Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomoc pro šeltičky z Jarošova
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 19:58
- Nahlásit

sarax
snad ho má ta vetka co zachránila pitbullku Sáru a pokusí se ho dát do kupy..ale dejavu má lepší info...
aha...no nevim,vypadalo to děsně,chudák malá..
Bulíčci vod muchoše jsou moc krásný,ale srst maj teda děsnou,co s nima ta sfině dělala?!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
ale srst maj teda děsnou,co s nima ta sfině dělala?!

měla je ve svých dobrých rukou kráva jedna

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:05
- Nahlásit

davidkova renata
ten je v chebu u dr. pacltove, ktera ho leci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:07
- Nahlásit

dejavu
ten je v chebu u dr. pacltove, ktera ho leci
hm,tak dej pak vědět,jestli se daří..
Jimmi
měla je ve svých dobrých rukou kráva jedna
Aha,já zapomněla

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:10
- Nahlásit

Mucholabkanemusis posilat, stahla jsem si

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:15
- Nahlásit

Biluška
To byl spíše řečnický povzdech... Ale někteří se mi zdáli dost obstarožní na chov a zatím se nenašli no uvidíme.

Hele lidi, víte co se mi moc nezdá? Našla jsem pár inzerátů evidentně od té báby (byl tam např. ohař 11 měsíců atd.) zde:http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=hamersk y.potokatgifcentrum.cz&telefon=728014508&jmeno=zde na
Řekla jsem si, že po nich kouknu co jsou zač, protože jsem si myslela, že by to mohl být ten tajemný pomocník, který má u sebe teď zbytek psů.

Pak jsem si všimla, že jeden z mailů je uveden u strmilovského pochodu, tak jsem si myslela, že to dali jeníkovští, když už se vědělo, že se budou odebírat a baba je byla ochotná vydat. Ale pak jsem našla ještě toto:http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=zde.ml ejn@seznam.cz&telefon=&Submit=Zobrazit+u%C5%BEivat ele

všimněte si datumu 28.1.2008 u prvních inzerátů, to už o tom věděli v té době? A podporovali babu v prodeji bezpapíráků? Já nechci nikomu ublížit nebo ho pošpinit, ale tohle se mi nějak nechce líbit...

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:16
- Nahlásit

tak je to na Orlovy uz, snad je to spravne. http://www.utulek-orlova.estranky.cz/stranka/psi-k -adopci

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:17
- Nahlásit

URL

URL

Tady jsou znovu ty odkazy...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:27
- Nahlásit

teď jsem si teprve tu kauzu přečetla, otevřela nedělní Blesk a tam článek, že měla 83 psů.. tu paní by měli zavřít a klobouk dolů všem, co tam pro pejsky jeli. Jak se museli vynášet v náručí, byl fakt smutnej pohled..

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 21:38
- Nahlásit

Kokrvnouzi má pravdu. Trošku jsem kouzlila a koukejte co jsem našla. Bártů vystupuju pod maily bhuhuhu@seznam.cz, hamersky.potok@centrum.cz a něco je pod mailem Zdenky Mlejnkové - zde.mlejn@seznam.cz . Nejvíc je jich z toho bhuhuhu. Kupříkladu včera o půlnoci : (je to zkopírováno z můjpsa)

Anglický buldok
22. 03. 2008, 23:23:39
Anglický buldok - prodám štěňata bez PP - fenky, po rodičích s PP, barva červená bílé znaky, silná kostra, nosní vráska, typová. Očkovaná, odčervená. Zároveň otce štěňat, typového psa s PP,nabízím ke krytí. Tel. 608115495
anglický buldok (bhuhuhu@centrum.cz

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 21:49
- Nahlásit

Bára a Sam
grr, tak jsem kvuli tobe jela k pumpe si ten priserny platek koupit a tam nic nebylo

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 21:52 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Biluška
myslim, ze je to jasne, proc by jinak byly jedine, kterym Bartu duverovala? navic pochybuju, ze ma pani v kravine internet a taky uz se domnivam, ze vim, odkud byla v Jenikove ta smrst stenat krizenych buliku s povahovymi vadami

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:03
- Nahlásit

dejavu
omlouvám se, přišla jsem do práce, koukla do časáků a je to Nedělní AHA. Je to jen malinkatej článek, poslední věta : Podle našich informací nacházeli kolemjdoucí za plotem objektu často psí kostry, ženě hrozí stíhání pro trestný čin týrání zvířat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:09
- Nahlásit

dejavu
myslim, ze je to jasne, proc by jinak byly jedine, kterym Bartu duverovala? navic pochybuju, ze ma pani v kravine internet a taky uz vim, odkud byla v Jenikove ta stenata krizenych buliku
Já jsem ti nevěřila, nezdálo se mi to. Ale asi máš pravdu. Lea mě zvala na návštěvu, že prý mi chce předvést tu starou šeltii co jí Bártů dala a tak. Odmítla jsem to, s tím, že spěcháme domů kvůli našim psům a štěńatům. Říkala jsem si, že kdyby tam měla schovaných 50 psů tak mě přece nebude zvát na návštěvu, ne? Ale možná to byl jenom chytrý psychologický tah . Fakt nevím co si o tom myslet.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:10
- Nahlásit

Prosím Vás, je tady nějaký právník? Tenkrát v kauze Efas tady nějaký byl a radil nám. Bártů v tom inzerátu jasně nabízí psa na krytí. Psa, který jí byl údajně dva dny předtím ukraden Proboha na to snad musí být nějaký paragraf ne? Minimálně to, že vet. správu, čili státní orgán, vodila za nos historkou o krádeži psů

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:17
- Nahlásit

Aha hele Zdeňka Mlejnková jí ještě hájí v televizi viz. včerejší reportáž, že by se nám kruh uzavíral? Nejdřím mi to přišlo taky divný, ale čím více o tom přemýšlím, tím reálnější mi to příjde...

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:52 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Biluška
ja si nemyslim, ze cely ten hampyz nastrkala do Jenikova, spis to ma nekde jinde
Zkus se obratit na JUDr. Klaru Slamovou, ta pomahala Marii z Chebu to tam dovezt a obcas se angazuje v tyrani. Taky mozna s Marii budou podavat zalobu.

monika
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:55
- Nahlásit

Mucholabka
dorazíme někdy během dne, nevím přesně kdy, bo si nejsem jistá, kdo má v plánu nás přijít vypráskat. Přivezem Ti nějaké věci a jestli chceš přibrat tu klec od Myssel, tak se mi ozvi na mobil. Snad tu zahradu najdeme.

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:57
- Nahlásit

a tenhle inzerat taky hovori za vse
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/1705942/vymenim.ph p

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 22:59
- Nahlásit

dejavu
50 psů jen tak nějam nenastrkáš. Do karavanu určitě ne. Karavan si tak leda může zaparkovat někde u jiného kravína.
Uvažuj. Za ten týden co měla k dispozici by těžko dokázala sehnat objekt, vyřídit papíry (převod, pronájem,nebo bůhví co), postavit tam kotce (i kdyby jen provizorní), sehnat auta na odvoz, lidi do těch aut a odvozit to. Leda by celou dobu měla připravený krizovaný plán. Což si myslím, že neměla, takhle ti lidi neuvažují. V Jeníkově je x prázdných kotců + ta stodola. Byli by namáčknutí, ale šlo by to. Lidi tam jsou, prostor tam je, neprůhledný plot tam je, sousedi tam skoro nejsou.....
Dalším faktem je, že Lea při tom předávání byla sama. Nepřijela ani Zdena, ani Marek.... minimálně Zdenu jsem tam čekala.
Zatím to beru pořád jenom jako úvahu, ale pokud v tom holky fakt jedou tak mě hořce zklamaly

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 23:06
- Nahlásit

dejavu
a tenhle inzerat taky hovori za vse
tak to je humus, a to chová i ovčouny, bych se zblila z takových "chovatelů"...

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 23:08 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Biluška
mne ne, se mnou uz brutalne vy....ly pred dvema lety

monika
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 23:11
- Nahlásit

Já si myslím, že se nic nevyřeší. Baba se nastěhuje jinam, nikdo jí nic neudělá, nebude ani žádné bububu, protože kdo jí co dokáže? Jestli ji celou dobu svou nečinností pomáhali, tak se nebudou obtěžovat ji ani jinak trestat. Najde si jiné prostory a taky dost blbců kteří jí budou pomáhat a dost lidí, kteří budou psy kupovat. Muselo by se to hodně rozmáznout v médiích a taky to sem tam připomínat a to nikdo dělat nebude. Bohužel.

Za nějakou dobu tam nebo jinde bude zase stovka psů v hajzlu a my tady budeme mít hlavu v pejru jak jim pomoct. Je to jako s tím pořadem v televizi, jako s tím, aby pes nebyl věc, aby se psi netřídili na bojové a jiné atd, atd.

Jinak mám doma pikslu calcium carbonát a calcium citrát od Caniny. Pokud byste to někdo pro ty chudáky upotřebili věnuju to. Muchoš vezu nějaké deky, matraci, misky, obojky a tak, ale tohle myslím neupotřebí. Jsem ochotná to poslat případně i nějakému útulku, tak když tak dejte tip, kde by to potřebovali.

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 23:17
- Nahlásit

monika
to je prave ono, co jsem se snazila vysvetlovat veterinari i tamnim urednikum a co mne na tom stve nejvic

monika
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2008 23:31
- Nahlásit

dejavu
víš co mě na tom sere? Já byla dneska po rodinných návštěvách. Domů jsem přijela nasraná a manžel prohlásil, že jsem vyletěla jak čertík z krabičky a totálně odvařila dědka s babi když se začali rozplývat nad tím debilním pořadem v neděli. Kurňa já jim tak vynadala, že chudáci asi nevěděli jak se jmenujou. Staří lidi v tomhle pořadu fakt vidí jen to, že se chudák pejsek dostane do nových rukou, ale to pozadí neberou. Babi to napravila tím, že mi dala pro Muchoš deky.

Tchýně zase prohlásila, že ti, co pomáhali v tom kravíně jsou magoři, co pomáhají té ženské aby mohla vesele množit dál. Když jsem jí řekla, že pro ty psy sháním nějaké věci, tak jsme se pohádaly. Poslala jsem ji do řiti (tím si to u ní definitivně posrala) a jela jsem domů. Jenže ona má v podstatě bohužel pravdu. Řešíme to, stojí to spoustu elánu, který by se dal upotřebit jinde a jinak, spoustu peněz, o které se okrádá naše rodina a naši psi a taky spoustu nervů, protože ti to prostě nedá spát a děláš ze sebe debila a doprošuješ se pomoci i jinde. Ti co by pomáhat mohli a měli na to kašlou a otáčejí se zády. Kurva co my jsme to za společnost. Pak se ještě lidi diví, jak je možné, že někdo upálí kočku, stáhne psa za živa, nebo zabije člověka. Dyť to všem v podstatě prochází, tak proč by nezkusil jiný a další a ještě mnohem hůř. Je mi z toho fakt na blití.

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 00:48
- Nahlásit

děfčata..jsem asi ovíněná a mírně mimo..chcete mi říct že madam z nějakého útulku v tom jela s ní????

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 07:01
- Nahlásit

Mucholabka
Eliška je má láska

želva
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 07:24
- Nahlásit

sarax

děfčata..jsem asi ovíněná a mírně mimo..chcete mi říct že madam z nějakého útulku v tom jela s ní????

tak na to bych se chtěla zeptat taky.
mám stejnej dotaz jako Sarax.

želva
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 07:27
- Nahlásit

je tu někdo z Prahy kterému bych mohla předat nějaké věci pro Mucholabku?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 07:27
- Nahlásit

monika
Hele ale máš z toho aspoň dobrej pocit. No ni?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání