| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:57
- Nahlásit
mac1
Já si nemohla pomoct,holky,nezlobte se,já vím,že je to strašný,ale děje se to a tím,že to neuvidíme se to dít nepřestane...Tohle snad u nás není nebo jo?Aspon něco až takovýho a v takovým mnozštví jsem neviděla.A hlavně mi to neukazujte,jestlo jo..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:59
- Nahlásit
EngieB
podniknu výlet po světě a těmhle lidem udělám to, co oni udělali psům
Napíšu ti svůj mail a mobil,pojedu klidně s tebou...
Du ven tak ode mne budete mít klid.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:05
- Nahlásit
Mě takový videa a fotky chodí z PETA každý den a ještě jsem se proti tomu neobrnila..to snad ani nejde a je to bohužel snad v každý zemi..kamarádka se nedávno vrátila z Mexika a vyprávěla, jak jsou tam zfanatizovaný do psích zápasů, jakým způsobem ty psy cvičí a nutí je aby byli co nejagresivnější..a když je pes po zápase zraněněj tak, že to vyžaduje delší léčbu, tak je odvezou do lesa nechat chcípnout nebo chudým příbuzným na venkov na guláš..opravdu smutný, když vidim toho svýho bobana vedle mě spokojeně chrupat, tak fakt nechápu, kde se v lidech bere ten citovej chlad..já kouknu do psích očí a nikdy bych nic takovýho nedokázala..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:12
- Nahlásit
davidkova renata
Já vím,všechno už jsem to viděla,dokonce i ta otřesná videa,ale ještě teď mě z toho běhá mráz po zádech.Ale je to bohužel smutná realita.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:15
- Nahlásit
jablunka
i ta otřesná videa
Tak na ty nemám,nikdy jsem nespustila žádný,to bych už neustála.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:20
- Nahlásit
davidkova renata
Já poprvé nevěděla co si pouštím a podruhé už to nepustím.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:23
- Nahlásit
Taky na to radši nekoukám, to není jen o psech...
Bohužel momentálně mají lidé na celém světě jedinou víru. Jmenuje se prachy a pro tu udělají všechno.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:30
- Nahlásit
Ahoj holky to jste se teda rozjely, nestíhám číst
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:33
- Nahlásit
dejavu
smekám před tebou tak krásný a pravdivý článek jsem dlouho nečetla.
Každý kdo blbě kecá nepomáhá nikomu a ještě pomlouvá druhé co pomáhají aspoň malinečko. Takový lidi by se měli chytit za rypák
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:56
- Nahlásit
dejavu
hezky napsáno, ale dovoluji si v pár bodech nesouhlasit. Charita, jako každá jiná činnost, si nevystačí pouze s dobrým srdcem. Aby mé charitativní aktivity byly co nejúčinnější, musím o nich přemýšlet a pečlivě je zvažovat. Budu-li mít pár volných tisícovek, bude daleko rozumnější poslat je třeba Fondu ohrožených dětí, než nakoupit pastelky, jet je osobně rozdávat dětem do Afriky a pak se nechat za pár milionů zachránit našim ministerstvím zahraničí, protože mne tam místní obyvatelé unesli. Budu-li provozovat charitu veřejně a mediálně, mé činnosti to pomůže, ale budu muset počítat i s druhou stránkou věci, a to kritikou, kterou budu muset ustát.
Má zkušenost s lidmi je trochu jiná, než ta tvoje, protože právě ti, co nejvíc křičí o dobrých skutcích je v reálu příliš neprovozují.
aren
holka, pochopilas mne blbě. Já tady neřeším problém irských chrtů, já pouze plkám na internetu. A tato činnost není u mne v pořadí důležitosti v šesté tisícovce, ale v první stovce
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:41
- Nahlásit
celý den debatíte a teď nic
|
aren
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:44
- Nahlásit
Petra
Dejavu to řekla naprosto přesně. Není už co dodat.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:46
- Nahlásit
Petra, aren
Dejavu to řekla naprosto přesně. Není už co dodat.
tak tak
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:49
- Nahlásit
aren
maixnerova
to já vím ale gabifi měla námitky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:14
- Nahlásit
gabifi
Myslím si, že nikdo by neměl lidem poroučet, co je podle něho lepší, že každý má právo si vybrat. Kdo má osobní špatnou zkušenost s určitou charitou, vybere si jinou, když někdo chce posílat pastelky, proč ne? Je to o toleranci a stejném naladění. V jeden okamžik mi tohle může připadat prioritní, o pár let později už to nebudu třeba cítit jako nutnost a budu dělat něco jiného a připojí se ke mně v tu chvíli stejně naladění lidé.
Důležitá je ta tolerance, nechápu, proč to stavět proti sobě, poměřovat to, to mi přijde zcestné, každopádně svými poměrně osobními komentáři ostřeji laděnými jsi u mne vzbudila zvědavost - co je tedy tvojí charitativní doménou?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 20:24 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Petra
to já vím ale gabifi měla námitky
jo jasně, už od strany 3. Mám dojem, že prostě už si udělala o věci názor a nehodlá na tom nic měnit. Stejně jako třeba já v tomto případě na svém názoru.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 07:33
- Nahlásit
F tomhle jsme fakt hloupí. To je stejný jako když mi kámoška řekla, že netřídí odpad, protože jsou jenom dva a to přece nemá cenu, to by ničemu nepomohlo Já jsem jenom jedna a třídím a nemám takovej pocit. Když budeme každýmu, kdo něco dělá "navíc", tvrdit, že je to málo, pomůže to něčemu?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:18
- Nahlásit
EngieB
Asi takhle: "Nikdo nedělá větší chybu než ten, kdo nedělá nic v domnění, že to málo, co udělat může, je bezvýznamné."
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 11:29
- Nahlásit
Tinta76
Spráááávně. Mě spíš děsí, že je ještě hodně toho mála, co by mě až tolik nestálo, a já to nedělám
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 12:40
- Nahlásit
EngieB
je ještě hodně toho mála
Tinta76
EngieB
Souhlasím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:32
- Nahlásit
tak jsem se s Luckou osobně poznala a poznala jsem jí jako velice chytrou paní,na mé otázky mi ochotně odpověděla a vím že je to človíček který má srdce na správném místě
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 16:32
- Nahlásit
želva
souhlasim, taky se mi libila pozorovala jsem ji s Bobálem, je hodná a nemyslí jen na sebe a na svůj projekt, ale je ochotná spolupracovat a pomoci všude
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 16:37
- Nahlásit
želva
dejavu
Jj,máte pravdu,jen škoda,že to někteří zabedněci vnímají jinak.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:08
- Nahlásit
jablunka
přesně tak
dejavu
bylas tam? na snu zvířat,jestli chceš,tak ti přepošlu fotečky ze snu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 22:48 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
želva
byla, ale klidne posli, mne se tam rozbil motorek od objektivu, tak mam jen par a nic moc
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 08:19
- Nahlásit
dejavu
dobře,přepošlu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 11:11 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
želva
diky, krasny fotky jsem se po tobe ptala nejakyho zlutotrickatyho devcete, ale prezdivku neznali, ale to neva, uvidime se urco nekdy jindy
Prosim te, byla jsi u toho rozdavani krmiva na konci? Moc by mne zajimalo, kdo se tam z utulkaru tak priserne choval, ze z toho byli utulkari uplne vedle a kdo tam cast udajne rozkradl, pokud to neni na verejnou diskuzi, uvitam i soukrome info, ktere bude jen mezi nami.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 17:22
- Nahlásit
Děkuju Psíčkovi za znovuoživení........já úplně zapoměla,že to tu je.
Od února máme doma Teda a teď dva chrťáky co čekají na umístění,páč si je nigdo u transportu nevyzvedl.
No a takhle vypadají ti "nesocializovaní" chrťáci.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 17:32
- Nahlásit
Santa's Little Helper
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 18:11
- Nahlásit
Vím, že tohle se na tom fóru už řešilo a důvod, pokud si pamatuju je, že ty chrty čeká jistá smrt, zatímco místní bezprizorní útulkáče ne.
Konec matného vzpomínání.
A IMHO socializovaní nejsou, i když otázka je, co si pod tím pojmem představuješ.. spoustu věcí se ti psi musí učit, protože se s nimi nikdy nesetkali.
|