| Autor |
Zpráva |
Pip
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 12:47
- Nahlásit
Ahoj,
hledám někoho, kdo by se ve zlínském kraji věnoval psům typu bull nebo aspoň lidi, kteří jsou těmto psům nakloněni. Společný trénink, venčení. Kdokoli... zast@seznam.cz
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 14:10
- Nahlásit
Z kama přesně jsi?
|
Pip
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 08:07
- Nahlásit
Jsme z Želechovic nad Dř. Pokud chceš, napiš mi mail a můžeme se domluvit dál... ;)
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 08:49
- Nahlásit
Pip
Máme to k sobě tak 30 km...
A co máš za zvířátko?
Já už mám takový domov důchodců trošku.
|
Pip
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 09:43
- Nahlásit
Parádní smečka ;) Já mám ještě takové mímo 16 ti měsíční http://smilingbulls.rajce.idnes.cz/Obrany_a_sporty _3.3._Katka_Malaskova_2012/#DSC_0181.jpg
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 11:40
- Nahlásit
Zdarte!
Pip
Ja su taky odsaď, ale my se nekamarádíme, jdu jen
pawLINce
říct, že je fakt pjekný vidět někdy její psy i bez náhubků, sem je eště tak neviděla a koukám, hele voni maj i obličeje teda!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:52
- Nahlásit
Dáška
Tak to se pletete, pani. Při focení náhubky taky měli, ale ve fotošopu jsme jim je vymazali.
Nezapomínejte, že jsou to bojovníci a bez náhubků by se jistojistě pozabíjeli. I fotografku by zardousili!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:54
- Nahlásit
pawLINka
Sem si právě říkala, že po takovém focení už to zas tak velká smečka nebude tipuju, že přežil akorát Tomáš, že jo!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:58
- Nahlásit
Dáška
Jo.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 13:44
- Nahlásit
pawLINka
Nezapomínejte, že jsou to bojovníci a bez náhubků by se jistojistě pozabíjeli. I fotografku by zardousili!
Já jsem si myslel, že bojová plemena neexistují. Můžu se zeptat, proč chováte takové psy? Třeba já chovám hafana pro radost, ne proto, aby někdy někoho zardousil...
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:13 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
Jůů, tady bude ještě bžunda!
jindra 22
Chováme je třeba proto, že jsou nám dělá dobře, když něko trhají! Tady třeba rdoušení nezmámýho dítěte!
pawLINka
Sorry, že ti do toho lezu. Pobavilo mě to!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:29
- Nahlásit
jindra 22
á jsem si myslel, že bojová plemena neexistují.
Fakt? Ale na Nově říkali, že jo. A ještě to psali v Plesku.
Můžu se zeptat, proč chováte takové psy?
Protože mi to zvedá mé ego, samozřejmě.
Třeba já chovám hafana pro radost, ne proto, aby někdy někoho zardousil...
Fakt? Já chovám hafana pro radost, že někdy někoho zardousí, samozřejmě.
Mám strašlivě nebezpečné psy, vůbec nikdo se k nim nesmí ani přiblížit.
ammy
Jůů, tady bude ještě bžunda!
Sorry, že ti do toho lezu. Pobavilo mě to!
Jen lez, aspoň bude víc lekrace.
Chováme je třeba proto, že jsou nám dělá dobře, když něko trhají! Tady třeba rdoušení nezmámýho dítěte!
Hele, to jsem ale na Nově neviděla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:40
- Nahlásit
jindra 22
Můžu se zeptat, proč chováte takové psy?
já si takového psa pořídila, protože jsme měli na zahradě spoustu koček od sousedů, už je nemáme...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:45
- Nahlásit
pawLINka
Protože mi to zvedá mé ego, samozřejmě.
V zemi, kde jsou psí zápasy zakázané, jinou motivaci k chovu těchto psů nevidím...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:46
- Nahlásit
kachna_
já si takového psa pořídila, protože jsme měli na zahradě spoustu koček od sousedů, už je nemáme...
Děkuji za vysvětlení. Aspoň vím, s kým mám tu čest...
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:47
- Nahlásit
jindra 22
A ty jsi měl huskyho za účelem tahání saní stovky kilometrů přes sněhové pláně Sibiře? Protože já si zase neumím představit jiný důvod, proč by měl někdo mít doma ausgerechnet severské saňové plemeno.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:49
- Nahlásit
jindra 22
V zemi, kde jsou psí zápasy zakázané, jinou motivaci k chovu těchto psů nevidím...
Ty mě bavíš čím dál víc.
Jsem velmi zvědavá, co odpovíš lamalucni.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 14:53
- Nahlásit
pawLINka
Hele, ale ego si můžeš masírovat i s běloušem V podstatě je to taky bojové plemeno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Baico
ego si můžeš masírovat i s běloušem
co ty seš za člověka?
Pip se omlouvám za neodolatelné zaspamování tématu
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:09
- Nahlásit
Baico
bacha na bojový vemena!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:23
- Nahlásit
lamalucni
A ty jsi měl huskyho za účelem tahání saní stovky kilometrů přes sněhové pláně Sibiře?
Netahal saně po Sibiři ani Aljašce, jak správně tušíte... ale měl postroj, znal musherské povely - jako každý správný saňový pes, jen místo saní tahal za sebou mě. Po českých a slovenských horách. Třeba čtyřicet kilometrů. Bylo to dost náročné, ale vyžití, kvůli kterému byl "vyšlechtěn" se mu dostávalo.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:27
- Nahlásit
Baico
V podstatě je to taky bojové plemeno
Jistě. Stačí mu jen špičáky napustit jedem...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 15:38
- Nahlásit
Jako nechovejte laskavě už ty bojový plemena!!!! Opovažte se!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 16:52
- Nahlásit
GrinJako nechovejte laskavě už ty bojový plemena!!!! Opovažte se!!!! Tak jo pani já mám bojovýho netopýra a naštěstí se chovat dá bo má 4kg tak mě ruky nebolej ani v zádech
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 16:58
- Nahlásit
danajasa
Tak já mám taky bojovýho minipsa, on ničí nitrožilně... ale pssssssst!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:00
- Nahlásit
jindra 22
jé, ty jsi s ním jezdil? To seš frajer, dal jsi svýmu psovi to, k čemu je vyšlechtěnej, myslím, že Baico může bejt ráda, že štěník BŠO je u tebe, určitě se bude mít taky super
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:04
- Nahlásit
Eninka
myslím
Tak radši nemysli.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:08
- Nahlásit
Grin
Jako nechovejte laskavě už ty bojový plemena!!!! Opovažte se!!!!
Ať si každý chová, co chce. Smečku pitbulů, medvěda, nebo třeba tygra. Ale ať se pak nediví negativním ohlasům svého okolí.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:10 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
jindra 22
Netahal saně po Sibiři ani Aljašce, jak správně tušíte... ale měl postroj, znal musherské povely - jako každý správný saňový pes, jen místo saní tahal za sebou mě. Po českých a slovenských horách. Třeba čtyřicet kilometrů. Bylo to dost náročné, ale vyžití, kvůli kterému byl "vyšlechtěn" se mu dostávalo.
Problém je v tom, že ty si apriori nedokážeš připustit, že by někdo mohl s těma bojovýma vemenama dělat třeba taky náhradní činnost. A že těch možností není málo. Jenže, jak ondá někde řekla Baico - to je pro tebe prostě typické. Přistupuješ ke všem a všemu okolo stylem, že je to prostě blbě a na houby a jen za účelem zisku/zviditelnění/honění ega, apod.. A až zjistíš, fakta, možná dokážeš připustit opak. Někdy se líp žije stylem, že se napřed zeptám a zjistím si fakta. A taky čék nevypadá potom tolik jako blbec.
Eninka
myslím, že Baico může bejt ráda, že štěník BŠO je u tebe
Myslím, že kdybych byla v Baico kožichu s některým štěnětem ze svýho bezpapírovýho vrhu (ev. z některým štěnětem z dalších 50ti vrhů skrytých před Erin), tak bych si to rozhodně nemyslela.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2012 18:14
- Nahlásit
Gi a smečka
tak bych si to rozhodně nemyslela.
Jsem ráda, že to ještě někdo naprosto nezasvěcený schopen vidět mýma očima. Ale bohužel je to upá na nic
Naštěstí zbytek majitelů je moc fajn, sami posílají fotky a někteří se podle některých zde dokonce i těší, až se uvidíme.
|