| Autor |
Zpráva |
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:11
- Nahlásit
Eninka
ale mám pocit, že u těch pitů apod. jsou ty následky fatálnější.
Přesně tak! O to kráčí především. To je také důvod, proč je chov těchto psů v řadě zemí regulován zákonem.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:18
- Nahlásit
Grin
asiati nemaj malý péro, všichni černoši ho nemaj velký a neběhaj maraton a nejsou dobrý na sport, všichni němci nejsou nácci a všichni rusové nejsou komunisti, všichni politici nejsou svině, všichni chovatelé nejsou množitelé, všichni prodejci nejsou podvodníci
a já jak dement čtu jiný nudný témata,přitom tady to žije
ale ty čenoši...hmmm..no nic...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:18
- Nahlásit
Baico
Dost se děsím, že takových omezenců je víc.
Nač ta hysterie, Baico?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:22 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
Eninka
asi mě tady roznesou na kopytech, ale mluvím jen sama za sebe! Já se psů typu bull bojím, doslova a do písmene, ale ne kvůli sobě, ale kvůli mým psům. Neopírám se o info z médií, ale o zkušenost mých známých - dvojích, co měli obojí pitbuly. Jeden z nich rozthal na kusy jinýho pejska, malýho, nějaký straší paní a druhej napadl kluka z rodiny u štědrovečerní večeře u stolu a vytrhl mu kus masa z ruky - podnět nebyl žádnej, údajně teda - z úst majitele bula. Každej pes může zaútočit a zabít, v tom nevidím ten rozdíl, ale mám pocit, že u těch pitů apod. jsou ty následky fatálnější.
Nikdy nic není bez podnětu.
Roztrhání druhého psa je fatální debilita majitele.
Napadení syna taktéž.
Ač to může znít sebevíce divně, bullům nepřepíná, ale jsou to normálně myslící psi. Loveckej pes loví, pasteveckej pase, zápasovej pes zabíjí, hlídací honí zloděje, tažnej chce běhat. Divný, že? Každej pes má svoje a je jen na majiteli, jak je schopnej a hlavně ochotnej přihlédnout k původu psa a dát mu tu práci, kterou potřebuje. Pak nebudou žádný zbytečný problémy. Essi mi rozumíš...
jindra 22
Eninka
ale mám pocit, že u těch pitů apod. jsou ty následky fatálnější.
Přesně tak! O to kráčí především. To je také důvod, proč je chov těchto psů v řadě zemí regulován zákonem.¨
Aaaaaaaaaa, pánovi došli argumenty, tak se chytá všeho, co kolem lítá, jo? Prosím tě, kolik žes říkal, že ti je let?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:27
- Nahlásit
Gi a smečka
Zlobivý chlapeček se zamračil na hodného bulíka...
Kolik majitelů bojových plemen je "normálních"? Až na pár kynologických nadšenců, což nepopírám, se často rekrutují z řad sociopatů a jiných deprivantů.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:31
- Nahlásit
jindra 22
Kolik majitelů bojových plemen je "normálních"?
1) moje kamarádka - v majetku dvou pitbulek - obě najednou, obě v bytě, ta druhá teď spolu s malinkatým chlapečkem
2) moje sousedka v majetku pitbulky
3) kluk s fenkou pitbula, kterýho potkávám při venčení a podle vzhledu bys ty asi rozhodně tipnul, že to je magorů král, ale psa má vychovanýho a pohodovýho
a to píšu prosím coby majitelka psa, kterýho pitbul napadl. Stačí to?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:32
- Nahlásit
No je fakt, že picbuma chce každej druhej debil, aby moch machrovat... zas takovej debil se nemůže divit, co se z jeho čokla "vyklube"... A běž proti němu po chodníku...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:33
- Nahlásit
jindra 22
Kolik majitelů bojových plemen je "normálních"? Až na pár kynologických nadšenců, což nepopírám, se často rekrutují z řad sociopatů a jiných deprivantů.
přesně,ale nejen majitelé bojových plemen...já jsem třeba deprivant a mám vofčáka, samozřejmě agresivního,to dá rozum že jo
|
Gi a smečka
Člen |
- Nahlásit
jindra 22
Zlobivý chlapeček se zamračil na hodného bulíka...
Jojo, to máš pravdu, Tím to nejspíš bude.
jindra 22
Kolik majitelů bojových plemen je "normálních"?
Rozhodně víc, než ty znáš. I když chápu, že pro tvé ego je strašně těžké připustit, že by ses mohl splést.
|
Grin
Člen |
- Nahlásit
Baico
v tomhle ti dost rozumim, já jsem nakonec ráda, že Grin nikdy mít potomky nebude... nicméně jsem v klidu, upustila jsem jen páru
Sízra Milanová
ale ty čenoši...hmmm..no nic...
jelito, určo se najde nějakej s malym přece, to žes na něj nenarazila eště nic neznamená
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Stačí to?
Nic není černý nebo bílý
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:34
- Nahlásit
každej ví, že největší bojovník se skrývá v rouše beránčím
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:36
- Nahlásit
Také mám smečku tvořenou i ze dvou ,,bojových" psů a jediný agresor mezi nima je jorkšír.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:40
- Nahlásit
Grin
jelito, určo se najde nějakej s malym přece, to žes na něj nenarazila eště nic neznamená
no promiň to musíš vynášet takový infa...už chápu proč tě vyrazily z tajný,todlenc nemá vobdoby
jindra 22
Proč si vykáte s Baico ,když s ostaními tady sis ani netelefonoval a tykáme si?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:41
- Nahlásit
Gi a smečka
Napadení syna taktéž
proti tomu nemám námitek, ale třeba ten psík rozbitej - pit byl neodvolatelnej, nevypáčitelnej, prostě jej mlátili, rozevírali tlamu, všechno možný a on, protože je jaksi "tvrdší pes", tak tak dlouho vytrval, dokud nezabil.
To s tou večeří, kámoš jej měl perfektně vychovanýho, ale fakt ukázkově, klidnej, pohodovej pes, poslušnej a tak - u večeře ležel pod stolem a všichni jedli a on vystartil zničehož nic a rovnou skok na prvního, kdo přišel pod ruku - teda pod tlamu.
Ale nebyla jsem u toho, to je fakt.
Ale jak říkám, nemám nic proti žádnýmu plemenu, jen konstatuju
svý vnitřní pocity, nejsou nijak dfamatický, ale "je to tam"
|
Grin
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
no promiň to musíš vynášet takový infa...už chápu proč tě vyrazily z tajný,todlenc nemá vobdoby
Pardon občas si nevidim do pusy
|
jindra 22
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
já jsem třeba deprivant a mám vofčáka, samozřejmě agresivního,to dá rozum že jo
No dyť já taky. Já sem si pořídil dokonce bílýho, prej bjelouši sou eště horší, než fašouni. Si přectaf. Štěně, a už mi roskousal pantofle, to je jasnej trhač.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit
helps
každej ví, že největší bojovník se skrývá v rouše beránčím
jindra 22
Štěně, a už mi roskousal pantofle, to je jasnej trhač
jasnej znak, že bude dobrej na obrany, nepromarni tuto jeho vlastnost
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:49
- Nahlásit
Sízra Milanová
Proč si vykáte s Baico ,když s ostaními tady sis ani netelefonoval a tykáme si?
To se zeptej jí. Ona mi začala vykat. Pro ní jsem zrádce, hajzl, lump, "pojídač psů". Zlej páníček štěňátka, údajně po jejím psovi, na kterýho neměla paní chovatelka "šťastnou ruku".
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit
jindra 22
No dyť já taky. Já sem si pořídil dokonce bílýho, prej bjelouši sou eště horší, než fašouni
si myslim právě..navíc každej ví že nejvíc lidí napadnou za rok vofčáci a jezefčíci...jenže koho by bavilo mít agresivního jezefce, to je nuda
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:53
- Nahlásit
Eninka
jasnej znak, že bude dobrej na obrany, nepromarni tuto jeho vlastnost
Obrany cvičit nehodlám, i kdyby měl vlohy. Nač mu takové věci vtloukat do palice? V případě potřeby se obráním sám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:54
- Nahlásit
jindra 22
Obrany cvičit nehodlám, i kdyby měl vlohy. Nač mu takové věci vtloukat do palice? V případě potřeby se obráním sám.
obrany jsou sport,ty kynologu.-)))) asi jako agility..netřeba je vtloukat,sou tam i bez toho
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:54
- Nahlásit
jindra 22
Nač mu takové věci vtloukat do palice?
a tak to byla jen reakce na ty pantofle přeci
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:56
- Nahlásit
Sízra Milanová
jenže koho by bavilo mít agresivního jezefce, to je nuda
A taky si ho třeba nikdo v tý trávě ani nevšimne. To takovej vofčák, toho nepřehlídne ani slepej.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:57
- Nahlásit
Eninka
a tak to byla jen reakce na ty pantofle přeci
Aha... už mi to došlo.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
netřeba je vtloukat,sou tam i bez toho
Jistě, ale nač je rozvíjet? Na takový sport kadím... ho radši vezmu do hor.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:11
- Nahlásit
jindra 22
Jistě, ale nač je rozvíjet? Na takový sport kadím... ho radši vezmu do hor.
Když tě to baví rozvíjej,když ne nerozvíjej a dělej něco jinýho...to je na každýho svobodnym rozhodnutí co mu je blízký přeci...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:13
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jo jo, pravdu díš, Sízro.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:18 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
jindra 22
údajně po jejím psovi
Jak údajně? Jak jste to myslel?
Sízra Milanová
To ti klidně povím, udržuju si odstup, abych dokázala být v mezích normy slušná. Prostě abych na plnou hubu nenapsala,co se mi dere na jazyk. Oslovování vykáním mi to ulehčuje.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:19
- Nahlásit
Baico
abych dokázala být v mezích normy slušná
Aj sí
|