Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Eire
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:08
- Nahlásit

miisha

Takhle nějak v hudební formě by to mohlo znít,že?
http://www.youtube.com/watch?v=O8b1waae_8o&feature =related

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:16
- Nahlásit

miisha
Jediného, čeho můžeme snad litovat je, že jsme se lekcím nenaučili dříve a neprošli si tak společně životem s větším naplněním.
A vo vo tom to je.. proto si uzivam s cubinama kazdej den, prdim Sadlu na brisko, skotacime si venku, kdyz jednu neco nebavi, prispusobim se a vymyslime jinou aktivitu. O poharech ci medajlich u me nemuze byt rec. Jen se snazim ten nas spolecny zivot naplnit. A dost, nebo budu zase bulet.
Btw, hezky si to xindlacky zkrkolomnila a upravila.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 00:37
- Nahlásit

Fifi
A vo vo tom to je.. proto si uzivam s cubinama kazdej den, prdim Sadlu na brisko, skotacime si venku, kdyz jednu neco nebavi, prispusobim se a vymyslime jinou aktivitu. O poharech ci medajlich u me nemuze byt rec. Jen se snazim ten nas spolecny zivot naplnit

jj... jen zdravím letem světem slečnu Sádlo, Jablůnkovic sektu, Boženku, Nánu, Marušku... a vůbec všechny...

Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 01:04
- Nahlásit

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 06:34
- Nahlásit

Jé -ahoj Šárko , koukám,že jsi s "důchodcema" někde na chaloupce a že jim je tam skvěle. Na druhé fotce si říkám,že tam máš na schodech bezva sezení ( kostkovaná deka) a pak vidím na další,že je to "gauč" pro Mme.Antonii. Všichni vypadají šťastní a máš můj obrovský obdiv.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 07:38
- Nahlásit

leyenda

Ahojky, vedle jsem četla,jak jsi na tom mizerně se senem -no kdyby to šlo,tak mně letos zbylo 50 q ( v lednu se nám zabil jeden kůň) -ale jsi kapánek z ruky a doprava by byla pěkně drahá

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit

Neessi
jejda, dekuju
bylo by to hrozne drahy, ale jsi hodna
nevis nahodou, jak je to s tim krmenim travou? Ja mam strach, nikdy jsem kone travou nekrmila, si akorat pamatuju, jak babicce parkrat umreli kralici, ze byla trava vlhka nebo zaparena, tak mi neprijde vhodny jim hodit do boxu naruc mokry travy
mam je ted ve staji, ve vybezich stoji po kotniky vody
co se stalo tvemu koni?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 10:56
- Nahlásit

Ahoj pani, moc zdravim celou smecku! Vsichni vypadaj tuze spokojene. A protoze dneska ma svatek Zofie, tak preju Zofce seeeecko nejlepcejsi a posilam ji dukladny podrbani! A slecna Sadlo mastny blemcos.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 11:59
- Nahlásit

Teticka Mathea si hrala A vytvorila pro Kremyla k zitrejsim narozkam pranicko. Co dodavat.. DIKY, blbko jedna blazniva.

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:13
- Nahlásit

Fifi

Teticka Mathea si hrala

Jůůva,házky si hrála,sem si málem cvrkla ten zubatej kukuč...

Sobotní ksindl vespolek
Zatím neprší,ale sekat trávu nejde,je děsně mokrá a zem podmáčená.

jen zdravím letem světem

Se v letu světu stavte častějc.

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:25
- Nahlásit

Mistr je fšade,při nahlédnutí do bulváru za účelem zábavy,musím konstatovat,že jsem se fakt pobavila http://www.blesk.cz/clanek/nejpes-psi-svet/136186/ psi-psycholog-desensky-o-cistotnosti-stenat.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:48
- Nahlásit

Jo a mam pry vyridit velikanske pozdravy od Jeblone aspol. - ze pry nestiha se stavit sem osobne, jedou na "akci" - cilize chlastacku dozajista.

Eire
sem si málem cvrkla
Napodobne.

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:50
- Nahlásit

Eire Fifi
A to nevite, jak sem se tlemila ja pri tvorbe

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:53
- Nahlásit

Eire
ten zubatej kukuč...
To je Sádlomůrka.

Mathea
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 13:19
- Nahlásit

Fifi
Sádlomůrka
A dys nastve Kremylka, tak je Vochosadlo!

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 13:39 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

leyenda
jak je to s tim krmenim travou?

Občas se dá,ale nekrmila bych tím pořád,protože se tráva může zapařit.To bys musela sekat 3 x denně čerstvou.I tak hrozí koliky.Lepší je pastva + seno.

Co se stalo koňovi? Byl to 17-letý valach -černý plňas,v lednu při oblevě uklouznul a nabodnul se hrudí na zavírání od ohrady.Bohužel do aorty a za 4 minuty vykrvácel.Bylo to inferno.Dcera mu to ještě tamponovala pěstí než padnul. Zbyla mi tu kobyla,která to těžce snáší i když sem občas kamarádky šoupnou nějakou kobylku ,aby nebyla sama. Když tak jsou koně i na mém rajčeti : http://samanka.rajce.idnes.cz/konske_etudy/

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 14:21
- Nahlásit

Neessi

protože se tráva může zapařit
ale jo, nasekam a hned to zkrmim, po jednom, prakticky z ruky, rano a v poledne, vecer jim dam radsi seno. Past nemuzu, na senovy louky je pustit nemuzu, zdupali by to a nejsou oploceny, el.ohradniky sice fungujou v modrym ranci, ale na me kone ne, sve louky udupou, vypasou co jim chutna a ja pak krovinorezem likviduju ten zbytek
kun spatne snasi, kdyz ztrati kamarada, ja mam 2, co jsou jak siamska dvojcata, trnu hruzou, co bude, az jeden z nich umre, protoze ti bez sebe nemuzou existovat.
Koukala jsem na fotky, krasny kun, muselo to bejt strasny paneboze

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 14:41
- Nahlásit

Smarja.

Neessi
A jak to vypada s kobylkou a tim hribatkem? - klaplo to? - ja konum nerozumim, prt vim, za jak dlouho se to u nich pozna..

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 15:03
- Nahlásit

leyenda
prakticky z ruky, rano a v poledne, vecer jim dam radsi seno

tak to děláš dobře.
el.ohradniky sice fungujou v modrym ranci, ale na me kone ne,

Já mám dřevěné ohrady-150cm ,ale když se kobyle líbí něco za ohradou,tak si tam hupsne .Je to dobrá skokanka.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 15:08
- Nahlásit

Fifi
A jak to vypada s kobylkou a tim hribatkem?

neklaplo to-už se dělal ultrazvuk a nic.A navíc je už zase říjná.Vyhodila jsem 20táců asi. Ale ta německá chovatelka hřebce nám teď nabídla znovu sperma a zadara ,moc by chtěla aby se ta "krev" dostala i k nám.Tak to možná při příští říji zopakujem a to bych platila už jen inseminátora a transport z Německa.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 15:49
- Nahlásit

Neessi
neklaplo to
Uz tech http://www.youtube.com/watch?v=xBePrplM4OA bylo dost!
nám teď nabídla znovu sperma a zadara
Priste se zadari!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 15:50
- Nahlásit

Neessi
Já mám dřevěné ohrady-150cm ,ale když se kobyle líbí něco za ohradou,tak si tam hupsne .Je to dobrá skokanka.
ja taky a pridane uz i ty ohradniky a jsem na tom stejne, ale mam jeste oploceny cely pozemek 1,5 ha takze uplne pryc se nedostanou. Ovsem na tech ostatnich loukach by to neslo. Ale hura - zacal silny mistral, uz se muze zacit sekat trava na seno, sice se pak to novy tady nechava 40 dni po sklizni dozrat, ale aspon neco, kdyz je poradne suche a necha se balik aspon 24hod otevreny, muze se dat, vloni jsem to delala taky tak.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 16:19
- Nahlásit

leyenda
zacal silny mistral, uz se muze zacit sekat trava na seno, sice se pak to novy tady nechava 40 dni po sklizni dozrat,

Hm,tady budou sena nejdřív na konci června!Až bude tráva hodně vysoká.Já si nechávám sena dělat od stálého dodavatele,většinou mi ukáže co bude sekat a v malých balících mi to doveze .Vozí krásné dlouhé seno a protože mi zbývá loňské,tak krmím novým až od října.Slámu mi vozí taky.
Doufám,že nám ta spolupráce vydrží co nejdéle.
Kolik těch koní máš?

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 16:25
- Nahlásit

Fifi
bylo dost!

tyvoe to je videjko

Priste se zadari!!!
To doufám,jinak tý kobyle asi jebne,páč ta,když je říjná tak dělá hrozný věci.S Taranem byla zvyklá sexovat -i když ne až tak na 100% a teď si tu prdku pořád o něco drbe a pořád dává ohon na stranu.Je horší jak háravá čupka

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 16:41
- Nahlásit

Neessi
mam ctyri sve a ted jednu kobylku navic, dalo by se rict utulkovou, ale vypada to, ze ji udam do dobrych rukou
když je říjná tak dělá hrozný věci
znam, a nedej boze, kdyz se to kobylam sejde. ta jedna mela 3x hribe, ale je hotova nymfomanka, ta druha nemela nikdy, s ni to jakz takz jde
ja si delam seno sama, resp mame se sousedem takovy maly JZD kazdy ma nejake stroje, blbe je, ze zrovna ted se rozbil muj traktor, on zadny nema, musime holt do pondelka pockat na opravare; ale je to fuk, stejne si seno dokupovavam od jednoho sympataka, on uz rano zacal sekat a slibil, ze prvni pujde ke mne
si pripadam lehce schizofrenni, chodit si povidat na dve fory, bylo to jednodussi driv

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 16:59 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

leyenda
mam ctyri sve a ted jednu kobylku navic
To je taky slušná rachota.Dřív jsme měli 3.Byli v kamenné stáji a tam bylo denně práce hafo.Koupila jsem venkovní dřevěné boxy se specielní zátěžovou podlahou a už je to daleko míň práce,navíc jsou dobře větrané -takové suché.(když tak si najdi na rajčeti -první fotka http://samanka.rajce.idnes.cz/lednovy_mraz_na_Tri_ krale/
si pripadam lehce schizofrenni, chodit si povidat na dve fory, bylo to jednodussi driv
Bylo,a kdyby se nestalo to,co se stalo,tak to mohlo fungovat dál. Ale tady je záruka přátelského pokecu bez výhrůžek rakovinou a urážek.A o tom to je -když si chci pokecat,tak s pozitivními lidmi.Zlýho je kolem dokola i tak dost.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 17:16
- Nahlásit

Neessi
ja mam klasickou zdenou staj s boxama 4x4, za normalnich okolnosti jsou tam pres noc a ve dne jsou ve vybezich, kde jsem taky nechala postavit
drevene pristresky - 3 steny plne, 1 otevrena, aby se mohli schovat pred vetrem a slunickem, ale malokdy je nechavam v noci venku, jsem klidnejsi, kdyz jsou v boxech.
Slamu pouzivas jako podestylku? Ja pouzivam smichane 2/3 pilin s 1/3 sekaneho lnu, pripada mi lehci to cistit a celkove sussi

Bylo,a kdyby se nestalo to,co se stalo,tak to mohlo fungovat dál
vis, ja jsem tu jen chvilku, takze casto nevim vo co gou, nikoho neznam
doopravdy, ale takhle virtuelne je mi rada lidi sympatickych, nevadi to, ze jsem obcas prijdu? Jeste k tomu s konskejma vecma?

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 17:50
- Nahlásit

leyenda
Slamu pouzivas jako podestylku?

Ano,ječnou nebo ovesnou.Ta speciální podlaha sice může být bez podestýlky,ale do čeho by si v noci lehli,že jo? Kobyle musíme stlát vysoko,ráda se rochní
V kamenné stáji jsem dávala taky piliny a slámu,ale odběratelé hnoje to nechtěli,že jim ty piliny cosi ničí v zahradě( už ani nevím proč),takže chtějí jen hnůj ze slámy.Ten sekaný len neznám,hned se po něm poptám

nevadi to, ze jsem obcas prijdu? Jeste k tomu s konskejma vecma?
Pani,vy ste ťunťa Proč by jako mělo? Jen nevim,esli ti s koňma poradím,já jsem praktik,žádný vodborník.V nejhorším se zeptám dcéry

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 18:47
- Nahlásit

Hele babky" kazišuci"

http://www.stream.cz/video/468507-babky-na-zabiti

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 18:54
- Nahlásit

Eire
Hele babky

jo,ty jsou skvělý

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání