| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:49
- Nahlásit
Nikita
Tak nejak, netreba si hrat na hrdiny, taky beru do lbc zimni bundu, pomalu oteplovaky a holiny.. Tento zpusob leta zda se mi ponekud nestastnym...
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:49
- Nahlásit
Ahojky!
Fifi
Lotrinka je fakt krasavice a hrozně vyrostla!
Jinak Barunka bere antibiotika, takže bych ani do Kardašky nemohla. Opět se jí udělalo mlíko (jako po každým hárání), ale tentokrát do toho chytla i zánět, takže jsem včera vyplázla nemalou částku u veta, ale snad to bude ok. Pořád jsem na vážkách a nevím, jestli ji mám nechat vykastrovat nebo ne. Přeci jen už jí bude 6..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:52
- Nahlásit
jessiertw
Ja bych to neresila.. Dorote bylo 6, kazdy harani falesku.. Ale operaci si uzila dosti, navic je u takhle velkyho plemene pravdepodobnost inkontinence... Proste - provadim ji pravidelnou mamologickou kontrolu, a doufam, ze s nama bude jeste dalsich 6 let minimalne.. A zanet do cecku teda, pravda, zatim jeste nechytla.. Ale prakticka rada - octovy nebo tvarohovy zabaly, to by melo pomoct.. Barcu pohlad za nas za vsechny!
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:56
- Nahlásit
Fifi
Právě se mi taky moc do ty operace nechce..Barunce pohlazení vyřídím, to bude mít určitě radost..pořád chudinka leží na dlažbě a chladí si to, takže dnes začnem i se zábalama. Dík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:01
- Nahlásit
jessiertw
Jasne, neni zac. Jeste by mohlo pomoct obcas ji to zaledovat, ale rozumne, aby nemela z prsisek ledovou trist... Ale ten ocet - nam se osvedcil nejvic, jen pak ten octovej smrad je desnej, vleze vsude..
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:08
- Nahlásit
Fifi
No kdybys jí viděla, vypadá jak když má doma 12 štěňat, škoda že má ten zánět, jinak bych k ní snad hodila těch 5 ovčounků co máme v útulku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:17
- Nahlásit
jessiertw
Si to umim zive predstavit, pojizdna mlikarna...
A jak se ma zampion Kimecek? Zacala si mu uz vykat?
|
jessiertw
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:42
- Nahlásit
Fifi
No mám z něho radost, z kluka jednoho dneska jedem na agi, tak doufám, že jako žampion ještě bude běhat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:16
- Nahlásit
Tak pratele, jiz dopredu vam v Kardasce preji krasny vycvikovani, at se dari, a hlavne, at vam ve stanech neni moc velka kosa a neproprsi vam to tam!!! Fotte, fotte, a Nikito, ty si dej bacha na ouska...
Ja odjizdim za vycvikem v nedeli, taky se uz nemuzu dockat..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:54
- Nahlásit
Fifi
Na ouška - to jako aby mi neomrzla, jo?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 16:19
- Nahlásit
tak se tu mějte páčko
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 08:12
- Nahlásit
Krásné dobré ráno!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:51
- Nahlásit
Nazdar bazar!
Tak koukam, vsichni nekde v cudu..
Ja poslusne hlasim navrat z lbc, takhle vypecenej vycvik jsem jeste nezazila. Neee, ze prselo, ono chcalo a chcalo!! Vichr, proudy vody se valily z lesa, cvicak podmacenej, hruza des..
Amyk se druhej den hodila marod, naznala, ze v desti se preci necvici, tak si na zadnich nozkach ostruzinama podrazdeny polstarky vykousala dokrve. Tim jsme s obranama, bohuzel - byli tam skveli figuranti- musely skoncit, neb sotva lezla. Perdel byl naopak v desti nucen fungovat, aby si potvora jedna zvykla, pak uz pochopila, ze cim bude lip cvicit, tim rychleji pujde pod strechu do sucha.
Ale jinak bylo dobre, v klubovne po zatopeni do par minut teplicko, mam skvely zazitky ze vcerejska, kdy si tam prijeli na noc zacvicit vojaci - ty jejich prakticky kousky nemely chybu! Ringo, kousani na louce za svitu louci apod, proste paradicka.
A hlavne - kdyz Amyk nemoh cvicit, aspon jsem procourala lesy a kochala se obrovskyma kloboukama pravaku, kremenaku a kozaku. Dneska vecer - copak asi bude k papani? - jasne, smazenice ze zdravych horskych hub!
Pavko
Vse nejlepsi k svatku!!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 01:09
- Nahlásit
Tak mam zanet Achilovky.. Boli boli, au au..
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 08:02
- Nahlásit
Fifi
Ahojky!!! No konečně někdo! Všichni si někde klíďo cvičí a zdokonalují své znalosti v oblasti výcviku psů.... Jůůů ten zánět je teda pěkně blbej. jak dlouho se to léčí?
Jinak jsme absolvovali první dovolenou s Kytkou pod stanem a byla naprosto skvjeláááá! Kytice i dovolená!!!! Hřiby,hřiby,hřiby, lesy, pastviny....nikde nikdo,prostě paráda.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 12:01
- Nahlásit
Fifi
Ahojda a díky za přání. Však to ještě v sobotu oslavíme páč máme u nás na cvičáku "výcvikový" den. Aneb G12, gulášek, kuřátka a spouta toho ostatního tekutého.
Doufám, že se chystáte příští víkend do Chrudimi a rotvíčky. Se tam uvidíme.
A jak vypadal nácvik na výstavu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 13:59
- Nahlásit
Pavka
Cauky, toz si oslavu poradne uzijte! Ja do Chrudimi bohuzel nedorazim, musim trcet v HK, Malici jedou na dovolenou, tak jim budu hlidat jozevcikovou. Coz me stve ani nevis jak.
Pastelka
Jak dlouho to budu lecit nevim, je to hnusny, vrze mi slacha az z toho mam husi kuzi, pajdam jak Žofre. Chjo. Neprselo vam na dovce? a kde jste vlastne byli?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:00
- Nahlásit
Fifi
Jééééžiši, tak to musí bejt sakra nepříjemný....brrrr až mi přeběhl mráz po zádech. Tak to máš asi i po cvičení s čubinama,viď? Tak to je teda pech. No jo, nejaký přeháňky byly, ale nic závratnýho.V noci trochu kosa,večer a ráno lezavo a mlha od rybníka, ale já si odpočinula a provětrala hlavu. Hlavně jsem sebou měla psici, takže to bylo parádní Byli jsme za Nejdkem (asi 50 km od Karlových Varů) nahoře v horách Co erdelka? Už cvičí za mokra?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:10
- Nahlásit
Pastelka
Perdelice byla velmi urazena, ale ted uz chape, ze i za deste se cvicit halt musi.
Mam po cviceni, i po houbach, chtela jsem dneska vyrazit, a prd. Ale snad to bude dobry, zitra se jedu podivat do Bolky na vystavu, tak kdyz to hnata snese, budu spokojena.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:20
- Nahlásit
Fifi
No však je taky paní dáma Přeci si nenamokne svoje kadeře...Amyk se bláta a mokrý trávy neštítí? Kytice to teď na mě začala zkoušet.Si myslí, že jí to jako projde Do Bolky to máš krapítek z ruky, ne? Co tam bude za psí výstavu?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2006 15:23
- Nahlásit
Fifi
No jo!!! Dyk já musím běžet domů!!!! Huráááá pátek! Šetři nohu a uvidíme se tu v Po. Pa a podrbej za mě smečku.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 21:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ahojda,
dneska jsem byla na kukande v Boleslavi (Pastelko, byla tam Mezinarodka, mame to 50 km a Amyk je co se bahna tyka pekny prase) a bylo to fajne.. Pocasi akorat, jen v ty hale bylo na perdeliky pekny dusno.. Muzik objevil nekde bokem toceny selatko, tak byl celej spokojenej po porci praseciho masa, holky si doma chrupnuly obr uzeny usiska a maji zas nakoupeny mnamky az do listopadu...
Ati, zitra drzim palce, chtela jsem se na vas jet podivat, ale dnesek dal achilovce zabrat.. Tak dej vedet, a nejlip i neco nafot!
A zitra se vlastne navraci tabornici z Kardasky, tak se moooooc tesim na detailni popisky zazitku apod..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2006 23:00
- Nahlásit
Pavka
Tak jsme to ted jeste diskutovali a je mozny, ze se pristi sobotu preci jen uvidime, vezmeme Křemýýýlka a Perdela, Bertu nechame v HK a pojedeme se podivat aspon na ten mistracek.. Toz se snad uvidime - pokud teda nebude lejt jak z konve..
A priprava na vystavu, mno, jak bych to jen rekla...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 16:35
- Nahlásit
Fifi
nic jsem nefotila,páč jsem magor a foták jsem nechala doma.
Ati má výbornou 1 CAC Caciba fena Rizza Earl Antonius sice přízeň ,ale zatím na ní neměla bylo vidět její mládí oproti dospělým fenám. Ale zvířata tam byla opravdu krásná,myslím že úroven jde nahoru
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 17:06
- Nahlásit
ati
Gratulujeme!!!! A kdopak dostal BOBika??
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 17:55
- Nahlásit
Fifi
na BOBika jsme nečekali,museli jsme s Gabčou do Prahy(nákup apod) a na intr.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 20:36
- Nahlásit
cauky, hlasim navrat z Kardasky..bylo to super..jen prvni cast tydne mohlo byt trosku tepleji..ale my jsme mazani a tak jsme se zahrivali svarackem fotek mam cca 1GB tj asi 1000...
btw: urcite jedem do chrudimi take kouknout...
az se prohrabu praci tak sem dam nejakou fotecku...v sobotu probehly "masovky" a dneska IPO-VPG...a rotackum se vesmes zadarilo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 20:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
J_J
Zdarec, tak vitam doma . Fotky sem nejaky nasypej, at se pokochame..
Budete v Chrudimi v sobotu?
Jessie
Ohromne gratulace holoprdce k dalsimu zampionovi!!!!!!!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 08:27
- Nahlásit
jo jo budem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 09:15
- Nahlásit
Tak ja cekam, cekam, kdy se tu objevi nejaky zazitky z Kardasky, a kde nic, tu nic..
|