Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

držím aspoň pitomě palce,

Taky tak Co vic clovek zmuze, na tu dalku, pri akutce. Az to opadne a bude treba nakej materyjal nebo savo, obleceni, dejte vedit.
Edit - clovek na dalku jest dlověk.

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:16
- Nahlásit

miisha
já ty povodně zažila tady i v 97...
lidi, po tom 97 se zpevnovala hraz Terlicke prehrady... drzte palce, aby to udelali dobre... Terlicka volne odteka, neda se regulovat - a jestli rupne, tak zmizi z mapy nejen muj baracek, ale cela dedina...

dokud ale tohle nehrozi, a zatim se vsichni tvari, ze stopro se nic takovyho nestane, tak se akorat nikam nedostanu, ale OK, v baraku sucho, podzemni voda je tu normal a cerpadlo stiha to brat ven...

PetraK
jj, taky jsem s Peťou mluvila, Puncík se Zorkou jsou na kopci, ale prý těžko říct, jak Kentucky ranč, tam, co běháme coursing, má tam 12 koníků...
a tam, co jsou Peťulky koně běžně, už je to pod vodou...

---
lidi, že já na ty zprávy koukala, na fb to není tak strašný, ale začíná mi být poněkud ouzko... ať už kudladrát přestane chcát...!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:32
- Nahlásit

wami
a tam, co jsou Peťulky koně běžně, už je to pod vodou...
já vím, a nestačila prý vyházet seno nahoru, ale to je asi v tuhle chvíli to nejmenší.

Je to k po.........ní, připadám si tady hloupě

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:48
- Nahlásit

ukradeno z FB...
hřiště... cca 200m od nás...

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 09:27
- Nahlásit

Ksindl vespolek

wami
Tak jaká byla noc??

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:40
- Nahlásit

ksindl všem
u nás to zatím vypadá líp... leje sice furt, ale Stonávka ustoupila o cca 1,5m... jupí...
http://wami.rajce.idnes.cz/voda_2010_-_Stonava/

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:33
- Nahlásit

wami

čus, tak to je dobře!! Doufám, že to tak půjde dál aspoň u vás. U Peti je hůř , mluvila jsem s ní, říkala, že to vypadá i že budou bez proudu, takže bude šetřit mobil,páč ho nebude mít kde nabít, tak jsme se domluvily, že volat nebudu, páč aby co nejdýl vydržel. Tak ani takhle na dálku, člověk nemůže podpořit, kruci to je hrozný!! Snad už musí přestat pršet!!

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:08
- Nahlásit

PetraK
Peťa mi posílala fotky, tam, co maj stáje... děs běs...
jsem jí psala, že jak to opadne, jedu pomoct odklízet...

Tady zase déšť přešel ve slejvák, na 21.30 máme naplánován stav ohrožení, má to zas stoupat dneska večer... ale hladina vody v Těrlické trochu opadla, tak já jsem trochu klidnější, už by se to mělo zvládnout...

právě mi volali z práce, prej mám dojet aji se zpožděním aspoň zítra, kuwa, to mám na 2hodinové objížďky, všechny cesty jsou skrz vodu zavřený... tak jak to mám asi udělat...
ale jestli zítra ráno bude stav řeky OK, tak asi pojedu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:08
- Nahlásit

Xindl den.
Na moravaky vsecky myslim, ted sem videla na novinkach ten Bohumin pod vodou, to je strasny.

PetraK
Snad už musí přestat pršet!!
Taky v to doufam, at klidne poslou lijavce sem!

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:26
- Nahlásit

Fifi

at klidne poslou lijavce sem!

sem to psal už včera a nic ,syslej si to tam a nedaj a nedaj

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit

ksindlačky
mám malou prosbu... potřebuju pomoct s jedním úkolem do školy, asi bych to zvládla aji sama, ale tlačí mě čas a nějak na to nemám myšlénky...

najde se někdo, kdo umí excel a věnoval by mi tak cca 15 min svého času na vytvoření té pitomosti...?

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:20
- Nahlásit

wami
neumím, ale co přesně potřebuješ?

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:28
- Nahlásit

wami

Safra s tímhle pomoci neumím,sory.

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:44
- Nahlásit

tak si představte, že jsem se dnes zapomněla v práci a to o celou hodinu a půl to se mi ještě nestalo teda. takově mrhání zadarmo! tady chčije jinak...

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit

miisha
todle nějak... já se piplám ještě s wordem a pwp, kukám al eu toho furt na povodňový zpravodajství...

1. Vytvořte tabulku v Excelu, rozměr přibližně 10x10, list přejmenujte na Tabulka..
2. Tabulku zformátujte (např. nadpisy vystřeďte vodorovně i svisle, zalomte text, upravte velikost písma, vyberte barvu výplně atd.).
3. Tuto tabulku překopírujte na další čtyři listy, které nazvete Filtr, Graf, Rozšířený filtr a Souhrny.
4. V tabulce na listu Tabulka použijte různé výpočty (vzorce) např. součty, průměry, maxima aj.
5. Použijte další vzorce, ve kterých se uplatní absolutní adresy (např. násobení nebo dělení hodnot tabulky koeficientem umístěným v buňce mimo tabulku apod.).
6. V tabulce na listu Filtr použijte vlastní automatický filtr (např. vyberte řádky se jmény, která začínají určitým písmenem nebo řádky obsahující hodnoty v určitém intervalu apod.).
7. Na listu Graf znázorněte data tabulky v grafu (typ grafu zvolte podle vlastního výběru).
8. Na listu Souhrny vytvořte souhrny (po setřídění tabulky dle určité položky). Pro dosažení nějakého výsledku bude asi nutné doplnit do tabulky další řádky, ve kterých se bude vícekrát opakovat hodnota položky, podle které je tabulka setříděna, např. jméno určité osoby, jméno měsíce, datum nákupu určitého zboží apod.
9. Na listu Souhrny vytvořte dále kontingenční tabulku dle vlastního uvážení.
10. Na jednotlivé listy vložte záhlaví s názvem předmětu a zápatí se svým jménem.

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:03
- Nahlásit

wami
ty voe ty školy se vůbec nezměnily to je pěkná pakárna ti povím todlencto. Nejlepší bude zkopírovat nějaký data už odněkud, to vám k tomu taky mohli dát. A jak to není anglicky tak tomu ani nerozumím - co sou souhrny v anglické verzi? Tak to naval co máš, něco ti podělám, ale všechno neudělám, bo takové kraviny v práci neděláme, tak ani nebudu vědět jak na to
michaela_bzavinacseznam.cz

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit

miisha
nemám nic...
se piplám s dalšíma 2 částma úkolu (word + powerpoint), v aj to myslím může být klidně...
data si můžeš vvzít odkud chceš, jestli se ti do toho chce - budu strašně moc vděčná...

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit

wami
ajo, souhrny souvisí s kontingenčníma tabulkama, ty neumím. tak po tu sedmičku ti to můžu udělat.

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:10
- Nahlásit

miisha
žiš co to studuješ tak se připoj na fb, ať ti to můžu komentovat za pochodu. du ještě něco pocvičit se zabahněným prasetem

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:23
- Nahlásit

miisha
tak po tu sedmičku ti to můžu udělat.
super, aji tak mi to helfne...

miisha
žiš co to studuješ
kynologii

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit

wami
kynologii
jooo, ty pak na to půjdeš vědecky! to je jiná

miisha
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:28
- Nahlásit

už seš přihlášená? nebo naval icq. našla jsem hotový grafy dokonce

wami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:34
- Nahlásit

miisha
už seš přihlášená?
už dlouho...

naval icq
104533997

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 19:36
- Nahlásit

Xindlaci, kde ste?
Ty moravsti doufam, ze ne utopeny, zavaleny bahnem..
Protoze tu dneska chcalo fest, takze konecne ste tu tlakovou nizi poslali dal, nezlobim se, jen Sadlo bylo nasrate.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:15
- Nahlásit

Xindl ve spolek
Doufám,že fšicí moraváci sou nad vodou

A tady čerstvě vytahané stehy,rána klidná,povedlo se.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:36
- Nahlásit

jablunka
rána klidná
Tu moc klidna nejsou, pravidelne ve 4:00 zacne vriskat vrabcice ve hnizde primo ve stromu u okna. Asi ji nekdo hodne po ranu sere. A ona me.
Ale jinak at se Tedik dale zatahuje a hoji.

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 22:22
- Nahlásit

jablunka
Ale jako ma to jako fakt dobrej fejslifting jako!

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 10:27
- Nahlásit

Mathea
fakt dobrej fejslifting jako!

Ty si roura,ale počkej,taky tak dopadnem.

miisha
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 12:24
- Nahlásit

jablunka
počkej,taky tak dopadnem.
tak tak...budem si tahat povislou prdel na zada

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit

miisha
budem si tahat povislou prdel na zada
To je na prd..v nekerejch pripadech (treba v tom mym) pak lidi budou zmateny, pac nebudou vedet, kde mam predek a kde zadek

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání