebyly nic jineho nezli Satani!!! (neplest si s horcakem!, ty ja poznam!). Nikdy predtim jsem v horach lbc ani kolem Hk pravyho Satana nepotkala.. Jiz jsem poucena!
Polifka chutnala nedefinovatelne hnusne - horko-octovo-proste hnusne.. Tudle jsem ty krasne hriby potkala u nas v lese, tak jsem se jen pousmala a poprala jsem v duchu nekomu dobre chuti!! Ten zmetek je totiz dost jedovatej ale i dost vzacnej.. Proste na nej muzu narazit jen ja..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:40
- Nahlásit
Fifi
Ty jo! Tak to byla teda škoda tý polívky....hajzlové ďábelský!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:44
- Nahlásit
vzdyt jsou ozrany blee
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
To mi vypravej!!! Ja do bramborajzny vzdycky narvu snad 3 kg zeleniny a vseho moznyho.. Takhle celej velehrnec putoval do kanalu!!
Hele, a tech 16 cm mel jako v prumeru nebo do vysky??? Jako ten Kovar.. A se nedivim, kdyz jdu na houby s Petou, zasadne chodim par kroku za nim, a sbiram houby...
|