| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:36
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN
NEŠKYTALY STE TU??
V sobotu jsme totiž v Berlíně byli v Ksindl Bühne Wuhlheide a pili Berliner Ksindl.
Sice nevim, proč ste tu samej ksindl, ale vzpomněla sem si na vás / i když jim v tom názvu - asi nedopatřenim - to "s" vypadlo
Fifi
"Poslouchej, jak ty vcelky brzukaj, cucaj nektar, to je romantika.. vole, to se rojej, prcheeej! "
a to se směje hošíčkovi nebohýmu, kterej má fobii z kraviček a fčeliček
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:38
- Nahlásit
Brůůůůůůtofko
všecičko nej k dnešnímu svátku.....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit
PetraK
NEŠKYTALY STE TU??
Já neškytala ani nepamatuju
V sobotu jsme totiž v Berlíně byli v Ksindl Bühne Wuhlheide a pili Berliner Ksindl. a zdravěj se taky "ksindl vespolek" ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 14:45
- Nahlásit
Neessi
a zdravěj se taky "ksindl vespolek" ?
no to nevim - jediný co sem tam slyšela bylo právě RRRRAMŠTÁÁJN
možná to modifikovali třá už sou vo levl vejš?
jo a jeden germán mi tam řikal ahoj - to by zas svědčilo, že sou vo levl dolu. Tak nevim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 15:33
- Nahlásit
Xindl vespolek,
Vsem Janinkam a Janam a Janickam Hezkej svatek preju - co ja vim, dle nicku, kdo je kdo..
PetraK
to se směje hošíčkovi nebohýmu, kterej má fobii z kraviček a fčeliček
....a smat bude!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 15:42
- Nahlásit
Fifi
....a smat bude!
Rrrrrrrramštajn na vás pani!! A nebo ne, nechám si je pro sebe
už mu to zas hošíčkovi začne - včeličky.... vosičky.... čmeláci.... Sem si tak loni představovala, že bychom třeba měli někde skládat nedejnadbůch nějakou zkoušku.......... tetkon bychom přišli na plac a nebylo by posekáno!!! No to by nešlo!!! Jak sou tam kytí, znamená to, že sou tam čeličky! Kde sou čeličky, číhá jistojistá SMRT! myslim, že něco takovýho ešče žádnej rozhodčí neviděl, co bychom předvedli mi
U nás dokud se neposeká, tak hošíček sedí na zápraží. Jak se začne sekat vyjde ven a chodí jen v těch posekanejch řádcích
bože proč já dycky vyfásnu šilence?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 17:47
- Nahlásit
PetraK
bože proč já dycky vyfásnu šilence?
Jakej pan....
Tu se zene nakej Armageddon od Prahe, mlati to uz z dalky.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 18:00
- Nahlásit
Ksindl vespolek
Fuj hmyzáci bzučící a píchající.Ještě teď si pamatuju,jak jsem před 15 lety na chalupě kopala před sebou děcka do stavení,za mnou se hnal roj sršňu a chudák Assan je odháněl.Naštěstí měl hafo chlupů,ale i tak pár žihadel dostal...
Byla jsem v neděli na klubové schůzi,to vám byla švanda,škoda jen že tak velká,až k slzám doháněla
Jinak mám ATB .Klíště jedno prťavé vlezlo mi na záda a huž to bylo,panu dochtorovi se to vůbec,ale vůbec nelíbí...no uvidíme.Jak pravím,po čem nic tomu se nic nestane...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 18:34
- Nahlásit
jo a konečně fotky lenošných pinďourů,baštěj nejraději hovězí zadní a pak jogurt smetanový s pičkotkama.A Black umí výt,podivné to čau nedělá.aAsi je to psíček nevídaných schopností
http://dagda.rajce.idnes.cz/Cauinky/#album
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 18:59
- Nahlásit
Eire
Jinak mám ATB .Klíště jedno prťavé vlezlo mi na záda a huž to bylo
Ses flekata? To be dobry, jak to je podchyceny vcas diky antb, nebooj.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit
Fifi
Taky doufám,mám rudej koláč v průmětu 30 cm,silně oteklý,horký a svědobolící.Přitom ten hajzlík připíňácká byl malinkej,ale bohužel nalezenej až ráno,takže hodoval celou noc...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 19:49
- Nahlásit
Eire
konečně fotky lenošných pinďourů
To jsou krásný medvídci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:22
- Nahlásit
Eire
Taky doufám,mám rudej koláč v průmětu 30 cm,silně oteklý,horký a svědobolící.Přitom ten hajzlík připíňácká byl malinkej,ale bohužel nalezenej až ráno,takže hodoval celou noc
držim palec, ať je to v pohodě. a štěnda jsou boží medvědi.
A já jsem mimochodem gramatický prase, páč mělo být předevedli MY a ne mi
Fifi
Jakej pan....
todle nečtu, nečtu.
Tu se zene nakej Armageddon od Prahe,
No Armabeton tu teda byl a ne jeden docela to tu řádilo, Brtnik na sebe vzal obětavě venčení a přišel jako houba. Ne jako nalitej, ale nacucanej byl. a ešče tetkon tu Armabeton hubuje.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:22
- Nahlásit
Dobrý večír ksindlice
Jen prolítávám a moc děkuji za přání k svátku
Marodům přeji brzké uzdravení
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 07:52
- Nahlásit
dalsi fota z hostenic jsem nasla:
http://meteorbrno.rajce.idnes.cz/Hostenicky_beh_se _psem%2C_22.5.2010/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit
Zdravím všechny dámy
miisha
Ebony
sem zapomněla poblahopřát k sobotnímu mokrému úspěchu ...tak se omlouvám a dodatečně gratuluju
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:23
- Nahlásit
Ksindl vespolek
Nemůžu vás připravit o tuhle fotku- nějakej šmoula ze cvičáku mne fotil tím teleobjektivem,když jsem doklusávala s vyplazeným jazykem.Bóba ho má sice delší,ale je to šílená fotka http://img5.rajce.idnes.cz/d0506/3/3465/3465606_70 34cc865f9a4f806f455f5490e6dc9a/images/IMG_1044.JPG
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:28
- Nahlásit
Neessi
ale je to šílená fotka
Náhodou,mocinky pěkná fotečka.
Krásný ksindl podvečer přeju
Mám dotázek,nechával ste si teď něgdy něgdo dávat plastový vokna,velký vokna a moc voken.......máme jich jedenáct. Potřebuju se zorientovat v přibližnejch cenách.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:38
- Nahlásit
jablunka
teď něgdy něgdo dávat plastový vokna,velký vokna
před měsícem - 140 x 160 cm v barvě palisandr a včetně žaluzií a sítí (vždy síť jen na jednu stranu) + práce(vybourání starého okna ,zabudování nového + nový parapet vnitřní + štukování) = 17000,- za okno. Kolik stojí jedno okno bez toho kolem nevím přesně.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:43
- Nahlásit
jablunka
máme jich jedenáct
No to by byla pecka ! Hele,já je nechala měnit postupně od stejné firmy,protože najednou bych se z toho asi osypala nejen z ceny,ale i z toho bordelu ,protože se v tom nedá žít.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:43
- Nahlásit
Neessi
17000,- za okno.
Hm,sem si myslela,že se vlezem do 150 000,- i s dveřma....tak to asi budeme muset připlatit. Ale snad nám pak něco vrátí na státní dotaci.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:44
- Nahlásit
jablunka
snad nám pak něco vrátí na státní dotaci.
Na vokna je nějaká dotace?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:44
- Nahlásit
Neessi
já je nechala měnit postupně od stejné firmy
Gdyš já bych to zase radši naráz,ať máme klid.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:45
- Nahlásit
Neessi
Na vokna je nějaká dotace?
No jistě...Zelená úsporám.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:46
- Nahlásit
jablunka
i s dveřma.
Plastový dveře cca 26 tis. Ale já je odmítla,bo moje čupky si otvírají samy a plastový dveře by vypadaly za měsíc děsně.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:48
- Nahlásit
jablunka
Gdyš já bych to zase radši naráz,ať máme klid
Já tě varovala
Zelená úsporám
A to dává kdo ty dotace?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:54
- Nahlásit
Neessi
http://www.zelenausporam.cz/sekce/530/fyzicka-osob a-domacnost/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:55
- Nahlásit
jablunka
A proc je chcete menit? Takovy krasny okna tam mate, nebylo by lepsi zrenovovat ty puvodni + nejaka treba tem oknum vnejsim izolace molitanova kryta plechem, jak se delalo do panelaku? Navic plastovky do ty krasny stavby - bleeee.
Ten starej barak "zije" - hejba se v prubehu rocnich obdobi a tak, ja znam plastovy okna (naky vakuovany) z drivejsiho pronajmu v novostavbe, zaclona jen litala a pri klopenym desti to bezne protejkalo.
Ale jinak to neznam a neporadim..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:04
- Nahlásit
Fifi
nic není konečný,ale dřevěný by vyšly ještě dráž
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit
Fifi
ja znam plastovy okna (naky vakuovany) z drivejsiho pronajmu v novostavbe, zaclona jen litala a pri klopenym desti to bezne protejkalo.
Oni už dneska dělají tvary i barvy tak,že to vypadá,jako ty původní dřevěný.Když jsou dobře usazený,tak není problém. Když jsem se nastěhovala sem na vesnici,tak jsem nechala v r.94 u truhláře vyrobit okna ,páč mi do baráku teklo při každý bouřce.Okna byly děsně drahý -dřevěný a měly mne přežít. V roce 2005 začly hnít rámy oken na západní straně,protože odtamtud vždy fouká a hlavně prší kolmo k baráku.Dali jsme plastový -na první pohled žádný rozdíl,ale nezatéká,neprotahuje a zvukově izoluje.Hlavně topíme elektřinou a už tolik nedoplácíme.
|