Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / adopce chrtu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:42
- Nahlásit

gabifi
ovací se ode mne nedočká.
No, bych řekla, že to nedělají kvůli ovacím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:44
- Nahlásit

gabifi Pokud má někdo zájem exportovat problémy z Irska, p
Pokud říkáš těm chudákům problém,ovací se ode mne taky nedočkáš.
Jistě,řešení to není,ale je to aspon něco a mě osobně je fakt jedno,jaký národnosti je jeden každej zachráněnej čokl.Irskýmu je stejně blbě jako českýmu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:44
- Nahlásit

maixnerova
mám radši tlak na legislativu, než ojedinělé a spíš dojemné než účinné akce. Ale proti gustu žádný dišputát, v tomhle případě je výsledek příjemný - záchrana života.

aren
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:47
- Nahlásit

gabifi
mám radši tlak na legislativu
Jestli s tím doopravdy začneš, tak ode mně se ovací namouduši dočkáš.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:49 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

davidkova renata
psům neříkám "problém". Říkám tak dostihovému sportu za peníze. Někdo vydělal peníze, s podporou své národní legislativy, a někdo jiný mu na vlastní náklady pomáhá odstranit kontroverzní následky této výdělěčné činnosti - nepotřebná dostihová zvířata.

aren
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:51
- Nahlásit

gabifi
my mu na vlastní náklady pomáháme odstranit kontroverzní následky této výdělěčné činnosti - nepotřebná dostihová zvířata.
Víš, oni ti dostihoví sportovci tu pomoc s "odstraňováním" vážně nepotřebují. Nikdy jim to problém nedělalo, a nijak jim to "odstranění" nepomůže.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:56
- Nahlásit

aren
určitě nezačnu a tudíž se od tebe ovací nedočkám. Dostihový chrt v Irsku je v pořadí mých problémů asi tak na místě 5006 a obávám se, že na něj nedojde.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:59
- Nahlásit

aren
nic ve zlém, ale dnes mi tak nějak tohle virtuální záchranářství nesedne.

aren
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:59
- Nahlásit

gabifi
OK.
Tak aspoň jsme měli tu čest, že jsi dnes napsala asi pět, možná i víc, příspěvků na toto tema a odložila kvůli tomu 5005 naléhavějších záležitostí.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:01
- Nahlásit

aren
neodložila, mám přestávku u kompu na kafe

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:15
- Nahlásit

gabifi
a když máš přestávku na kafe proč si tak negytivně naložená????????.
Podlemně každá zachráněná duše je kladná a je úúúplně jedno jestli je to duše španělsá, italská nebo jaká koliv

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 16:49 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Petra
V tomhle jsem nacionalista. Až někdo začne organizovat adopci romských sirotků z ciziny, nejlépe s mediální podporou, taky nebudu chápat. Těžko umístitelných dětí, těch českých (a bohužel velice často romských) jsou plné dětské domovy. A to samé si myslím o adopci dostihových chrtů z ciziny. Nicméně, zmíněná akce byla čistě záležitostí uvedené paní a já respektuji právo každého namířit své charitativní snažení jakýmkoli směrem.
Rozumné charitě a výpomoci do ciziny v případě přírodních katastrof se nebráním.

Hned v úvodu jsem napsala, že mám smíšené pocity. Nenapsala jsem, že schvaluji zabíjení vysloužilých závodních chrtů. A úpřimně píšu, že i kdybych doma žádného psa neměla, dostihového vysloužilce bych určitě neadoptovala. Koupila bych si zase, jako vždy, štěně s PP od chovatele.
A že jsem negativně naložená? Ano, přiznávám, KECY o charitě pokaždé mírně ovlivní mou náladu směrem k horšímu.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 17:26
- Nahlásit

gabifi
A úpřimně píšu, že i kdybych doma žádného psa neměla, dostihového vysloužilce bych určitě neadoptovala. Koupila bych si zase, jako vždy, štěně s PP od chovatele

jasně, každej je prostě nějak stavěnej. A je každýho věc jakého psa a odkud si pořídí. Já jsem si jistá, že až se jednou za hodně let, doufám, můj pejs ocitne v jiném levelu, zamířím do útulku. A není to otázka peněz...
Kdyby ta paní sem dovezla 40 chrtů a snažila se je umístit v útulcích, které už tak praskají ve švech, souhlasila bych s tebou, ale tohle bylo trochu jinak.
Stejně jako ty máš plné právo si pořídit psa s PP, tak jiní lidé mají plné právo si adoptovat chrta třeba ze Španělska, místo aby si vzali pejska z našeho útulku, proč tedy někoho odsuzovat...

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 17:49
- Nahlásit

maixnerova
neodsuzuji, každý si pořizuje psy podle svého. Ještě by to chtělo jiný hepyend, aby paní naložila 40 českých útulkáčů a odvezla je do Irska

aren
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 18:00
- Nahlásit

gabifi
Ještě by to chtělo jiný hepyend, aby paní naložila 40 českých útulkáčů a odvezla je do Irska
Co ti kdo vlastně udělal? Bylo by ti milejší, kdyby tam ty psy pozabíjeli?
Paní Lucie už udělala pro psy dost. Jestli ti přijde naléhavá situace s našimi útulkáčky, máš velké volné pole působnosti. Například si některého vzít k sobě. A pozor ať je český!

aren
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 18:03
- Nahlásit

gabifi
neodsuzuji
nevypadá to tak.

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:24
- Nahlásit

aren
ahoj , připadá mi že je gabifi rozlobená na něco jiného a tohle jí k tomu ještě víc popostrčilo, jinak si to neumím vysvětlit.
gabifi
Když ti tolik vadí to že jsou u nás plný útulky proč si teda TY příště koupíš psa od chovatele s PP, tomu jaksi nerozumím

aren
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:41
- Nahlásit

Petra
Když ti tolik vadí to že jsou u nás plný útulky proč si teda TY příště koupíš psa od chovatele s PP, tomu jaksi nerozumím
Tomu nerozumím taky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:10
- Nahlásit

dejavu
Bobal z utulku Tachov u toho prej bude, slibil fotky a povidani o nich
Ahoj,není něco k počtení?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:14
- Nahlásit

Petra
aren
Přijde mi to jako nesmyslná demonstrace.Jsem Čech,tak budu zachraňovat jen české psy,ale radši si koupím psa s PP.
Jen tak mimochdem,většina těch chrtů má PP lepší než anglická královna.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:16
- Nahlásit

jablunka

a dám vydělat českým chovatelům....

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:16
- Nahlásit

maixnerova
Tak nějak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:17
- Nahlásit

maixnerova
dám vydělat českým chovatelům....
Nejlépe těm samým co se proti převozu těch ubožáků postavili,páč tim přicházej o výdělek.

aren
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:19
- Nahlásit

jablunka
Jsem Čech,tak budu zachraňovat jen české psy
No, tak asi.
Jenže pes není nikdy Čech, nebo Polák, nebo Číňan. Pes nemá národnost.

maixnerova
dám vydělat českým chovatelům...
Já nedám vydělat na psech nikdy nikomu.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:21
- Nahlásit

někde jsem četla, že poprvé transport na udání kontrolovali v Německu (někdo ohlásil, že je vezou do Čech za účelem sežrání) a v Čechách po příjezdu už 2x, poprvé ze Státní veterinární správy a pak policie (kšeftování se psy)....

aren
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:22
- Nahlásit

maixnerova
takové lidi miluju.

aren
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:24
- Nahlásit

maixnerova
Ono je to vlastně jasné - soudí jiné podle sebe: "Jaké pohnutky by mně asi vedly k tomu, abych dovezl 40 chrtů?" - ano, jedině žalovatelné

maixnerova
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:33
- Nahlásit

aren

přesně.... a pak taky mou být trnem v oku českým chovatelům chrtů...

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:35
- Nahlásit

davidkova renata
Nejlépe těm samým co se proti převozu těch ubožáků postavili,páč tim přicházej o výdělek.
Nejšílenější na tom je,že ti co si adoptovali chrta,by si žádného nešli cíleně koupit k chovateli.Jsou to prostě jen lidičky co chtěli pomoct těm týraným.

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:37
- Nahlásit

maixnerova
někde jsem četla, že poprvé transport na udání kontrolovali v Německu (někdo ohlásil, že je vezou do Čech za účelem sežrání) a v Čechách po příjezdu už 2x, poprvé ze Státní veterinární správy a pak policie (kšeftování se psy)....
Ano,bylo to tak a zaplať bůh za média,protože díky tomu,že u toho byla,šlo všechno v klidu.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání