| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:42
- Nahlásit
sarax
pane boře,ještě že šli ven
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:43
- Nahlásit
sarax
holčičku co někdo uvázal v lese
Du blejt!!!!
kdyby ti zbyly vejce vod koledy třá by to Buffyna sežrala..teda to že to nejni fena
Maximálně ty vejce...........
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:43
- Nahlásit
monika
si jí psala na ajsku???ona se tam objeví..jinak jí zkus kontaktit na webovkách
http://www.apbt.cz/index.htm
třá v návštěvce bo na mejlu ten tam má taky
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:46 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
sarax
díky moc. Jenom at mě na tom ICQ neopráskne. Já to dělám, pokud nevím dopředu kdo to je. Píše mi pak kdejaký úchyl.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:48
- Nahlásit
jablunka
Du blejt
dodám fotos..krásná zlatá s náprsenkou...vjenovala sem jim pelech a žrádlo...no aspon něco...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:56
- Nahlásit
sarax
na prochajdě v lese našli anglickýho buldoka...holčičku co někdo uvázal v lese ..s očkovákem kde nebylo nic jen jméno čuby..Kačenka a záznam očkování někde z Opavy...
Si děláš kozy ne??!!! hlavně,že jí tam nechali vočkovák,ten jí byl v lese hodně platnej ,už mě ty lidi fakt serou!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 21:56
- Nahlásit
sarax
dodám fotos..krásná zlatá s náprsenkou...vjenovala sem jim pelech a žrádlo...no aspon něco...
Honá holka si.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 22:03
- Nahlásit
Decka,jste super. Uz jdu spat,tukam z mobilu. Pes je hajzl,ale fenecky jsou uzasne. Kontaktni,mile,az k placi. Zitra hodim foto.
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 22:06
- Nahlásit
Mucholabka
Brou noc a hodně štěstí s něma...Neměla bys zájem o matrace?děda možná bude mít..
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 22:55
- Nahlásit
Nevíte někdo jak dopadli ti kokři z fotek? Hlavně Bertíček, co mu chyběla půlka čelisti... Z fotek jsem jich napočítala asi 12 + tibeťandu. Biluško ta je tedy u vás? Co s ní bude dál, zůstane u vás nebo jí budete hledat nový domov? pokud ano, ráda ji zveřejním na svých stránkách, stejně jako případné kokry, pokud nějací zbyli. kokrvnouzi@seznam.cz
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 03:09
- Nahlásit
Katko,matrace se hodi. Rano hupnu na veterinu,odpo s Bucou zakousat a nakoupit.
Nemuzu spat. Ti psi jsou krasni. Mam asi teplotu.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:21 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
kokrvnouzi
dva kokri jeli do Cheb a ta tibetanda bude na webu utulku Orlova, co ma k Libe nejbliz, jakmile posle fotku, kterou mi slibila, zatim je to tam jen v daruji bez fotky s odkazem na televizni šot
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:35
- Nahlásit
vcerejsi zpravy, viz zde
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=22.03.2008&238m= d&238p=TNOVINY&238v=132437
psi, kteri odjeli do Chebu, jdou zde http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/psi-k-a dopci
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:37
- Nahlásit
Mucholabka
držím palečky,ale uvažuješ že bys sis nějaké holky nechala? anebo toho psa?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:45
- Nahlásit
želva
Toho psa nechci, ale jedna fenka mě dostala. Ale nemůžu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:49
- Nahlásit
ale jedna fenka mě dostala
Mucholabka
však já tě chápu,já nemít domácího ....
ale vím že když je budeš muset dát je pryč,tak vím že ty je dáš do dobrejch rukou a oni se odvděčí vším co mohou,držím palečky
to je ta holčička,co tě dostala? jestli jo,tak je fakt pěkná
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:49
- Nahlásit
tohle je ten pes
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:53
- Nahlásit
Mucholabka
taky pěknej
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:55
- Nahlásit
tohle je ta moj oblíbená fenečka...ta nejvíc nahoře je v relativně dobrém stavu, ale bojim bojim, že by mohla být březí.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:57
- Nahlásit
Mucholabka
tak ta je boží,ten kukuč,jak je asi stará? a máš kdyžtak už pro někoho nějakej domov?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 06:58 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
želva
nemám, nemám pro ně nic, kromě pytle granulí a dneska to jistí veterina, ta srst je mazec, a musí se vykoupat, počítám, že až tak za týden rozhodím sítě
stáří taky pozjišťuju
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:02
- Nahlásit
Mucholabka
no něco ti pošlu,ale moc toho tedy není
ale držím palečky a kdyby něco piš a piš
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:04
- Nahlásit
dejavu
Má vůbec někdo přehled o tom,kolik doopravdy tam bylo psů a kolik se jich včera odváželo ?
Stejně mi to připadá divný,že ta údajná loupež sheltie zůstala okolí utajena-na takový vesnici se ví o každém autě,které někde zastaví i v noci.Ach jo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:07
- Nahlásit
Z jiného soudku, ať je veseleji
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:10
- Nahlásit
Mucholabka
no to budou linie
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:19
- Nahlásit
želva
škoda, že se jim to nepovede, bylo by to zajímavé spojení, malí killeři
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:31 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Neessi
1) 30 psu neodvezes jednim autem, musel by to byt bud nakladak nebo kohorta aut
2) po tme v kravine tezko sahnes a vezmes neomylne produktivni kusy
takze si myslim, ze je to kravina naprosta a pani si psy nekam zasila
udajne se nechala slyset, ze se odstehuje neznamo kam a na to zrejme vsichni spolehaji, ze az se to bude resit za rok ci dva znovu, jich uz se to tykat nebude.
mluvila jsem s Ing. Dubnem, reditelem Statniho veterinarniho ustavu, ta moznost zakazat chov tu opravdu je, i kdyz je to treba pravne slozitejsi a je tam vic dokazovani, oni maji sve pravniky, takze ti krajsti veterinari se maji na koho obratit.
Dr. Hanousek se nechal slyset, ze pani ma opravdu rada pejsky, takze ji nejake nechaji, on tohle vidi jako v poradku, ja tedy rozhodne ne. Jakoby tam nikdo nechtel myslet na budoucnost.
Ani ta pani z uradu, ani krajsky veterinar proste o te moznosti zakazu chovu slyset nechteli, pani z uradu se kroutila, ze prej ted resej udani pejsku (ktere prehrala na virtualni sdruzeni 18 ti lete kocickarky, kterou v zivote nevidela a ktera tam do te doby (mysleno patek) ani udajne fyzicky nebyla, ktera nema ani financni prostredky, ani zadny psi utulek)
To, ze pripad neni dorazeny ke konci a nepracuje se ze strany krajske veteriny a uradu na zakazu chovu teto osobe, je mne z meho pohledu neomluvitelne a neprofesionalni a dost mne to stve.
No a ted pocitej se mnou: predevcirem se veti dostali k poctu zaevidovanych psu na cislo 118, 30 psu udajne rozdala Lea Cechova, 30 psu udajne ukradli, kolem 25-30 vcera rozdali, to mas porad kolem 90 psu, takze dalsich 30 nebo i vice psu je proste nezvestnych.
Podle mne to proste pani nekde ukryla.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:34
- Nahlásit
dejavu
Podal na ni teda někdo trestní oznámení nebo tak?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:35
- Nahlásit
Mucholabka
udajne to udelalo dokonce nekolik lidi, ale predevsim by to mel udelat ten urad v Jarosove a v JH.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 07:36 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
dejavu
Uvažuju, že to udělám taky, třeba s požadavkem na náklady, i když to s tou její exekucí asi nehrozí
Nemáte někdo nacionále té baby Bártů-adresu, celé jméno?
|