Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pan Viktor Dostál???
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 30 . 31 . >>
Autor Zpráva
LucieS
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 17:56
- Nahlásit

Proč na něj máte pifku?
To asi není pifka, ale zkušenosti. Taky jsem byla nadšená stránkama, dvakrát jela na jeho víkendovky, první se mi líbila hodně, druhá méně a zpětně přicházím na x věcí, co nejsou v pořádku...
To co píše janika podepisuju do písmene, plus x dalších věcí bych ještě mohla napsat .

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 18:30 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

janika LucieS

díky

Takže nespokojenost s výcvikem + nepříjemný osobnostní rysy + vyšší cena?

impact
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 18:45
- Nahlásit

Psíček
Z čeho profituje? To je jednoduché a myslím, že odpověď znáš v zásadě sám.. Lidi jsou v zásadě stádo ovcí, které potřebuje svého vůdce. A onen vůdce profituje z toho, že jim laskavě umožní, aby se na něj navěšely. Tím ukojí jejich základní potřebu a může s nimi manipulovat, jak chce. Což je znatelné i na tom, jak jedná s lidmi s opačnými argumenty či názory.

Vedle ovcí existuje také skupina lidí, kteří si umí vytvořit vlastní názor. Kupodivu mnohonásobně logičtější a ti zcela pochopitelně drží u sebe.

No a poslední je malá skupina osob, které jsou zapšklými závistivci, co nebyli pro svoji podlou povahu přijati ani na jednu stranu. A proto jen chodí a dělají problémy na všech stranách.

Kdo kam patří, nechť si zvolí sám.

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 18:58
- Nahlásit

Psíček

Všude jsem se cpal a nikde mě nechtěli

impact zapomněla utvořit čtvrtou skupinu - divadlo jednoho herce - Psíček..

LucieS
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:16
- Nahlásit

Tak já to můžu říct úplně konkrétně.
Po proškolení svým prvním psem jsem došla k názoru (na kterém si trvám stále), že psi se nebijou... A s tímhle názorem se dost špatně hledá nějaká spřízněná duše.. teda teď už je to lepší, ale tohle bylo před osmi lety. Jeho přístup mě nadchl. A celkem mi trvalo, než jsem to prokoukla. To první soustředění bylo asi výjimečné, sešli se fajn lidi, fajn psi, byla relativně příjemná atmosféra. Výcvik byl jednoduchý a psům srozumitelný.
Takže se dobrovolně můžu zařadit do další skupiny zatím (pro tenkrát) neprocitnuvších nadšenců .
No a za těch dalších osm let jsem se toho spoustu dalšího naučila (a učím se stále), takže teď bych se tam na to taky dívala jinak.

Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:20
- Nahlásit

Eninka

Nechtělas napsat "divadlo NEjednoho herce"? Vždyť ten je už jak fantom operety . Někteří Psíčka vidí všude.... a třeba je všude... Kdo ví?

Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:23
- Nahlásit

LucieS

Díky . A jeho výcvikářský rady bys tedy začátečníkovi spíš doporučila nebo spíš ne? Ptám se v souvislosti s mailem, kterej jsem ti poslala

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:27
- Nahlásit

mrkni na http://www.youtube.com/watch?v=my1ZLuHSZa4 a sama rekni, jestli by tohle zacatecnikovi pomohlo...

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:30
- Nahlásit

ten je už jak fantomAS operety - bych spíš tipla

a třeba je všude - takovej Všudybyl

LucieS
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:42
- Nahlásit

Já mám mail? Aha, jdu na to .
Asi už nedoporučila. Jako část jeho názorů je pořád ok, ale u začátečníka bych se asi bála, že si vezme něco z těch, co ok nejsou...

Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi

Dík... Tohle jsem pochopila jako dokument, jak se chová jeho pes (vůdce smečky).
Pro začátečníka možná zajímavý, ale moc nevím, jak by si tam poradil s nevycválaným, případně prudivým psem... To by ho tam "vůdce" asi pěkně sesvačil...

Třeba to byl film z nějaký siesty kurzu pro pokročilý...

Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:27
- Nahlásit

Fifi

Jestli bude zejtra pěkně, taky spíchnu nějakej biják

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:28
- Nahlásit

Až budeš mít chvilku počti si v této diskuzi a uvidíš...já bych se opakovala

Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:20
- Nahlásit

denyk

Éééé to se mi právě nechtělo... , ale vytáhnu si kdyžtak tvý příspěvky ... Jde o to, že byl doporučen mé známé - naprosté začátečnici. O Dostálovi jsem slyšela spíš blbý věci, to, co proklamuje na webu, tak je spíš sympatický. Jestli je obšourník a manipulátor není zas až tak relevantní.
Osobní zkušenost nemám. Jen jsem hledala argumenty proč ne a nechtělo se mi pročítat 30 stran . Nebyla to provokace .

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:35
- Nahlásit

to, co proklamuje na webu, tak je spíš sympatický

za mně a moji osobní zkušenost...

web sympatický ale v reálu pravý opak..alespon před 5 lety...

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 06:09 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

V žádným případě to neberu jako provokaci. Napsala jsem svojí zkušenost. Řekla bych docela reálně.
Myslím, že nejsem člověk, který přehání. Tak to prostě bohužel bylo
Nebyl to tak šílený zážitek, jak tady někteří popisují. Protože to, co jsem tu četla, to se snad ani nedá vymyslet .
Co se týče webu a knihy - potom co jsem přečetla, jsem se rozhodla za ním jet.
Určitě něco pročti nejen moje příspěvky, myslím, že víc než 20 stránek je tu stejně jen k pobavení
Jeho poradna dříve bývala dobrá, ale když jí přečtu nyní, každýmu doporučuje aby přijel.
A co se týče toho že je "na ženský" tak to mi je teda hodně k smíchu, bo pro mě byl naprosto asexuální

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:51
- Nahlásit

Psíček

když koukám na Desenskýho, tak aspoň mám pocit, že ten člověk se psy komunikuje ...

já myslela, že máš na něj jinej názor, aspoň dle webíku????

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:00
- Nahlásit

Psíček

na pejskařině...nebo jsem to špatně pochopila tam u tebe?

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:08
- Nahlásit

Psíček

no, já myslela, že když jsou tam ty různé články, že jej neuznáváš, asi to myslím blbě, že jo?

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:17
- Nahlásit

Psíček

proč by to mělo být v nesouladu

to nutně nemusí, uznávám. Většinou to bývá tak, že když někdo někoho neuznává, taky ani část z toho zneuznaného, kterou "uznává" nepřizná. Ty ano, tudíž jsi lepší, než kdekdo jinej, to myslím vážně, žádná narážka

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:36
- Nahlásit

Psíček

Někteří lidé potřebuji modly a pomůcky jakožto naprostou prioritu, jiní ne ...

přesně vím, o čem mluvíš, je to tak

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:55
- Nahlásit

Eninka
Ahoj. Nevíš, jestli nemá Petr... dovolenou? Volám mu a nebere to. Je tam kdyžtak až od 15 hodin, jo?

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:57
- Nahlásit

Vlčáčková

může mít klienta, ale přes poledne operuje povětšinou a nebere to. Zkus po 15 hodině

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:10 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
OK. Chtěla jsem to spojit ještě s tou realitkou - potvrzením odhledně toho bytu pro ZTP - ale toho se mi taky nedaří sehnat.

LucieS
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:17
- Nahlásit

Někteří lidé potřebuji modly a pomůcky jakožto naprostou prioritu, jiní ne ...
Chybí ti jakýsi zlatý střed... Ti, co hledají modlu, si ji najdou kdekoliv. Ti ostatní pouze okoukávají okolí a pokud se někde můžou něco přiučit, udělají to. Ale to neznamená, že dotyčný musí být hned modla. Mysli hlavou.

LucieS
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:19 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit

Jinak já tam vůdce smečky nevidim Vy joo, holky???
V první řadě tam vidím setsakra vystreslého psa...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:22
- Nahlásit

LucieS
Sme na tom stejne, unaveny, vystresly pes s "pruznou chuzi vlka", ktery se tak tak kutali.

LucieS
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:18
- Nahlásit

Což jsou ve video sestřizích Cesara Milana skoro všichni, na kterých tam něco demonstruje. Nebo ne?

Neviděla jsem všechna videa. Ty psy, co jsem viděla, byli v pohodě. Max trochu rozhození "z kramfleků", pokud byli zvyklí dělat si co chtějí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:31
- Nahlásit

Psíček
Nemohu posoudit, nevidela jsem videa od Cesara.
Kdysi jsem shledla dostupna videa od Viktorie Stilwell a tam se mi libilo, jak radila.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 17:47
- Nahlásit

Psíček
Což jsou ve video sestřizích Cesara Milana skoro všichni, na kterých tam něco demonstruje. Nebo ne?
Ty psy, co jsem viděla, byli v pohodě. Max trochu rozhození "z kramfleků", pokud byli zvyklí dělat si co chtějí.
Tak hlavně měli jen dvě možnosti-bud se hodit do poslouchání a nebo hurá do psího nebe.Já mu fandím páč někde dyž něco posral tak to nezatloukal a drbkal se s tím psem tak dlouho než to klaplo(co neklaplo nám samo neukážou že)každopádně ty mega smečky pítů dohromady to zmákne málogdo asi blbej nebé,páč ti psi pak fungujou jak maj a voto de né?(ale já ho nemůžu posuzovat páč mě se děsně líbí sem nekompetentní fandič)

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 30 . 31 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání