| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit
jablunka
ale dřevěný by vyšly ještě dráž
jj ,máš pravdu.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:59
- Nahlásit
jablunka
Ahoj , 12 oken , z toho dvě fix , atypické rozměry , 3x balkon dveře , 2x vchodové dveře s prací sumasumárum 250 hadrů .
Ale je to čtyři roky zpět - taky berem tedˇzelenou sem zvědavá jak pochodíme . Příští týden by mělo být měření spotřeb...
Jo , jinak zdravím všechny ksindly a ksidlice taky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit
Dobré ráno
jablunka
Mám dotázek,nechával ste si teď něgdy něgdo dávat plastový vokna,velký vokna a moc voken.......máme jich jedenáct.Potřebuju se zorientovat v přibližnejch cenách.
mužskýho kolega.... asi před měsícem. Až mi muž přijde domů, tak zjistím cenu a co všechno si k tomu nechávali dělat... oken mají hafo a ještě nějaké francouzské k tomu....ale pálka to byla šílená, pokud si dobře pamatuju
Neessi
Bóba ho má sice delší,ale je to šílená fotka
náhodou je super
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:50
- Nahlásit
jablunka
Ale snad nám pak něco vrátí na státní dotaci.
ti nevím, ale aby ti dali dotaci, tak nemusíš mít víc těch věcí najednou ( třeba k oknům ještě ekol. topení a zateplení), kor u starých baráků?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit
jablunka
Měnila jsem vloni 5 oken, stálo mě to 39 tis, byl to nejlevnější typ, ale šestikomorové a já nevím, co ještě, okna byla panelákového typu. Dveře jsem sehnala plasťáky v akci a vyšly včetně práce na desítku
k Zelené úsporám - já se na to vykašlala, protože nemám na to, vrazit do toho několik tisíc za projekt, abych se pak dozvěděla, že to z nějakého důvodu nesplňuju.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 09:57
- Nahlásit
brut
nemusí, oni to zmírnili, protože by nevyčerpali celou částku. Důležité je snížení tepelných ztrát o tuším 20 %
Jo ještě - na projekt je možno zažádat též o dotaci, ale když nesplńuješ podmínky, tak ti projekt nezaplatí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:02 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
brut
Zateplovat nemusíme,máme 80cm zdi,topíme plynem,dřevem,občes uhlím a to hodláme dál,ale o tom to není,oni dokážou vypočítat nějak tu úsporu a o to hlavně jde.
kachna_
okna byla panelákového typu.
ty vyjdou nejlevnějš,ale to si sem dát nemůžu,páč bych tím zkazila celej dům.Čím dál víc uvažujem,že se dáme do opravy stávajících,mě se ty okna moc líbí,průser je že na ně nikdo snad 50 let nechmátl.
Ale za ty prachy co by sme dali do plastovejch by jme to snad zvládli,jen to bude šílená makačka.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 13:36
- Nahlásit
jablunka
mate dreveny vokna? ty sou nejlepsi...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 09:47
- Nahlásit
Ksindl vespolek
jablunka
Gdyš já bych to zase radši naráz
Bůh tě natřes,stačilo mě ,když u táty v paneláku mu měnili naráz 4 vokna....
Ty máš teď dřevěný kastlový,že?My jsme je na baráku měli a já při představě že budu šudlit okno 2,20 x2 a pak ještě jednou ty vnitřní...ne a ne,hodili jsme tam pohledově stejně dělaná plastová a naprostá spokojenost.Ono některý euro okna po pár letech hnijou zevnitř a jsou drahý jak blázen.
Jinak se plís soustřeďujte,ať večer neprší,mladej slaví narozky a pozval si bandu,kterou si v baráku neumím představit a taky místo grilování venku bych měla noční šichtu u šporhelta a to se mi co?Nechce!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 09:53
- Nahlásit
Eire
Ty máš teď dřevěný kastlový,že?
Jj a čím dál víc jsme přesvěčený,že se je pokusíme zachránit. Jinak se plís soustřeďujte,ať večer neprší,mladej slaví narozky
Tak se moc a moc soustřeďuju a posílám obří gratulaci.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:06
- Nahlásit
jablunka
že se je pokusíme zachránit.
Tak pokud jsou zachovalá,proč ne,my jsme nemohli,vila byla napadena dřevomorkou....
Gratulejš vyřídím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 19:38
- Nahlásit
Ksindl pri patecku preju.
Splnila sem odpolko svou obcanskou povinnost. V nasi prdeli - na tech zhruba tricet volicu kompletni volebni komise, maj to tu chudaci tuze tezky - dobrej privydelek. Vitali mne temer chlebem a soli, neb sem byla prvni volic.
Eire
plís soustřeďujte,ať večer neprší,
Sem se soustredovala, a blbje asi, protoze tu byl pred chvili velmi slusnej plavak. Mladymu VSE nej!
jablunka
Jj a čím dál víc jsme přesvěčený,že se je pokusíme zachránit.
Jo joooooooo, pevny nervy preju!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 20:25
- Nahlásit
Fifi
Splnila sem odpolko svou obcanskou povinnost.
ja tez..
V nasi prdeli - na tech zhruba tricet volicu kompletni volebni komise, maj to tu chudaci tuze tezky - dobrej privydelek. Vitali mne temer chlebem a soli, neb sem byla prvni volic.
my jich mame teda kapku vic
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 15:08
- Nahlásit
pěkné xindl odpoledne,
jdu se pochlubit s mojí 1. letošní sklizní ze zahrádky
aneb jak to dopadne když od jara neposekáte zahradu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 16:02
- Nahlásit
Ksindl sobotenku vinsuju.
Svitilko sluni, mam sezehlej gesicht (bez brejli! - podotykam) a spaleny ramena. Ale to neva, bylo potreba vyvazit tu fotodepresi z destivych tydnu. Sadlo se tez opalovalo a malem se rozteklo.
miisha
sklizní ze zahrádky
Krasna sklizen, paninko a bez prace. Takova ryze rustikalni.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 17:40
- Nahlásit
Fifi
Krasna sklizen, paninko a bez prace. Takova ryze rustikalni.
ze jo
nafotila jsem zahradku, uz to davam na rajce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 17:50
- Nahlásit
miisha
nafotila jsem zahradku,
Sem byla zrovna mlady sbirat, pro cubicky.. Tva zahradka mi je velmi sympaticka.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit
Fifi
Tva zahradka mi je velmi sympaticka
no jiste prvky bych chtela ponechat, ale zas vsecko tam mit nemusim, jako treba dvoumetrovy pampelisky ci koprivy
Sem byla zrovna mlady sbirat, pro cubicky..
hele co se tyce bylinek, co vsecko se da nasbirat a v jakym mnozstvi pak zkrmovat? ja jsem to mestske ditko, tak jsem jedno velky ucho myslim teda pro psa, ja do sebe asi koprivy nedostanu, bleee
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:02
- Nahlásit
toz tu je
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:04
- Nahlásit
miisha
Tutok je sikovna fora skorem odborna.
Cuby se samy pasou tim, co potrebujou (svizel pritula), traviny ruzny a obcas pridavam ja nevim treba narychlo sparenou celerovou nat, pak petrzel, pazitku, pak snitek yzopu, medunky, pampeliskovy mlady listy... Nejsem bylinkarka, optej se na vyse zmineny fore.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:08
- Nahlásit
Fifi
Cuby se samy pasou tim, co potrebujou (svizel pritula), traviny ruzny a obcas pridavam ja nevim treba narychlo sparenou celerovou nat, pak petrzel, pazitku, pak snitek yzopu, medunky, pampeliskovy mlady listy
takze vlastne to co davala babi kralikum
na koprivach se juno teda zrovna nepase juknu na odkaz,dik
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:21
- Nahlásit
miisha
to co davala babi kralikum
No vsak, babinky mivaj v tomhle bezva rozhled.
A ted mi jako fest zatrnulo, treti pracka a tekla z ni voda cervena. pri svetlym pradle vcetne dvou oblibenych kalhot. Jedna svine cervena fuska, kterou sem hledala driv asi tejden, se tam vloudila. Cekala sem na vysledek s vetsim napetim, nez na ty volebni. Nastesti zustaly barvy zachovany, huuuuuuuuuf.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:27
- Nahlásit
Fifi
prosimte a proc mas vubec cerveny fusky?? takhle si zivot komplikovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:33
- Nahlásit
miisha
proc mas vubec cerveny fusky?
Zimni, pleteny, od babinky. - ted este dohledat tu druhou.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:37
- Nahlásit
Fifi
tak vlna nepousti nikdy, stejne jako umely vlakno, to tam micham normalne vsecky barvy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 19:12
- Nahlásit
miisha
tak vlna nepousti nikdy,
No do vody to pustila, ale pradlo neobarvila. a dost uz prani. Sem zase ze Sadla vycesala pul kyble chlupu terminatorem, boze, to je des
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 19:17
- Nahlásit
Fifi
ja myslela ze furminator nejde ani pouzit na kratkosrsty psy?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 19:21
- Nahlásit
miisha
nejde ani pouzit na kratkosrsty psy?
Kde zijes??? naopak! Na rotviky neznam ted uz nic lepsiho. Podsadu nic takhle nevycesalo. A Jeblon s nim cese aj mopse a chrta a taky to z nich vycesava.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 19:33
- Nahlásit
Fifi
pul kyble chlupu terminatorem,
důsledek kastrace se obávám.
vlna nepouští,jen barví vodu,to je hláška dne paní
Ksindl vespolek,su ščasná,bo volby dopadly celkem gútově
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 19:38
- Nahlásit
Eire
důsledek kastrace se obávám.
Vsak ja vim, co nadelam, jen cesu a cesu. To je to nejmensi, hlavni, ze se spokojene kutali.
Eire
to je hláška dne paní
|