Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Zlínsko a psi typu bull
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:36
- Nahlásit

Mám doma 3 pitbully a jednoho německého pinče.

Člověka pokousal pouze ten pinč a nemá problém to kdykoliv zopakovat, protože je dost nevypočitatelný a musím dávat pořád pozor. Na rozdíl od pitbullů...

Jinak za sebe říkám, že mi jsou názory nějakého Jindry nula nula (nebo dvacetdva? ) úplně volný. Evidentně ví kulový a takovému člověku nemám důvod se zpovídat proč mám doma picbumy a né haskouny.

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 13:43
- Nahlásit

jindra 22
ho radši vezmu do hor.

dej si bacha abys ho neutavil, přece jenom, neni to huskoun...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:17
- Nahlásit

Baico

Prostě abych na plnou hubu nenapsala,co se mi dere na jazyk.

Nic nevíte, někomu jen slepě věříte, ale především trapně žvaníte, slečno.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:23
- Nahlásit

bonc

dej si bacha abys ho neutavil, přece jenom, neni to huskoun..

Já vím. Už jsem si všiml. Haskoun tahal mě, já budu tahat vofčáka. Ne, dělám si srandu. Jako dospělák by měl ale něco pochodovým tempem zvládnout. O tahání samozřejmě neuvažuju, nejsem blázen. BŠO to nemá v popisu práce.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:27
- Nahlásit

pawLINka
Jinak za sebe říkám, že mi jsou názory nějakého Jindry nula nula (nebo dvacetdva?

Jsem rád, že mi neříkáš: "Dobré ráno, sousede." Bůh zaplať za to...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:30
- Nahlásit

jindra 22
Jsem rád, že mi neříkáš: "Dobré ráno, sousede." Bůh zaplať za to...
Já mám doma ty bojové psy, tudíž je jasné, že já žádné sousedy ani nemám. Žiju ve městě duchů, protože moji psi už celé město vyvraždili.
Došla jim ale potrava, proto není vyloučené, že se někam poblíž tebe nepřestěhuju.

Zas tak daleko od sebe nebydlíme.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:31
- Nahlásit

Baico
abych dokázala být v mezích normy slušná.

Vy nemáte důvod k neslušnosti. Seč jste byla správně informována...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:36
- Nahlásit

pawLINka

Došla jim ale potrava, proto není vyloučené, že se někam poblíž tebe nepřestěhuju.

O.K. v pořádku. Snad budu mít čas vyřídit si do té doby Zbrojní průkaz.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:38
- Nahlásit

pawLINka

Zas tak daleko od sebe nebydlíme.

Opravdu? To mě teda zajímá, jsem celý rozechvělý.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:40 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

jindra 22
Opravdu? To mě teda zajímá, jsem celý rozechvělý.
Tož já su taky Moravák.

Edit: Což je vlastně jasné podle toho, že jsem reagovala na tohle téma. Který se mimochodem totál díky tobě zaspamovalo a Pip už radši ani nepřišla.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:42
- Nahlásit

pawLINka
Mluvíš, jak by byla Morava nějaká dědina. Já už jsem se bál, že datluješ u stejného provajdra.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:44
- Nahlásit

jindra 22
Nic nevíte, někomu jen slepě věříte
Jak to můžete vědět. Psala jsem, že jsem byla všech jejich vrhů,kromě vrhu A. S valnou většinou majitelů se znám osobně. Nikdo z nich si nestěžuje. Od zhraničních majitelů čtu maily, protože chovatelce pomáhám s komunikací v angličtině. Takže, kdo je tu ten, co nic neví? Jedině vy a vaše nabuřelé ego mám nedovolí přiznat, že by jste se mohl mýlit. A to i v případě teriérů typu bul.
Takový stafordšírský bulteriér je v zemi původu Anglie přeudíván babydog. To asi proto, že žere malé děti, že?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:45
- Nahlásit

pawLINka

Totál díky mě zaspamovalo? Tož zase já su ten zlý...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:53
- Nahlásit

Baico
Jak to můžete vědět.

Myslel jsem to tak, že nic nevíte o mém obchodním (jinak se to zdráhám nazvat) vztahu s chovatelkou. Jste odkázána na její interpretaci. Mně nevěříte, takže další naše debata ohledně tohoto tématu je nadbytečná a já už s vámi do toho nemíním dál zabředávat.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:59
- Nahlásit

Baico

A další věc, slečno. Když mi vykáte, abyste si držela odstup a nebyla na mě sprostá, proč se se mnou vůbec bavíte? Co tím sledujete? Plníte něčí zakázku? Víte co?

Pro vás konečné howgh!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 14:59
- Nahlásit

pawLINka
no tak popros admina, ať to promaže, ne? Stejně se tu nic nevyřešilo a jindra 22 si jistě najde jiné téma, ve kterém může udivovat svými názory

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:00
- Nahlásit

jindra 22
O tahání samozřejmě neuvažuju, nejsem blázen. BŠO to nemá v popisu práce.
no tak ještě že tak, už i s tim huskounem to bylo na hraně, 40km denně...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:03
- Nahlásit

bonc
už i s tim huskounem to bylo na hraně, 40km denně...

40 km denně?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:07
- Nahlásit

bonc
už i s tim huskounem to bylo na hraně, 40km denně...

Ježííš. To nebylo denně. To bysme brzo chcípli oba.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:09
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
40 km denně je nesmysl. Něco takového lze zvládnout pár dnů. Při slušné kondici.

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:26
- Nahlásit

jindra 22
Ježííš. To nebylo denně. To bysme brzo chcípli oba.
aha já myslela žes s nim doopravdy dělal, když sis pořídil pracovní severský plemeno.. Tak nic.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:31
- Nahlásit

bonc

Dělal. Ale ne 40km denně. Denně tak deset.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:42
- Nahlásit

jindra 22

Denně tak deset.
Tolik?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:49
- Nahlásit

pawLINka
Ten údiv myslíš vážně? Deset kilometrů není ani hodina dopoledne, hodina odpoledne. Už samo venčení huskyho je pro normální lidi sportovním výkonem. Pokud teda nemají výstavní chcíplinu. Nechceš-li, aby tě za sebou tahal, musíš držet tempo kolem sedmi kilometrů za hodinu. Pomaleji nedokáže chodit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:55
- Nahlásit

jindra 22

Pomaleji nedokáže chodit

teda u nás na ulici chodí paní s haskounem a ten teda nikam nepospíchá, jde pozvolna, očuchává kytky a místečka, který ho zajímají a jde co noha nohu mine. Já, když vezmu moji BŠO,
tak se napne jako kůň a neví, kam by valila napřed, lítá zprava doleva a jeví se jako tažnej kůň - teda pes. Netahá furt, ale jak vystrčí čumák z branky

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 16:13
- Nahlásit

Eninka

Já, když vezmu moji BŠO,
tak se napne jako kůň a neví, kam by valila napřed, lítá zprava doleva a jeví se jako tažnej kůň

Doufám, že můj BŠO bude stejný.
Mezi haskouny jsou rozdíly. Existují dvě verze. Výstavní - buclatí, exteriérově krásní hafíci. Drazí. Nicméně, pro sport nepoužitelní. A pak je "formule 1".

Sporťáci. Na každé výstavě psů by propadli. Příliš osvalení "hubeňouři", neumějí se chovat, exteriér nic moc, "nezvladatelní." Zato k neutahání.
Takového jsem měl. Jeho otec byl vůdcem čtyřspřeží, které získalo titul mistra Evropy ve sprintu. Matka byla od stejného mushera. Začátky byly víc, než krušné, když si na něj dnes vzpomenu, nejde nebrečet...

helps
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 16:58
- Nahlásit

Denně tak deset.
Tolik?

jestli ten údiv myslíš vážně, tak souhlasím, že 10 km denně nic není.....známá má borderu, dvě šeltie a denně dají 15 km ráno a odpo klidně ještě jedou na trénink.... a to už je paní v letech. psi to zvládají s přehledem

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:04 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

jindra 22
Sporťáci. Na každé výstavě psů by propadli. Příliš osvalení "hubeňouři", neumějí se chovat, exteriér nic moc, "nezvladatelní." Zato k neutahání.
Takového jsem měl. Jeho otec byl vůdcem čtyřspřeží, které získalo titul mistra Evropy ve sprintu. Matka byla od stejného mushera. Začátky byly víc, než krušné, když si na něj dnes vzpomenu, nejde nebrečet...

A stačilo mu deset kiláků denně, jo? Chudák husky. A pak, že měl to správný tahací vyžití.
Deset denně nestačí ani mejm raslíkům.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:13
- Nahlásit

Gi a smečka

Nestačilo. O víkendu musel dostat do těla. Pak byl chvíli klid. Do dalšího víkendu. Stačí? Nebo budeš dál vyrývat?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:14
- Nahlásit

jindra 22
Jééé, vono to přecejen umí mluvit.

A jak je to teda s tou náhradní činností u tahounů? U lovečáků? A co u sabijáckých plemen? Jsou nebo nejsou?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání