| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:24
- Nahlásit
Gerda
no já bych ti to předala v pondělí 24
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:28
- Nahlásit
heled a nehodili by se nějaké starší svetry,trička,jako do boudy na spaní,asi ne co? mám tu větší tašku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:39
- Nahlásit
želva
Hele to už spíš myslim starý ručníky že budou lepší...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:41
- Nahlásit
Jo a taky půjdu okouknout ty sekáče, jestli tam nějaký deky maj. Vodítka a obojky už nemám, ty sem dávala na ovčáry pro krupáky, takže ty nevezmu určitě.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:41
- Nahlásit
já asi pošlu prachy nebo tak páč netuším kde bych stíhala cokoliv nakupovat...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 10:43
- Nahlásit
Gerda
no vidíš,ty tu asi 2 mám
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:03
- Nahlásit
Gerda
Ty pojedeš z Phy k Bilušce? A nechceš se cestou stavit pro ty buliny a cestou je nechat v Ově?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:17
- Nahlásit
Mucholabka
Jako picbumy? No to ne, ja se psu bojim a este povezu cizi picbumy, by me mohli kousnout po ceste. A sama si do auta cizi psy, co neznam, nedam.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:30
- Nahlásit
Gerda
oběhla jsem to tady trošku, od6-8 lidí mám něco slíbeno, tak uvidím - snad 2-3 obojky, jedno vodítko, možná náhube, deky, ručníky, možná nějakou misku. Já bohužel sama doma nemám nic, páč všechno už odjelo do útulků. Možná se objeví i nějaká granulka a piškoty. Jsem zvědavá, jestli si na to lidi vzpomenout.
Pro ostatní Hele - i ten kdo nic doma nemáme- zkuste se zeptat okolobydlících sousedů (já takhle rozjela právě tu akci pro útulky, která už jede samospádem a v předchozí práci se mi podařilo udělat sbírku prachů a koupily jsme obojky, vodítka a granule právě taky pro Krupáky. Tady se mi to zatím nepovedlo, ale třebas se to rozjede, co já vím. Zkusit se to může, za poptání nic nedáme, což? Jako další návrh - kdo může zkuste se zeptat ve zveráči - mají občas věci, které třeba pro poškození už nemůžou prodat (podařilo se mi takhle ulovit 4 kočičí záchodky). Nepíšu to pro samochválu, páč ta smrdí, ale pro inspiraci, kde se dá co sehnat. všechno co Biluška nebude muset koupit jí úšetří prachy na žrádlo a odsajrajtění.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:31
- Nahlásit
Gerda
Prosím Tě, kdy jedeš k Bilušce?? Kolik mám času?? Dneska bohužel odjíždím, ale po Velikonocích se mi to tady doufám sejde, v úterý zkusím zajít do toho zveráče - když tam bude prodavač, mám smůlu, když tam bude prodavačka, něco určo trhnu. tak abych věděla do kdy to můžu dávat dohromady. ???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:43
- Nahlásit
PetraK
Hele ono je to celkově tak, že pokud nebudu mít s sebou navigátora, tak sama nejedu, ale objednáme kurýra, kterej to tam zaveze. Bude se to vozit buď v neděli, nebo kurýrem po neděli. Takže celej příští tejden je čas na shromáždění věcí.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:43
- Nahlásit
Gerda
PetraK
Nebudete zítra nebo v neděli na výstavě v Letňanech? Že bych něco vzala s sebou a dala vám to tam...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:46
- Nahlásit
Gerda
já navigátor bohužel nejsem,to aby stebou jel někdo kdo se v tom vyzná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:48
- Nahlásit
Biluška
hele hodil by se ti třá kanystr s nějakým úklidovým prostředkem,případně tekutým mejdlem(dá se použít normoš na vytírání)?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:49
- Nahlásit
gabifi
dejte vědět co potřebujete, mám to daleko, ale pošlu aspoň granule...nebo jede někdo z Brna?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:52
- Nahlásit
rendik
já bohužel vůbec nejsem v Praze, ale tak jak psala Gerda, dá se to dovalit někam v Riegráku, tak tož tam.
Gerda
Díky za info, až něco budu mít, tak se ozvu, abych zjistila, kam to přesně dovalit, páč tak dlouho to makovici neudržím
davidkova renata
To si myslím, že určitě, páč cokoliv co nemusí koupit, ušetří prachy na chemii a žrádlo. A že asi bude muset zatr. uklízet. Hergot, já bych tu babu svinskou z Jarošova umlátila lopatou.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:55
- Nahlásit
PetraK
A kde si? Třeba seš blíž, já nejsem z Prahy, jen mě napadlo že když tam jedu na víkend na tu výstavu, že bych hned něco vzala...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 11:58
- Nahlásit
rendik
Kde jsi- no já normoš v Praze jsem, přes týden ale víkendofky jsem mimo /teda já sem mimo normálně, ale to jsem mimo realitu / . Já právě nevím proč (asi že jsem furt fakt mimo), myslela, že jsi taky z Prahy, takhle je to blbý. Ale třeba se tu najde někdo, kdo do Letňan jde - myslím, že se tady i někdo zmiňoval na fóru u Renaty Davídkový. Tak by se to třeba dalo pořešit takhle:
TAKŽE - JDE NĚKDO DO LETŇAN, ABY MOHL PŘEVZÍT VĚCI OD RENDIKa???? a následně pak dopravit ke Gerdě?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:00
- Nahlásit
rendik
kolik toho asi tak je?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:11
- Nahlásit
PetraK,želva
No já jsem na jihu - Písek. Je toho asi 15 kilo granulí, nějaký obojky, vodítka, misky, pamlsky, šampon. Ale nevim, jestli to budu moc vzít všechno - jedeme totiž dost nacpanym autem (5 lidí a 3 psi + věci)... Takže to možná nemá ani cenu nějak hrotit, pokud se nikdo v Letňanech nezjeví, pošlu to holt poštou, no .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:15
- Nahlásit
rendik
Herdek, to by se ale šiklo! Prosím, prosím, nevymyslí někdo něco? Já tu fakt nejsem a nemůžu na tom už nic změnit.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:17
- Nahlásit
rendik
no já bych,kdyby se nikdo neozval,pro to dojela před Výstavištěm,nejdu na výstavu a bych neplatila vztupný,tak bychom to mohli sejít před bránou a já bych to dovezla důmu a v pondělí předala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:17
- Nahlásit
Všichni
takže sem zjišťovala cenu závozu kurýrem, nahlásila sem balík cca 20kg v rozměrech metr x metr x metr a cena je 1000 Kč, což je mnohem levnější než to tam vézt svépomocí. tzn příští čvrtek zkompletuju věci, co budete mít pro Biluši, odpoledne to zabalim do krabice a odešlu. Pokud se budete chtít na této částce podílet, budu ráda, když ne, aspoň si očistim karmu a zatáhnu to sama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:19
- Nahlásit
rendik
v Letňanech budeš v sobotu ráno?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:20
- Nahlásit
želva
Plánujeme parkovat u Tesca v Letňanech, tak bysme se kdyžtak mohly sejít tam, přendat věci z auta do auta a bylo by to nejjednodušší... Musim ale nejdřív zjstit, jestli to vůbec všechno naložíme.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:22
- Nahlásit
rendik
já auto nemám,vzala bych to busem
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:22
- Nahlásit
Gerda
Jj, sobota ráno, potřebujem stihnout přejímku, ta je od půl 9, pokud nebudou šílený zácpy nebo půl metru sněhu na dálnici, kolem 8 tam snad budeme...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:23
- Nahlásit
želva
Busem bys ty granule těžko vezla, je to několik menších pytlů...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:25
- Nahlásit
rendik
aha,tak to tím pádem já už nepomohu, kdyby to byl 15-20kg pytel,to bych vzala na vozejk a obojky atk do batohu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 12:25
- Nahlásit
rendik
Jj, sobota ráno, potřebujem stihnout přejímku, ta je od půl 9,
Mohli bychom se sejít v 8 u Tesca Letňany a přehodit věci z auta do auta, naložte jen to, co normálně uvezete, vzhledem k tomu, že ty deky asi budou zajistitelný nejlíp, vemte jen žrádlo a šampony a takový věci, a´t se vám to tam vejde.
|