Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Zlínsko a psi typu bull
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:37
- Nahlásit

jindra 22

Dáma pracuje pro

naopak, dáma pracuje v oblasti potírání zločinu, ale to máš jedno, chuť tě uškrtit trvá

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:40
- Nahlásit

lidi děkuju, takhle jsem se nezasmála už dlouho...

jindra 22
Kdybys řekla sto za dvacetčtyři hodin, tož to bych zpozorněl.
někteří to zvládaj i za dvanáct hodin.. já nemam toho saňovýho , tak můžu nabídnout max 90 za 28, no jo, když se někdo musí pěkně 8 hodin v lese prospat...

soráč ale já fakt špatně nesu když si lidi pořizujou seveřany na gauč a ještě hůř když ještě tvrděj že s nima "dělaj"

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:45
- Nahlásit

Eninka

dáma pracuje v oblasti potírání zločinu,

Tak potírej, zaměř se na ty zkorumpovaný lumpy, co maj nakradeno a lidem se smějí do ksichtu, nebo to skončí defenestrací. Rath mě docela dostal... To už vypadá na morální apokalypsu v tomhle státě.

chuť tě uškrtit trvá

Nic proti tomu. SM je fajn koření. Akorát se nesmí přepepřit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:47
- Nahlásit

jindra 22

Tak potírej, zaměř se na ty zkorumpovaný lumpy

dej pokoj, nejsem policajtka

morální apokalypsu v tomhle státě

ještě sis nezvykl? Dyť ta už je tu dávno

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:52 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

bonc

soráč ale já fakt špatně nesu když si lidi pořizujou seveřany na gauč a ještě hůř když ještě tvrděj že s nima "dělaj"

No vidíš. A já jsem měl celej život seveřana u boudy. U táty na chalupě. Nosil mu tam zbytky vod voběda z nádražní restaurace. Von byl ajzlpoňák. No jednou jsem mu tam přines maso. Z Tesca. Prošlý. Jsem ho vytáh z popelnice, bys koukala, jak si hafík šmáknul... Mi normálně slzy tekly dojetím. Pak jsem dojel tu fašku rumu s Ferem. Pokračování příště.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:54
- Nahlásit

Eninka

Neříkej, že bude hůř, nebo začnu shánět náboje.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:56
- Nahlásit

jindra 22

Neříkej, že bude hůř

tak to snad ví každej, že ano

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:57
- Nahlásit

Eninka

dej pokoj, nejsem policajtka

Co teda seš? Že jsem tak asertivní?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:59
- Nahlásit

Eninka

tak to snad ví každej, že ano

Ano. To byl jen takový IQ test. Blbec si totiž myslí, že bude líp. Fajný chyták, co?

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 19:59
- Nahlásit

jindra 22

Co teda seš?

odnož FBI

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:02 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Eninka

odnož FBI

Takže FKSB? Ty vado. Já mám nejspíš už napíchnutej mobil. Zítra žílu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:06
- Nahlásit

jindra 22
Já mám nejspíš už napíchnutej mobil. Zítra žílu...
vono to spíš vypadá ,že tu máš napíchlou stabilně

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:09
- Nahlásit

davidkova renata

vono to spíš vypadá ,že tu máš napíchlou stabilně

Seš strašně ftipná, Davídková. Co piješ, že ti to tak myslí?

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:15
- Nahlásit

je tu dneska hrozná sranda, moc mě mrzí že se nemůžu už dál účastnit - musim jít balit, abysme mohli od zejtra pokořovat ty slovenský hory, ale asi to pro mýho nesaňovýho nepracovního psa nebude nic moc, dáme si těch 40km po nízkejch tatrách jenom 3x za dva dny - vůbec jsem si toho psa neměla pořizovat když mu nemůžu dát to původní vyžití...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:18
- Nahlásit

jindra 22
Seš strašně ftipná
máš tam chyby..pravopisný
bonc
když mu nemůžu dát to původní vyžití...
to já můžu... vlčácíí dycky žrali lidi,těcj je naštěestí všude dost takže cajk..čus du taky

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
máš tam chyby..pravopisný

Gdepak. Pokud de o pravopys, tak to jsem suterén. Sem z Dežem studoval zvlaštny školu.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:08
- Nahlásit

jindra 22
Jsem rád, že mi neříkáš: "Dobré ráno, sousede." Bůh zaplať za to...
a já bych si s Paw velice ráda říkala dobré ráno sousedko, Paw jsem sice viděla jen jednou, ale má to v hlavě v naprostém pořádku co se týče psů a byla bych fakt ráda, kdyby majitelé ostatních psů typu bull byli takoví jako ona, to by se žilo v poklidu

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:13
- Nahlásit

pawLINka
Mam nesanove psy a denne ujdeme vice nez 10 km
no to my tak nějak taky a to mám malé westíky, teda knírače

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:18
- Nahlásit

jindra 22
Tak, asi bydlíš v nějaké kynologické diaspoře
třeba si lamač vybírá prostě jen ty správné přátelé
taky vidím hodně lidí co jen obejdou se psama barák a to je jejich každodenní činnost, ale většina mým známých a přátel jsou takoví ti správní pejskaři, co se psům naplno věnují

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:49
- Nahlásit

Monty

a byla bych fakt ráda, kdyby majitelé ostatních psů typu bull byli takoví jako ona, to by se žilo v poklidu

Možné to je. Pak kloubouk dolů.

Tony
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 22:38
- Nahlásit

Monty
tak ono je obejít barák a obejít barák - pokud mě někdo ze sousedů vidí jen v určitou hodinu, tak si o mě myslí totéž. Se psem chodím záměrně často a někdy (před prací a před spaním) to je fakt jen na čůrání. A ten dotyčný pak už nevidí, že většinu dopoledne (mám trochu převrácenou pracovní dobu) pes lítá po venku.

Ale je fakt, že jsou opravdu psi, kteří toho času venku moc nepoznají (a to i mezi psy "zahradními").

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 23:24
- Nahlásit

Tony
Tomu naprosto rozumím, mám to, řekněme, trošku podobně. Chodím se psema ráno jen "vyčůrat" na blízkou louku, nachodíme s každou "várkou" cca kilák, tedy opravdu jen vyčůrání po ránu. Naše sousedka z toho např. vydedukovala, že toto je jediný pohyb, který naši psi mají Těžko by ji někdo vymluvil, že to, že mě pak celý den nevidí neznamená, že spím doma, ale jsem v 99% někde se psema
Fakt ale je, že někteří psi by i za ten kilák mohli být vděční, včetně těch "zahradních", kteří ven nepotřebují bo mají výběh, to dá rozum, že

Jinak super počteníčko
Všem majitelům "bojových" psů (včetně sebe) bych doporučovala řídit se radami jindry.
Jestli máte někdo nějaký krypťáky, nechte je rovnou utratit, ať jim nezpůsobujete trauma a ostudu v kontaktu s "plnohodnotnými" jedinci ty ostatní nechte někde v kotci dožít, ale bacha, raději se k nim ani netočte zády, páč jak na vás skočí picbul, máte to spočítaný

jindra 22
Jsem ráda, že takové "pejskaře" jako jsi ty nepotkávám příliš často, nemám ráda tento typ rasismu.
A ještě tématické foto
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/3798 01_276327705759968_100001482227911_798492_10589919 12_a.jpg
A tatáž fena

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 23:25
- Nahlásit

Sakra, chyba, tak ještě jednou

jindra 22
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 05:47
- Nahlásit

Eldoguero

Jestli máte někdo nějaký krypťáky, nechte je rovnou utratit,

Kdo tady mluví o utrácení krypťáků, dámo?

Prostě mě nemusíte, protože já nemusím bojové psy, a tak si mě tlačíte do roviny, kde mě chcete mít. Nic nového pod sluncem, běžná, i když trapná manipulace.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 05:51
- Nahlásit

Eldoguero

Jsem ráda, že takové "pejskaře" jako jsi ty nepotkávám příliš často,

Nápodobně... uvažuju, že si kvůli bojovým psům pořídím zbrojní průkaz. Nerad bych nečinně přihlížel, až mi jednou bude rvát BŠO na kusy pitbul nějakého debílka, který se tomu bude jen uchechtávat. Devítku a plný zásobník...

lamalucni
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 06:05
- Nahlásit

jindra 22
Prostě mě nemusíte, protože já nemusím bojové psy, a tak si mě tlačíte do roviny, kde mě chcete mít. Nic nového pod sluncem, běžná, i když trapná manipulace.
Od člověka, který se drze vecpal do tématu založeného za účelem vzájemného setkávání majitelů plemene jen proto, aby všem vysvětlil, co si o tomto plemeni a jeho majitelích myslí, to opravdu sedí.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 06:17
- Nahlásit

lamalucni

Chtěl jsem jen demokraticky vyjádřit svůj názor na dané téma. Předpokládám, že kdybych chválil, nebylo by to považováno za "drzé vecpání".

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 09:58
- Nahlásit

Tony
jasně, já taky večer chodím snad jen na pět minut, prostě fakt jen na vyčůrání, když je po práci vezmu na 2 -3 hoďky ven, tak se vrátíme kolem 7 - 8 večer a to by bylo zase do prvního ranního venčení dlouho, tak je ještě před spaním vezmu na rychlovenčení, ale sousedi mě potkávají jen se psy, takže ikdyž se nějak nevidíme, tak myslím, že vědí, že se někde couráme po procházkách apod., že nejsem ten typ, jen vyčůrat a jdeme domů
já třeba z našeho baráku vyloženě vím u většiny, kdo se psem chodí jen kolem baráku a kdo je bere na procházky

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 11:14
- Nahlásit

jindra 22

sory že zas prudim, ale kde v jakém standartu plemene jste viděl, že by bylo napsáno bojové plemeno? Max je tam psáno vyšlechtěn pro zápasy s býky později psí zápasy.

Tento výraz si vymysleli novináři.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 11:22
- Nahlásit

jindra 22
Kdo tady mluví o utrácení krypťáků, dámo?
Proč se ptáš? Souvisí to nějak s tebou
Prostě mě nemusíte, protože já nemusím bojové psy
To bych ani neřekla
Nic nového pod sluncem, běžná, i když trapná manipulace.
Aha, dík za objasnění
Nerad bych nečinně přihlížel
nečině ... hm ...
jednou bude rvát BŠO na kusy pitbul nějakého debílka, který se tomu bude jen uchechtávat.
Ale zase je fajn, že s touto zvláštní "realitou" tvého života počítáš, to je mi sympatický.

Dovol, přispěju svojí troškou do tématu. Dle některých měřítek máme už 8. "bojového" psa, přestože třeba pitbula jsme nikdy přímo jako našeho doma neměli. Amstafa z útulku nám několikrát napadlo dobrácké plemeno - dalmatin, přičemž panička hystericky ječela, ať si laskavě držíme toho "bojovýho" čokla (ten bojovej čokl byl na rozdíl od nebojového dalmatina na vodítku a ve chvíli napadení v těsné blízkosti páníčka). Netřeba podotýkat, že dalmatin nepatřil k těm ovladatelným psům. Další v pořadí byl argentinec, který, když jsem ho přivezla, byl přátelský vůči psům a do roka ho ani nenapadlo, že by se měl byť jen bránit, natožpak sám se rvát. V čase od půl roku do roka byl cca 20 krát (skutečně nepřeháním, byl dorvaný prakticky neustále) napaden jiným - nebojovým psem. Většinou to byl jezevčík, často NO, párkrát i ten dalamtin a několik kříženců neurčitého, avšak zaručeně nebojového původu.
Zdá se ti zvláštní, že po těchto zkušenostech se z něj stal rváč? Nicméně od malinka do dnešních dnů žije pes ve smečce, feny, staré psy, štěňata a výrazně menší psy neřeší - "bojový" pes, zvláštní ne?
Mohla bych takhle pokračovat dál, ale to bychom tu byli hodně dlouho, už takhle je to nečitelný elaborát
Chtěl jsem jen demokraticky vyjádřit svůj názor na dané téma
V pořádku, totéž dělám i já - majitel a chovatel "bojových" psů
Předpokládám, že kdybych chválil, nebylo by to považováno za "drzé vecpání
Skoro si myslím, že ve tvém případě i bylo ...

PS: reakce na fotky, typu - "Počkejte, až jim jednou křápne v bedně..." nebudou?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání