| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:00
- Nahlásit
Děcka, to se tak krásně čte, že jsou lidi schopni se dát dohromady, domluvit, zachránit, převézt z Irska 40 psů a dát jim nový domov.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:02
- Nahlásit
aren
Viď!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:02
- Nahlásit
Tak snad to ještě s lidma není tak hrozné.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:07
- Nahlásit
aren
nezapomínej ale, že do toho strašného stavu byli ti psi dostáni taky lidma....na jedné starně dobrý, na druhé blbý....jako pořád a všude
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:09
- Nahlásit
moll
Já vím.
Tak, řekněme, že to není tak hrozné se všemi lidmi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:11
- Nahlásit
moll
nezapomínej ale, že do toho strašného stavu byli ti psi dostáni taky lidma....na jedné starně dobrý, na druhé blbý....jako pořád a všude
Asi tak...ale jo,čte se to hezky
A to sem si myslela,jaký je Irsko civilizovaná země .Jestli teda tama jen neprojížděli,sem to nestihla zatim číst celý
|
moll
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
nemyslím si, že by natom chrti v anglii nebo jinde byli o moc líp ...stejně jako bývalí dostihoví koně...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
A to sem si myslela,jaký je Irsko civilizovaná země.Jestli teda tama jen neprojížděli,sem to nestihla zatim číst celý
Neprojížděli.
Ale ono je všude něco.Naši pejskaři(chrtaři),nazvali tyhe pejsky Irskou špínou a dost se opřeli do adopcí i do Lucie Mirič.Naštěstí je to silná žena a všechno ustála,i když si líbit nic nenechala.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:24 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
jablunka
Naši pejskaři(chrtaři),nazvali tyhe pejsky Irskou špínou
To jsou jistě velcí milovníci psů
Dost hnus byl taky přečíst si komentáře pod tím článkem na Novinkách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:24
- Nahlásit
moll
nemyslím si, že by natom chrti v anglii nebo jinde byli o moc líp
jj,já vím,jen mě to krapet zaskočilo.
jablunka
Naši pejskaři(chrtaři),nazvali tyhe pejsky Irskou špínou a dost se opřeli do adopcí
Tohle tu psala Dejavu,to mě vytočilo úplně stejně.Co je ta za lidi????Vždyt je to snad jedno,je to živej tvor,sakra!!!
|
moll
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
chrt je živej tvor, alekšeft je kšeft ---u nás i v irsku i všude....to je na tom to nejhnusnější, že život je míň než peníze
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
Vždyt je to snad jedno,je to živej tvor,sakra!!!
Jasně ,prachy jsou až na prvním místě.Je to smutné,ale takto to momentálně funguje v "našem světě"
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:32
- Nahlásit
Já osobně bych nechala "manažery psů" v kůži jejich svěřenců.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:33
- Nahlásit
moll
život je míň než peníze
Naštěstí ne pro všechny. A to zní nadějně.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:42
- Nahlásit
davidkova renata
moll
Ano,je to tak,nejsou to psi z jejich chovů,chovů jejich známých a jim utíkají peníze.Přitom se nemusí bát,že by se na psech množilo,všichni sem jedou už vykastrovaní.Naštěstí jsou lidi kterým to nevadí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:47
- Nahlásit
jablunka
Přitom se nemusí bát,že by se na psech množilo,všichni sem jedou už vykastrovaní.N
No jistě a navíc kdo by proboha množil na takovejch ubožákách,dyk by to ani nešlo.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:48
- Nahlásit
Bobal z utulku Tachov u toho prej bude, slibil fotky a povidani o nich
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:49
- Nahlásit
davidkova renata
dyk by to ani nešlo
Ale šlo, za pár měsíců se dají dokupy a ubožáci nebudou. Přeces viděla ty fotky adoptovaných pejsků, co už žijí v rodinách.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:56
- Nahlásit
aren
za pár měsíců se dají dokupy a ubožáci nebudou
Njn,ale mě by to jaxi nenapadlo vzhledem k okolnostem.Což ale neznamená,že by to nenapadlo někoho jinýho.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:56
- Nahlásit
hele a co na tu situaci rikaji irsti ochranci zvirat? Bylo to tam prezentovano v tisku?
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:27 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit
není vážně jen Irsko ...
www.greyhound-data.com
www.scoobymedina.com
www.scoobymedina.com/home_en.htm
galgos , photos ...tak končí ...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:33
- Nahlásit
cilka
není vážně jen Irsko ..
Bohužel není. Co já vím,tak k nám šli i pejsci ze Španělska,ale nevím jestli i v tomhle transportu.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:34
- Nahlásit
jablunka
jj, pamatuju si na ty spanelske
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 17:13
- Nahlásit
Tak teď byli na Nově ve zprávách.Kupodivu solidní reportáž.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 19:58 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit
jablunka
teď jsem na ně koukala, všichni vypadali v pohodě,
jen pár debylů který jsou proti dovozu chrtů k nám. A to jsou ti kteří jsou velkochovatelé
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:07
- Nahlásit
Petra
Já u toho bulela jak malý dítě a dcera taky.Nejspíš při příštím transportu bude jeden chrt pro nás.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:11
- Nahlásit
jablunka
Já byla f práci!!Cííí to vidět,nevim samo jak,help!!pošli mi ,nebo někdo,podrobnej popis pro debily ,plíííís
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:15
- Nahlásit
jablunka
já teď mám přepsováno a manžela by asi klepla, ale už jsem pomalounku na to upozornila, ale příští transport asi nestihnu. Budu mít mimi a tak nevím jak¨to všechno stihnu, ale dojemný to bylo. Všechny ty lidi co kolem měli práci a starosi obdivuji a držím jim palce ať pokračují dál bez problémů.
Ty pejsci vypadali dobře
Výš takových deb... je hodně. Já měla psa byl to pan pes, takový je jednou za život. No skrátím to prostě onemocněl (vyhřezli mu plotýnky a operace vyšla na 14 000,-) a jeden pan velký chovatel všeho co je v naší republice mi řekl proč jsem ho nedala utratit že za ty peníze jsem mohla mít novém štěně. No může tohle říc člověk který má rád zvířata??????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
ježíš,to chceš po tom správným analfabetovi.Halóóóó,je tu někdo,kdo ví jak to najít v archívu Čt,nebo Novy???Díky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:17
- Nahlásit
jablunka
tak já to taky nevím ale zkus stránky tv NOVA a tam určo archív bude
|