| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:03
- Nahlásit
PetraK
souhlas stebou,oni to tehdá chtěli lidi do utulku,ale nechci dělat hadrárnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:04
- Nahlásit
želva
no já to takhle do útulku taky vozím, tak uvidíme co na to Biluška.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:14
- Nahlásit
Gerda
Máš mejla
Biluška
No všechny si necháš ne? I všechny ty štěňata co se ti narodí, takovej chov, to by byla věčná škoda rozdávat...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:22
- Nahlásit
rendik
Jestli jedeš přes Budějovickou, můžem se sejít tam. zavolej ráno, až budeš u Prahy, domluvíme se operativně, raději bych na Budějárně a nejezdila přes celou Prahu, když stejně okolo pojedeš, jo? vstávám brzy, nevzbudíš mě, volej kdykoli ráno, ať stihnu dojet včas.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:32
- Nahlásit
PetraK
želva
hadry berem taky. Ať nemusím po každém koupání proti svrabu prát deky. Nahážu tam hadry,ty pak spálím v kotli a bude.
rendik
No všechny si necháš ne? I všechny ty štěňata co se ti narodí, takovej chov, to by byla věčná škoda rozdávat...
To je fakt. KOusek za barákem máme prázdný kravín, zajdu se zeptat za kolik by byl k mání...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:34
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
aktuální číslo je 602/658 685. Zatím mám 40 kg Traineru za hodně slušnou cenu od našeho veta, chvíli s tím vydržíme. Až to bude vypadat, že šeltie sežerou nás i sedláka s povozem tak se určitě ozvu.
Někdo tady nabízel barel, už nevím kdo to byl - beru všema dvaceti. Máme tady fůru myší a kam se nedostanou myši, tam se dostanou pažravé šeltie (naše domácí, i když ty nové asi taky nebudou lepší ).
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:34
- Nahlásit
Biluška
ok,jdu to probrat aspon je to k užitku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:43 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Gerda
Nene, přes Budějovickou nejdeme, pojedem přes Jižní spojku si myslim - najedem na Brandovskym mostě a sjedem až v Letňanech (teda aspoň si myslim, že sme tak jeli minule)... Na Budějovickou jsem jela minulou sobotu...
Biluška
No vidíš, třeba ti JZD půl kravína pronajme, jestli bereš jen šeltie, tak by ti to chvíli stačit mělo, jestli bereš i něco jinýho, zkus si vyjednat víc místa - třeba nabídni nějakou provizi z prodeje štěňat
Jinak zítra předám Gerdě 16 kilo granulí,4 obojky, 4 vodítka, nějaký pamlsky, šampon, zbytek protiblešího spreje. Jak tak na to koukám, tak tvoje akce šeltie asi bude mít delší trvání, zkusim ještě někde něco sehnat a až pojedu zas do Prahy, tak to tam někomu strčit...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:51
- Nahlásit
Biluška
ok beru ti ho taky
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:53
- Nahlásit
ahojky taky skusiim něco sehnat jinak nevíte někdo odkaz nebo něco kde se dá mrknout na nějaký video o šeltičkách z jarošova či záznam z tv nova kde to prý bylo? myslim, že by to mohlo pár lidí oslovit a třeba by něco dali.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:55
- Nahlásit
nemohli byste popsat lépe to styčné místo u Gerdy? Přesnou adresu kde a pak čas kdy je tam možné něco hodit?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
borderojd
na záznamu tv nova šeltie nejsou (nebo jsem je přehlídla), ale několik je jich na fotkách tady
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
já přizpěju určitě buť věcně nebo aspoň finančně.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 14:58
- Nahlásit
gabifi
Styčné místo je parkoviště u Tesca Letňany,poblíž hlavního vchodu, čas 8:00. Poznávací znamení: kříženec borderkovitého původu (Gerda), plesnivá šeltie a fialová (nebo spíš možná fialovorůžová) ofina (já). Doufám, že bude mít Gerda dost místa v autě...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 16:17
- Nahlásit
rendik
hele to parkoviště je obrofský , aby ste se tam našli, já jedu taky na výstavu, manžel mě vyhodí před vchodem, tak jestli to nechceš dát ke mě ať tam Gerda zbytečně nemusí, já bych to pak i s mými věcmi Gerdě příští týden dovezla najednou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 16:19
- Nahlásit
rendik
mám kolii kraťandu, takže můžeme být vedle v kruhu, tedy budu u dlouhosrstek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:06
- Nahlásit
Jablůůůnka
pani,viděla ste ty placatky??? A ten ubohej,úplně holej bulíček
ježiš to je přece svině!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:15
- Nahlásit
davidkova renata
pani,viděla ste ty placatky???
Viděla,podpalovači a navíc ste podpalovači dva,eště Sarax!
Ale já už fakt jinýho nemůžu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:25
- Nahlásit
jablunka
eště Sarax!
ale já to tak ani nemyslela,ale že ste na ně vysazená,já taky šílim,když vidim někde NO
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:27
- Nahlásit
Biluška
ahoj zkoušela jsem ti volat..já taky nebudu za chvilku dostupná..
Zítra asi pojedeš kolem...vzhledem možné infekci, nechci předávat věci u mě doma,ale napiš kudy pojedete.dovezu na třeba parkoviště 5l veterinárního šamponu Tazzi od Bea natur, 10 tablet canivermu,konzervy od Falka 1/4 kuřete 12 ks, plastové misky ,vodítka a pytel Brasy profesional..nebo jak se ta vyšší třída jmenuje.Staré povlaky si šetřím na svá množitelská úsilí
jo a štrúdl by byl ale zmražený,tak jedině rozehřát hodit na něj šlehačku...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:41
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
holky já taky bojuju,ale kvuli blbýmu domácímu nezmohu nic,ale měla bych kdybych mohla,tak si beru ty mopsíčí holky aspon jednu,ale nemohu
Biluška
takže je to připravené,velká taška od Ikei,je tam snad od všeho něco + nějaké hračky
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:49
- Nahlásit
Jimmi
nebyla jsem teď na netu, to by možná bylo lepší, jestli taky budeš Gerdě dávat ty věci, tak jí tam nehnat, dát to k tobě a pak bys jí to dala všechno najednou... tak já jí zavolám a domluvíme se.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
Tak nějak celkově šílím z toho co dokázala jedna k*áva!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 18:55
- Nahlásit
KDE JE BILUŠE a proč nezvedá telefon? Šeltií bude míň.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:00
- Nahlásit
Mucholabka
a kolik? a proč? že ona je nevydá všecky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:01
- Nahlásit
želva
Prý tam nejsou, prý tam v noci někdo vniknul-úplně jsem to nepochopila.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:04
- Nahlásit
Mucholabka
no to snad nééééééééééééééééééééé
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:06
- Nahlásit
Mucholabka
jako ukradli jenom šeltie a nebo i něco jiného?
a jestli nezvedá telefon,tak je asi u klienta
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
KDE JE BILUŠE a proč nezvedá telefon?
Už jsem tady. Jsem stavěla ty šílené ubikace na půdě.
Šeltií bude míň.
Vypadá to tak. Docela by mě zajímalo kdo to byl. Duševně v pořádku asi nebyl
All
Do Jarošova se někdo vloupal, přepadl Bártů a ukradl cca 30 psů. Bártů je úplně mimo, není schopná říct jací psi se jí ztratili. HOlky z ní dostali jenom to, že ukradli štěňata a že teď tam je asi 50 psů. Tolik štěňat tam ovšem nebylo, takže museli vzít i nějaké dospělé psy. Všichni se shodujeme na tom, že pobrali šeltičky, protože tam byli volně, protože je to totálně neagresivní plemeno a dotřetice protože je to velmi lukrativní plemeno pro překupníky Chuděrky malinké chlupaté . Bůhví co s nima bude teď.
Ráno uvidíme co tam zůstalo po téhle akci a jak to vypadá.
Muchoš, pokud budeme mít místo v autě tak buliny přivezu. Budu informovat průběžně z Jarošova, prosím tě pošli mi číslo.
Erin
Dík za nabídku, ty věci by se šikli a nabídka toho štrůdlu je naprosto neodolatelná . Ale pojedeme spodem po dálnici, je to rychlejší a navíc musíme udělat zastávku ve Zlíně a předat tam Rotchilda nové majitelce. Tak snad jindy.
|
rendik
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
To si dělá pr**l ne??? Šeltie chudáky někam schovala a řekla, že jí je ukradli jo? No tak to je moc....
|