Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro šeltičky z Jarošova
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:05
- Nahlásit

mně se nejvíc líbil příspěvek, kde se psalo, že ubohá paní byla připravena o majetek a že je tak hodná, že by staré a nemocné vydala sama

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:08
- Nahlásit

gabifi

bea
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:09
- Nahlásit

Tak jsem se vrátila a vidím, co mi za těch pár dní ušlo, podle toho, co jsem teď přečetla zpátky jste udělali kus práce a já jsem přišla s křížkem po funuse. Pejsy bych se stejně vzít nemohla, ale pokud jde o převážení, auto je k diposzici stále.
Jen doufám, že ti "ukradení" psi neběhají někde v okolí po lesích . takhle totiž dopadly " kočky z maringotky" - najednou nebyly, ale v okolí vesnice jich najednou byly spousty.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:10
- Nahlásit

gabifi
mně se nejvíc líbil příspěvek, kde se psalo, že ubohá paní byla připravena o majetek a že je tak hodná, že by staré a nemocné vydala sama
No jako správnej rejpal a držka největší jsem si tam pustila pusu na špacírek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:13
- Nahlásit

Čus všichni komuističtí zloději co nebohé stařence znárodnili surově ty čanané pejsky,které tak miluje a mohli u ní v klidu dožít .Souhlasim s tim "dožít",to by asi netrvalo moc dlouhoJen jsem vás chtěla pozdravit,soudruzi
dejavu
prosim tě,mohla bys mi (třá na maila) poslat kontakt na toho psycho veta jaks nabízela Biluši?Někdo z okolí by to možná využil..

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:22
- Nahlásit

davidkova renata
www.chovani.info
je to dr. Žertová, rozhodně neordinuje jen léky a pokud ordinuje, tak tam, kde to má smysl a ordinuje v Praze, Plzni i Brne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:28
- Nahlásit

dejavu
je to dr. Žertová
jo tak o té vím,bývá v Animalclinic u nás na Bílce,já myslela,že je ještě někdo jinej.Tak díkes,já to vyřídím

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:29
- Nahlásit

bullvnouzi
No jako správnej rejpal a držka největší jsem si tam pustila pusu na špacírek
taky jsem upustila pár řádek

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:31
- Nahlásit

teda se nestačím divit co na nemoderku přispívá debilů....jako to je síla fakt...útulky potřebovaly doplnit stavy a budou množit...mno bezva...jako fakt jim to příjde jako chov psů???že se měli dobře??
ch jo kde to jsme

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:37
- Nahlásit

sarax
OT - www.iprima.cz , archiv, zprávy ze včerejška, někdy 17tá minuta.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 17:45
- Nahlásit

bullvnouzi

hlavně ten vodborník co vysvětlil jak to s těma bojovejma plemenama je..sem ráda že maj policajti takový vodborníky..aspon vím co si myslet žeáno...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:09
- Nahlásit

dejavu
samy sobe nakecaly, ze je to v poradku a kdyz to videj jinde, maj tak posunuty meritko normy, ze jim to prijde taky OK.
Silně mi to připomíná paní, od které je Mia. Když mi ji vnucovala tak neustále mlela o tom jak je vynikající matka a jaká dává nádherná štěńata. Naše diskuze vypadala asi takhle:
- jak se chová k dětem
- no to nevím, my děti ke psům nepouštíme, ale ta čuba je úžasná, ona je skvělá matka, určitě bude i dětem. Ona se o štěńata moc obětavě stará.
- takže děti vlastně ještě neviděla?
- no to neviděla, ale berte ju, ona je dlouhá takže dává hodně štěńat.
- u nás rodit nebude
- Proč nebude? Ona je fakt perfektní matka, odchovala mi i štěňata od jiné feny co se o ně nechtěla starat.....

Paní to prostě přišlo naprosto normální a my jsme jí připadali totálně ujetí, neboť taková skvělá matka u nás nebude rodit. Předvedla mi i její štěně, abych viděla jak skvělá štěňata dává

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:27
- Nahlásit

Biluška

mne ta ifauna dneska a ty reakce zaskocily, ale ted jsem si osvezila pamet a vzpomnela si na Antibiotikarku, co naslehava preventivne vsechna stenata ATB od narozeni az do prodeje, znicic jim tak imunitu, pak na lidi vychvalujici tam krome Psiho zivota hlavne vykupy stenat a muzu rici, ze mi to tam zacalo pripadat jako chovatelska zumpa plna turbodementnich chamtivych omezencu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:31
- Nahlásit

dejavu
Já tam zajdu symbolicky párkrát za rok. Většinou když se doslechnu o nějakém tématu, jako třeba teď. A právě teď jsem se tam krásně rozčílila a už tam zase nepůjdu

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:31
- Nahlásit

dejavu
nejseš na icq??
a vzpomnela si na Antibiotikarku
to jako fakt??

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:35
- Nahlásit

sarax
jj jsem
to jako fakt a nebyla sama, se tam k ni prisinula podobna individua zacala ji pritakavat, ze ATB je nejlepsi a plosne

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:38
- Nahlásit

dejavu
ze ATB je nejlepsi a plosne
aha..takže svítící štěńata jo???
no to je fajn

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:43
- Nahlásit

Už jsem doma!!! Celý den jsem lítala se psama.
Dorka teda byla na té veterině, ostatní tam brát mi přišlo zbytečné, v podstatě Dorka vypadá nejhůř. Má úplně zapadlé a povleklé oči, ale vidí. Cestou narazila do auta a byla taková zmatená, ale vet udělal testík (aspoň vím, jak se to dělá) a vidí kůže říkal bude ok, svrab že tam nebude, spíš se na ní objevily blechy. Dostala jsem na ně šampon a betadinu zředěnou fyzákem. Že to chce spíš čas a pořádné krmení dvakrát denně. Píchl jí atb a nějaké vitamínky. Dostali spoty. Všichni jsou už vykoupaní a fakt je to úplně změnilo. Jsou žraví, spíš ani ne pro nedostatek, ale proto, že se museli o jídlo dělit. Jo, a do očiček máme kapičky. Tak uvidíme. Vet říkal, že karanténa stačí tak týden a že by od nich zdravý pes neměl moc co chytit.
Jinak co se týče povah, Bilušce se na sebe vrhli Gaston s Dorkou. Gaston se mi na ni včera večer vrhal, i když měl koš, tak dostal samotku-přehradila jsem dveře v budce skříní a ještě jsem ho uvázala. Fenky jsem nechala spolu. Byly v noci v poho. Jo, Gastonovi jsem ještě včera večer dala koš a dala mu trochu kapičky, pak jsem pustila Bucu s košem, ta ho povalila. Pes řval, ale Buca zadominovala a šli spát.
Ráno se fenky předháněly, která mě přivítá, až Dorka začala po Eli skákat a trochu se neměly rády, ale neporvaly se, spíš taková nevraživost. Pak jsem jela na tu veterinu, pak jsem dva z nich vykoupala a potom jsem jela s Buckou zakousat. Pak jsem přijela, Dorku s Eli jsem pustila. Eli je možná březí, má bachor jak kráva a pod ním vemínko. Dorka má za sebou utz vyšetření a naštěstí je čistá, bez štěňat. Mezitím jsem vykoupala Gastona; říkali, že je killer i na lidi, ale byl OK, nechal se v poho. A navíc-vůbec se za celou dobu nevyčůral ani nevykakal v té svojí místnosti, drží si to na ven. Pak jsem pustila svoje tři holky, ať se sčuchnou s těma dvěma, a OK, jen tak Eli je taková, že psy nemusí-ale je to teprv první den, s Bucou na sebe vrčely. Diana naprosto v poho, té nikdo neřekl, že jsou menší než ona a by měla prostor killovat. Nějakou dobu běhaly, čůraly, kakaly, čuchaly, jedly granulku po granulce. Pak jsem holky zavřela a šla venčit Gastona. Zamiloval se do tenisáku, zabil kopačák, je sice dost dominantní, ale podobně dominantní páneček by se s ním vyrovnal. Všichni mají polámané některé zuby, každý má ulomený jeden špičák.
Pak Gaston dostal koš, ostnáč a pustila jsem Bucu. Chvilku si dominovali a pak byli OK, tak jsem pustila Emmu s košem, pak obě buliny a nakonec Dianu. Občas po některé z bulin nebo po Bucině skočil, ale párkrát jsem vyškubala na ostnáči a pak jsem ho pustila s košem na tlamě a nechala ho tahat vodítko za sebou a ok, neměl pak snahu je nějak napadat-myslím, že to je mladý týpek, nevycválaný, potřebuje jenom pevnou ruku a trochu ukázat, kdo je pánem. Zítra ho asi pustím s Bucou bez koše a s ostnáčem, oni to rozchodí. Může mít podle mě tak dva ročky, víc ne.
A teď jsem měla hovor a už něvím, co jsem chtěla napsat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:05 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

dejavu
Tak napíšu to sem a pak kopnu i do mejlu, jo? Nejdřív teda
Dorinka

Z těch tří je to opravdu taková moje malá lásečka, zamilovala jsem si ji první vteřinu-každého si získá. I když je bez vodítka, drží se svého člověka, nehne se na krok a proto se mi ani moc nedařilo ji vyfotit.
Má jí být údajně okolo čtyř let, vypadá teď hodně zničená, ale vet říkal, že by to i sedělo. Ze všech těch bulíků má nejhorší kůži i oči-má je dost zapadlé, má v nich zánět a jakoby je měla povleklé. Měla jsem strach, že bude slepá, ale vidí dobře. Je opravdu krásně stavěná, moc hezky úhlená, trikolorní.
Se psama naprosto v pohodě, doporučím ji k dětem, ke psům a klidně i k důchodcům, je to opravdu taková lásenka. Na každého skočí a tlape po něm pacičkama a ráda se hladí. Kdyby neměla tu kůži, tak si s ní lehnu na zem a budu se s ní válet. Pořád mě olizuje. Má zlomený špičák.
Nepotřebuje příliš pohybu, ale když ho má, je ráda. Má moc ráda tenisáky a umí aportovat-když hodím, donese zpátky. Do bytu ideální pes, nejraději bych si ji nechala sama, ale měla bych jich moc.
Byla jsem s ní na vodítku ve městě a vcelku OK, jela i autobusem.

Eliška

Eli je žíhaná fenka. Ze všech psů má v nejlepším stavu srst, i když oči taky utrpěly. Věk-mladá, 3-4 roky. Je trochu uzavřenější, než Dorka, ale také po mně skáče a nedá se fotit, když si přisednu, abych ji vyfotila, hned ke mně běží a začne se kamarádit po bulím. Váhu tipnu na 19 kg. Bylo by lepší, kdyby byla s nějakou fenou (psem), která má v životě jasno-buď silně dominantní nebo naprosto poddajná. Je šíleně žravá, sežere cokoli, když se dostane k vodě, vypije pokud možno celý kyblík. Dostala se mi do studny a málem ji vysušila Je docela i špekatá, musela to být nějaká oblíbenkyně.
Nesnese být uvázaná, překousává vodítka nebo se snaží vyvlíknout. Jinak je ale klidná, tichá, neštěká, neničí.

Gaston

Gas je určitě hodně mladý trikolorní pes, počítám do dvou let. Bude nádherný, až se dostane do kupy, má veliké tlapy a má pravou samčí povahu, je docela tvrdý. Rád se přetahuje, běhá pro tenisák-jeden mi úplně rozkousnul, tahal se o uzel, krásně skáče, nosil kopačák, fakt super. Byl by vhodný i na nějaké cvičení, je to silný pes, který potřebuje vyrovnaného a trochu dominantnějšího pána. Oproti fenečkám Gas pohyb potřebuje. K lidem podle mé zkušenosti OK, neprotestoval při koupání ani při kapání do očí, při přetahování taky nijak zvlášť neujížděl. Na psy i feny dominantní, ale léčí se, pustila jsem ho po menším vysvětlení s fenama po zahradě, měl košík, a byl taky v pořádku. Potřebuje, aby mu někdo řekl, kde je jeho pravé místo, ale ne násilně, musí to být člověk přirozeně dominantní. Ta povaha se mi líbí, je to pravý bulík jak je mám ráda-zároveň je také jako fenky něžný a mazlivý. Váha cca 23 kg.

Foto za chvíli

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:05
- Nahlásit

Začínám si myslet, že jedinej nedementní web je tady ten. Jinak je to všude samej cvok. A jsem ráda, že to tady na mě má toliko příznivý vliv, že tady nedementním.

Muchos pošli pak fotky a info o psech a povahách na mejl. Dám je do bulls v ohrožení + rozhodím nějaký reklamky.

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:09 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Mucholabka
jj, hlavne mi to posli s fotkama, kdo je kdo, priblizny vek netusis? otipni neco

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:15
- Nahlásit

bullvnouzi
pošli pak fotky a info o psech a povahách na mejl
už jsem jí to psala na ajsku...takže aspon vím kam kdyžtak s tím...
jinak mě ta nemoderka fakt dostala banda debjlů teda..
a teda noví stafordi mě taky dostali...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:23
- Nahlásit

sarax
Na nový stafordy jsem si vytvořila vlastní úvahu a kupodivu byla velmi dobře přijata. Kdyžtak ti ji šupnu mejlem, jak budu na PC.

A k těm psům - tak je tam hoď a já pak dám upozornění na titulku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:24
- Nahlásit

Fotky připravuji. Omluvte prosím kvaluitu travnatého povrchu, trávu sežrali psi.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:36
- Nahlásit

bullvnouzi
do bulls v ohrožení???a dám tam ten text co tady psala o nich muchoš??

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:36
- Nahlásit

Mucholabka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:37
- Nahlásit

Mucholabka
hele a co ten bulík či bulice jak se objevil na těch prvních foto z toulavejch tlapek...psali,že má nevyléčitelnou nemoc kůže,byl ho vidět jen kousek v boudě,ale byl úplně holej ,barva jaxi žádná...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:42
- Nahlásit

davidkova renata
to se zeptej dejavu.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
snad ho má ta vetka co zachránila pitbullku Sáru a pokusí se ho dát do kupy..ale dejavu má lepší info...

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:57
- Nahlásit

bullvnouzi
hele dala jsem čistě jen fotky a ty textíky od Muchoš..tže něco na titulku a ještě tam pak nad to asi napíšu o jaký pejsky a odkud se jedná???+ kontakt na Mucholabčin web asi

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání