Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:46
- Nahlásit

Mathea
pac nebudou vedet, kde mam predek a kde zadek
Tak mozna podle gesichtu? - ze by se to dalo odhadnout? Ale dulezity, abys to vedela ty sama. Jak zacnes bejt zmatena i ty, bude to v hajzlu.

A zapominam pozdravit, hezky xindl podvecir prejem. Prestalo chcat - i na morave, takze snad uz bude jen a jen lip.

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:48
- Nahlásit

Mathea

pac nebudou vedet, kde mam predek a kde zadek

Věčně mladá a naivní

jablunka

Krásně se to Tedíkovi hojí,a co Brusík už zkrotl?

Ksindl vespolek,
zítra snad už dodám fotky pinďourů,jsem si nějak rozhasila foťák,nebo je polámanej....

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:55
- Nahlásit

Eire
Krásně se to Tedíkovi hojí,a co Brusík už zkrotl?
Tedík to má opravdu pěkný a musím ho pochválit,jak trpělivě snášel moje vytahování stehů,je to hrdina.
A Brůs zkrotl okamžitě jak sekl zubama,mám pocit,že si hned uvědomil,že přestřelil,ale prostě to podruhý riskovat nebudu,mám voko jako ostříž a pokud budou spolu,tak Brůs jen s košem.

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:06 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Fifi
Tak mozna podle gesichtu?
No jestli mne muz bude furt vnucovat ty dlouhy vlasy, tak nevim nevim..

bude to v hajzlu.
Hele tam uz ne, se tu zas nehodlam necim chlubit.. pac dyz se do hajzlu nasoukam cela ja, ani louch nepomuze

Eire
Věčně mladá a naivní
To mi dlouho nikdo nerek, dobre, zes mi to pripomnela, ja sledem udalosti uz zapomnela malem

Zejtra mi drzte palce, at nemusim jezdit do skoly este v pondeli na posledni termin zapichu, ksindlove

miisha
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:10
- Nahlásit

Mathea
No jestli mne muz bude furt vnucovat ty dlouhy vlasy, tak nevim nevim..
jak se jmenoval ten vlasatej z Adamsovy rodiny..??

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:11
- Nahlásit

miisha
Adamsovy rodiny.
No prave

miisha
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit

Mathea
tak tam uz je jedno kde je prdel nebo bricho. kam das brejle, tak je ksicht

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:19
- Nahlásit

miisha
kam das brejle, tak je ksicht

Akorat se ji bude pak blbje jist, kdyz se splete.

Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:37
- Nahlásit

Fifi
Akorat se ji bude pak blbje jist,
To nevadi, tedpo tom dvoudennim obzerstvi bude na nejvyssim paratku, kdyz chvili zrat nebudu Muz mi prave do postele k uceni prinesl domaci chipsy

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 07:37
- Nahlásit

jablunka
Nejoblíbenější Vopsluha bude v Praze
URL

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 10:57
- Nahlásit

gabifi
Bezváááááá,už vím,co budeme dělat s Terezkou 3.října.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 16:23
- Nahlásit

Doprkvajcic, Gusto Gusto, necum a pust to!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 16:42
- Nahlásit

Hezkyyyyyyyyyy Gustík pustík!

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:47
- Nahlásit

Ksindl vespolek -dneska jsem toho stihla nějak moc -od rána venku lilo,tak jsem vygruntovala doma,pak vylezlo sluníčko a já naložila Bordžínku a mužskýho do auta a hurá na Kristýnu.Akorát měli polední pausu,tak jsme dali kafe s kamarády(Honza Dubový a spol),kousek od nás ležel obrovitý ovčoun-dlouhosrstý(prostě větší než moje čubina) a když se šel Vydra podívat na Bordžínku,tak se ptal jestli máme sraz poníků .
No a když jsme dorazili domů,tak jsem ještě nasáčkovala do auta Aishu a stihla jsem sfrnknout k vetovi na očkování. Chtěla jsem ještě posekat zahradu,ale prolítla tu bouřka a tráva je mokrá.Docela plodný den

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:56
- Nahlásit

Neessi
A joo, ona je Kristyna! - mas nakej link? - at to nemusim hledat?

Tu se strida jedna bourka za druhou. Jednu chvili to vypadalo nadejne, uz uz sem chtela vyjet, jen smiknout snitlik do polifky a trada - a kdyz sem videla za stodolou to cerno. Dobre sem udelala, ze sem nikam nejela, todle chytnout v lese u rybnicka, tak se pripo.... strachy.

Tak sem aspon videla supr hokej a prubezne nacuhavam na vysledky MS BO

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit

jablunka
začala jsem uvažovat, že to navrhnu kámošce jako kulturní výlet. No co - žijeme jenom jednou a Národní tam bude stát dalších 500 let

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:04 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Fifi
A joo, ona je Kristyna! - mas nakej link? - at to nemusim hledat?

Ono je to jen v akcích na tarťáckejch stránkách a tam budou aj výsledky někdy v týdnu.
http://www.vycvikpsa.cz/

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:03
- Nahlásit

Neessi
Snad je tam nechytli buriny jak u nas.
A vcera nejaka pipinka vyrvavala v noci, to byla krasa to poslouchat - a ejhe, von slavik. http://media.rozhlas.cz/_audio/02038176.mp3 Sem si dycky myslela, jakej je slavik krasavec, a takovej nenapadnej ptacek.
A dneska trylky od spacku, kosaku, vlastovicek, pri tom svym pms sem naka citlivka, ale to je vam krasa.

miisha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:39
- Nahlásit

zdar opice ksindlice

tak jsme dnes dělali první pouštěčky na obraně a super už mám asi ofiko kousacího psa jinak včera jsme se zúčastnili canicrossu, kde jsem nechala málem duši...bolí mě nohy jak prase a divím se, že jsem vůbec vstala na cvičák, bleeee

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 13:33
- Nahlásit

Fifi
slavík nám zpívá v létě doma každou noc, taky jsem si ho hledala na rozhlase a je to krása

miisha
bolí mě nohy jak prase
mně ne a to jsem to měla dvakrát ale byla jsem mrtvá...ráno jsem vybalila ty "kalhoty" z auta a málem jsem upadla

miisha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 13:47 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit

Ebony
ty si trénovaná, nemachruj
já měla jen trochu nohy jak ploutve od mořské panny

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 18:32
- Nahlásit

Servus xindlice a morsky panny a slavice,
taky u vas dneska bylo tak krasne? tu se zblaznily vcely polodivoky - nejdriv sme potkaly s matheou jeden roj v polich v plany tresni. "Poslouchej, jak ty vcelky brzukaj, cucaj nektar, to je romantika.. vole, to se rojej, prcheeej! " No a ted se rojej u nas na baraku, ze stodoly, jako kazdej rok - mam z nich paniku, barak zaligrovanej a cubky vevnitr.

Ebony
miisha
Behavci, silenci!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 18:37
- Nahlásit

Fifi
.. vole, to se rojej, prcheeej! " No a ted se rojej u nas na baraku, ze stodoly, jako kazdej rok - mam z nich paniku, barak zaligrovanej a cubky vevnitr.

Tak my tuhle akci měli dneska o půl čtvrtý na zahradě.....tři malý děti a 4 psi sem v půl minutě nahnala do baráku v šílený panice,páč rojení uš sem viděla,ale takovej černej mrak jak dneska ne.Naštěstí to vzaly přez sousedy dál,ale panika to byla.Nedokážu si představit,co by se dělo,gdyby tam ty děti,nebo čokli byli sami a zůstal ten roj něgde na stromě.

Hezkej xindl večer,dneska je to jasný s hokejem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 18:48
- Nahlásit

jablunka
měli dneska o půl čtvrtý na zahradě..
Se mezi sebou bzukalky domluvily! Taky to byly takovy "skorovcelky" ? - nejsou to typicky pcely, neco mezi cmeldou a pcelou, bydlej v cihlovy zdi.
Nedokážu si představit,co by se dělo,gdyby tam ty děti,nebo čokli byli sami a zůstal ten roj něgde na stromě
Z toho mam taky strach dycky, magor Agata se svyma uchylkama cmelakovejma - to by nedopadlo dobre Dneska chnapla 1 cmelaka a 2 ptacatka vypadly z hnizda
dneska je to jasný s hokejem.

Esli to bude zase nervak jak vcera, tak me trefi.

miisha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit

vám sem hodim foto jednoho šílenca:

a druhýho s ploutvema:

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 19:10
- Nahlásit

Fifi
Taky to byly takovy "skorovcelky" ? - nejsou to typicky pcely, neco mezi cmeldou a pcelou, bydlej v cihlovy zdi.
Tak to ti nepovím,páč f okamžiku,gdy sem viděla hučící černej a pohybující se mrak,řídila sem se heslem"pober co můžeš a běž".čapla sem Mauglího,Cecilu a Pučiho,před sebou sem hnala Teda,Brůse a Maťulu a nekoukala sem těm žvížátkům na tělíčka.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit

miisha
foto jednoho šílenca:

šílený jste vobě,hlavně šíleně mokrý -ty i Ebony

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 20:14
- Nahlásit

Fifi
Taky to byly takovy "skorovcelky

Ty se mi zkoušely zabydlet ve stáji ,jak je vidím tak beru spray a už tu stáj stříkám,ať se nastěhujou jinam ,jen ne k nám

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 22:50
- Nahlásit

JOOOOOOOOOOOOOOOOO Kdo neskace s pms, neni Cech!

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 23:44
- Nahlásit

Krasny pokoukani Kuci to uhrali suprove

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání