| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:50
- Nahlásit
monika
aspon jedna dobrá zpráva
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:54
- Nahlásit
Biluška
a dańový úniky nic??tže jí přepadnema ukradnem jí psy??těžko bude někde psát že jí ukradl někdo ukradený psy...jakže se ta baba jmenuje??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:00
- Nahlásit
sarax
a dańový úniky nic??
Jak jí chceš prokázat daňový úniky? Řekne, že měla od každého inzerovaného plemene jenom jeden vrh, tím pokreje ty inzeráty, za těch pár štěńat dostane flastr ve výši pár tisíc. V nejlepším případě pár desetitisíc. To má hravě pokryto jedním vrhem buldoků
tže jí přepadnema ukradnem jí psy??
Bylas někde v Jeníkově? Jsou opevnění jak na hradě. Přes plot tam nemáš šanci, musela bys přes barák tam žije celá rodina. Znamenalo by to napadení Zdeny, Ley, Marka a dcery. V horším případě by se do toho mohla přimotat i Bártů a nějací sousedi. Když jsem tam byla já tak se pořád nějací sousedi pohybovali po baráku, stodole a dvoře. Krádež ukradených psů asi nahlásit nemůžou, ale to že jim někdo vtrhl do baráku a napadl je - to určitě nahlásí.
jakže se ta baba jmenuje??
Která? Ta množitelka je Zdeňka Bártů. Ty dvě co jí pomáhají jsou Zdena Mlejnková a Lea Čechová. Je to matka s dcerou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:00
- Nahlásit
Biluška
Tím, že jsou ve vyhovujících podmínkách neporušuje už žádný zákon
ty vole a co ta bulice na fotkách???????????????To jako nic jo??? A co ty vostatní,co ani chodit nemohli????Co paragraf na tejrání zvířat????To mi neřikej,že todle jí může projít???? Způsobila jim utrpení a to se dle zákona nesmí!!A co žalovat veterinární správu...piokud vydala rozhodnutí,že je vše OK a někdo koukem an toho bulíka,je to snad jasný!!!!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:03
- Nahlásit
Biluška
Zdeňka Bártů.
hele to je ta co prodávala ty pesany co měli nějaký vady..nebyla tu aféra s nějakejma jezevčíkama??já mám pocit že od ní měl soused štěndo co umřelo po 3 tejdnech....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
Možná by se to dalo uhrát na to týrání. To nevím. Každopádně jí ty psy nemůžou zabavit pokud je přestěhovala do vyhovujících podmínek.
Kdysi jsem to řešila s policií kvůli jinému psovi. Podávala jsem oznámení pro podezření z týrání. Policie mi oznámila, že to není tr. čin. Týrání zvířat je pouze přestupek, který řeší ob. úřad s místní působností (nebo jak se to jmenuje) a pokud se to prokáže dostane pokutu. Hotovo konec. Tr. čin týrání zvířat je naplněn pouze v případě, že majitel zvíře OBZVLÁŠŤ ZAVRŽENÍHODNÝM způsobem UTÝRÁ. Čili pokud vezme vzduchovku a picne ho někde v lese není to zvlášť zavrženíhodný způsob. To by ho musel přivázat za auto a uvláčet, nebo na náměstí za přítomnosti mateřské školky utlouct lopatou. Ta baba podle našich zákonů zvířata netýrá
Pokud by si dokonce dokázala sehnat potvrzení, že s těmi bulíky byla u veta a ten jí předepsal nějakou mastičku tak je úplně z obliga. Prostě zvířata onemocněla, bylo zapotřebí dlouhodobé léčby a my jsme jí je sebrali dřív než je stihla vyléčit. Ti zlí budeme my
Ale i kdyby to potvrzení neměla tak v našem státě jí to v pohodě projde . Zvířata mají ekzém, no bóže
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:14
- Nahlásit
Biluška
to je mi jasný,že je to bordel ,ale nevěřim tomu,že by za stav těch psů nedostala nic! koukni tomu bulíkovi na nohy,má drápy votočený až nahoru ,z čeho asi??Nějaký zanedbání péče nebo tak něco...přeci podle zákona jsi povinna zvířeti poskytnout přiměřenou péči,kurva?!Nepřiměřený utrpení nebo tak něco..Pokud si sežene potvrzení,že byla u veta,je to v kelu .Co napadnout to rozhodnutí vet.správy ,že je vše OK??????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:17
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
jako mi neříkejte že nejde nic dělat???na lovcích bestií to už je??já tam tedka nekoukala...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:20
- Nahlásit
sarax
davidkova renata
jako mi neříkejte že nejde nic dělat???na lovcích bestií to už je??já tam tedka nekoukala...
Netuším. Možná napadnout to rozhodnutí vet. správy. Ale kdo to bude řešit? Jiní úřadové. Bude se chtít jiným úřadům něco dělat? To dost pochybuju.
Navíc rozhodnutí vet. správy bylo správné - zabavit psy. To, že někdo ukradl oni už přece nemůžou ovlivnit.... můžem to zkusit, ale myslím si, že to smetou ze stolu. Zdůvodní to tím, že vet. správa nemá v náplni práce sledovat inzeráty a hrát si na detektiva, aby zjistili kdo je "bhuhuhu"
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:34
- Nahlásit
Biluška
hm na lovcích jsem našla zkopírovanou komunikaci
Tak jsem apeloval na pana starostu Jarošova a přikládám Vám kopii naší komunikace. Pokud můžete, nezapomeňte kontaktovat paní Čechovou a vzít si nějakého pejska domů.
Já:
Dobrý den vážený pane starosto!
Viděl jsem v jakých otřesných podmínkách musí živořit psi ve
Vaší obci, resp. v budovách bývalého JZD. Tito jsou týráni zjevně duševně
nemocnou "chovatelkou" (normální člověk by toho nebyl schopen), která na
zmíněném místě provozuje "útulek". Vím, že se ledy hnuly a psi snad konečně
budou odebráni. Nicméně i v tomto je zádrhel díky byrokratickému aparátu v
naší zemi a bude tak trvat několik dlouhých dnů, než se tak stane (pokud
ovšem k odebrání dojde). Proto v tomto mailu chci apelovat právě na Vás,
jakožto starostu Jarošova nad Nežárkou. Chci Vás požádat, abyste osobně
dohlédl na co možná nejrychlejší řešení této smutné události, které by bylo
ve prospěch týraných zvířat. Zároveň Vás chci požádat o informace, jak daná
kauza pokračuje. Předem Vám děkuji za odpověď. Přeji hezký den. S pozdravem .... (jméno, příjmení, člen LB, http://www.lovcibestii.org)
Pan starosta:
Dobrý den!
V dané situaci čekáme na rozhodnutí veterinární inspekce a sbíráme kontakty
na případné zájemce o psy. Nic víc bohužel nemůžeme dělat, informace o
dalším postupu Vám samozřejmě mohu poslat i když lépe by se to posílalo na
konkrétní jméno. Ještě musím opravit omyl televize Nova nejedná se o útulek,
ale spíše o psí množící farmu.
S pozdravem Bohumil Rod
Dále mi přeposlal komunikaci s jinými lidmi, kde je popsán postup:
Pisatelka:
Dobrý den,
už je to stejně jedno paní odváží a schovává psi ke svým známým kteří nejsou o nic lepší než ona takže pejsci šli z bláta do louže je to dost smutné.
Pan starosta:
Za 10 minut jdeme inventarizovat všechny pejsky s veterinární správou.
Pisatelka:
To je super jen aby tam jěště nějací byli.. Dejte mi prosím potom vědět díky moc!
Pan starosta:
Právě jsme sepsali protokol. Stav se výrazně zlepšil. Paní s námi nekomunikovala, ale byla tam její kamarádka která s námi obešla všechny kotce. Pejsky jsme nafotili a podrobně zaevidovali. Oproti minulému šetření jich ubylo zhruba kolem desítky/píši zhruba neboť jsme nebyli v onom bytě./ Tito psi byli už darováni zájemcům díky inzerátům, které podává paní Čechová což je ona osoba z níž je paní Bártů ochotna komunikovat a kterou také respektuje. Domluvili jsme se, že jí/paní Čechové předám databázi zájemců o pejsky a ona se s nimi domluví na přebrání.Velmi mile mne překvapilo kolik lidí je ochotno se ujmout nezištně těch hafanů. Podle zákona totiž musí paní Bártů s předáním souhlas, tudíž osoba paní Čechové je šancí že celá anabáze proběhne v klidu a pořádku. Bohužel všechny přítomné strany mi potvrdili, že nikdo nemůže paní Bártů zabránit aby znovu začala rozšiřovat "chov". Doufejme že k tomu nedojde. Kontakt na paní Čechovou je kotrcuvmlyn@seznam.cz
Věřím že vše dobře dopadne,v případě nových změn Vás budu informovat.
S pozdravem Bohumil Rod
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:35
- Nahlásit
mno takže tak...fšichni věděli že psy stěhuje a pak řekla že je ukradli..a paní čechová každýmu pomůže....
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
sarax
???na lovcích bestií to už je??já tam tedka nekoukala...
no je,ale doplnila jsem info o zdejší zprávy bo to nějak nepokračuje..
Biluška
Možná napadnout to rozhodnutí vet. správy
no to myslim.Kdo to bude řešit nefim,ale co třá státní zastupitelství nebo nevim!Todle přece neni možný!!
|
reneeska
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Prostě zvířata onemocněla, bylo zapotřebí dlouhodobé léčby a my jsme jí je sebrali dřív než je stihla vyléčit.
Dyť přece prokazatelně nejsou ve stavu do kterýho by se dostali týdením zanedbáním, ne? Sakra
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:36
- Nahlásit
monika
Tak to jsem ráda, že jsi ráda. V bytě by se samo měli líp, ale zas teď líp, než v kravíně Ty misky mi fakt moc pomohly, sesbírala jsem po baráku poslední rezavé hrnce, co se daly najít, a ještě to bylo málo Diana tu molitanovou matraci trochu zkrátila, než jsem uklidila u toho bulíka, ale pak jsem ji teda dala tomu samečkovi a byl strašně rád, měla jsem pod ním jenom hadry nacpané do povlaku od polštáře. Jestli ji teď nežere, tak matrace žije dodnes.
I obojky jsou super, týjo, ten jeden kožený dostala tosina, páč se mi líbí Dorka má na sobě stejně obojek po Aši a ten si chci nechat, nebudu ho dávat pryč, tak dostane obojek s nápisem Dora, ale musí do něj dorůst A Gasovi jsem aspoň sundala ten s ostny, jiný už jsem na něj doma neměla.
Dorka mě naštvala, normálně byla přes noc s Buckou, a když jsem pustila ven Dorku a Elišku, tak Dora Elišku napadla, musela jsem je trochu vyškrtit a Dorku jsem zavřela do klece. Ony se znají, poznají a pořád v sobě cítí konkurenci, po sobě navzájem jedou, ale s mojima psama jsou OK. Gase jsem vyvedla na vodítku, už ani ostnáč jsem mu nedala, a na vodítku se kamarádil s Emmou a Dianou, třeba se taky potřebuje zklidnit, oni jsou agresivní hlavně ti tři mezi sebou, s jinýma psama je to dobré, potřebují vědět, že dostanou vždy nažrat. Doktor říkal, že jim mám dáváat méně, ale často, první večer jsem je přežrala-ale kdo by jim nedal, když tak chcou.
A Moni, fakt se divím, že se Emma chovala tak dobře, ona většinou na cizí lidi, kteří přijdou na zahradu, štěká, vyštěkává je tak na vzdálenost metr a půl a když k ní ten člověk chce přijít blíž, tak zdrhá a kňučí, asi poznala, že jsi super a myslíš to dobře škoda, že jste tak rychle odjlei, chtěla jsem pustit i Dorku na volno, chtěla jsem Eli schovat, ale už jsem to nějak nestihla.
Eliška mě naštvala, vysypala misku s granulema a mezi to rozmatlala hovna, musela jsem to všechno vyhodit-asi tam měla moc čisto teď jsem to jenom narychlo sebrala, vytírat jsem bestihla, udělám to večer, teď jsem už v práci.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:48
- Nahlásit
Já se divila, že žádní jorkové... Čert ví, kolik lidí je v tom namočeno, já to řikám od začátku, že tihle množitelé jsou jak mafie...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:49
- Nahlásit
kokrvnouzi
A lidi co to kupujou jsou v tom ale namočení taky!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:50
- Nahlásit
sarax
Na lovcích už to je a trochu jsem se na ně nasrala, páč všichni akorát jéééé, to jsou chudáci, ale skutek utek, lovci jak prase.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:52
- Nahlásit
10 táců za buldoka bez pp, já valím voči... Že jsou ti lidi tak blbý a daj to, bych nedala 10 000,- za něco, z čeho mi možná vyroste buldok, ale možná taky ne... I když zase víc plemen za cenu jednoho, taky lákavá nabídka
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:53
- Nahlásit
Asi je to blbej nápad a ani nevím, jak by to mohlo pomoci, ale co Kubišová se Srstkou - i když nevím, co by mohli s těmi zmizelými udělat, ale ukázat v televizi, jak ty chudinky vypadají - nešli by do toho?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 12:58
- Nahlásit
bullvnouzinebo ostatní
Nemáte někdo kontakt na Mášu Pitekovou? Myslím mejl...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:00
- Nahlásit
Mucholabka
Tady
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:03
- Nahlásit
[b]Mucholabka[/b
]Na lovcích už to je a trochu jsem se na ně nasrala, páč všichni akorát jéééé, to jsou chudáci, ale skutek utek, lovci jak prase
No jo,ale na rozdíl od státních institucí,které platíme z daní to tahle parta dělá ve svém volnu za svý prašule,ne??
A tam bude zakopaný pes...chtělo by to prosadit změnu,kdy zvíře přestane být VĚCÍ a pak by instituce byly pod větším zákonným tlakem,než je tomu dnes.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:08
- Nahlásit
reneeska
Dík.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:09
- Nahlásit
Mucholabka
tu zahradu máš prima, až to dáš dohromady bude to království. Mají tam teplo, světlo, prostor, dostanou nažrat a mají pohlazení od srdce a to je neméně důležité.
Jsem ráda, že ti to pomohlo a kdybys něco potřebovala dej vědět. Seženem co bude třeba.
Zdrželi bychom se dýl, ale počasí na prd a Standa má hotovost, takže se musí držet doma kdyby měl výjezd. Snad to vyjde příště. Když tak někdy dojedu s holkama a zajdem někam ven.
Podrbej tu bandu za mě, byli fakt bezva všichni.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:11
- Nahlásit
Lidi, prosím vás. Je docela pravděpodobné, že Jeníkovští to tady čtou. Mám jisté indicie, které mě k tomu vedou. Prosím zanechte této diskuze, dál to budeme řešit po mailech. Kdo můžete nějak konstruktivně pomoci ozvěte se mi na mail - libuse.kotkova@seznam.cz . Diskuzi si nechte do soukromí mailů,nebo icq, není třeba Jeníkovským vyslepičit co všechno chystáme.
Prosím někoho z moderátorů,nebo gabifi aby tuto diskuzi zamknul.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:12
- Nahlásit
monika
Standa má hotovost
to bych taky potřebovala, a kolik
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:13
- Nahlásit
Biluška
Navrhuji ani ne tak zamknou, jako smazat příspěvky, které nejsou OK.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:14
- Nahlásit
Mucholabka
no právě, že žádnou v kešení, ale 24 hodinovou u O2
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:14
- Nahlásit
Biluška
Tohle jsem chtěla navrhnout,ozvu se ti
Všem velkomnožitelským parchantům ZMAR,ZMAR,ZMAR
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 13:15
- Nahlásit
Erin
ono je to zbožné přání všech tady, ale jsme na to bohužel malí páni.
|