Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:49
- Nahlásit

Nikita
Tak nejak, netreba si hrat na hrdiny, taky beru do lbc zimni bundu, pomalu oteplovaky a holiny.. Tento zpusob leta zda se mi ponekud nestastnym...

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:49
- Nahlásit

Ahojky!
Fifi
Lotrinka je fakt krasavice a hrozně vyrostla!
Jinak Barunka bere antibiotika, takže bych ani do Kardašky nemohla. Opět se jí udělalo mlíko (jako po každým hárání), ale tentokrát do toho chytla i zánět, takže jsem včera vyplázla nemalou částku u veta, ale snad to bude ok. Pořád jsem na vážkách a nevím, jestli ji mám nechat vykastrovat nebo ne. Přeci jen už jí bude 6..

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:52
- Nahlásit

jessiertw
Ja bych to neresila.. Dorote bylo 6, kazdy harani falesku.. Ale operaci si uzila dosti, navic je u takhle velkyho plemene pravdepodobnost inkontinence... Proste - provadim ji pravidelnou mamologickou kontrolu, a doufam, ze s nama bude jeste dalsich 6 let minimalne.. A zanet do cecku teda, pravda, zatim jeste nechytla.. Ale prakticka rada - octovy nebo tvarohovy zabaly, to by melo pomoct.. Barcu pohlad za nas za vsechny!

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:56
- Nahlásit

Fifi
Právě se mi taky moc do ty operace nechce..Barunce pohlazení vyřídím, to bude mít určitě radost..pořád chudinka leží na dlažbě a chladí si to, takže dnes začnem i se zábalama. Dík

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:01
- Nahlásit

jessiertw
Jasne, neni zac. Jeste by mohlo pomoct obcas ji to zaledovat, ale rozumne, aby nemela z prsisek ledovou trist... Ale ten ocet - nam se osvedcil nejvic, jen pak ten octovej smrad je desnej, vleze vsude..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:08
- Nahlásit

Fifi
No kdybys jí viděla, vypadá jak když má doma 12 štěňat, škoda že má ten zánět, jinak bych k ní snad hodila těch 5 ovčounků co máme v útulku

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:17
- Nahlásit

jessiertw
Si to umim zive predstavit, pojizdna mlikarna...
A jak se ma zampion Kimecek? Zacala si mu uz vykat?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:42
- Nahlásit

Fifi
No mám z něho radost, z kluka jednoho dneska jedem na agi, tak doufám, že jako žampion ještě bude běhat

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:16
- Nahlásit

Tak pratele, jiz dopredu vam v Kardasce preji krasny vycvikovani, at se dari, a hlavne, at vam ve stanech neni moc velka kosa a neproprsi vam to tam!!! Fotte, fotte, a Nikito, ty si dej bacha na ouska...
Ja odjizdim za vycvikem v nedeli, taky se uz nemuzu dockat..

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:54
- Nahlásit

Fifi
Na ouška - to jako aby mi neomrzla, jo?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 16:19
- Nahlásit

tak se tu mějte páčko

Pastelka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:12
- Nahlásit

Krásné dobré ráno!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:51
- Nahlásit

Nazdar bazar!
Tak koukam, vsichni nekde v cudu..
Ja poslusne hlasim navrat z lbc, takhle vypecenej vycvik jsem jeste nezazila. Neee, ze prselo, ono chcalo a chcalo!! Vichr, proudy vody se valily z lesa, cvicak podmacenej, hruza des..
Amyk se druhej den hodila marod, naznala, ze v desti se preci necvici, tak si na zadnich nozkach ostruzinama podrazdeny polstarky vykousala dokrve. Tim jsme s obranama, bohuzel - byli tam skveli figuranti- musely skoncit, neb sotva lezla. Perdel byl naopak v desti nucen fungovat, aby si potvora jedna zvykla, pak uz pochopila, ze cim bude lip cvicit, tim rychleji pujde pod strechu do sucha.
Ale jinak bylo dobre, v klubovne po zatopeni do par minut teplicko, mam skvely zazitky ze vcerejska, kdy si tam prijeli na noc zacvicit vojaci - ty jejich prakticky kousky nemely chybu! Ringo, kousani na louce za svitu louci apod, proste paradicka.
A hlavne - kdyz Amyk nemoh cvicit, aspon jsem procourala lesy a kochala se obrovskyma kloboukama pravaku, kremenaku a kozaku. Dneska vecer - copak asi bude k papani? - jasne, smazenice ze zdravych horskych hub!

Pavko
Vse nejlepsi k svatku!!!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 01:09
- Nahlásit

Tak mam zanet Achilovky.. Boli boli, au au..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:02
- Nahlásit

Fifi
Ahojky!!! No konečně někdo! Všichni si někde klíďo cvičí a zdokonalují své znalosti v oblasti výcviku psů.... Jůůů ten zánět je teda pěkně blbej. jak dlouho se to léčí?
Jinak jsme absolvovali první dovolenou s Kytkou pod stanem a byla naprosto skvjeláááá! Kytice i dovolená!!!! Hřiby,hřiby,hřiby, lesy, pastviny....nikde nikdo,prostě paráda.

Pavka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 12:01
- Nahlásit

Fifi
Ahojda a díky za přání. Však to ještě v sobotu oslavíme páč máme u nás na cvičáku "výcvikový" den. Aneb G12, gulášek, kuřátka a spouta toho ostatního tekutého.
Doufám, že se chystáte příští víkend do Chrudimi a rotvíčky. Se tam uvidíme.
A jak vypadal nácvik na výstavu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:59
- Nahlásit

Pavka
Cauky, toz si oslavu poradne uzijte! Ja do Chrudimi bohuzel nedorazim, musim trcet v HK, Malici jedou na dovolenou, tak jim budu hlidat jozevcikovou. Coz me stve ani nevis jak.

Pastelka
Jak dlouho to budu lecit nevim, je to hnusny, vrze mi slacha az z toho mam husi kuzi, pajdam jak Žofre. Chjo. Neprselo vam na dovce? a kde jste vlastne byli?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:00
- Nahlásit

Fifi
Jééééžiši, tak to musí bejt sakra nepříjemný....brrrr až mi přeběhl mráz po zádech. Tak to máš asi i po cvičení s čubinama,viď? Tak to je teda pech. No jo, nejaký přeháňky byly, ale nic závratnýho.V noci trochu kosa,večer a ráno lezavo a mlha od rybníka, ale já si odpočinula a provětrala hlavu. Hlavně jsem sebou měla psici, takže to bylo parádní Byli jsme za Nejdkem (asi 50 km od Karlových Varů) nahoře v horách Co erdelka? Už cvičí za mokra?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:10
- Nahlásit

Pastelka
Perdelice byla velmi urazena, ale ted uz chape, ze i za deste se cvicit halt musi.
Mam po cviceni, i po houbach, chtela jsem dneska vyrazit, a prd. Ale snad to bude dobry, zitra se jedu podivat do Bolky na vystavu, tak kdyz to hnata snese, budu spokojena.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:20
- Nahlásit

Fifi
No však je taky paní dáma Přeci si nenamokne svoje kadeře...Amyk se bláta a mokrý trávy neštítí? Kytice to teď na mě začala zkoušet.Si myslí, že jí to jako projde Do Bolky to máš krapítek z ruky, ne? Co tam bude za psí výstavu?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:23
- Nahlásit

Fifi
No jo!!! Dyk já musím běžet domů!!!! Huráááá pátek! Šetři nohu a uvidíme se tu v Po. Pa a podrbej za mě smečku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ahojda,
dneska jsem byla na kukande v Boleslavi (Pastelko, byla tam Mezinarodka, mame to 50 km a Amyk je co se bahna tyka pekny prase) a bylo to fajne.. Pocasi akorat, jen v ty hale bylo na perdeliky pekny dusno.. Muzik objevil nekde bokem toceny selatko, tak byl celej spokojenej po porci praseciho masa, holky si doma chrupnuly obr uzeny usiska a maji zas nakoupeny mnamky az do listopadu...
Ati, zitra drzim palce, chtela jsem se na vas jet podivat, ale dnesek dal achilovce zabrat.. Tak dej vedet, a nejlip i neco nafot!

A zitra se vlastne navraci tabornici z Kardasky, tak se moooooc tesim na detailni popisky zazitku apod..

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2006 23:00
- Nahlásit

Pavka
Tak jsme to ted jeste diskutovali a je mozny, ze se pristi sobotu preci jen uvidime, vezmeme Křemýýýlka a Perdela, Bertu nechame v HK a pojedeme se podivat aspon na ten mistracek.. Toz se snad uvidime - pokud teda nebude lejt jak z konve..
A priprava na vystavu, mno, jak bych to jen rekla...

ati
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:35
- Nahlásit

Fifi
nic jsem nefotila,páč jsem magor a foták jsem nechala doma.
Ati má výbornou 1 CAC Caciba fena Rizza Earl Antonius sice přízeň ,ale zatím na ní neměla bylo vidět její mládí oproti dospělým fenám. Ale zvířata tam byla opravdu krásná,myslím že úroven jde nahoru

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 17:06
- Nahlásit

ati
Gratulujeme!!!! A kdopak dostal BOBika??

ati
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 17:55
- Nahlásit

Fifi
na BOBika jsme nečekali,museli jsme s Gabčou do Prahy(nákup apod) a na intr.

J_J
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 20:36
- Nahlásit

cauky, hlasim navrat z Kardasky..bylo to super..jen prvni cast tydne mohlo byt trosku tepleji..ale my jsme mazani a tak jsme se zahrivali svarackem fotek mam cca 1GB tj asi 1000...
btw: urcite jedem do chrudimi take kouknout...
az se prohrabu praci tak sem dam nejakou fotecku...v sobotu probehly "masovky" a dneska IPO-VPG...a rotackum se vesmes zadarilo...

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2006 20:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

J_J
Zdarec, tak vitam doma. Fotky sem nejaky nasypej, at se pokochame..
Budete v Chrudimi v sobotu?

Jessie
Ohromne gratulace holoprdce k dalsimu zampionovi!!!!!!!

J_J
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 08:27
- Nahlásit

jo jo budem

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2006 09:15
- Nahlásit

Tak ja cekam, cekam, kdy se tu objevi nejaky zazitky z Kardasky, a kde nic, tu nic..

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání