| Autor |
Zpráva |
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:50
- Nahlásit
Fifi
Nemohu posoudit, nevidela jsem videa od Cesara
tumáš čerte krumpáčem http://www.uloz.to/8277134/znalec-psi-duse-nejagre sivnejsi-plemema-avi
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:23
- Nahlásit
Psíček
za sebe děkuju za odkaz, znám pana M.Cesara dle jména, ale jeho sérii jsem viděla kdysi "jen z vlaku". Kžadopádně tvoje youtubko je s pitbulama a těch já se šíleně bojím už od potkání. Já vím, že mi teď tady všichni nadají, že je to pes jako každej jinej, ale já z nich mám respekt hraničící se strachem. Jednou mě držel pod krkem velikej dobrman a nechtěl pustit, ale to jsem se bála míň, než když jsem v blízkosti bula bez koše a vodítka (někteří páníčci se svým argumentem "nebojte, on ještě nikdy nikomu nic neudělal" mě serou) a já byla jednou svědkem, jak na mýho ex skočil pitbul a nikde nikdo, no. To jen pro vysvětlenou, proč tuto rasu - bojim, bojim...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 18:28
- Nahlásit
Psíček
fakt neumím posoudit, jinýho klidně, ale tohle ne, protože já v každým bulovi vidím útočníka a agresora tak jsem zaujatá, asi se směješ, ale je to tak
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 19:00
- Nahlásit
Psíček
emoce, agresivní zvířata a happyend
a to se teď nosí, show must go on..........
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 19:03
- Nahlásit
Psíčekteď jsem ještě zvědav na originál název a co tam bude
Tak protože češi neumí přeložit whisperere což je ůpa jinej význam jináč tam de voto že lidi se bojej velkejch psů hlavně pítů a von to jako vyvrací nejagresivnější sou ČIVAVY a huž mlčím páč ho miluju akorát von vo tom neví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 19:10
- Nahlásit
Pakunobecny
páč ho miluju akorát von vo tom neví
mu napiš,že máš děsnej problém s hmyzopsem,von přijede..a dál snad už víš
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
mu napiš,že máš děsnej problém s hmyzopsem,von přijede
Si teda pokecáme dyž mele španělsky a představa jak hmyzáka dribluje na patě mě neuspokojuje i když co bych nevobětovala pro muže mých snů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 19:32
- Nahlásit
Pakunobecny
představa jak hmyzáka dribluje na patě mě neuspokojuje
sim tě dyš se kácí les,lítá hmyzopes, no
jinak číhám na tu jakobobrmanku..to je teda dobrý psycho ,neveselej život musela mít,ted tam lítá s těma chrtama ,to je hezký,vypadá konečně jako pes
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:09 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
Psíček
.... je to dělaný hlavně na efekt
Upřímně co si bém vykládat vo mentalite emeričanů.Edit se divím že tam nemá vobrázky páč jak se ti lidi dycky diví,že maj psa venčit alespon jednou za dva dny mě dohání do depréze.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:49
- Nahlásit
Psíček
civilizovany svet je jakysi takovy
Nad naším barákem právě nastává peklo,tak snad se to nerozšíří
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:52
- Nahlásit
Pakunobecny
to je jak z nějakýho katastrofickýho filmu, nevypadá to moc přátelsky
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 20:55
- Nahlásit
Pakunobecny
Eninka
Naopak, je to nááádherný!!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:05
- Nahlásit
davidkova renata
máš děsnej problém s hmyzopsem,von přijede..a dál snad už víš
Pani ptala sem se právě hmyzáka co vona nato,že přijede Sízr a tady máte vodpověd
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:10
- Nahlásit
Pakunobecny
a tady máte vodpověd
taxe asi nevdáte,no.. .-)))
já se teda voptala nány co by na to jako řekla a taky se asi nevdám.. (
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:13
- Nahlásit
Pakunobecny
davidkova renata
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 21:17
- Nahlásit
Eninka
Mám paní S. na drátě...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 11:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Psíček
Mám paní S. na drátě...
Jdu se vymočit
děkuji vám za důvěru, to nemuselo bejt
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 11:54
- Nahlásit
Psíček
Jdu se vymočit.
ŮŮŮŮž si? jak byste zhodnotili jeho stav
Je v šoku,že mu někdo zakazuje žrát jiné živé žvířátka,Bedřich byl taky děsně nasranej,že Monty není sváča ale kámoš,a zbylé 3 roky si spolu hráli opravdu si hráli(nechal potkána krást svý jídlo jako de to jak to pes pochápne co se po něm žádá huž nemá depku a de do pohody teda aspon ten náš jo)
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 12:13
- Nahlásit
Hele tady je taky ve stresu,ale proto protože tendle potkana byl sfin dycky doběh a kous ho do packy a zdrh pod gauč,pít vědíl že ho nesmí křupnou ve dví tak statečně trpěl dyž byl pokana moc otravný pes prostě štěkl a potkán se zdekoval normálně mezidruhově se domluvili a rspektovali hranice jeden druhýho
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 12:49
- Nahlásit
Psíček
možná jsi to přehlídla:
je ten pes vystresovaný při kontaktu s Milanem nebo ne
Napůl je ve v šoku kdyby ho fakt stresl na max.tak ho ten pes asi opere myslím,že ho drží na hranici mezi -Nežer zvířátka nežr zvířátka,ale eště nepřekročíl max delírium typů-su ták v predli,že chcu pryč za jakoukoli cenu třeba orvat sýzra z ryzikem smrti na fleku,prostě balancuje na tenkým ledu na to je třeba mít aspon náký cit kam až može a kam už dál ni krok než se pes zlomí do pravého ůhlu tak že huž nepude narovnat(šíš tak to vidím já,ale opakuji stále ho tajně lowe to už je dagnoza)
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 13:32
- Nahlásit
Psíček
Áno páne šiditeli áno máte to bez ztráty kytičky takle ve strsu su pokaždé dyž du s nákupním košíkem kolem regáli s nutelou-chcííí jůů,ale nesmím to je vnitřní boj velmi vyčerpávající taktéž
|
helps
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 13:53
- Nahlásit
tak já třeba si myslím, že ten psíček v té scéně kdy ho vyndavá z klece vůbec v pohodě není a nemyslím, že by to bylo kvůli tomu, že chce mocinky spapat křečka....
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 14:02
- Nahlásit
Psíček
stočí tímto směrem, tedy do absurdna
Tak nějak
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:35
- Nahlásit
Psíček
ale on ti nedá!!! už to pochop!!!
Ale no ták neber mi ilůze!Teprv nedávno jsem zjistila,že princové na koních nejezdí páč už vychcípaly. S mířila bych se i z princem v bílím mercedesu,ale ty zas nechtěj chodit do mejch růží.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:41
- Nahlásit
Psíček
Hele, téma CM už jsme kdesi probírali a můj názor znáš.
Konkrétně tohle video je vykouslé ze 45 minut videa. Chybí souvislosti. A pes mi ve stresu nepřijde, zezačátku je rozhozenej, neví, co bude. Po chňapnutí rukou tam je nejdřív uhnutí pohledu, sklopení uší (=stahuju se), leh s podloženou tlapkou (čas na rozmyšlenou) a pak přímý pohled na CM ve stylu "ano, už tě vnímám, co po mě chceš?".
Já bych na králíka učila jinak, ale moje plemeno má v popisu práce "pomáhat a chránit (svou smečku)", takže nové kotě prošlo stylem "to je NAŠE kočička" a zatím je nesežráno....
A nějak nevím, kde bereš slovo "agresivní", říká tam, že pes je predátor, pro kterého je přirozené zabít kořist - což je, pes je pořád šelma.
A všiml sis, jak CM v pokoji vysvětlil malému klukovi, že nemá chodit blízko okolo pita, že ten je z něj nervozní? (Btw bleskový zákrok, když pes vystartoval, leckdo by to nestihl.) Který český psícholog by to klukovi takto klidně a jasně vysvětlil? Který by se vůbec zahazoval s tím, že by mu to vysvětlil? Žádný.
Vůbec mi tohle video nevadí.
A ještě jednou píšu, CM není modla, se spoustou věcí nesouhlasím, ale většina mi hodně sedí. Takže tak, za mě.
Ale tohle téma je o Dostálovi, ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 22:49
- Nahlásit
Pakunobecny
tumáš čerte krumpáčem
Vzhledem ke svemu pripojeni si nebudu stahovat 3/4 hod video. Vlastne ani nemam proc, nejaky Cesar me nezajima, za par let se urcite zase vynori nekdo dalsi vyrazny s jinym postupem atd.. Ja jsem rada, ze si fungam se svyma psiskama v ramci moznosti po svym selskym rozumu.
Psíček
někdy na nějaký koukni(tedy pokud chceš samozřejmě
Ani nechci, timzto padem te ochudim o svuj nazor.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 23:00 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit
To vidím teda zcela jinak třeba i proto,jak pes zalézá nazpět se staženým ocasem a s motorikou zpráskaného psa.
Takže prostříhané video nebereš v úvahu a pak vypíchneš situaci, kde se klidně mohlo mezitím leccos odehrát, co tam ale natočené nebylo?
Jak se pes do klece dostal, kde to bylo, co se dělo okolo, kdo všechno tam s ním zacházel a jak? To všechno může mít za následek, že se pes chová, jak se chová. To stříhá TELEVIZE, ne CM. Pes se cítil bezpečně v kleci, mimo ni byl silně nejistý. Toť vše.
Kdybys četl jeho knížky, věděl bys, že CM tvrdí, že podřízený pes mu musí tu podřízenost v určitých situacích "ukázat", tj. uši dolů, hlava dolů, pohled zespoda... To je zrovna věc, kde s ním nesouhlasím, ani s vynucováním si podobné podřízenosti, ale to neznamená, že to dělá furt, a že to ostatní nemůže být dobře. Btw. Desenský tenhle názor razí taky, v bleděmodrém.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 08:04 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit
Psíček
Hele promiň, mně už to nebaví komentovat, i když bych se k jednotlivým větám opět mohla vyjádřit, prostě máš na to jiný názor než já a je to.
Už jsem psala, že já bych to dělala jinak než bylo ukázáno, ale to neznamená, že je CM celý špatný.
Venku je krásně, jdu ven .
A poslední dodatek: když vezmeš jakéhokoliv nejistého a nevyrovnaného psa, který není zvyklý na cizí lidi a třeba nikdy nevystrčil nos ze své zahrady, a strčíš ho do cizího prostředí někam do klece, bude se zezačátku projevovat přesně takhle.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:32
- Nahlásit
Určitě bych toho mohl sepsat mnohem více, ale tak myslím, že tohle jako základní obrázek o tom, co se mi nelíbí stačí ažažažažažaž...a opravdu se hodně divím, že ti to přijde OK, pro mě je to evidentně NEOK totiž
tady teda se Psíčkem souhlasím - už to první video není zrovna nic moc, jak Psík zmínil, pes rozhodně v pohodě nevypadá v klidu, krom těch uší a pohybu, se taky několikrát olizuje a nevypadá, že by v nejbližší době chtěl někoho vraždit....
Sestříhané, nesestříhané, to teda nevím - já sem viděla dílů dost a když člověk sundá růžové brýle a sleduje pejsky a ignoruje ty plky, kterýma si to CM obhajuje, tak ve většině případů je ten pes velmi velmi v nepohodě ....
Tady například video přímo z kanálu Nation Geographic - ty se asi nesnaží to sestříhat, aby ho poškodili co myslíš? a má tam psa, který byl údajně deset měsíců zavřenej ve sklepě a on ho teď přišel vyléčit... a jako ten komentář, jak ho tam tlačí na bok a u toho žvaní že chce, aby relaxoval, že si ho nechce podřizovat, ale že chce aby byl v klidu a relaxoval no jako na to ten pes fakt vypadá... http://www.youtube.com/watch?v=9iUeD4oxGLs
Nevím o knížkách, je fakt, že knížky lidi chválejí víc, ale tak ta praxe je pro mě poněkud důležitější, než co někde napíše na papír....
Každopádně nikomu to nevnucuju, ale tedy v tomhle s Psíčkem souhlasím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 12:32
- Nahlásit
Psíček
co tím jako chtěli ukázat? Troufám si tvrdit, žekdyby s tím psem šel kdokoliv jiný než ta paní, tak by to bylo v pohodě. na to nepotřebujou whisperera
|