| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 22:42
- Nahlásit
na "civilizovaném západě" se do vřící vody háže živý humr
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 00:14
- Nahlásit
danajasa
Eldoguero
....nechápu a chci si myslet, že se jedná jenom vo prdel....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:08
- Nahlásit
Psíček
Kuřata sem brigádně cpávala do děbniček a 8h sem si vopakovala večerníček-Fíků nehon slepičky víš,že sou hlopé."No práávě" Jinak mám zato že Houmer Humer mají nižší nervovou soustavu,páč pokud bysme to brali takhle nesměli bysme žrát salát páč trhání by ho mohlo bolet.Tak vodsud pocud,jako pračlovíček bych se taky ůčastnila několika hodinového utloukání mamuta šutrama kvůlivá hladu,takže včíl hlad nemám,ale čekat až vyroběj amarouny nebudu.Takže zvířátka se tyrat nesmí,ale zas bych nerada dopadla jak na jednom kopci kde je pomníček(recese)a na něm je vytesáno-ZDE 6.7.2009 CHTĚLA ANIČKA SMUTNÁ OŠETŘIT PACKU ZRANĚNÉMU MEDVĚDOVI.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:48
- Nahlásit
Humr - nepřijde mi to úplně joko ono, mám za to, že by se určitě našel i jiný způsob usmrcování při zachování čerstvosti masa.
Jinak to vidím podobně jako danajasa
V drůbežárně jsem dělala, vím jak to vypadá při vyskladňování, kolik kuřat skončí v bedýnkách s přelámanými křídly a nohama... taky jsem se toho nikdy aktivně nezůčastňovala, naštěstí jsem ani nemusela, stačilo, že jsem okolo pobíhala s papírama.
Takže věichni ti, co kastrují kanečky mají do vínku daný, že jsou neřádi sadističtí.
Tak to zcela určitě ne, ale to už jsem psala minula myslím naprosto jasně. Tuším, že nikdo nechce tvrdit, že se to těm kanečkům líbí, na druhou stranu nikdo taky nechce jíst smradlavý vepořový, že... Ono prostě "vocamcaď pocamcaď"
výchova ať je jakákoliv není vymývání mozku, ne ze všech týraných dětí vyrostou masoví vrazi co terorizují své okolí
To je něco úplně jinýho.
A já si prostě pořád myslím, že jsou určitý věci, se kterýma se člověk rodí, a který nelze nijak zásadně ovlivnit, páč jinak by to bylo popírání genotypu a to je přece totální debilita.
Nemyslím si, že je to něco jinýho naopak to je přesně to o co u jednotlivých ras jde.
Njn dříve jsem to viděl podobně. Dříve taky, když na mě neprávem zacinkal tramvaják na tramvajovém přejezdu, vystoupil jsem z auta a pomačkal mu polovinu čudlíku na řízení tramvajky...byl jsem prostě king a vše mi bylo jasný.
Tak já si o sobě nemyslela ani nemyslím, že jsem king, není mi všechno úplně jasný a ani netvrdím, že všichni jsou špatný. Problém je v poměru dobrých ku špatným a o tom se myslím netřeba rozepisovat (nemluvím o počtu, ale o poměru)
Prostě si myslím, že když v jejich těsné blízkosti někdo delsí dobu žije, udělá si na ně víceméně objektivní názor. Rozhodně se neztotožňuju s kecy co mají neonacisti, od toho jsem fakt hodně daleko, ale zároveň prostě z naprosto konkrétních příčin na ně mám názor takovej jakej mám...
Víc se k tomu už nehodlám vyjadřovat.
Kdyby jsi od mládí vyrůstala v té Asii, budeš je s největší pravděpodobností klidně házet do horký vody taky. A s intelektem ani ničím podobným to nesouvisí.
Budu se už asi po sté opakovat, to si nemyslím, ale už jsem se k tomuto rozepisovala výše, tak se nebudu opakovat.
Ale jistě s intelektem to nijak nesouvisí, ti lidi co to dělají můžou mít klidně IQ 150, ale pro mě to bude do konce života šmejd
Brutální zacházení se zvířaty fajn není .... to jistě...je to zcela stejně hnusný jako například psochranářství.
Ano to jistě v některých případech je to prakticky na stejné úrovni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:04
- Nahlásit
danajasa
ZDE 6.7.2009 CHTĚLA ANIČKA SMUTNÁ OŠETŘIT PACKU ZRANĚNÉMU MEDVĚDOVI.
takže von to medvídek nepřežil? ,ach jo..
Eldoguero
ti lidi co to dělají můžou mít klidně IQ 150, ale pro mě to bude do konce života šmejd
vidim to naprosto stejně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:27
- Nahlásit
Psíček
zlato,mě je úplně fuk co si vo tom myslíš..mě se z toho zvedá kufr,takoví jedinci jsou pro mne tak bezcení,že to vyjádřit vůbec nelze a kydy dokola vo tom,jak, kdo ,kde a proč vyrůstal a esi měl blbý děctví mne fakt nedojmou.S vypětim všech sil jsem schopná pojmout fakt,že někde nějaký prasata jsou schopný sežrat naprosto všechno,ale skutečně nejsem schopna pojmout,že to předtim nemůžou zabít sekerou do hlavy,to jako fakt ne...protože to už je úchylka
navíc to ten zraněnej medvídek vod danajasy nedal ,tagže se objebávám bo negatýf už bylo až dost
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:43
- Nahlásit
Ale jistě s intelektem to nijak nesouvisí
No konečně !
Celá věc se točí ve vodách EQ, totiž.
Je velicé vzácné, aby se děcko s empatií narodilo, někteří lidí mají řekněme na tohle vrozený talent, ale gro lidiček se empatii učí, jsou-li k tomu podmínky ........
A o tomhle to celé je.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:13
- Nahlásit
Psíček
pane, díky tomu, že mám jasnou představu, jsem již 18let vegetariánem. Já jsem reagovala na zprávu o prodeji psů )
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
radkah
Kupuješ pouze biovejce, biomáslo, biosýry .....a co tví psi , jsou též vegetariáni ?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:28
- Nahlásit
davidkova renata
takže von to medvídek nepřežil?
Mám obavu,že recesně to bylo pojato,že pomníček patřil Aničce,ikdyž je to dyskutabylní bo o vzniku a autorovi není nic známo
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 16:54
- Nahlásit
mac1
kupuji na farmách..nechápu proč bych měla rozvíjet debatu o vegetariánství a otázku krmení mých psů...já to tady nikomu necpu...jen jsem reagovala na příspěvek danajasa-No já to mám z vlastní zkušenosti,já dyž sem žilacca2roky z kšeftákama bejvalého běžně20psů tak ze začátku sem si zamylovala štěníky a pak sem oplakala každýho psa jak šel na kšeft a po roku už mi to bylo fuk prostě kus jak kus nasraná vobíhat dvacet kotců furt dokola jak na běžícím pásu je to relativní s tou láskou. ,
Pokud se jednalo o nějakou legrácku k rozhoření diskuze...pokud ne nechápu....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:07
- Nahlásit
radkah
Normálně tě to ubije a otupíš fakt.Jeto hnusný,ale tak nějak to je čeho je moc toho je příliš.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:26
- Nahlásit
danajasa
já bych se toho neúčastnila...tak mě překvapilo že "někdo" ano....nějak to odporuje mému pojetí "mít rád zvířata"..a ty jsi byla něčeho takového účastna?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:30
- Nahlásit
Psíček
Nebo jsi tu už viděla někde na tržišti stahovat psa z kůže?
na tržišti jsem jen viděla jak vietnamci osahávají psa.A jiné jsem viděla jak ho stahují-z balkónu koukám na dvůr obchodu vietnamské komunity.
Co jsme s cikánů udělali nebo neudělali nevím, spousta z nich nemá schopnost žít v normálním domě nebo bytě, většina z nich nepracuje a taky kolik z nich si troufne přepadnout a okrást mladého chlapa? Žádnej, ale obrat důchodce nebo ženskou to jo, i když s některými občas narazí a protože my žijeme s nimi, tak se máme přizpůsobnit jejich komunitě a máme to dělat všichni?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:33
- Nahlásit
Psíček
Psíček
A původně byla řeč o romech a ti promiň, ale nežijí v naši společnosti, leč mys nimi už dlouho žijeme v jedné společnosti.
Je nás mnohonásobně víc, mohli jsme je eliminovat, vystěhovat, udělat si z nich bohy..prostě cokoliv ...neboť jich je jen pár. Udělali jsme z nich místo toho to, co tu máme.
A oni jsou tomu na vině? [/i]
To fakt myslíš vážně, že to co jsou jsme z nich udělali mi
Já mám ještě v živé paměti vyprávění své prababičky, která to má z vlastních zkušeností a zkušeností své babičky atd...,která mi vyprávěla iks historek jak přijeli cikáni ještě s koňma a vozama do vesnice, resp. na její okraj, jak si lidi mezi sebou ve vsi půjčovali velký zlý psy, protože to bylo jediný co na ně platilo a stejně se půlka vesnice neubránila vybílení kurníku, králíkáren, zahrad. Většinou doplatili ti chudší, páč neměli na toho velkýho psa a toho malýho co měli, jim pochopitelně ukradli taky.
O tom jak někomu prodali koně, kterými mělo být řekněme 8 a přitom mu bylo 18, měl obroušený zuby, byl nadopovanej nějakýma lékama, jejichž název jsem už dávno zapoměla, ale prababička mi ho říkala a kůň do měsíce uhynel.
Jak pak podvedený majitel chtěl svý peníze zpět a dostal v lepším případě do huby...
To jsou záležitosti konce 19. a začátku 20. stolení, do té doby cikáni normálně kočovali a usazovat se začali až mnohem později. Tak prosím netvrď, že tohle jsme z nich udělali mi
Snahy o jakýs takýs začlenění zde pochopitelně byly, můžeme polemizovat o tom jestli to bylo vhodným způsobem, ale nakonec stejně dojdeme k tomu, že všechno bylo k h...
Příklad - jeď do Mostu tam uvidíš takovejch příkladů až ti bude přecházet zrak.
A možná tam taky změníš názor na to, že jich je hrstka...
Ale třeba taky ne to je fuk...
Nebo jsi tu už viděla někde na tržišti stahovat psa z kůže?
Zašlapávat štěňata do země?
Na tržnici ne a počítá se i "jejich" (obecní) dvůr, který je otevřený a kolem chodí ostatní lidi včetně dětí?
Nebo jedno nejmenované sídliště na severozápadě čech?
Ale je fakt, že jsem viděla i jednu cikánskou paní, která se nad počínáním těchto individuí značně pohoršovala a PČR zavolala dřív než jsem to stihla já, takže ne, nejsou všichni stejní pochopitelně
Jenomže když lidi prezentují své vlastní "vocamcaď pocamcaď" za to správně nastavené i pro ostatní, nebývá to zrovna OK.
Prostě každej může mít to "vocamcaď pocamcaď " nastavený jinak....někdo to dokáže pochopit a někdo i akceptovat, jinej je.
Ale pochopitelně, však svoboda jednotlivce také končí tam,kde začíná svoboda jiného, ale to snad není nic světoborného. Zákony také omezují některé osoby a není to přece důvod k nastolení anarchie. Všechno má své omezení a i zacházení se zvířaty by mělo mít všude alespoň v zásadních věcech podobné parametry.
danajasa
Chudák Anička, no neměla být tak blbá
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:42
- Nahlásit
radkah
ty jsi byla něčeho takového účastna
Až vám někdo nabídne stopadesát tisíc za psa a za druhýho šedesát bo vema za těch 60aj toho mín gut dyž máte hypotéku
a budete vědět akorát že budou někde v arábii ano lidi udělaj pro prachy téměř cokoli.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:46
- Nahlásit
Eldoguero
Já to vodlehčím jo-o náší vesnici se traduje,že přes ni projížděli cikáni trapem páč mynule dyž zastavili tak jim občané šlohli kola vod vozu Hele dědí se luksusní gény dodnes co není přibyté nebo přivařené do rána někdo šlohne.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 17:57
- Nahlásit
danajasa
Tak to je bomba, a pak, že některý vlastnosti nejsou lidem vrozený.
Jen s těma psama, ono to není vždycky úplně tak černý, ti psi se ve většině ozbrojených složek nemají špatně a většinou tak o 100% líp než u kšefťáků (neplatí o všech), např. na Grabštejně se mají vořišci dobře
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:01
- Nahlásit
já teda nechápu jak jsme se dostali od útulků k otázkám menšin, ale dobrá...já znám studované romy, velmi pracovité a pohostinné...znám i ty druhé-stejně jako jediince majoritní společnosti. Případy kdy nepustí romku, jdoucí z přednášky na VŠ , do restaurace...a zátylek s IQ tykve na ní pořvává sprosťárny vo černejch kurvách...můžou určitou část romu dovést k závěru, že nemá smysl chtít něco dokázat, protože pro většinu primitivů budou stejně jenom černý huby-mám sociální školu, kde jich studovalo dost...v každém výkopu v Praze jich je taky dost-pochybuju že po takové šichtě mají energii na to jít někoho přepadnout-a stejně se najde kancelářskej bezmozek, kterej jde z voběda KDE BYLO ČERNO-ty kopáči si dokonce dovolej jít se nažrat do bufáče pro "normální" lidi!!Maj to možná jinak se zvířatama...některý/a tímto je nehájím/, ale kterej bílej vesničan to nemá? Chápu absolutně nenávist lidí, kteří žijí vedle asociálů..ale to nikoho neopravňuje k tomu, odsoudit šmahem část společnosti, která se narodila s tmavší kůží, bílejch asociálů je dost a je fakt že drobný rozdíl mezi černým a bílým asociálem je, u toho černého se dá žrát z podlahy.Romské komunitě může pomoci jen rom...kdybychom je místo posílání do zvláštních škol vzdělávali....mohli jsme být už všichni o trochu dál
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:09
- Nahlásit
danajasa
Eldoguero
jenAž vám někdo nabídne stopadesát tisíc za psa a za druhýho šedesát bo vema za těch 60aj toho mín gut dyž máte hypotéku
a budete vědět akorát že budou někde v arábii ano lidi udělaj pro prachy téměř cokoli.
pro objasnění...já se v tom pořád nějak ztrácím...lidi udělají pro....lidé nebo vy? Já bych to neudělala za žádné peníze.. . Proč by někdo dával za psa takové peníze...proč v Arábii...Já tedy zkusím....mám si pod tím představit, že jste kšeftovala se zvířaty...nevěděla jste kam jdou a nemáte o nich žádné zprávy...těch psů nebylo málo..někdy to byla štěňata..Pod pojmem kšefťák si mám představit člověka, který odkupuje psy nebo je chová ve velkém na kšeft...JSEM BLÍZKO?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:30
- Nahlásit
radkah
Kšefťák je člověk, který psy zkupuje, někteří i odchovávají vlastní štěňata. A následně je prodává dál, v 99,9% do ozbrojených složek celého světa.
Pes s vlohama např. k vyhledávání výbušnin, zbraní, drog atd. (tedy aportér) a pes s vlohama k nějaké hlídkové činnosti (tedy obranář) mají hodnotu velmi různou podle stupně vycvičenosti, plemene, vloh jako takových, stáří, rodokmenu (je-li) a mnoha dalších...
Kšefťáci běžne psy s vlohami kupují za nemalý peníz a proto je potřebují "otočit" pochopitelně za ještě větší peníz, to je jen obyčejný obchod nic jiného.
Vztah ke psům zde není úplně rozhodující faktor, spíš rozhoduje schpnost odhadnout psa a event. ho připravit pro výkup k nějaké konkrétní (více či méně) složce. Každá země má svá specifika a chce něco jiného v závyslosti na vlastních zkušenostech a podmínkách.
On i samotný vztak kšefťáků ke psům je u každého jiný a pochopitelně záleží na tom, jak moc ve velkém to dělá.
Před pár měsíci jsem prodávala fenku aportérku a mnoho kšefťáků se mi smálo proč ji krmím kvalitníma granulema a masem, proč jí venčím, pouštím s ostatníma psama na louce, hraju si s ní, když se mi při kousání zamotala do vodítka, proč že jsem ji nejdřív uklidnila a v klidu vymotala, když jsem s ní mohla mohutně drbnout, čuba by udělala salto vzad a byla by prý vymotana. Pochopitelně, taky možnost.
Chovala jsem se k ní jako ke kterémukoiv jinému psu, přestože jsem ji nakonec prodala (měla jsem ji pár měsíců, jen na výcvik).
Opravdový kšefťáci neberou ve většině psy jako psy, prostě je to pro ně výrobní materiál, jako třeba lopata.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:36
- Nahlásit
Eldoguero
..co se zvířaty, která se ukážou jako né moc schopná a nejdou na odbyt? Jinak je pro mě nepředstavitelné stýkat se s lidmi které popisujete...to si raději zajdu na pivko s nějakým tím kopáčem...To asi ti psi budou žít v podobných "prasečácích", které tu většina odsuzuje, že?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:48
- Nahlásit
radkah
Ono je to fakt jak u koho, někde ano, podmínky šílený, ale někde zas maj pěkný kotce, slušný granule atd. Prostě takový klasický psinec. Pochopitelně s nima nikdo nechodí na procházky, max tak vyvenčit před výcvikem a honem cvičit, pak šup do kotce, nažrat a hotovo,páč čas jsou peníze.
Čím dřív se podaří psa prodat, tím lépe pro naprosto všechny strany. Na druhou stranu můžu říct, že ty tuny psů co sem vozí ze Slovenska od tamních cikánů jsou většinou v tak šíleným stavu, že cca měsíc trvá než pes aspoň trochu vypadá jako pes. Za tu dobu se pochopitelně stále pracuje na jeho vlohách a dál se cvičí.
Ti co jsou neprodatelní? No, zas jak kteří, někteří jdou různě na zahrady atd. - většinou ti hezcí mají větší šanci, ti kteří to štěstí nemají končí buď různě po útulcích nebo jsou taky zastřeleni. Ale těch po pravdě moc není, protože i ti stáli nějaké to euro a je třeba je prodat aspoň s co nejmenší ztrátou.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 18:55
- Nahlásit
Eldoguero
...a toho se účastníte?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:01
- Nahlásit
Eldoguero
Pes s vlohama např. k vyhledávání výbušnin, zbraní, drog , to se prosím dědí ? Geneticky ?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:02
- Nahlásit
to jsou všechno psi bez PP ?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
Eldoguero
No, zas jak kteří, někteří jdou různě na zahrady
vzhledem k tomu, že každej nepovedenej ovčoun jde "na zahradu", nejen od kšefťáků, ale i od "chovatelů", tak máme těch zahrad v čechách nějak moc privela. Akorát já na všech vidím samý bezpapíráky...takže nebudeme si tady nalhávat, jak končí ti "nepotřební" a "neperspektivní" na to už jsem dost stará a dost jsem toho zažila...
radkah
.To asi ti psi budou žít v podobných "prasečácích", které tu většina odsuzuje, že?
ano, vetšina z nich tak žije...
jestli se to dá nazývat žitím
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:04
- Nahlásit
Eldoguero
Pochopitelně s nima nikdo nechodí na procházky, max tak vyvenčit před výcvikem a honem cvičit, pak šup do kotce, nažrat a hotovo,páč čas jsou peníze , to by mělo spíš být na tématu humus, humus , ne ?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
Eldoguero
např. na Grabštejně se mají vořišci dobře
no, o tom si dovolím polemizovat, ono jak kteří...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 19:16
- Nahlásit
Eldoguero
a danajasa-pokud se tohoto účastníte, tak nechápu rozdíl mezi vámi a těma cigošema který "úplně nezapadli"...pokud někdo odkupuje vod cikánů ze slovenska psy v takovým stavu, tak se akorát postará o to, aby jich produkovali co nejvíc ....a pokud v tomhle kšeftu někdo z vás jede, tak už je trochu zbytečný si tady vyměňovat názory, protože s bábou co měla prasečák v Jarošově se taky bavit nechci a nebudu...a tohle "podnikání" je naprosto stejný . Pokud se toho neúčastníte...ale pochopila jsem, že k tomu máte hodně blízko.
|