| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 07:07
- Nahlásit
Kani3
Takže plácejte se ve své ubohosti dál, navíc prostě nemáte.
Děkujeme za přání, tak zase syp zaclánět odkud jsi přišla a nech nás v klidu plácat, jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:25
- Nahlásit
Kani3
Ale to je jedno...tady to je jedna velká drbárna a psaní o věcech které jsem někde četl nebo slyšel.
....pokud sis nevšimla tak tu psalo i mnoho lidí s osobní zkušeností...tož tak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:36
- Nahlásit
Kani3
teed sem se sem dostala ..za prvé píšu essi je to tak..v překladu to znamená pokud
a za druhé..ty v tom taky nemáš moc jasno..ženská bez psa odjela dle obou verzí,tedy i tvé. Pokud někdo jede na výcvikový tábor rešit jakýsi problém,fakt mi nepřijde zázračný vyřešení odjet bez psa .Skoro bych čekala,že se jí dostane rady jak a proč se psem pracovat,co dělá špatně a jak to napravit a popradit jí jak navázat se psem vztah.Ale to je asi o dost těžší a pracnější,než ono diskutované řešení ..chápu,kdo by se za ty prachy crcal s nějakejma amatérama s nezvládnutým psem
Taky asi paní neví, že pejsek je už dávno zpět u majitelky
fakt jo? a myslíš teda,že tohle cos psala nedávno neplatí?
A paní rozhodně neměla ani trošku malý problém, ale problém jako vrata. Protože to že pejsek utíka od vlastního pána opravdu není malý problém. Pejsek byl v pohodě jen tehdy byl-li v dostatečně vzdálenosti od své majitelky a s jiným člověkem fungoval dobře. Takže kde asi byla chyba. Nikdo jí pejska nesebral. Ona sama uznala, že by bylo lepší aby si pejska někdo vzal, protože na něj opravdu nemá
už teda na něj má? a jak se to stalo? Zázrak shůry? Nebo jí teda někdo poradil jak se psem pracovat? Proč jí to teda neporadil sám velký VD když tam byla místo toho aby odjela bez psa ?
a fakt myslíš,že je jakémukoli psovi dobře u někoho kdo
lidí co nezvládli sami sebe
Úplně teda nevim jestli ta pani byla teda tak špatná,že jen u ní pes fungovat prostě nemoh anebo je tak skvělá,že už ho zas má u sebe.. .V zásadě ani nemusíš odpovídat, proti fanynkám jakéhokoli psího guru jsem vcelku imunní
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:43
- Nahlásit
Tak který odvážlivci jedou letos?
http://www.psiskolafalco.cz/naseakce.htm
prý "relaxační"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:46
- Nahlásit
denyk
Tak já bych jela. Vzala bych bojové akity, které zabijou fšechno co se pohne. Během jednoho dne vyvraždí fšechny psy na táboře včetně té slavné Lajky a pak už to bude skutečně relaxační
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:14
- Nahlásit
Biluška
a kdo vyřadí Vikiho?
já to vidím na Psíčka a jeho neotřelý humor
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:14
- Nahlásit
Biluška mate bod pani!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:16
- Nahlásit
argosekmyslela jsem tu pani,co pise ze toho psa uz zenska nema a pak pise ze ho ma,naka rozdvojena osobnost,ja to neresim,neb jak pise renata,vyznavacky guru me absolutne nezajimaji,jen je zajimave jak nekdo pise tak a podruhy tak,proto o tom kabate!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:24
- Nahlásit
Biluška
Jedu s Tebou a beru bojového Vlčáčka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:31
- Nahlásit
Vlčáčková
Jedu s Tebou a beru bojového Vlčáčka.
Pojeď, ale Vlčáčka nech radši doma, ty sfině jsou fakt bojové a zabijou naprosto fšechno. Včera se porvaly mezi sebou Rvala jsem je od sebe asi čtvrt hodiny. Naštěstí jsem si vzpoměla na Muchošiny rady jak od sebe dostat zakouslé picbuly a naštěstí zabraly Kdyby se ti dva společně pustili do nějakého psa tak nevěřím tomu, že ho zachráním
denyk
a kdo vyřadí Vikiho?
já to vidím na Psíčka a jeho neotřelý humor
Možná by bylo lepší nasadit i filozofa argoska, sichr je sichr
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:37
- Nahlásit
Biluška
Jaké rady měla Muchoš? Mojí známí měli takové páčidlo na hubu. Jenže to jsem nepoužila neb jsem to v tu dobu nevěděla, a tak jsem páčila 3 pitbuli od sebe ručně, což trvalo asi 20 minut a zcela mě to fyzicky vyřídilo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:52
- Nahlásit
Vlčáčková
No musíš jednoho k něčemu uvázat, pak je vypáčit od sebe a toho volného odtáhnout. Páč jak je máš oba na volno tak můžeš páčit jak chceš, když je vypáčíš tak se beztak hned zase zakousnou.
Místo páčení používám fintu fň a vrazím jim prsty do nosních dírek. Tím pádem se začne dusit, musí otevřít tlamu, aby se nadechl a v tu chvíli ho odtáhnu. Ale je to o strach, že se zahryzne do těch prstů . Používám to nerada, páč se fakt bojím, ale někdy prostě není zbytí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:57
- Nahlásit
Biluška
Jo, tak já měla jednoho přivázaného a dva volné. Pak odpadl ten volný, proběhl kolem pitbula-posery, který se okamžitě fofrem odplazil do boudy, prchající pitbul přeskočil branku, prorazil druhou a nevím co třetí, ale najednou byl u mých feneček a další pitbulky za dvěma brankama. Tak jsem nechala ty dva debily se rvát a zdrhala si pro své hodné neperoucí se pejsky. Ty jsem zavřela do kotce, odchytla volně lítajícího pitbula kolem té hodné pitbulky, přivázala ho k bráně a šla páčit zase ty dva. Rvali se úplně potichu. Prostě zápasili. Ale huby měli pootevřené, takže prsty do nosu by asi nezabraly. Třeba někdy budu mít příležitost to zkusit. Každopádně jsem jednoho čokla zvedla do vzduchu a tím i toho druhýho, jak se drželi za huby... Už jsem myslela, že mi upadne, ale nakonec se pustili. No a pak dorazil přivolaný páneček a velmi dlouho se ošetřovalo.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:23
- Nahlásit
Biluška, Vlčáčková
rvoucí se zakousnuté psy oddělíte spolehlivě tak, že vezmete gumové lano (co se jím váže náklad na střechu auta), podsouhnete ho pod krk psa, zaháknete na smyčku a škrtíte. za čas dojde kyslík a snaha nadechnout se vede k uvolnění zákusu. pak už je jen na vás, jak rychle dokážete - pořád ve škrcení - psy od sebe odtáhnout a už k sobě nepustit. vlastní zkušenost - caník a phill, bilu ví....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:28 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
moll
Dík, odteď budu jednu až dvě gumy s sebou stále nosit.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:44
- Nahlásit
dva picbumy jsem tu čest neměla, ale už párkrát jsem od sebe dostávala picbuma a jiného psa, pokazde zabralo picbuma chytit za ocas do tahu, a druheho psa zklidnit natolik, ze se prestal hybat, jakmile s picbumem nic nebojovalo, pustil - v ten moment odtahnout (ale hlavne znova nepustit )...
ale je fakt, ze picbumove v mych pripadech dycky ocas meli
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:51
- Nahlásit
wami
picbumy jsem v zákusu naštěstí neviděla, ale fila rve stylem "žralok" nebo "krokodýl" a je mu úplně jedno, jestli oběť sebou škube nebo ne. zkoušeli jsme chytit za ocas i za "podocasí", ale vůbec nevnímají - absolutní amok. jedině ten kohoutek od kyslíku - toho si všimli...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:57
- Nahlásit
moll
No jo, jenže žádná guma po ruce samozřejmě nebyla
Akity se normálně spolu nervou, většinou bojují v týmu proti někomu jinému. Jenže včera jsme byli venku, mezitím co jsem byla s akitama vyrazili děcka s Armanem a Texlem. Arman jim zdrhnul a jako dobrý pes to vzal přímou čarou domů. Takže když jsem dorazila s akitama Aránek stál před brankou a čekal na vrátného. Akity říkaly "super, pojďme zabít Armana". Já klouzala po bahně za nima a ječela "Arane jdi pryč, jdi pryč, VYPADNI". Aran v rámci pudu sebezáchovy uhnul asi o deset metrů. Rikina nasraná, že to s Armanem nevyšlo řekla Herýsovi "to je tvoje vina ty kreténe, kdybys ho včas chytil tak jsme ho měli". Herýs řekl "jak moje vina ty důro, kdybys tady nezavazela a nevrtěla prdelí tak jsem ho hravě chytil"...a byli v sobě. Rikina vedla, kdybych mohla pustit Herýse tak bych ji snad ještě dokázala odtáhnout od něho. Jenže kdybych Herýse pustila a odtáhla Rikinu tak se Hery sebere a půjde okamžitě po Armanovi... No chutné situace, fakt že jo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 12:02
- Nahlásit
moll
Gumu sem nigdy nepoužila,ale na dva do sebe zakouslé boxery taky neplatí nic jinýho,než zabránit přísunu kyslíku a pak je okamžitě od sebe oddělit betonovou zdí.Kdysi jsem neměla po ruce nic jinýho než velkou plechovou vanu s vodou,tak tam ty hlavy snad minutu bublaly,než se pusili.A můžu říct,že to bylo nekonečné.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 12:05
- Nahlásit
Biluška
jo - znám a nezávidím...my chodme po baráku říkáme - můžu pustit phila,je caník zavřenej? a nebo naopak. doufám, že už nezařijem situaci, kdy se lidská komunikace nepodařila a psi se dostali k sobě....ale skoro nic si neudělali - caník jen pochroumané ucho, phill ránu 2 cm na kůži stehně... neuvěřitelné - a přitom to rozhodně nebyl rituální boj.. jo - když má člověk psy s velkým srdcem....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 12:27
- Nahlásit
moll
můžu pustit phila,je caník zavřenej?
To znám moc dobře . Je to furt dokola - akity se nesmí dostat vůbec k nikomu. Orina se nesnese s Getou a nenávidí se s Pumou. Puma se nenávidí s Getou, s Orinou a rve se s Bonou. Geta se nesnáší s Lilátkem a rve se s Pumou a s Orou Nechci už žádné psy s velkým srdcem, chci paví očka a neonky Po několika letech klidného chovu akvarijních rybiček se možná budu cítit dost zkušená a zralá i na vodní želvičku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 09:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Mojí známí měli takové páčidlo na hubu
Možná ho mám eště někde schovaný,je to v podstatě klín z držátkem,funguje jak u kerýho někteří psy dyž se jim to narve do huby automatycky překousnou do toho tvdšího(u těhle típků se dá použít i volně nalezený betelný klacek) a jiný tím že se to rozšiřuje tak držku trošku pootevřou dále se stím zapáčí leč vyžaduje to zručnost trochu síly,pro zručné jedince je to otázka pár sekund na rozdíl od dušení,ovšem pokud je pes mimo tak je tam vyšší riziko,že pak vomylem cvakne po tobě,narozdíl od gumicuku,kerej je zdlouhavější leč mírně bezpečnější.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 15:53
- Nahlásit
danajasa
já mám představu, že páčidlo je použitelné, pokud jsou pesové zakousnutí a drží e nemelou se - ti naši škubou hlavou jak žralok, takže vrazit jim mezi čelisti klacek je vceku nemožné. a cvakat umí taky... a docela dobře
Biluška
to bych to asi mentálně nezvládla - já mam dost práce obsáhnout ty naše dva ...zbytek smečky se naštěstí snáší dobře. taky si občas říkám, že další pes bude pudl - max...a proto máme 4-měsíční sao fenku...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 13:24
- Nahlásit
Psíček
nebyli moji...
jen šlo buď o mýho psa načatýho picbumem nebo jsem se k tomu přichomejtla, když kolem stálo 10 lidí jak sochy a dělali "eeeee?"
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 13:46
- Nahlásit
jablunka
neměla po ruce nic jinýho než velkou plechovou vanu s vodou,tak tam ty hlavy snad minutu bublaly,než se pusili
sljeden předek od aginy byl takhle pohodlně v mladém věku utopen, protože si nový majitel myslel že ho může nechat na zahradě s druhým psem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 13:57
- Nahlásit
danajasa
někteří psy dyž se jim to narve do huby automatycky překousnou do toho tvdšího
ale hovno
jiný tím že se to rozšiřuje tak držku trošku pootevřou dále se stím zapáčí leč vyžaduje to zručnost trochu síly
neotevře se držka tím že se to rozšiřuje, rozšiřuje se to proto aby to šlo líp strčit mezi čelist a pak se musí zapáčit.
ovšem pokud je pes mimo tak je tam vyšší riziko,že pak vomylem cvakne po tobě,narozdíl od gumicuku,kerej je zdlouhavější leč mírně bezpečnější.
piču z ryžu, zůstane zakousnutý v páčidle nebo začne dychtit po jiném psovi
gumicuk mi nepřijde bezpečnější viz utopený pes nebo Buca, byla jsem venku s Frizinem a naši ji inteligentně pustili ven, neměla jsem u sebe prostředky jak je oddělat, nikdo neslyšel aby mi došel pomoct a pustila až když jsem ji málem uškrtila. To mi o moc bezpečnější nepřijde.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 06:48
- Nahlásit
Tak v září je další VÝCVIKOVÉ A RELAXAČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FALCO, http://www.psiskolafalco.cz/naseakce.htm
lístky do cirkusu jsou určo ještě k mání
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 08:12 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Zlepšení ve vztahu se psem?
Mně teda osobní setkání s tímto "Machem" nedalo nic.
Zeptám se na to ještě doma svého psíčka
Vlastně jo, už vím......nikdy toho člověka už nechci vidět.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
denyk
Vlastně jo, už vím......nikdy toho člověka už nechci vidět.
jj ani zlepšení vztahu se psem a naprosté znechucení ve vztahu s člověkem....
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 16:11
- Nahlásit
Fajka denyk
Neznám ho, ale to, co proklamuje na stránkách je docela stravitelný...
Proč na něj máte pifku?
Nejspíš by mě jako člověk lez na nervy, stejně jako ostatní echtovní výcvikáři, kteří se většinou pasujou do rolí alfa samců a alfa samic - a moje nemalé ego s tím má problém , ale to jěště neznamená, že se od takového člověka nemůžu nic naučit...
Nehajím ho, nehaním, neznám... jen se ptám a podotýkám...
|