| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit
toz co jeee s vama? Prcujete vsichni nebo jak? Ja mam po obidku, tak bych to nejradsi sla zalomit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:31
- Nahlásit
miisha
Prcujete vsichni nebo jak?
Houby...nemám práci a odedneška sem na pracáku ofiko vedená jako uchazeč o práci.
Jo a Tedovi se udělala píštěl,ale teplotu nemá,žere je veselej,jen odkapává.Tak proplachujeme naředěnou Betadinou a snad bude fajn.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit
jablunka
Tedovi se udělala píštěl,ale teplotu nemá,žere je veselej,jen odkapává
To je dobre, ze odkapava. Hlavne, at se mu to nezavre.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:35
- Nahlásit
Fifi
Hlavne, at se mu to nezavre.
Nezavře,panička nedopustí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:04
- Nahlásit
jablunka
Tak proplachujeme naředěnou Betadinou a snad bude fajn.
čus,jen probíhám- nařeď peroxid 1 : 3 a proplachuj peroxidem.Jod se do rány nedává opakovaně,zbytečně tam pak bude mít nekrosu a díru.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:05
- Nahlásit
jablunka
sem na pracáku ofiko vedená jako uchazeč o práci.
ja bych tam na chvili sla Kdyby se ti chtelo do Brna, tak tu mame ted nekolik volnych pozic
Tedovi se udělala píštěl,
to bude doblyyyy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:37
- Nahlásit
Neessi
- nařeď peroxid 1 : 3 a proplachuj peroxidem.Jod se do rány nedává opakovaně,zbytečně tam pak bude mít nekrosu a díru.
Stačí peroxid až zítra???Já ho doma teď nemám,nějak sem ho zapoměla používat.
miisha
ja bych tam na chvili sla
Vidíš,já bych šla hned makat.
Kdyby se ti chtelo do Brna, tak tu mame ted nekolik volnych pozic
To mám kapináček z ruky,ale ty pozice by mě zajímaly.......ale umím jen česky,slovensky,rusky a sprostě(to mi de nejlíp).
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:58
- Nahlásit
jablunka
Stačí peroxid až zítra???
stačí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:01
- Nahlásit
Neessi
Jod se do rány nedává opakovaně,zbytečně tam pak bude mít nekrosu a díru.
Teda, to slysim prvne, mi od vetu bylo naopak vzdy doporucovany na podobny hlodance a kapsy vyplachovat silne naredenou betadinou. Takhle se Sadlu proplachovaly hlodance od "kamosky" - strikackou sem na cele zvolna vtlacovala a pod uchem to vytejkalo - zadna nekroza ani dira. Ale je fakt, ze ji nechybel takovej flakanec kuze jak Tedojc.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:48
- Nahlásit
Fifi
mi od vetu bylo naopak vzdy doporucovany na podobny hlodance a kapsy vyplachovat silne naredenou betadinou
Jim prd záleží na hladkém vyhojení .Jod se má používat jen na kůži -t.j. max. na okraj rány ,ale do měkkých tkání pokud možno zbytečně nedávat.
Takhle se Sadlu proplachovaly hlodance od "kamosky" - strikackou sem na cele zvolna vtlacovala a pod uchem to vytejkalo - zadna nekroza ani dira
Tak tam má tunel
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit
Neessi
Fifi
Tak tam má tunel
Sádlíčko je vytunelovaná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:06
- Nahlásit
Neessi
Tak tam má tunel
NEma! Jen par bilych chloupku kolem jizev nahore a vespod.
jablunka
Sádlíčko je vytunelovaná.
A Maugli si koleduje o skubu na krku, od zlyho psa! Ikdyz vlastne ne, jen ty cerny sou zly.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:22
- Nahlásit
Fifi
A Maugli si koleduje o skubu na krku, od zlyho psa!
Vždyť je to jen nevinný mytí hubičky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 17:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
Sem az ted docetla vcerejsek.
jak srůstá Sádlo,
Poklepejme na drevo ci do zubu - skvele. Sefuje zase rozmarnymu Kremylovi a je upa OK. Ikdyz by asi coby kastratka mela mit zmenenou tu - pozici nakou? ve smecce? - sem taky nekde cetla.
A zde jedno dnesni foto cely smecky soucasny. Poďoooor, sou to vsecko feny a sou porad spolu a nezerou se.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:03
- Nahlásit
Fifi
A zde jedno dnesni foto cely smecky soucasny. Poďoooor, sou to vsecko feny a sou porad spolu a nezerou se.
Tfůůůůůůj a eště to vypadá,jak gdyž tě poslouchaj.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:07
- Nahlásit
jablunka
jak gdyž tě poslouchaj.
Prt, to letela hrdla a chtela dosednout opodal.. Uz se asi tesily na lov.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit
Fifi
Uz se asi tesily na lov.
A gdo vyhrál?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit
jablunka
chtela dosednout opodal..
Nedosedla. Odletla, radsi.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:46
- Nahlásit
ksindl čír přeju
vážené ksindlice, mě to počasí fakt neba. Jako fakt.
tu leje už 14 dní v kuse, tráva roste jak divá, sesekat to tou naší blbárnou nepůjde, jak je to hustý... psouni se nuděj, bo v dešti to holt není na celoodpolední lítání po venku a domácí klikání je dycky jen na pár minut...
a mě chybí sluníčko...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:52
- Nahlásit
Taktéž přeji pěkný ksindl podvečerní
nestíhám,sem doholila afgánku v narkoze,du chystat žrádlo psům a nějak jedu na čtvrt plynu,asi ten počas pršavej....
Ica má neska stehy venku,jizva úpa nádherná.Štěnda rostou,ale kucíí zpomalený ještě nekoukaj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit
wami
mě chybí sluníčko...
Si pust horsky.. Tu to bylo minulej tejden to samy, jen chcanec a nizky mraky, ted uz aspon jen tu a tam bourka.
A ted si Ag Smrtka splhla, upozornila me na stofku zapadlou za dverma mastale - uzkej prostor, nemohla ven, jen se tam zoufale mlatila. Ag si jiste myslela, ze skrabka krysa, proto prudila a dotahla me tam. A to bylo pak vlastofciho vitani a cvrlikani, kdyz vezenkyne vylitnula.
Eire
Štěnda rostou,ale kucíí zpomalený ještě nekoukaj
Kolik jim je? Jako neni vo co stat, koukat na ten nas svet - erdelata se rozkoukavaly nejak kolem 14 dne, myslim.
sem doholila afgánku v narkoze
Az tak? co s ni bylo?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 22:12
- Nahlásit
Fifi
Pindíci maj neska 14 dní,a jako každýho samečka zajímá bašta...a tak se krměj a prděj
Az tak? co s ni bylo?
Rozmazlená a z útulku,včera jsem oholila půlku psti při vědomí a na zbytek museli na narkozičku k vetovi...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:41
- Nahlásit
Krásný densice chčije a chčije,tráva je přerostlá jak blázen... ale tohle mě dostalo http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10527
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:08
- Nahlásit
Čus xindlice
u nás je hnusobně,tedík stále jemně odkapává,uš mám peroxid,tagže proběhla změna,ve školce je dneska besídka ke dni matek a mě se tam děsivě nechce.
ale tohle mě dostalo
viděla sem to,je to zpět zhruba 14 dní a brečela sem u toho jako debil.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit
ani si nemusím číst osudy na netu.
Včera mě ve věku dvou let náhle opustila moje milovaná bílá tlapka Amálka...už ani nemám sil se ptát, proč...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:30
- Nahlásit
Ebony
co se ji stalo?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:32
- Nahlásit
Ebony
Kurva,co říct,aby to k něčemu bylo.
Je mi to strašně líto.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:42
- Nahlásit
nevím, našla jsem jí ležet mrtvou v kotci, ležela klidně na boku a byla tuhá, manžel se na ní díval, protože já se zhroutila...a nic na ní nebylo, dnes jsem jí odvezla na pitvu, bylo to tak dvacet minut od toho, co se mnou a Marunkou lítala venku....Maruna vyje v kotci, ta bez ní nedala ani ránu a já...ani nemluvím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ksindl vespolek.
Ebony
Chjo, drz se, pani.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:47