Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro šeltičky z Jarošova
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:26
- Nahlásit

Gerda

já si myslím, jestli to ale nebude větší, než metr krát metr. Jen když se sejdou ty deky, ručníky, misky....třeba nějaký ty granule. Ještě mě napadááá - co to poslat vlakem??

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:32
- Nahlásit

PetraK

Pokud by to šlo-to bych musela zjistit na nádraží, domluvila jsem se s mámou, že by to poslala ona na režijní průkazku. Ale musím zjistit, jestli je to proveditelný, jestli pak při výdeji toho balíku tu režijku nebudou chtít vidět.

rendik
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:34
- Nahlásit

Gerda
Paráda, tak já zjistim, jestli naložíme ty granule, přinejhoršim vezmu jen něco a zbytek pošlu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:40
- Nahlásit

PetraK
já si myslím, jestli to ale nebude větší, než metr krát metr
No tak to bude stát o ňákou tu stofku víc. Cenu necham spočítat znova, až budu mít aspoň nějaký věci u sebe.

rendik
takže platí v 8 zítra ráno u tesca? A kde? Jak se poznáme? budu s sebou mít Marii, je to černobílej vořech borderokoliového původu...budu stát u hlavního vchodu do Tesca

rendik
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:50
- Nahlásit

Gerda
Platí, akorát nevim, jestli tam budeme přesně v těch 8... Víš co, dej mi číslo na mobil (asi radši na mejl - rendik@centrum.cz) ať ti můžu napsat kdyby byl nějakej problém. Mě poznáš celkem snadno, pokud nebudeme každá na jiný straně pakroviště, budu s sebou mít plno věcí, blue merle šeltii, ale hlavně mam fialovou ofinu, to bude asi nejlepší poznávací znamení, předpokládám, že lidí s věcma a šeltiema tam bude víc...

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:53
- Nahlásit

rendik
dík za Bilušku

kachna
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:57
- Nahlásit

Gerda
Nevím, jestli Ti dorazil mail. Mohli bychom to tam vzít příští sobotu, včera jsme operativně upravili plán výletu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:03
- Nahlásit

kachna
dorazil, máš odpověď

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:05
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak jsem se právě vrátila z Hradu, ééé z práce chci říct. Na skok než tam zase poletím. Ráno jsem vybrala z bankomatu 5000,-. Pak jsem se stavila na veterině, zaplatila odčervovadla (celkem na 220kg psů), odblešovadlo, odsvrabovadlo a odvšivovadlo a 40 kg granulí. 3000,- pryč . Následovala zastávka ve stavebninách pro pletivo na ty ubikace. 2000,- pryč Když jsem zjistila kolik stojí pvc na podlahu tak jsem omdlela. Prodavač mě vzkřísil a to neměl dělat, protože tím přišel o další kšeft. Rozhodla jsem, že na podlahu půjdou staré desky co se válí na dvoře. Už tak máme dost citelnou díru v rozpočtu a to tady ti psi vůbec nejsou Dětem jsem oznámila, že budeme mít dvacet nových psů a že do konce dubna se stravujeme výhradně suchým chlebem a bramborama s máslem. Za předpokladu, že ukradnou mléko v JZD a máslo z něho utlučou. Děti souhlasili a zeptali se, zda si nějakou modrou šeltičku můžou nechat . Mášenkovi jsem oznámila totéž, Mášenek souhlasil a zeptal se zda si všechny ty šeltie hodlám nechat, nebo zda smí doufat, že alespoň některé půjdou pryč

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:05
- Nahlásit

rendik
Máš taky mail

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:07
- Nahlásit

Biluška
Až budeš mít ty potvory doma, šoupni sem číslo účtu. Myslim, že máš dost náročného koníčka, holka ))))

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:09
- Nahlásit

Biluška
jak já ti závidím toho tvýho chlapa
no nějaké modré si nechat musíš,to dá rozum,bo jsou s PP
a jinak se klaním před tebou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:11
- Nahlásit

Biluška
Prodavač mě vzkřísil a to neměl dělat, protože tím přišel o další kšeft

Děti souhlasili a zeptali se, zda si nějakou modrou šeltičku můžou necha

beztak je ničim jiným nekrmíte,sou zvyklý
Chcete ten mycí prostředek???Petra myslí,že jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:15
- Nahlásit

Biluška

z Tebe jednou dostanu psotnik , ale jak psala želva klaním se převelice.

To číslo účtu určitě chci taky, ale - jak to udělat, nepřijde mi dobrý ho tady házet veřejně. Nejsou všichni lidi O.K. , tak aby to pak nebylo pro dobrotu na žebrotu, buď vylágrovanej účet a nebo by někdo šťoural v tom, že veřejná sbírka, zákony atd. - tady v tom se nevyznám, ale lidi dokážou bohužel závidět hnusným způsobem věci, který ani k závidění nejsou

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
Chcete ten mycí prostředek???Petra myslí,že jo
Chci savo, nebo něco na podobném principu. Ničím jiným tady nemá smysl umývat už teď, ne tak když přijedou ty šeltice. Máš něco takovýho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:23
- Nahlásit

Biluška
no to moc nee,savo tak jednu flašku 1l,nějaký italský,tolik nesmrdí.Pak můžu vzít něco na hajzlíky,to by mohlo vobsahovat nějakou dezinfekci

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:23
- Nahlásit

Biluška

Tak já k těm handrům přibalím i SAVO, ať máš kompletní sadu

Hele - kdyby došlo na to, že se to bude posílat, jak je to u Tebe s vlakama? Máš někam přístup? Gerda sice psala, že by bylo fuk, kdyby se to o něco víc prodražilo, ale říkal jsem si, že kdybych to s máminou pomocí dokázala poslat nějak levně, tak by se uspořený peníze za kurýra mohly šiknout. ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:29
- Nahlásit

PetraK
Psala ještě Kachna, že příští sobotu tam Biluši něco vezme, já bych ve čtvrtek odeslala to, co mám kalkulovaný za tu ticku, těch 20 kg věcí v krabici 1x1x1, zbytek by vzala Kachna na sobotu. Mě se to nevyplatí jet tam autem, ten kurýr je prostě levnější, bude levnější i když by balík byl třeba trošku dražší, nebo větší. Vlaky to Biluši dovezou jen na nádraží, musí zas vzít auto a dojet na nádraží a přivézt si to domů. Kurýr jí to doveze až před barák, nemusí nikam jezdit.
čísla účtu bych lidem psala max do soukr mailu, ne tedy veřejně na net, nebo se to dá poslat složenkou...nebo tak...

kachna
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:34
- Nahlásit

Biluška
Mám opatrný dotaz: máme v práci dvě krabice superprémiovky - vzorečků po 70 g. Ustojí Tvoje nervová soustava tolik malých pytlíčků???

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:35
- Nahlásit

PetraK
Gerda
Nádraží tu máme, tuším, že každé úterý sem jezdí vlak . Kdyby dělali problémy dovézt to až do Liptaně (protože sem vede úzkokolejka a netuším jak to na ní s nákladní přepravou) tak si pro to můžu dojet do Třemešné, to je vedlejší vesnice a tam vedou normální koleje, po kterých dokonce jezdí vlak každý den (ráno tam a večer zpátky)
Pokud můžu prosit, tak zvolte co nejlevnější variantu a ušetřené peníze pošlete ve formě fin. pomoci. Mám totiž strach, že bude zapotřebí spousta peněz na vet. péči. Tu první fázi s koupáním a zbavováním parazitů snad zvládnem, ale pak se bude muset zjistit kolik fen je březích (asi jedině ultrazvukem - 300,- na jednu fenu), co je nemocné a tak dál. Pak to teprve začne být zajímavé. Očkování taky bude stát za to

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:38
- Nahlásit

Biluška
No jo, jenže do toho prdelákova, kde bydlíte, jsou všechny způsoby dopravy docela drahéééé )))
Myslim že i na finanční pomoc zbyde, ale to víš, holka, nabrat si tolik psů najednou taky neni úplně normální )))

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:43
- Nahlásit

Miju
nejlépe poslat peníze Libě složenkou. POZOR před posláním peněz si tady přečti, jestli se pejsky povedlo od původní majitelky odebrat. Akce by měla proběhnout tuto sobotu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:45
- Nahlásit

Gerda

To je skvělý, protože se toho třeba sejde víc - pokud třeba u nás všichni dodrží to co slíbili, že se podívají a přinesou. Už s tím vlakem přestanu votravovat, já jen, že mě to tak napadlo páč kdyb to šlo, tak máma to možná mohla poslat fakt za hubičku. Ale je pravda, že takhle Biluše jen otevře vrátka-zavře Pumici a Armánka a celou četu a má to doma.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:46
- Nahlásit

kachna
Ustojí Tvoje nervová soustava tolik malých pytlíčků???
Ale jo, posadím k tomu děti s nůžkama

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:48
- Nahlásit

Biluška
no tak tím pádem taky nějaké pošlu

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:51
- Nahlásit

Biluška
ptala jsem se,ale ještě jednou
mám tu vetší tašku věcí jako nasebe,hlavně teplý věci,nechtělabys to do kotečku,jako na spaní? jinak to jde zde domů
jo a nechceš takovej menší barel od eukanuby,na něco,jde to zavírat

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:54
- Nahlásit

PetraK
Biluška
želva
kachna
Takže to teda pojede na 2x -jedna část vyrazí ve čtvrtek odpoledne, aby v pátek byla na místě, druhá část pojede s kachnou v sobotu autem.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:55
- Nahlásit

Gerda
ok,přivezu to na vejlet v pondělí

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:57
- Nahlásit

Biluška
tak jsem se snažila zavolat, ale již máte jiné číslo.
S krmením můžeme vypomoci, ale jsou zde jen ne moc kvalitní granule jako Tesco, Aro atd. nějaké misky se také najdou. Dále piškoty, pamlsky. Pokud bude zájem ozvěte se telefon mám stále stejný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2008 13:58
- Nahlásit

Gerda

Joo, ufidím v úterý co se mi podařilo dát dohromady a tutově se ozvu.

Biluška

jak píše želva - taky bych dala možná dohromady nějaký věci - můžu probrat chalupu. Ale nechci Ti z toho dělat hadrárnu, tak dej vědět.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání