Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Zlínsko a psi typu bull
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Autor Zpráva
jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:52
- Nahlásit

Baico

Naopak, mě by to dost zajímalo.

Když vás to samo nenapadlo, těžko vám to vysvětlím.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:03
- Nahlásit

jindra 22
Když vás to samo nenapadlo, těžko vám to vysvětlím.
Takže opět prázdná slova.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:08
- Nahlásit

Baico

S vámi je opravdu těžko. Klišé, "prázdná slova", můžete napasovat na cokoli. Když jsem s vámi mluvil po telefonu, měl jsem pocit, že mluvím s inteligentní ženou.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:50
- Nahlásit

jindra 22
Chtěla bych vědět, co konkrétně jste myslel tou medvědí službou? To, že vyvracím ty nesmysly, které vy tu tvrdíte. Podle vás patří moje chovatelka mezi podvodníky, kteří naprosto bez rozmyslu množí, vydělává na štěňatech velké peníze a majitele svých odchovů podvádí. Přitom jediným nespokojeným a stále reptajícím majitelem jste vy.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:07
- Nahlásit

jindra 22
Taky bych z tebe, coby majitele mého psa byla nešťastná, přesto si nemyslim, že by se u tebe pes měl špatně. Připomínáš mi projevem jednoho mého známého. Byl to svým způsobem fakt hodnej člověk, ale bylo to s ním fakt strašně těžký
líbejte se třeba s mořským krokodýlem, jde o vaši tvář...
zdroj. TV Nova, TV Prima krimi + (nebo jak se ta hrůza pořad jmenuje).
Zapomněly jste na zvýšené riziko umlácení ocasem

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:12
- Nahlásit

kachna_
)

jindra

tvář mám furt celou, amstafa doma, pitbulku ve vedlejším bytě- a to už cca 11 let...........
fotka- myslím od Pavlínky -je přesně ukázka plemene......
ocásek jako pendrek
ale asi zbytečná slova tam,kde se nevěří..............

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:43
- Nahlásit

jindra 22
Líbat se s pitbulem? Proti gustu žádný dišputát, líbejte se třeba s mořským krokodýlem, jde o vaši tvář...
to si děláš prdel nebo seš skutečně tak vyndanej????????????

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:02
- Nahlásit

Baico

Podle vás patří moje chovatelka mezi podvodníky, kteří naprosto bez rozmyslu množí, vydělává na štěňatech velké peníze a majitele svých odchovů podvádí.

Co mi to proboha podsouváte? Do čeho mě to tlačíte? Nic takového jsem nikdy neřekl. Myslím, že jakákoli diskuse s vámi postrádá smysl.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:04
- Nahlásit

davidkova renata

to si děláš prdel nebo seš skutečně tak vyndanej

Vyjadřujete se hůř, než kurva, to bez urážky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:06
- Nahlásit

jindra 22
Vyjadřujete se hůř, než kurva, to bez urážky
po tom ti nic neni,radši odpověz na otázku

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:24
- Nahlásit

davidkova renatapo tom ti nic neni,radši odpověz na otázku Pani nepíšete si z automatem?-vaše odpověd bohužel není v naší databázi,zadejte dotaz znovu překontrolujte slova přeformulujte otázku.Vaši odpověd ihned vyhledáme http://youtu.be/leVVygtPLC8

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:29
- Nahlásit

Úroveň diskuse některých zdejších majitelů bojových plemen dává za pravdu těm, kteří volají po regulaci jejich chovu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:30
- Nahlásit

danajasa

tak já furt doufám v odpověd..))a taky doufám,že žádnej "vopravdovej pejskař"(měl haskyho) nemůže mít tak zcestný názory na plemenou příslušnost považovat jedince těchto plemen za nevhodné k mazlení a chovu vůbec bo sou děsně nebezpečný a taky sou jen na zápasy,jinej důvod jejich vlastnictví ani neni možnej...to bych čekala vod hysterický krávy co nenávidí zvířata plošně a hodně čumí na televizní zprávy na Nově..od pejskaře bych to skutečně nečekala tak doufám,že to dotyčný myslel z recese a klidně se mu za to omluvim v tom případě.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:36 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

davidkova renata a jindra22

Líbat se s pitbulem? Proti gustu žádný dišputát, líbejte se třeba s mořským krokodýlem, jde o vaši tvář...

to si děláš prdel nebo seš skutečně tak vyndanej????????????

Ještě, že není thajec bojový vemeno.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:37
- Nahlásit

davidkova renata
od pejskaře bych to skutečně nečekala tak doufám,že to dotyčný myslel z recese
Obávám se,že ne. Ty to frt nechápeš, žejediné plemeno, které má právo na existenci je prostě husky. Teď možná, ale opravdu jen možná se to rozšíří na BŠO. Takže já možná bud mít klid až Jindra to tady Jindra konečně vezme do rukou. Ale vy máte celke smolíka, když máte jiné plémě ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:38
- Nahlásit

Gi a smečka
Ještě, že není thajec bojový vemeno
taky tě kous

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:41
- Nahlásit

davidkova renata
No já si ji naprosto živě představila v kontextu krokodýl ala thajec vs. jindrovo tvář. Ten by byl jasnej.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:43
- Nahlásit

Gi a smečka
Plastická chirurgie s.r.o.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:46
- Nahlásit

Ženy ona ta pověst pítečků zas je užitečná krz to že pokud čék o tom nic neví tak si ho nepořídí a díky takovým jedincům si spousta debilů píta nepořídí což je jen dobře já bych je v to nechala ti co je znají je milují a ti co vo tom ví laovno at si svůj názor nechají zarámovat a nesrou se do toho po čem je jim laovno.A pokud na mě bé takej blb ječet na ulici tak ho vyženu na strom a s klidným srdcem ho tam tři dny nechám pod strom uvážu sousedova mírumilovného labradora co už pokousal tři poštáky a řeknu mu at si sleze kdy chce bo toto není bojové vemeno přeci

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:03
- Nahlásit

davidkova renata

taky doufám,že žádnej "vopravdovej pejskař"(měl haskyho) nemůže mít tak zcestný názory na plemenou příslušnost

Právě chovem saňového psa jsem se dobral k názoru na bojová plemena, jaký mám. Huskyho neodnaučíte tahat. Musí pracovat, je štěstím bez sebe, když se dře s vámi do kopce. Pitbul bude štěstím bez sebe, když se mu podaří servat se s jiným psem. Má v genech to, k čemu byl vyšlechtěn. Ani výchovou, mazlením, ničím to z něj nedostanete!

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:11
- Nahlásit

jindra 22
krucinál, přestaneš už všechno házet do jednoho pytle, to si myslíš, že svět je čenobílej? Že každej husky na celym světě rád tahá?? Omyl kamaráde, znám dva, který blijou jen viděj tahací kšíry!! Znám i pitbulla, samce, kterej se nikdy se žádnym psem nerval a naposledy když na něj zaútočil pes tak jen vrčel a stál, dokud z něho panička psa nesundala. Znám labradora, kterej se bojí vody. Chápeš to??? Prosimtě koukni se dál než na špičku vlastního nosu, aspoň kurňa občas!!! Lidi taky nejsou stejný, všichni asiati nemaj malý péro, všichni černoši ho nemaj velký a neběhaj maraton a nejsou dobrý na sport, všichni němci nejsou nácci a všichni rusové nejsou komunisti, všichni politici nejsou svině, všichni chovatelé nejsou množitelé, všichni prodejci nejsou podvodníci... a tak dál až do alelůja!!!

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:13
- Nahlásit

jindra 22
Myslíš, že bys z huskyho dostal chuť tahat tím, že se s ním budeš mazlit nebo ho převychovávat? Asi ne, viď? Tak proč to chceš po pitbullovi?

Jsi v tomhle fakt zabedněnej..

Husky bude spokojenej, i když nebude brázdit stokilometrové pláně na Severním pólu. Dáš-li mu náhradní činnost. Ta náhradní činnost samozřejmě existuje i u silových plemen typu bull. A to je důvod, proč se ti tu všichni smějí. Páč tomu standardně hovno rozumíš, ale jsi nejchytřejší pod sluncem. Řečeno na plná ústa.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:14
- Nahlásit

Grin
Lidská tupost dokáže vytočit, viď?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:19
- Nahlásit

Gi a smečka
mno to nehorázně, už se to ve mě vzdouvalo nějakou chvilku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:31
- Nahlásit

Grin
asiati nemaj malý péro, všichni černoši ho nemaj velký

ty voe a sme zas kde?? no v řiti)))))))))))))))
jindra 22
Právě chovem saňového psa jsem se dobral k názoru na bojová plemena, jaký mám. Huskyho neodnaučíte tahat. Musí pracovat, je štěstím bez sebe, když se dře s vámi do kopce. Pitbul bude štěstím bez sebe, když se mu podaří servat se s jiným psem. Má v genech to, k čemu byl vyšlechtěn. Ani výchovou, mazlením, ničím to z něj nedostanete!
to je mi tě líto,tvůj obzor jest velmi omezen..hele a to víš,že bojový vemena jsou využívána i u některejch ozbrojenech složek,kde jaxi nemají jako nápln práce trhat vostatní mkolemjdoucí psy,a taky je mezi nimi dost canisterapeutů..jo a definuj přesně co všecko počítáš mezi ty bojový vemena

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:41
- Nahlásit

právě chovem "takovéhoto " plemena jsem se dobrala názoru, že holt budu asi mít hafany typu bull už napořád, jelikož k člověku lepčího psa není a pokud má pesan hodně práce a zábavy, nemá roupy a je to nejlepší psisko.
Někteá plemena nemusím,ale jejich majitelům to, že mají chlupatý potvory jinýho druhu taky nevymlouvám- každýho věc-volbu neodsuzuju,jen se s mí neztotožňuju.
A nemyslím si, že kadej bull se chce rvát- ale našla bych mnoho jiných plemen,kde se to rve jako koně,ale "reklamu" maj báječnou....

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:57
- Nahlásit

Koukám, zbytečná debata... nic, chovejte své hodné "bulíky" dál, jen bych nerad zase někdy slyšel: "Dyť von byl dycky tak hodnej, kuřeti by neublížil... nevím, co to do něj najednou vjelo." Takové řeči rád slyším.
Že to může "vject" i do BŠO? Do každého psa? Jistě. Následky budou ovšem nesrovnatelné s "bojovým psem". Protože bojový pes, co? Bojový pes nekouše. Bojový pes bojuje. Na život a na smrt...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit

jindra 22

Ty seš mi ale odborník. Kolik těch bojových psů znáš?

Nechceš jít dělat do politiky? Tam taky často zasvěceně mluví lidé, kteří o dané problematice ví úplný ho-no.

davidkova renata
a taky je mezi nimi dost canisterapeutů..
Co to???

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:05
- Nahlásit

jindra 22

asi mě tady roznesou na kopytech, ale mluvím jen sama za sebe! Já se psů typu bull bojím, doslova a do písmene, ale ne
kvůli sobě, ale kvůli mým psům. Neopírám se o info z médií, ale o zkušenost mých známých - dvojích, co měli obojí pitbuly.
Jeden z nich rozthal na kusy jinýho pejska, malýho, nějaký straší paní a druhej napadl kluka z rodiny u štědrovečerní večeře u stolu a vytrhl mu kus masa z ruky - podnět nebyl žádnej, údajně teda - z úst majitele bula. Každej pes může zaútočit a zabít, v tom nevidím ten rozdíl, ale mám pocit, že u těch pitů apod. jsou ty následky fatálnější.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:11
- Nahlásit

Grin
Pani klídek, nemá smysl se rozčilovat. Je to zbytečný. Tenhle majitel u "mého" prvního vrhu mě přesvědčil, že Fanda bude v životě krýt pravděpodobně už jen jednu fenu a z tohohle spojení si nechám štěně. Dost se děsím, že takových omezenců je víc.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání