| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:08
- Nahlásit
rendik
Šeltie chudáky někam schovala a řekla, že jí je ukradli jo?
I to je možné . Uvidíme ráno jestli tam jsou, nebo nejsou.... JInak Bártů podepsala plnou moc Lee Čechové a zítra tam prý vůbec nebude.
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Psala jsem ti na mobil SMS. S tou paní jsi už mluvila?
rendik
Taky to tak vidím.
|
želva
Člen |
- Nahlásit
Biluška
no bezva,tak tu ted brečím jak ta želva
proboha co je ta svině,kdo to udělal,bůhví kde skončili a skončí
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:10
- Nahlásit
Biluška
že vona v tom má prsty,někomu je dala a budou se dál množi i jinde,to bychtěla jí sledovat na každém kroku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:11
- Nahlásit
Biluška
Mucholabka
Já bych tomu věřila, když se tak bránila šeltičky vydat a bylo jí to prd platný, tak to udělala takhle... To snad neni možný tohle. Každopádně budu zítra držet palce, na net se dostanu až večer, tak doufám, že tu bude info jak to dopadlo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:11
- Nahlásit
Biluška
pokud budeme mít místo v autě tak buliny přivezu
Nebo buldoky. Tam bych asi těžko odolala si aspoň jednoho nenechat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:23
- Nahlásit
Panebože....
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:25
- Nahlásit
doufám že to zítra bude v telce
je to kráva na nultou
prominte za slovíčka,ale tohle mě nadhodilo dost
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:48
- Nahlásit
Mucholabka
Nebo buldoky. Tam bych asi těžko odolala si aspoň jednoho nenechat
Něco vyberu a přivezu. Budu volat co tam nechala.
že vona v tom má prsty,někomu je dala a budou se dál množi i jinde,
nedivila bych se
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 19:50
- Nahlásit
Biluška
Problém je, že zítra od 4 hodin mám program, ale k tobě bychom kdyžtak s bráchou pro ně sjeli v neděli, co ty na to? V kolik bys byla v ově?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 20:16
- Nahlásit
Tak nejnovější zprávy. Bohužel žádné dobré. K paní Bártů se údajně někdo vloupal, přepadl ji a ukradl jí některé psy. Shodou náhodou ukradli štěńata a mladé, chovuschopné feny. Důchodci tam zůstali. Neví se přesně co tam zůstalo, podle Ley Čechové z útulku v Jeníkově je tam cca 4-6 šeltií, samé důchodkyně. Jsem z toho dost znechucená, Bártů si z nás evidentně dělá srandu a my jí de facto pomáháme. Starých psů by se tak jako tak musela zbavit, takže jí jenom ušetříme práci s psaním inzerátů "daruji do dobrýchu rukou...." . No nic, ráno tam pojedu, dovezu alespoň ty babičky a uvidím jestli se mi někde podaří vypátrat ty zbývající šeltky. Dost o tom ale pochybuju, ty už budou v nějaké jiné množárně, chuděrky
Mucholabka
ale k tobě bychom kdyžtak s bráchou pro ně sjeli v neděli,
Do neděle bysme to s nima mohli nějak vydržet. Záleží na tom jak budou navzájem snášenlivé, musela bych je mít někde pohromadě. Ale ona je má asi taky pohromadě tak by to mohlo jít. Při absolutně nejhorším bych uvázala každou do jiného rohu, do rána by to přežili.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 20:24
- Nahlásit
Biluška
Shodou náhodou ukradli štěńata a mladé, chovuschopné feny. Důchodci tam zůstali
Tak to je hustý!Proč ta sakra takovejm lidem prochází?????????????
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 20:29
- Nahlásit
Biluška
Tak to je vrchol teda!!! Ať to dopadne jak chce, ty věci zejtra předám, kdybys to náhodou všechno nepotřebovala, tak to někam daruj (ale zas tolik toho neni)...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 20:53
- Nahlásit
Biluška
Jestli si můžu vybírat podle fotogalerie, vzala bych některou z buldoček, může být i ta s velkou kýlou, Rita. Pak třeba bílou bulinu a bulíka Gastona, to by šlo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 22:22
- Nahlásit
ona se snad Bártů udala na té veterinární správě sama....holt, potřebovala vyčistit kravín a jede se nanovo
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 08:59
- Nahlásit
tý jo nemám slov ale jak může jen tak zmizet dejmetomu takových 40psů?? toho si nikdo nevšiml? Je možnost že je převezla někam má na to auto? nebo má někde nějakou skrýš?? no doufám že se snad najdou chudinky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 10:29 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
Mucholabka
Jestli si můžu vybírat podle fotogalerie, vzala bych některou z buldoček
gde najdu tu fotogaleriii?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 10:36
- Nahlásit
Mar3
http://www.utulek-kocky.cz/fotoalbum/psi-jarosov/p si-jarosov
http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/psi-k-a dopci
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 10:48
- Nahlásit
Tak tohle už je moc...Ta baba není normální...Doufám že se ti "ukradení" psi najdou...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 14:59
- Nahlásit
Biluška už je u Kroměříže a má s sebou jedno nějaké zvíře-nevím přesně co, měla jednu šeltku a tu předala chovatelce cestou. A taky má tři bulíky. Jestli můžu poprosit, řešili jste tady nějaké deky? Že bych i potřebovala. Beru cokoli.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 15:04
- Nahlásit
Mucholabka
A taky má tři bulíky.
Budeš je mít u sebe všechny tři?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 15:06
- Nahlásit
jablunka
jo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 15:07
- Nahlásit
Mucholabka
napiš, odkud jsi. Deky nemám, ale až se tady sepíše, co kdo máte, budu posílat peníze
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 15:20
- Nahlásit
gabifi
Pak písnu. Ostrava, ale upřesním. Kdybyste teda něco nasbírali, šikly by se třeba misky nebo obojky a takové věci, kdž jste tak hezky psali na těch stránkách předtím, i nějaké grancle, a veterina to taky bude jistit. Klidně i tím vlakem.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 15:23
- Nahlásit
Mucholabka
já se domluvím s Gerdou a to sme měli pro Bilušku , pošleme tobě, pokud ještě ty ztracený šeltičky nenajde
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 15:25
- Nahlásit
Mucholabka
nevadili by ti umělohmotný mističky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 15:27
- Nahlásit
Jimmi
Nevadí mi nic.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 15:36
- Nahlásit
Mucholabka
my jsme od Tábora, takže to vidím na poštu. Já budu posílat balíkem taky nějaký mňamky. Ty pošlu tomu, kdo má nejvíc psů. Jinak peníze.
Drž se, ať se bulíci nebojí a vezmou to s nadhledem. Podle těch fotek byl jejich život docela síla. Pochybuji, že se ta kráva obtěžovala občas ty psy vytáhnout na světlo světa, nezaregistrovala jsem žádnou podestýlku. Pro krátkosrsťáky to muselo být v zimě dílo. Momentálně lituji, že nějaké zákony platí - prostřelila bych babě obě kolena....ale ona by asi množila i na invalidním vozíčku.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 17:41
- Nahlásit
Mucholabka
ok,tak ti taky nějaké věci pošlu po gerdě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 19:42
- Nahlásit