Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Zlínsko a psi typu bull
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:14
- Nahlásit

Gi a smečka

tak bych si to rozhodně nemyslela

já to beru jen selským rozumem, že když bude mít někdo mého štěníka, kdo se psu věnuje, tak budu radši, než když by skončil někde na řetězu u boudy na dvoře, což nejde vyloučit.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:18 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Eninka
já to beru jen selským rozumem, že když bude mít někdo mého štěníka, kdo se psu věnuje, tak budu radši, než když by skončil někde na řetězu u boudy na dvoře, což nejde vyloučit.
Já zase beru selským rozumem, že budu mít radši štěně (psa) v rukou skvělého majitele, než v rukou nějakého jinřichovce. Essi mi rozumíš... Kontext jak kontex.

Baico
Poměrně dost mi záleží na psech, kteří jdou ode mě do nových rodin a děkuju Bohu za to, že se mi jindrové vyhýbaj.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:20 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Eninka

jé, ty jsi s ním jezdil?

Nejezdil, Eninko. Jeden haskoun je na saňový sport málo. Běhal jsem s ním, tahal mě místo saní. Obzvlášť manželce dělal velkou radost. Bez něj by asi na Lysou horu nevyšla. Ona ho měla uvázanýho nahoru, já pak dolů.
Naposled ji vytáhl na Boubín. Dva měsíce před svou smrtí... nesmím na to ani myslet.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:20
- Nahlásit

jindra 22
Já jsem si myslel, že bojová plemena neexistují. Můžu se zeptat, proč chováte takové psy? Třeba já chovám hafana pro radost, ne proto, aby někdy někoho zardousil...

dneska jsi ve formě
hele a to víš ,že pes je obrazem svýho pána? a že bojový plemeno může bejt a často je pohodový nekonfliktní mazlivý zvíře,zatimco třá labrador,symbol to mírumilovnosti,může bejt díky dementnímu pánovi adept na injekci?

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:21
- Nahlásit

Gi a smečka
Poměrně dost mi záleží na psech, kteří jdou ode mě do nových rodin
No tak mě taky. A chovatelka měla zatím taky dost šťastnou ruku. A i tady to vypadalo dobře. Pán se zajímal těšil se, dokonce měl právo prvního výběru. No zbytek už jsi četla sama.

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:26
- Nahlásit

davidkova renata třá labrador,symbol to mírumilovnosti,může bejt díky dementnímu pánovi adept na injekci? Pani to vám dokážu počtem jizev po dvou letech roznášky letáků po okolních obcích dva vepřadoři jeden vovčák tři kříženci kokršpaněl a kupodivu hromada jezefčíkovitých z bojových vemen se mě nedotkl ani jeden a byly docela v rovnováze co se počtu tejče moudrá zvířata sama usoudila,že mejch55kg je zcela neškodných a tudíš ignorovatelných

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:28 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Baico

A chovatelka měla zatím taky dost šťastnou ruku. A i tady to vypadalo dobře.

Jo, vypadalo. Třeba neměl dost šťastnou ruku někdo, kdo si od ní koupil psa. Třeba je takových víc, kdo ví?

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:31
- Nahlásit

jindra 22
Raději se k tomu, vzhledem k mému temperamentu nevyjádřím.

ani se vás o to nikdo neprosí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:31
- Nahlásit

danajasa
tady jich je jako sraček,a taky bíglové se dost přidávaj v poslední době,to je už vrchol..ovšem nevim zda jsou či nejsou s PP,páč pokud ne,jedná se o vořecha regulérního a nelze je zahrnovat do statistik myslim..malý bojový vemena což jsou v zásadě všichni jorci,bišonci,jezevčíci a podobný váhový kategirie ani nezminuju,sice maj úpa stejný projevy jako ti zabijáci bojoví,ale to nevadí,je to vlastně roztomilé a úsměvné,jsou přeci malincí že?

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:39
- Nahlásit

Baico

A i tady to vypadalo dobře. Pán se zajímal těšil se,

neznám Jindru22, ale nemyslím si, že jenom podle toho, jak diskutuje na tomto servru lze posuzovat, jestli je dobrej nebo špatnej páníček, nebo jestli lze litovat toho, že je u něj štěník.
A taky se nejde kolikrát divit těm, co sem přijdou nově, že můžou být zděšeni některými příspěvky a pak na ně reagují tak jak reagují. Místní už ví, co můžou od koho čekat a kdo jakej je, ale nově příchozí? Těžko....

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:44
- Nahlásit

Eninka

neznám Jindru22, ale nemyslím si, že jenom podle toho, jak diskutuje na tomto servru lze posuzovat, jestli je dobrej nebo špatnej páníček, nebo jestli lze litovat toho, že je u něj štěník.

Můj jediný problém je v tom, že jsem nedržel hubu. Jenže já to neumím.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:01
- Nahlásit

jindra 22

Můj jediný problém je v tom, že jsem nedržel hubu. Jenže já to neumím

a proč bys taky měl, nakonec jsme na diskuzi a na té se diskutuje, no ne? Každej tady dělá a říká co uzná za vhodný,
tak proč bys měl držet hubu (myslel-li jsi tady)

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:15
- Nahlásit

Eninka

Já jsem chtěl jen osvětlit důvod, proč může někdo napsat na mou adresu tohle: A chovatelka měla zatím taky dost šťastnou ruku. A i tady to vypadalo dobře.

To mě hluboce urazilo. Jako bych měl v plánu uvařit si ze štěníka guláš...

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:28
- Nahlásit

jindra 22

ale tak to není, prostě se neshodnete v názorech a vyjadřování, kašli na to a podrb psíka za uchem

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:29
- Nahlásit

já mám asi taky bojevé vemana

na té poslední v této řadě, má dokonce pěnu u huby

a takových fotek bych našla snad sto a to by řekl člověk, že westík je míromílovné vemeno

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:55
- Nahlásit

Monty

I když nejsem na malá plemena, musím uznat, že jsou roztomilí.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 19:58
- Nahlásit

Eninka

ale tak to není,

Bohužel je.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:18
- Nahlásit

jindra 22
Třeba je takových víc, kdo ví?

Já i ona to víme, protože je se všemi svými odchovy v kontaktu, což je vidět na jejích stránkách, kam přidává aktuální fotografie a informace. A to i o vnoučatech po jejích odchovech. Jste jediný, kdo měl kdy problém.
Já jsem na rozdíl od vás byla u každého jejich vrhu, kromě vrhu A, takže na rozdíl o vás vím o čem mluvím.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:46
- Nahlásit

Baico
takže na rozdíl o vás vím o čem mluvím.
No, poněkud problém vidím v tom, že jindra na rozdíl od ostatních zkušených chovatelů ví o čem mluví. Esi mi rozumíš.

Jinak já též chovám neméně zle bojové vemeno. Zde ukázka oblíbené činnosti - útok na nic netušící oběti.

Ale jinak ti prej Jindro vzkazuje, že je občas dobrej mokrej hadr na hlavu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:48
- Nahlásit

Gi a smečka

ty máš zase vtipný fotky, ťuťuňuňu

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:57
- Nahlásit

Eninka
Tož nekaž sabijákovi imidž.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 22:01
- Nahlásit

Gi a smečka
Zde ukázka oblíbené činnosti - útok na nic netušící oběti.
počki počki ty budeš v nově a plesku s titulkem bojové vemeno provedlo útok ulízáním

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 22:16
- Nahlásit

Gi a smečka
Jinak já též chovám neméně zle bojové vemeno. Zde ukázka oblíbené činnosti - útok na nic netušící oběti.
jo, to můžu potvrdit. Ten rozšláplý hrtan se mi hojil nejmíň dva měsíce

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:11
- Nahlásit

Gi a smečka
a slečna na fotce byly ulízaná k smrti...

jindro- jdi se někdy podívat na nějakou bull-show- pak uvidíš,jak jsou to nejzlejší hafani- nikdy jsem nebyla tak ulíbaná,jako tam- no proto zase jdeme

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:20
- Nahlásit

Baico

Jste jediný, kdo měl kdy problém.

Není to pravda. Vy jste druhá.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:22
- Nahlásit

Onehdá jsem vyfotila jednu těsně před útokem.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:24
- Nahlásit

jindra 22
Není to pravda. Vy jste druhá.
Nemyslela jsem, že jste jediný s nesestouplým varletem. Mluvila jsem o tom, že jako jediný máte pocit, že jste byl podveden.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:24
- Nahlásit

žanda

nikdy jsem nebyla tak ulíbaná,jako tam- no proto zase jdeme

Líbat se s pitbulem? Proti gustu žádný dišputát, líbejte se třeba s mořským krokodýlem, jde o vaši tvář...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:29
- Nahlásit

Baico

Mluvila jsem o tom, že jako jediný máte pocit, že jste byl podveden.

Víte, nechci to tady celé odznova detailně rozebírat. Vás stejně nepřesvědčím. Mám takový pocit, že si ani neuvědomujete, jakou medvědí službu zde paní chovatelce poskytujete...

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:47
- Nahlásit

jindra 22
medvědí službu zde paní chovatelce poskytujete...
Naopak, mě by to dost zajímalo.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání