Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / adopce chrtu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:22
- Nahlásit

mac1
automaticky předpokládám, že u určitého procenta se první adopce nepodaří. Tohle se děje při adopci opuštěných psů normálně, takže mi to vymlouvat nemusíš, je to realita.

jablunka
Jsem chytrá. Tak nevím, proč ti je z toho smutno

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:24
- Nahlásit

slyšela, ne viděla...oprava

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:31
- Nahlásit

Bára a Sam
agentura jpp ?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:36
- Nahlásit

Bára a Sam
Ale ty bys třeba radši adoptovala dítě z děcáku z Irska a ne z Česka, když jsou jich tady taky mraky?
Hele,mě stačí čtyři vlastní.
Ale proč ne,když by je tam topili,věšeli a jinak zbytečně usmrcovali.

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:37
- Nahlásit

Bára a Sam
víš on dětský domov je trochu něco jiného , že ? Už v tom, že provoz dětského domova se týká všech daňových poplatníků , ale zde se to týká jen těch zúčastněných . A když bych se rozhodla pro adopci dítěte ( jakože na 99,9 % ne, což u psů rozhodně takhle vyloučit nemůžu) , tak kdyby pro mě adopce dítěte z Irska byla stejně náročná na byrokracii jako z ČR , tak by mi bylo dost jedno, odkud dítě je , vážně

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:43
- Nahlásit

Bára a Sam
a promiň ,jpp ne, už vidím ČRo, můžeš mi říci které vysílání ?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

gabifi
automaticky předpokládám, že u určitého procenta se první adopce nepodaří. Tohle se děje při adopci opuštěných psů normálně,
No a v čem je teda rozdíl,kterej ty vidíš a já ne?Mezi těmi chrty a normálními psy z Čech?
P.S.koukalas na ty stránky a četlas tam něco od těch lidí co takovýho psa maj?

aren
Člen
- Nahlásit

gabifi
Jsem chytrá. Tak nevím, proč ti je z toho smutno
Chytrost bez dobrého srdce je vždy smutná záležitost.
A dobré srdce se neptá, z jaké země pochází trpící.

aren
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:45
- Nahlásit

gabifi
Čéče, ale fakt, na to, že máš 5005 nutnějších věcí, tak seš tady dost kouslá.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:49
- Nahlásit

mac1
koukám, že jsi druhý fatdog a diskuzi bereš jako jedno velký pohádání..ale neboj, já jsem v klidu. Jestli to co jsem napsala bereš jako jedna paní povídala, tak se o tom bavit dál nemusíme. A Český rozhlas JC, když je to tak moc důležitý.

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:01
- Nahlásit

Bára a Sam
koukám, že jsi druhý fatdog a diskuzi bereš jako jedno velký pohádání tý jo, a kde se hádám ???? A co tohle 6 Zář 2007 12:43 a promiň ,jpp ne, už vidím ČRo, můžeš mi říci které vysílání ...to je hádání ? To tedy dost nechápu .

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:11
- Nahlásit

aren
dnes má přestávka na čaj končí. Ahoj zase zítra
Mimochodem, na svou chytrost s absencí dobrého srdce jsem neobyčejně pyšná

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:13
- Nahlásit

mac1
prostě jsem slyšela včera o tom reportáž kde paní co o tom mluvila, řekla jen, že je z jižních Čech, a že chce taky chrta, protože to viděla v televizi a bylo jí těch pejsků líto a že jim přeci musí pomoct, když to bylo v televizi, že..nezpochybňuju to, že jsou z Irska ani to že je tady lidi zachrání, jen mě mrzí, že se dnes kolem všeho musí udělat mediální boom, aby to s lidma hnulo. Ale možná je to dobře. Sorry, v některých věcech mám asi zbytečně moc pesimistický až despotický názory.

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:15
- Nahlásit

gabifi
Mimochodem, na svou chytrost s absencí dobrého srdce jsem neobyčejně pyšná ...skutečně chytrý člověk se svojí chytrostí nechlubí, protože ví kolik jak moc toho neví ......absencí "dobrého srdce" se chlubí lidé s velmi nízkým EQ .....říká Ti něco slovo "moudrost" ..doufám, že zítra mi bude odpovězeno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:21
- Nahlásit

Bára a Sam
jen mě mrzí, že se dnes kolem všeho musí udělat mediální boom, aby to s lidma hnul
Hele,nepsala tys onehdá něco v tom smyslu,že jsi v nějaké ochranářské organizaci?V čem je rozdíl?Pokud se ti nelíbí věci kolem situace zvířat,víš přece,že veřejnost je nutno přímo šokovat,aby je to začlo vůbec zajímat.At jsou to kožešinové farmy,pokusy,jatka či jakýkoli neomluvitelný humus.Samas to tak nějak psala,tak proč tě to najednou mrzí??
Doufám,že jsi to ty,jestli ne tak promiń!

aren
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:26
- Nahlásit

gabifi
na svou chytrost s absencí dobrého srdce jsem neobyčejně pyšná
Jj, to odpovídá.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:31
- Nahlásit

gabifi
Mimochodem, na svou chytrost s absencí dobrého srdce jsem neobyčejně pyšná
To máš být na co!

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:34
- Nahlásit

Dost dobře nechápu, k čemu jsou takové ty diskuze typu - tahle charita je nanic, dělejte radši tamto nebo ono, je ale zajímavé, že se vyskytují kolem každé charity. Já mám adoptované 3 indické dcery a slýchám, že je to vyhazovaní peněz, že proč cpát peníze do dětí ze třetího světa, když máme doma sirotky a kde na to beru. Když jsem pomáhala v děcáku u nás, slýchala jsem, že je to nanic, protože tyhle děti jsou, cituji doslova onoho kritika: "vadný genetický materiál". Když jsem si vzala psa z útulku a pomáhala útulkáčům, podporovala jsem množitele a měla jsem prý radši usilovat o to se stát nejméně ministryní s konexemi mezi umělci, aby to mělo smysl a zatrhlo se to zezhora. Když jsem něco poslala na lidi postižené povodněmi, slýchala jsem, že podporuji podvodníky a dělám práci za stát a že neměli být vytopenci tak tupí a postavit si domek na kopci. Když bojuji proti vykácení lesa, slýchám námitky, že patřím k nějaké politické straně a tak bych mohla pokračovat až do bezvědomí.
Je pozoruhodné, že tyhle řeči většinou trousí lidi, kteří nepomáhají nikdy a nikomu a žádným způsobem a podezírám je, že je jakákoliv charita zneklidňuje vnitřně, jako naléhání na to, aby se změnili a nastavuje jejich srdci nějakou otázku, kterou musí zadupat a překřičet agresí obrácenou ven, aby mohli zůstat takoví, jací jsou a neměnit se, protože když to v nich vyvolává takovou emoční odezvu, není jim to lhostejné a očividně s tím mají problém.
A pro vás, kteří někomu pomáháte - vyberte si, co je vám blízké a nenechte se znechutit, pokud chcete chránit velryby, chraňte velryby, pokud vás bolí osud někoho jiného, jděte a pomožte mu, nečekejte, že to udělá někdo za vás, ať jsou to chrti nebo útulkáči, děti, staří lidé, postižení, bezdomovci nebo cokoliv jiného. On se k vám časem někdo přidá. Je zbytečné řešit, zda tohle nebo tamto je důležitější než něco jiného, důležitost si tomu musíte přiřadit akorát vy sami podle sebe.

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
jo jsem to já a to jsem psala..že mě možná víc pohoršuje Asie, kde psy, kočky atd. berou jen jako žrádlo a způsoby, jak ty zvířata zabíjí. Je to otázka systému, kterej jedna akce nevyřeší. To, že se zachránila hrstka těch psů je krásný, ale co ten zbytek a záruka, že tam takovým způsobem nebudou umírat další? Přesto jsem napsala, že je to tak správně a snad to bude apel na Irsko a něco se tím změní..

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:39
- Nahlásit

Bára a Sam
nikdy nezachráníš všechny..a záruky nikdy nejsou 100%
dejavu
A pro vás, kteří někomu pomáháte - vyberte si, co je vám blízké a nenechte se znechutit, pokud chcete chránit velryby, chraňte velryby, pokud vás bolí osud někoho jiného, jděte a pomožte mu, nečekejte, že to udělá někdo za vás, ať jsou to chrti nebo útulkáči, děti, staří lidé, postižení, bezdomovci nebo cokoliv jiného. On se k vám časem někdo přidá. Je zbytečné řešit, zda tohle nebo tamto je důležitější než něco jiného, důležitost si tomu musíte přiřadit akorát vy sami podle sebe jednoznačný souhlas

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:48
- Nahlásit

dejavu

Moc pěkný,fakt
Bára a Sam
ale co ten zbytek a záruka, že tam takovým způsobem nebudou umírat další?
Budou umírat a záruka je nula.S tím nenaděláme nic.Možná někdy časem takový akce pohnou irskou legislativou nebo aspon svědomím.Či spíše bych to nazvala...co tomu řeknou ostatní.Nepříliš morální pohnutka,ale to je fuk,jen když se něco pohne.Nemůžem ale sedět v rukama v klíně a brečet,že to stejně nemá smysl ,stejně se nic nezmění.To bychom asi byli ještě na stromech.
Btw škoda,že jsme tam nezůstali,planetě by bylo líp.

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
planetě by bylo líp. planetě možná.... ale já na větvi v dešti a zimě ....fuj, nechci

aren
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:03
- Nahlásit

dejavu
Dobře napsáno, díky moc pěkné

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:29
- Nahlásit

mac1
ale já na větvi v dešti a zimě
Hele,nefnukej,já sice dřepim v paneláku,ale venku leje příšerně a mě je zima jak v ruským filmu bo páni z tepláren maj za to,že to topit má ,dyš to pustili.No netopí.Takže jsem vlastně v dešti a zimě taky, a na větvi jsem tady permanentně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:40 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Jablunka
Já ti to řikala,už tam nejdu...

At je vám taky tak blbě jako mě..
A ještě
http://www.windhunde-in-not.at/krankheiten/horror. html

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:46
- Nahlásit

tak jsem chvíli brouzdala po těch stránkách a píšou tam, že hledají i lidi co jsou ochotni jim pomáhat jen v komunikaci v cizích jazycích...tak jsem jim napsala mejla a snad se ozvou, byla by to pro mě minimální oběť a aspoň nějaká forma pomoci..uvidíme

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
ani sem už takové odkazy nedávej, to je strašné, jak tohle někdo může udělat , hajzlové ....škoda , že ty boží mlýny nefungují

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:51
- Nahlásit

dejavu
pro vás, kteří někomu pomáháte - vyberte si, co je vám blízké a nenechte se znechutit, pokud chcete chránit velryby, chraňte velryby, pokud vás bolí osud někoho jiného, jděte a pomožte mu, nečekejte, že to udělá někdo za vás, ať jsou to chrti nebo útulkáči, děti, staří lidé, postižení, bezdomovci nebo cokoliv jiného. On se k vám časem někdo přidá. Je zbytečné řešit, zda tohle nebo tamto je důležitější než něco jiného, důležitost si tomu musíte přiřadit akorát vy sami podle sebe.
tohle je pěkně napsané

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:54
- Nahlásit

davidkova renata
no fuj,jdu blejt

EngieB
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:56
- Nahlásit

Až mi jednou přijdou na nevyléčitelný nádor v mozku, podniknu výlet po světě a těmhle lidem udělám to, co oni udělali psům. A pak se klidně nechám zavřít
V těchhle chvílích fakt chápu i ekologický teroristy, z podobných fotek se mi otvírá kudla v kapse.
Nejhorší na tom je, že takovejhle člověk může žít vedle vás, večer dá pusu svý ženě, pohladí svý děti a pak jde klidně spát, aniž by ho to nějak trápilo. To je něco, co nikdy nepochopím.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání