| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:39
- Nahlásit
LucieS
Tyhle základy nezná z laiků skoro nikdo. Je to divné, ale když se podíváš na ulici a do parku, je to tak
No je fakt, že v tomhle ti asi musím dát za pravdu.... vidím na ulici denně houdně řvoucí, vodítko rvoucí lidi... ale všeobecně je to tím, že psa má dneska s prominutím každej dement. podle mého názoru by spousta z nich vůbec psa mít neměla,.. nic s nima nedělají, obejdou panelák, ještě nejlíp si pořídí plemeno nejméně vhodné pro život sídlištního poběhlíka... je to těžký. kniha by podle mě mohla třeba i pomoct - nevim fakt sem je nečetla- ALE bohužel si myslim, že ten pořad není dělanej zrovna nejšťastnějším způsobem, protože ať už to CM dělá jakkoliv, v podání ostatních poakovikuň to vypadá ještě tisíckrát hůř, když se snaží napodobovat to převalování a pokopávání atd. Holt né každej umí používat selskej rozum
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:02
- Nahlásit
Psíček
nežije ta, co letěla do vesmíru a Dostálova žije jo? Chápu to dobře?
chápeš to zcela správně, a hlavně, ta co letěla do vesmíru by musela být přeci nesmrtelná
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:03
- Nahlásit
Eninka
chci jen upřesnit, že lajka pana Dostála žije
no počkej, nedávno mi říkala paní, u který on osobně byl, že pes už nežije info má od něj
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:06
- Nahlásit
Eldoguero
a nespletla si to s Dinem, zlaťákem???
Troufám si říct, že bych to, co říká ta paní věděla na 100%
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:09
- Nahlásit
Psíček
aby ta návštěba neměla podobnej efekt, jako by policajti přišli na dva večery do rodiny koukt s nima na telku a tak, aby zjistili,jestli manžel opravdu manželku mydlí a případně s tím i něco udělali
Tak to rozhodně, ale přijde mi to jako docela dobrej nápad, teda určitě lepší než řešit, často je teoretický problém v pro psa úplně cizím prostředím, kde se prostě nebude chovat, tak jak doma a minimálně se dost těžko hledá konkrétní spouštěč toho onoho
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:13
- Nahlásit
Eninka
a nespletla si to s Dinem, zlaťákem???
no ... byl ten zlaťák taky hustej na psy? jestli jo je to možný, říkala, že pes, co jí vyjížděl po jejích čubinách (a snad i dalších psech) už je mrtvý, vždycky jsem slyšela jen o jeho lajce, že je rváč, takže jsem to pochopila takto
Je-li to zlaťák - pak oprava - lajka co letěla do vesmíru je po smrti již mnógo, mnógo let, lajka Dostála žije, bo nelítá v atrálu a naopak nežije zlaťák - je to tak správně?
Troufám si říct, že bych to, co říká ta paní věděla na 100%Kámoš jo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
byl ten zlaťák taky hustej na psy? jestli jo je to možný
tohle nevím, ale nemyslím si to...
lajka Dostála žije
ano, opravdu žije....
Kámoš jo
takto bych to nenazvala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:20
- Nahlásit
Psíček
Jistě, tak něco podobnýho jsem psal tuším hned v následujících větách
No nevím, v konkrétním příspěvku, jsi psal už jen jednu větu a zbytek jsem nečetla.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:22
- Nahlásit
Eninka
Kámoš jo
takto bych to nenazvala
no to je fuk, každopádně to ledacos vysvětluje
byl ten zlaťák taky hustej na psy? jestli jo je to možný
tohle nevím, ale nemyslím si to...
a tak zase si myslím, že by se paní asi nespletla v tom, jestli jí nějaký pes vyjel opakovaně po jejích čubách a po dalším psu ...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:25
- Nahlásit
Eldoguero
že by se paní asi nespletla v tom
splést se nemusela, každopádně lajka pana Dostála žije, asi se spletla jinak, nevím...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
Eninka
splést se nemusela
řekla bych, že se nespletla
lajka pana Dostála žije
ok a zlaťák jest mrtev - už ok?
Psíček
jak myslíš
mě přijde ale důležitější věta Nicméně základem je, kdo tam přijede. jelikož v tom bývá nejčastěji zakopaný pes, že
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:06
- Nahlásit
Psíček
hele znovato zopakuji, tohle je zasjen trendzáležitost, že pes musí mít vybití atd atd atd...jednak všeho s mírou a druhak průměrný pes netouží po nějakých šílených aktivitách, ano, pijme je zhruba stejně jako přijme lenošení, když mu jedno či druhé nabídneme ... naše společnost jede strašně v trendech .... ať už v jakýchkoliv
to já nemyslím vybít, vyžít psa jako nutně dělat nějakej sport atd. Ale bylo mi dost smutno a ouzko z toho, když jedna známá slečna měla seveřana a jelikož už to po dvou letech asi nebyla taková zábava mít pejska, tak pes byl skoro non-stop zavřenej doma... vypadal jak chcíplotina, znuděnej, otrávenej, celej den se válel. Prostě mám za to, že je pes opravdu šťastnější a spokojenější pokud má nějakou zábavu, i kdyby jen v podobě pobíhání po lese s páníčkem. některej pesan možná i bude spokojenější na gauči než dybys ho táhnul nějakým lesním porostem, ale jelikož mám doma aktivistu, kterej pořád čeká, co bude a když nic není snaží se vymyslet kdejakou koninu sám, tak pro mě to není jen trend, ale zkrátka součást života s tím tvorečkem švihnutým. a myslím, že aktivních plemen a psů, který nebaví ležet a koukat do stropu je spousta. ale jako všude platí, všeho s mírou, to je jasná
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:06
- Nahlásit
Eldoguero
řekla bych, že se nespletla
ano, zlatý retriever Dino je již za duhovým mostem, lajka Šedy prostě žije, nechápu jen, jak mohl pan Dostál paní osobně říct to, co deklaruje, prostě je to vylučený, paní to asi špatně pochopila, asi si spletla ty dva psy.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:31
- Nahlásit
Eninka
Jasně, že je to možný, že si spletla psy, to jistě. Já reagovala na to, že si zřejmě bude pamatovat (tudíž si nesplete), že jí nějaký pes vyjel po jejích psech, to si asi pamatuje každý.
Určitě je možný, že si to spletla, mě řekla, že je to ten co vyjel jejích psech, protože jsem vždy slyšela jen o rvavé lajce, vyrozuměla jsem z toho, že je to lajka - ale tohle už jsem přece psala jednou (Pro úplnost - okolnosti mi nejsou známy vůbec, nezajímala jsem se o to a ani nezajímám, lidé typu Dostála, Desenského apod. mě nijak nezajímají v tom smyslu, že bych měla nutkání je oslovovat, tudíž jsem ani nezjišťovala žádné detaily. Na Dostála přišla řeč úplně náhodou, vlastně jsem se jí na něj ani neptala, nijak víc o něm nemluvila, bylo to jen pár vět, z nichž jedna se týkala psa, který uhynul, snad na sešlost věkem. Je možné, že paní měla na mysli zlaťáka, pro mě ta informace nebyla nijak důležitá, nevěnovala jsem jí příliš pozornosti, sem jsem jí hodila - a ano, je možné, že zpočátku mylně, v domění, že pokud se všude omýlá jeden rvavý pes, že se bude jednat o tohoto psa. Ok, zřejmě nejedná )
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:39
- Nahlásit
Eldoguero
však o nic nejde, já jsem jen chtěla říct na info, že Šedy nežije, že prostě žije, nechci to nějak pitvat. Nevím, jak to vše bylo, kdo co špatně pochopil, ber to jen jako fakt.
si nesplete), že jí nějaký pes vyjel po jejích psech, to si asi pamatuje každý
to také nechci nikomu vyvracet, nemá souvislost vyjíždění psa na skutečnost jeho žití či nežití, takže tak
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:49
- Nahlásit
Eninka
Šedy nežije, že prostě žije
už to tu zaznělo asi stokrát, ale ok
ber to jen jako fakt.
jak jinak naložit s informací, že jeden pes žije a druhý ne?
Nevím, jak to vše bylo, kdo co špatně pochopil
Taky nevím jak to bylo, bo jsem u toho nebyla tohle info mi podala ... no prostě jedna paní a díky tomu, že tam zaznělo cosi o "napadení", no jestli si dobře vzpomínám, přesně řekla, že pes "vyjel" tak jsem prostě předpokládala, že to byl jiný pes. Jo - byla to chyba - jdu si sypat popel na hlavu a stydět se na louku že jsem pani nepodrobila křížovému výslechu
Mám alespoň ponaučení pro příště, že se mám vyptat na všechny pí... týkající se dalších samozvaných psíkologů, napravovačů, znalců a já nevím čeho, abych věděla, který pes uhynul a který ještě ne
také nechci nikomu vyvracet, nemá souvislost vyjíždění psa na skutečnost jeho žití či nežití,
to bezpochyby, pokud to tedy spolu úzce nesouvisí (což zde opravdu nesouvisí)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 14:00
- Nahlásit
Eldoguero
jdu si sypat popel na hlavu a stydět
ale to přeci nemusíš, vždyť fakt o nic nejde, ty jsi dala info, já jej jen doupřesnila, já tě nechtěla rozpoložit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 14:11
- Nahlásit
Eninka
á tě nechtěla rozpoložit
a to snad tak hrozný nebude
vždyť fakt o nic nejde,
vždyť já vím
jdu si sypat popel na hlavu a stydět
ale to přeci nemusíš
neblázni furt - to měl bejt ftip
šiš, neber všechno doslova
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 14:20
- Nahlásit
Eldoguero
dobrá tedy, já se lekla, že jsi to vzala všechno moc vážně, ono to tak kapku vyznělo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 15:00
- Nahlásit
Eninka
ale houby
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 16:55
- Nahlásit
děcka jen vám chcu říct,že Číslo 5 žije
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 16:57
- Nahlásit
davidkova renata
Číslo 5 žije
A bydlí hned vedle Elvise v tý samý ulici jak Lenin
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:11
- Nahlásit
Pakunobecny
A bydlí hned vedle Elvise v tý samý ulici jak Lenin
měli bysme tam zaject...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:16
- Nahlásit
davidkova renata
měli bysme tam zaject...
čéče,nevím jaxe to bé Marilyn Monroe líbit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:18
- Nahlásit
jablunka
čéče,nevím jaxe to bé Marilyn Monroe líbit.
co je nám do ní,máme za sebou godzylu a gagarina..at si něco zkusí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:19
- Nahlásit
davidkova renata
godzylu a gagarina
to jako Psíčka?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:20
- Nahlásit
Eninka
Není u Vás bouřka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:21
- Nahlásit
jablunka
davidkova renata
Dobrý člověk také ještě žije...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:22
- Nahlásit
Vlčáčková
tys tak daleko...jak to víš, no je
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 17:24
- Nahlásit
Eninka
Protože to slyším až sem. Jsem myslela, že tu někdo skládá kameny. Bouří téměř nepřetržitě, že?
|