Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Zlínsko a psi typu bull
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:14
- Nahlásit

Ne, ten udiv byl samozrejme hrany.

Mam nesanove psy a denne ujdeme vice nez 10 km. Jen si tak premyslim, jestli 10 km za den je fakt takove vyziti pro sanoveho psa.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:14
- Nahlásit

Gi a smečka

Deset denně nestačí ani mejm raslíkům.

Kecy! Nejspíš je máš zašperovaný v kotci. V nejlepším případě ti běhaj po kuchyni.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:16
- Nahlásit

Gi a smečka

Prostě chceš jen prudit...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:20
- Nahlásit

pawLINka

Mam nesanove psy a denne ujdeme vice nez 10 km.

O.K. Přijdu se podívat. Poptám se sousedů.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:20
- Nahlásit

jindra 22
Kecy! Nejspíš je máš zašperovaný v kotci. V nejlepším případě ti běhaj po kuchyni.
No teď momentálně bych aj věřila na značně hrbolatou peřinu.

Prostě chceš jen prudit...
Já? Prudit? V žádném případě. Jen bych ocenila, kdybys nebyl srab a vyjádřil se k tomuto -> http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_12604_2.html#22

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:22
- Nahlásit

jindra 22
Poptám se sousedů.
Sousedi jsou právě sežraní. A ty se radši nepřibližuj. Víš jak, krokodýli.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:24
- Nahlásit

Gi a smečka

Z huskyho nikdy nedostaneš chuť tahat. Tak jako z bojovýho plemene nikdy nedostaneš chuť se porvat. O co ti jde? Vždyť takhle argumentuji od začátku. Jen prudíš...

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:26
- Nahlásit

jindra 22O.K. Přijdu se podívat. Poptám se sousedů No to klidně můžeš já jí dosvěčuju,že je divná že ráno v5 chodí fakt před prací6kyláků a odpoledko min deset,ale dyž seš nevěřící ichtil tak ti ještě můžou někteří nafotit třá diplom z treku kde béš mít trubko i s razítkem a podpisem že ušly opakuji ušly 102km za dva dny jen tak mimochodem. Ale jako už ti zřejmě došlo,že tady ti nikdo už nic nevěří akorát se všecí dobře baví na tvou adresu což je naprosto v pořádku bo bude okurková sezona tak nikam nechod laskavě jo

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:26
- Nahlásit

Gi a smečka

Sousedi jsou právě sežraní.

No, abych pravdu řek. Začínám mít dojem, že ty jsi pořádně sežraná. Koňak, nebo vínko?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:27
- Nahlásit

jindra 22
Jasně, z huskyho nedostaneš chuť tahat, ale dokážeš mu dát náhradní činnost. Nebo myslíš, že snem huskyho bylo, je a bude tahat o samotě nějakýho dědka do kopců?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:30
- Nahlásit

Gi a smečka
Nebo myslíš, že snem huskyho bylo, je a bude tahat o samotě nějakýho dědka do kopců?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:30
- Nahlásit

jindra 22
Když už, tak pivo. Ještě tak hodinku a půl a bude stát přede mnou.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:31
- Nahlásit

Gi a smečka
Nebo myslíš, že snem huskyho bylo, je a bude tahat o samotě nějakýho dědka do kopců?

Veřejně tě řikám, že tě nenávidim!!!

helps
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:35
- Nahlásit

Ne, ten udiv byl samozrejme hrany.

to se mi ulevilo )

s fáma je taková legrace lidi

Ta náhradní činnost samozřejmě existuje i u silových plemen typu bull.

já se klidně vyjádřím za něj..... je super, když s nima lidi pracujou a nevlastnějí je jen vymaštěný mozky, co do nich tlučou a spravujou si na nich sebevědomí. líbí se mi, když mají ten správnej přístup a můžou si užít náhradní činnosti..... na druhou stranu to nemění nic na jejich přirozenosti a když potkám psa typu bull tak v 70 procentech, bude chtít mojeho čokla roztrhat a může bejt vybitej nebo nabitej, to je fuk

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:35
- Nahlásit

danajasa

Za dva dny sto kiláků? Dobré, ale nic zázračného. O co ti jde? Kdybys řekla sto za dvacetčtyři hodin, tož to bych zpozorněl.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:38
- Nahlásit

helps

nevlastnějí je jen vymaštěný mozky, co do nich tlučou a spravujou si na nich sebevědomí.

Jenže taková je právě drtivá většina majitelů bojových plemen. Frustrovaní idioti...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:38
- Nahlásit

Ono to bylo 85 nebo kolik za necelych 22 hodin. Ale bonc je machr mnohem vetsi! I kdyz nema sanoveho psa.

helps
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:40
- Nahlásit

bonc má svým způsobem saňovýho

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:41
- Nahlásit

Gi a smečka

Teď jsi se konečně odhalila. Klasická žumpa, do který nablít se člověku břidí...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:43
- Nahlásit

Gi a smečka

Ty jsi chovatelka? Splňuješ mou představu o chovatelkách. Hlavní znak, bezbřehá arogance. Nezapomeň ale, že jak říkal už Zeman, na každou svini se voda vaří.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:48
- Nahlásit

jindra 22
Deset kilometrů denně a o víkendu víc - to nepokládám za nic extra, takhle chodí se psem většina lidí, co znám. Třeba i moje ségra. Má vepřadorku s dysplázií loktů.
Takže myslím, že se shodneme na tom, že i husky může být šťastný bez toho, aniž by za sněhového blizárdu urazil v patnáctihlavém spřežení osmdesát kilometrů denně, a picbum může být šťastný, aniž by denně roztrhal sedm čoklidů.
"Bojová vemena" nejsou zrovna úplně můj šálek kafe, ale ti, co znám a potkávám, jsou děsně fajn psi, vychovaní, zvládnutí, mazliví, ke psům opačného pohlaví přátelští, psy stejného pohlaví na povel dokáží naprosto ignorovat. To je mnohem víc, než můžu říst o spoustě labradorů, zlaťáků, bišonků a jorkšírů, kteří nás denně otravujou.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:52
- Nahlásit

lamalucni

takhle chodí se psem většina lidí,

Totální nesmyls. Většina lidí vyžene psa pár metrů od svýho vchodu, aby se vyčural. Pak hned zpátky. Nemluv o většině, je to fakt nesmysl!

lamalucni
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:55
- Nahlásit

jindra 22
Psala jsem "většina lidí, CO ZNÁM".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:55
- Nahlásit

jindra 22
takhle chodí se psem většina lidí,

Totální nesmyls. Většina lidí vyžene psa pár metrů od svýho vchodu, aby se vyčural. Pak hned zpátky. Nemluv o většině, je to fakt nesmysl!

píše
takhle chodí se psem většina lidí, co znám.
musíš to dočíst do konce i když se ti to nehodí do krámu

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:56
- Nahlásit

lamalucni

Tak, asi bydlíš v nějaké kynologické diaspoře.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:56
- Nahlásit

jindra 22Kdybys řekla sto za dvacetčtyři hodin, pawLINka
Ono to bylo 85 nebo kolik za necelych 22 hodin Jéžíš pani tak příště béte eště muset ujít těch25 aby jindra 22 už konečně pochopil že jediný kdo tu kecá jak Palacký je von

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:57
- Nahlásit

jindra 22
Tak to by mě skutečně neskutečně překvapilo, kdybys neměl tak úzkoprsý názor. Díky. I když to caféééé na monitoru sis mohl odpustit.

jindra 22
Ty jsi chovatelka? Splňuješ mou představu o chovatelkách.
Chovatelka? Hmmm, když nepočítám jeden vrh odchovanej před iks lety, tak jsem asi stejná chovatelka jako ty. Chovám, chovám, průměrně sedum, osum a někdy i devět čoklůch zaráz.

Jinak asi tvoji silně ukotvenou představu o chovatelkách musím bohužel zklamat. Nemám v plánu kdykoliv v přítomnosti či budoucnosti chovat. Můj směr je diametrálně odlišný.

Teď jsi se konečně odhalila. Klasická žumpa, do který nablít se člověku břidí...
Hm, škoda, žes nepochopil kontext.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 17:59
- Nahlásit

danajasa

Dobrá. Kecám, jak Palacký... když to někoho uklidní.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:02
- Nahlásit

jindra 22 Tak si eště nakup v albatrosu a máš to vychytaný

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 18:02
- Nahlásit

[b]Gi a smečka[/b
S vámi jsem skončil...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání