| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:15
- Nahlásit
Zakládám nové fórum pro Jarošovské šeltičky v nouzi, protože u Renaty se toto téma míchá s běžným pokecem a je nepřehledné. Prosím pište sem, ať sem můžu nasměřovat zájemce o pomoc.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:19 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Kopíruji příspěvek odvedle a adresu Liby:
Tak akce "šeltie" je spuštěna a naplánovaná na sobotu dopoledne. Zabavovat se bude násilím. Předběžně mám očekávat 18 šeltek, z toho asi 4 psi, ale neví se to jistě. Nějaké feny jsou pravděpodobně březí. K dispozici jsou všechny barvy, všechno pohlaví, všechen věk. K šeltiím navíc dostanu větší množství blech a jiných parazitů. Od teď tady budu jen velmi symbolicky, protože musím připravit půdu, vystěhovat bordel, natáhnout lino než mi to tam pročůrají skrz naskrz, zapletivovat různé díry kterými by se mohli dostávat navzájem k sobě a obvolat všechny zájemce na štěńata, které se měli odebírat příští týden, aby si je odebrali hned, ať se náhodou nedejbože něčím nenakazí. A poprosit všechny svaté ať stojí při nás, protože teprve teď mi dochází do čeho jsme se to pustili. Pokud by chtěl někdo pomoci materiálně (vodítka, obojky, blešáky, šampony a tak), finančně (to jako že prachy, ale snad nebudu potřebovat milion jako Gerda), inzercí, nebo fyzickou prací tak budu moc ráda. Jdu stěhovat tu půdu.
Libuše Kotková, Liptaň 176, 793 99
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 20:21
- Nahlásit
Tak co, Pražáci, máte nějaké sběrné místo na deky, obojky, hračky a další potřebné věci?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:17
- Nahlásit
gabifi
Kuji
Prosím vás, pokud je tady někdo z našeho okolí a mohl by přijet pomoci s fyzickou prací budu moc ráda. Všechny ty šeltie se budou muset odblešit, odsvrabit a nevím co ještě, budou se co deset dní koupat v jakémsi fujtajblíku.... Taky je zapotřebí venčit a socializovat. Jsme oba dost pracovně vytížení + je tady našich vlastních devět psů takže to bude dost drsné. Každá ruka je vítaná.
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:21
- Nahlásit
Můžu se zeptat o co jde?Kde se ty šeltičky vzaly a co jim je?..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:26
- Nahlásit
gabifi
No něco u mě psala Gerda,že na to místo v práci má,tak asi tam.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:39
- Nahlásit
Jimmi
Odpověď na dotaz vedle - já krmím Trainer, ale ten se blbě shání. Pokud chceš poslat tak pošli cokoliv krmitelného, věřím tomu, že tyhle budou rádi, že vůbec něco žerou.
Kukuč
Můžu se zeptat o co jde?Kde se ty šeltičky vzaly a co jim je?..
Jsou z toho Jarošovského kravína co byl nedávno v televizi. Aren tady o něm zakládala forum. Paní tam množila cca 120 psů, mezi jiným i šeltie. Jsou prolezlé vnějšími i vnitřními parazity, nesocializované a březí. Zabavuje je vet.správa. Ke mě jdou do dočasného domova než se pro ně podaří najít nového majitele. Jenže je jich asi dvacet, takže to bude dost záhul.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:43
- Nahlásit
davidkova renata
takže sběrné místo už je? Sice nevím kde to je, ale to se pořeší. a co ta doprava od který to všechno visí???? sem se ptala, jestli někde v našem okolí není někdo, kdo by tam mířil. Ale není :-/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:45 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
PetraK
Sice nevím kde to je
to ti může bejt celkem fuk bo tam beztak nedojedeš ,ale tušim,že Gerda má práci někde u Riegráku.Doprava zatim nevim,Biluše psala něco vo kamarádce co je v Praze,tak se uvidí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:54
- Nahlásit
davidkova renata
No ale ta pojede vlakem, jestli jsem dobře četla. ???? Ju nemůže vybavit vším co dáme dohromady, to by možná vydalo na samotnej vagón.
Tož proto jsem psala, že by se nejdřív mělo vymyslet, jak to tam dostat a pak nosit na hromadu.
Sakra to mě fakt štve v takovejch momentech, že jsem za nesvéprávnou a umim řídit pouze rikšu.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:58 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
btw. jak se docílilo toho že šeltičky vydá všechny, nebo to ani nejsou všechny?
Pojede pomáhat někdo z Brna? Autem, jestli jo kdy?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:03
- Nahlásit
Jak je to domluvené v Jarošově ?
Jestli je potřeba tak pojedu na chatu a vyzvednu psy v Jarošově a dovezu je do prahy a předám.
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:04 - Změnil/a: kachna
- Nahlásit
ad doprava
Stačila by příští sobota? O víkendu jsem bohužel v práci, ale příští týden jedeme na víkend pryč a Liptaň jako mezistanice byla schválena. Máme Renaulta kango a kdyžtak i krabice. Jsme kousek od Prahy, takže z Prahy vzít věci můžeme, mail na mě lkader@centrum.cz.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:06
- Nahlásit
Biluška
já to podle internetového vyhledávače tras mám k tobě 340 km. Koupat nepřijedu, tak posílám peníze.
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:24
- Nahlásit
Biluška
Ahojky,ráda bych taky pomohla,mám to taky daleko.Pokud někde zveřejníte číslo účtu,tak ráda pomohu finančně.Pozor né přes SKYPE na počítači je nyní většinou manžel a ten o mých psích aktivitách neví a ráda bych aby to tak zůstalo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:38
- Nahlásit
gabifi
taky se mohla Biluška usídlit někde rozumněji, aby člověk mohl pomoci tak jako osobně, že jo?
To je jen pro odlehčení, páč mě osobně hrozně vytáčí, že jedna jediná bába - teď myslím tu z Jarošova, ne Bilušku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:40
- Nahlásit
PetraK
aháá tak on to teď bude asi na pokračování, páč se mi to neukázalo celý????
Zkrátka bába z Jarošova zaměstná půl republiky, patřilo by jí zaklejt do kedlubny!!!
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:42
- Nahlásit
Biluška
Vau....Já Tv nesleduju,unikaj mi informace...Od kuď jste?Pomohla bych....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 06:37
- Nahlásit
Biluška
pošlu nějaké té věci po Gerdě,ale nic moc toho nemám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 06:51
- Nahlásit
Kukuč
Biluška je vlastním jménem Liba Kotková a její adresa je v druhém příspěvku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:06
- Nahlásit
Číslo účtu zveřejním jakmile budou šeltičky u nás. Dokud je nepřivezem tak radši žádné peníze neposílejte, kdyby se to náhodou zvrtlo. Už teď je jisté, že to nepůjde hladce, paní není ochotna je vydat, vyhrožuje zapálením objektu, sebevraždou a podobně.
Pokud by čirou náhodou byl někdo z okolí a měl dneska odpoledne čas tak by hodně pomohla pomoc při stavbě těch půdních ubikací a výběhu. Já mám bohužel velmi důležité jednání, které nemůžu přesunout takže budu skoro celý den v háji a Mášenek taky musel do práce. Takže stavět to budem nejspíš přes noc.
kachna
Kdybys mohla zajistit odvoz těch věcí bylo by to moc fajn. Něco málo může vzít moje kámoška co tam pendluje do práce, ale jezdí vlakem takže všechno rozhodně nepobere . Spoj se prosím, s Gerdou, která je styčný sbírací důstojník pro Prahu a okolí
Benda
reneeska
Odvoz máme zajištěn, ale Muchoš sháněla kdo by jí přivezl nějaké pitpudly.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:16
- Nahlásit
Ahoj,
koukala jsem, mám to k Bilušce taky pěknou dálku, takže pak to číslo účtu! Který Jarošov je ten správný Jarošov?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:36
- Nahlásit
EngieB
Jarošov nad Nežárkou, okr. Jindřichův Hradec
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:05
- Nahlásit
gabifi
Dík moc
Biluška bydlí moc daleko...Je mi 13a svůj účet nemám a myslím že by mi mamka nedovolila poslat nějaké prachy...Pár věcí bych určitě sehnat mohla (misky z ikei,staré matrace od dědy-možná,šampony které nepoužíváme...) ale nevím jak bych je tam dopravila Prosím vás bylo to ve zprávách na nově?A nevíte,nemnožila i kokry?
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:13
- Nahlásit
Teďka jsem viděla video ze zpráv...Strašné!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:16
- Nahlásit
Biluška
Jak nebudou pitpudli, tak ti taky něco zkusím dodat.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:38
- Nahlásit
Biluška
Kdybys nebydlela přes celou republiku aspoň... No co se dá dělat, pošlu nějaký věci a ty granule, určitě tu Brasu, tý tady mam volnejch 9 kilo a pak nějaký Bono (asi 6 kilo) a asi kilo Darlingu, tak jestli to chceš všechno... To Bono a Darling sou fakt sračky, Brasa by se ještě dala, ale zase když jich budeš mít tolik, tak se asi bude hodit cokoliv co?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:39
- Nahlásit
Mucholabka
hele jestli budeš mít pak ty bulinky u sebe klidně ti příjdu z něčím pomoct
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 08:44
- Nahlásit
Mucholabka
Já tak samo jako leila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:11
- Nahlásit
V práci sem to poslala všem, myslim, že by mohli dovalit aspoň něco, budu to taky kompletovat v práci, pracuju v riegrových sadech, po praze malinko - ale fakt jen MALINKO - trefim, takže si pro něco můžu i zajet, zavezli bychom to v neděli, protože bych nerada k biluši táhla svýho psa, když tam bude mít zaparazitěný šeltice bůh ví odkud, a hlídání na psa nemám.
tzn: Kdo chcete dodat nějaké věci pro Biluši, můžete to hodit do Riegráku, nebo mi napsat na cestuju@centrum.cz, kam si pro to mám dojet.
|