| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 07:31
- Nahlásit
A ta kříženka bulíka Bigi? Ta našla rovnou domov?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 07:57
- Nahlásit
monika
Vtip je v tom, že tvoje tchýně má naprostou pravdu. My jsme jí opravdu pomohli. Zbavili jsme jí balastu, vet. správa jí zadara naočkovala všechny psy, holky z Jeníkova jí to tam týden jezdili krmit a uklízet (to 100%) a pak jí to všechno přestěhovali do lepších podmínek (tak to nevím 100% to je jen můj názor)
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 08:37
- Nahlásit
bullvnouzi
ale to jo, zase se pár chudákům pomohlo.
Biluška
no to je víc než jasné, že jo, pravdu fakt má, ale kdyby ses na to dívala takhle ty v okamžiku kdy ses rozhodovala jestli jet nebo ne, tak sedíš doma na zadku a cpeš se zapečenou klobásou.
Ta baba je jednoznačně pí*a, kterou tohle nezastaví a my si můžeme teď začít dělat zásoby pro další chudáky. Já už zmobilizovala půlku dědiny na stare deky, povlečení ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 08:53
- Nahlásit
monika
Zas tolik toho třeba nebude zatím je zájem předběžně jen o feny, ale když si se psem trochu pohraju a dám práci, možná by pak taky šel rychle na inzerát, rozhodně není taková tvrdá palice jako Dianka.
I kdybychom nezachránili všechny, každý jeden z těch psůje živá bytost myslící sama za sebe, ty tři a sposutu dalších potkalo veliké štěstí-i když u mně nejsou v bytě, ale mají budku na bydlení, v té budce ale majíí zjištěnou hygienu, jídlo, vodu a teplo, světlo, zábavu, zdraví a režim, pohyb...kontakt a tak, myslím, že se teď mají moc dobře, i když mám moc málo času na všechno.
Na fenky se mi ozvali zatím tři lidi, jedni chtěli přijet už dnes z Třebíče, domluvili jsme se na osmou, ale pak řekli, že to doma ještě pořeší...chtěla jsem jim dát Dorku, i když v prvé řadě se budu snažt udat Elišku, Dorka se udá sama. S Eliškou jsem si možná tolik nesedla, proto ji ani neumím "prodat". Na lidi zapůsobilo, jak jsem napsala, že si chci Doru nechat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:17
- Nahlásit
monika
Vitamínů máme dost, nedávno jsem brala od GIomu za devětset
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:26
- Nahlásit
tak ani tohle není nic, co by vyprudilo veterináře k zákazu chovu
prosím, kdo nejedl, neotevírejte
http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/jarosov
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:30
- Nahlásit
želva
Ahoj, jestli se dozvíš, kdo bere věci pro Mucholabku, taky bych měla povlečení a tak a ty jsi mi psala, že jsi taky ze Žižkova, někam bych to dovezla nebo bychom se mohly smluvit.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:34
- Nahlásit
dejavu
To je děs. Já jsem snídala, ale bylo to o to horší. Osobně nějak moc pomoct nemůžu, mám pocit, že jsou všichni pejsové mimo Prahu a i kdyby ne, k těm našim 3 už nic do bytu nejde, ale poslala bych pár korun, tohle vidím na docela slušnou částku u veta.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 09:42
- Nahlásit
bea
Holky, nemusíte nic, něco em dotáhne Monika a feny asi půjdou brzo.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:10
- Nahlásit
dejavu
To je fakt strašný, nemám slov. Ta bulinka Líza je teda v otřesném stavu, možná ani nevidí, že?
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:14
- Nahlásit
Mucholabka
OK, schovám to, ono se (bohužel) určitě zase něco vyskytne.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:16
- Nahlásit
Já se zeptám jinak, víte někdo proč vlastně přestal fungovat útulek Malý Jeníkov? Zdá se mi divné, že lidi kteří vystupovali jako zapálení pro věc by jen tak přestali. Pak začali pomáhat psům ze Slovenska, jak šlechetné, ale všimla jsem si, že mimo jiné nabízeli fenu NO s PP, ta by podle mne našla domov i bez nich a utracení by jí nehrozilo a další psi, byli poměrně perspektivní... Nevyhovovalo jim tak trochu "být přímo u zdroje"? Když se v Třebíči našla fena, podle popisu a fotek z Jeníkova, jeníkovští to razantně odmítli, Třebíč i návštěvníci stránek byli přesvědčeni o tom, že se jedná o tutéž fenu. Já sama jsem našla v táborském útulku fotku x kolie tuším, původně podle mne ten pes byl v Jeníkově, přesně seděly skvrny i povaha, navíc pes byl umístěn do Tábora, ne oni volali majitelce a bylo vyloučeno aby to byl on... Nevím, ale mám z nich zvláštní pocit.
A s tím karavanem má dejavu pravdu, chce prostě zmizet a pokračovat...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:19
- Nahlásit
Kelly
Ta Líza je ta slepá no je to síla
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:21
- Nahlásit
kokrvnouzi
Mám z nich stejný pocit, z doby kdy jejich útulek a i web končil ... lidi poslali peníze a oni ohlásili konec ... pak už jsem neměla možnost vidět co se tam dělo ... ale když pomáhat, tak rozhodně jinde než u Jeníkovských, je můj závěr
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:29
- Nahlásit
reneeska
Doufám, že se z toho pesani dostanou, i když ta chuděrka Líza, těžko říct.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 10:54
- Nahlásit
tak to že chce zmizet a pokračovat je víc než jasný....ale bych prosila jasnou odpověď pokud jí někdo máte na můj dotaz...ohledně toho kdo s ní spolupracoval a tak..sry ale ne všechno vím a ne všechno sem zaregistrovala...
dejavu
snídaně nesnídaně je to fuck...jako to je síla a fakt tu zas bulím....
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:04
- Nahlásit
bea
želva
Věci by měla přebírat Gerda s tím, že o víkendu není na mailu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:06
- Nahlásit
dejavu
prosím, kdo nejedl, neotevírejte
Slova na to nemám
Kéž mi bůh odpustí(a všichni ostatní),ale když tu čtu o "spolupráci" některých útúlků,omlouvám se chvd ze srdce ,když jsem po něm jela za to,že tvrdil,že je to skoro vždycky sebranka ,který jde akorát o prachy a psi je nezajímaj.Není to příjemný procitnutí,to jako ne
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:14
- Nahlásit
Jinak s veškerou poctivostí při výběru štěňat je to absolutně v hajzlu, když si chovatelka od které mám Bebulu založila svou stanici na zvířatech z Hlineckého svahu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
omlouvám se chvd ze srdce ,když jsem po něm jela za to,že tvrdil,že je to skoro vždycky sebranka ,který jde akorát o prachy a psi je nezajímaj.Není to příjemný procitnutí,to jako ne
já to jako furt nechci nějak pobrat...tohle prostě přece nejde ne??
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:24
- Nahlásit
to si děláte srandu,že jo? jako že jinej utulek nebo lidi pomáhali babě to množit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:27
- Nahlásit
kachna
když si chovatelka od které mám Bebulu založila svou stanici na zvířatech z Hlineckého svahu
Ty máš šeltku, že jo? Já taky, taky má původ v Hlineckém svahu. Jestli chceš tak se ozvi na mail, připravím tě na to co tě u této linie může potkat.
davidkova renata
taky si říkám, že má pravdu. Jestli ono nakonec něco nebude na té jeho teorii s kaucí
sarax
V kostce je to asi takhle - Bártů tvrdí, že v noci na pátek ji někdo vykradl a šlohl jí cca 50 psů. Zloděj ovšem neomylně šel po mladých, chovuschopných zvířatech. Všechny staré a nemocné nechal na místě. Např. z kotce vytáhl pět šeltií a starou Noricu tam nechal. Byl dobrej, viď . Včera jsem našla ten inzerát, ve kterém Bártů nabízí štěńata ang. buldoka a krycího psa. Inzerát byl zadávaný v sobotu v noci. Čili nějaké dva dny poté, co jí údajně psy ukradli. Zajímavé že? Další inzeráty (leden-únor 2008) jsou zadávány z mailu Jeníkovských holek. Takže o té množárně věděli a pomáhali jí umísťovat štěňata. Ať už křížené - pamatuju si inzerát "vyměním štěňata kříženců šeltie za 6 kg persilu" tak bezpapíráky, které prodávala. Jejich inzeráty téměř vždy začínají "prodám štěńata bez PP, oba rodiče s PP, oba rodiče předvedu" .
Z těch inzerátů soudíme, že Jeníkovští věděli o co gou a že ti psi budou s největší pravděpodobností schovaní u nich. Pokud nejsou přímo u nich tak budou vědět kde jsou.
Když jsme odjížděli z Jarošova dostala jsem po telefonu tip na jinou množárnu kde by mohli být ti psi schovaní. Je to jen o pár vesnic dál. Jeli jsme tam, vetřeli jsme se dovnitř, nadrzo jsme všechno prolezli, ti psi tam nejsou. Rozhodně ne všichni. Možná jestli tam dala tři-čtyři.... . Je to sice taky množárna, ale mnohem slušnější než ta v Jarošově a s menším počtem psů. Paní se s námi normálně bavila, ale kdykoliv jsem zavedla řeč na Bártů tak zmkla a odvedla řeč jinam. Podle mě taky něco ví, ale rozhodně to z ní nedostanem.
Já osobně sázím na ten Jeníkov.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:32
- Nahlásit
sarax
já to jako furt nechci nějak pobrat...tohle prostě přece nejde ne??
já nevim ,asi de
Biluška
Jestli ono nakonec něco nebude na té jeho teorii s kaucí
no pokud by to zlikvidovalo takovýhle svině,jsem okamžitě pro a eště se mu vomluvim třá v rozhlase.
Včera jsem našla ten inzerát, ve kterém Bártů nabízí štěńata ang. buldoka a krycího psa. Inzerát byl zadávaný v sobotu v noci. Čili nějaké dva dny poté, co jí údajně psy ukradli. Zajímavé že?
hele a to se jako nedá nějak právně využít?????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:35
- Nahlásit
Biluška
Já osobně sázím na ten Jeníkov.
vole mno když sem doma pravila že sou ukradený nějáký psi tak mi moje polovička řekla že v tom jel někdo s ní a to někdo kdo má prostory..třá útulek...do krve sem se hádala jak sou v útulcích fajn lidi že...
já myslím že pokud by se našel někdo kdo bydlí v okolí že by ty její čokly našel..pokud by byl m ístní a postavil se "na její" stranu..otázka kde někoho takovýho sehnat...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:37
- Nahlásit
Biluška
hele jak píše Davídková top se nedá využít??
ä co to že prodávala psy a určo nedanila??
sem najivní že
|
želva
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:37 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Biluška
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:40
- Nahlásit
all
Tak jsem taky trošku zapátrala a jenom na jednom inzertnim webu jsem našla docela zajímavý věci, kromě mejlů, které píše Biluška na předchozí stránce jsem objevila ještě jeden - petaso.hradec@seznam.cz. Když se tadykouknete na inzeráty z toho mejlu, určitě v tom ten člověk jel taky. Nejlepší je ale tenhle inzerát - kdosi s mejlem hamersky.potok@centrum.cz shání pronájem karavanu. Proč asi?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:49
- Nahlásit
Tak jsem se vrátila od Mucholabky. Pejsani se tam u ní mají královsky. Její i ti noví mě přivítali s radostí.Potěšilo mě, že i ti noví jsou na to, co si prožili ještě důvěřiví a v pohodě. Vypadají fakt hrozně, ale Muchoš je holka šikovná. Bucka je zlatíčko a tosa je naprosto úžasná. Zubožené bulinky jsou mazlinky a ti co si je vemou budou určitě spokojení. Jsou zlaté.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:49
- Nahlásit
rendik
... hmmm, tak je to jasný , jěště přidávám odkaz na všechny inzeráty uživatele (zadavatelky inz. na pronájem karavanu)...
http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=hamersky.po tokatgifcentrum.cz&telefon=724594862&jmeno=eva
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2008 11:50
- Nahlásit
želva
heledte a co kdyb někdo jakoby projevil zájem o nějakej inzerát a mohli by se najít ti zbylí psi
No když to tady budeš psát veřejně tak určitě . Prosím tě, takové věci jedině soukromě.
sarax
davidkova renata
hele jak píše Davídková top se nedá využít??
Přemýšlela jsem nad tím a radila se s právnicí. Celá ta kauza byla postavena na tom, že držela psy v nevyhovujících podmínkách. Předpokládejme, že teď jsou ve vyhovujících (dejme tomu v tom Jeníkově, nebo třeba i jinde). Tím, že jsou ve vyhovujících podmínkách neporušuje už žádný zákon a nemůžeme jí nic udělat. I kdybychom je teď našli nemůžeme jí je zabavit. Určitě ne s našimi zákony a přístupem vet. správy.
|