| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 02:13
- Nahlásit
Nahazela jsem to na FB na ruzńe psi skupiny.
Urcite se najde, ja tomu verim i kdyz se ztratil Patrik hodne lidi rikalo, ze to nemasmysl, ze se nenajde a nasel se. Bonka se taky najde.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 06:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
Urcite se najde, ja tomu verim i kdyz se ztratil Patrik hodne lidi rikalo, ze to nemasmysl, ze se nenajde a nasel se. Bonka se taky najde.
Davídková mi taky připomínala toho kavouše, kterého honila Garfieldová týden. Vím, že spousta se jich našla až po delší době. Ale spousta se jich taky nenašla vůbec .
Jinak jenom připomínám, že Bonka se správně jmenuje Delissa z Dřevěné chaloupky, pro ty co by to hledali na mých stránkách. Prosím, zavolejte to někdo dneska na plemennou knihu a na všechny tři kluby chovatelů šeltií. Děkuju. Já se budu snažit být co nejvíc zase v terénu, pořád doufám, že se z nějakého křoví vynoří.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 06:41
- Nahlásit
Na flatim foru jsem objevila dalsi kontakt do Polska, dneska to da na www.fcr.fora.pl a www.dogomania.pl a bude hledat jeste dalsi mista kam to umistit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 06:49
- Nahlásit
Dala jsem to ostravských skupin na FB
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 06:49
- Nahlásit
leila
jojo taky to tam mam uz
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 07:03
- Nahlásit
Bilu, sorry že jsme včera nejeli, je mi jasné že jsi byla nasraná, ale neměli jsme doma nic k jídlu, nemáme ledničku a pračku, byli jsme zařizovat věci, které jsme měli dělat v sobotu a stejně si myslím že bychom tam byli už prd platní. Ale žijem poslední dobou tak že se celý den nezastavíme ani na jídlo, potřebovali jsme trochu klidu pro sebe.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 08:46
- Nahlásit
Pokud by někdo volal na tu plemenku a na kluby, napište sem. Když to tu nebude, po poledni to z práce odbvolám.
|
alda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:04 - Změnil/a: alda
- Nahlásit
for Biluška
Hodila jsem to mezi kluky co vozí dřevo na Krnov-Ostrava-Paskov a zkusila jsem to poslat i na Impuls. Jinak nevím jak pomoci.
Držíme pěsti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:18
- Nahlásit
Biluška
na tu dálku aspoň držím palce.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 09:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
impact
http://www.collie-sheltie-club.cz/ nahlášeno semka: jednatelka, zapisovatelka, správce webových stránek a správce dílčí plemenné knihy Pavla Kůsová
a semka na Janýška http://www.collie-sheltie.com/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:32
- Nahlásit
tož ted eště bilu napadlo jak se kdysi ztratil ten raslík bo co to je..jak byl maskot Seznamu,že to uveřejnili na hl. straně,tak jsem jí poslala t.č. na nějakou agentku pro styk s novinářema,třá to vyjde..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 10:52
- Nahlásit
Až teď jsem měla čas si přečíst tu ifaunu. Nemám slov... Někteří zase předvedli své charaktery...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:06
- Nahlásit
pawLINka
Až teď jsem měla čas si přečíst tu ifaunu. Nemám slov... Někteří zase předvedli své charaktery...
Já už bych ifaunu neřešila,prostě všichni víme,že né každej Líbu může,ale tohle je ústřel jak prase.
PetraK
Nemohla bys to hodit někam na Zvířetník???
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:09
- Nahlásit
Tak z nyxu se to roznasi dal po FB, do dalsich auditek kolem mista ztraty, naslo se par lidi, co rozeslou nejak letaky a tak...kurva, nebejt tak daleko a nemit tu cubu po kastraci, jedu hned hledat
faunu radsi nectu, uz takhle mi z toho je do breku.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:10
- Nahlásit
Biluška
Taky věřím, že se najde, Jenom jak jsi psala, že běžela po silnici a pak do polí, ona se mohla k silnici vrátit a třeba ji někdo našel a vzal do auta, takže může být i dál - není něco, jak to zveřejnit víc - mně napadla jen televize, ale jednou také tak hledali maltézáčka a pak psa Můru, takže snad to nějak zařídit jde.
Ale pevně doufám, že je tam někdo poblíž. Možná to je blbý nápad, ráda bych to pomohla objíždět a hledat, ale jsem až z Prahy. Držíme se smečkou tlapky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:20
- Nahlásit
Nevím jak na Moravě, ale tady dost dobře funguje radio Blaník nemáte tam něco podobnýho????? A v Blesku to vždycky uvěřejnili tak to 2-3 dnů.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:24
- Nahlásit
Asi bych fakt zkusila ten Blesk, mohl ji vážně někde někdo naložit na silnici do auta a odvézt .Držím dál palce.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 11:26
- Nahlásit
mac1
Asi bych fakt zkusila ten Blesk,
A odpolední Novu,vím,že nejsou nic moc,ale spousta lidí na to kouká.A tohle by pro ně mohlo bejt zajímavý.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
janika
Taky jsem si vzpomněla, jak se ztratil někde tady u Prahy jezevčík - a byl celou tu dobu - myslím, asi 3 týdny, v okolí asi 3 km.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:31
- Nahlásit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:35
- Nahlásit
Hele tak já zajistím ten Blesk, jo? Napíšu článek o tom, že je to CT pes a jak je potřebnej a pošlu jim to, ok?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:35 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Bilu, poslala jsem mejlík Barče, ať to předá coursing. členům v okolí + okolo Otrokovic ( co kdyby náhodou)
Držím palce, ať se Bonka brzy najde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:46
- Nahlásit
jablunka
Nemohla bys to hodit někam na Zvířetník???
Hotofson.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:51
- Nahlásit
kachna_
Prosím tě, když se v těch šeltkách orientuješ, můžeš to dořešit už všude, jak Líba psala?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:56
- Nahlásit
impact
zkusim.
Na www.sheltie.cz je jediný kontakt, co jsem našla - návštěvní kniha, do té to někdo dal.
A tou plemenkou nevim, jestli je to na čmku?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 12:57
- Nahlásit
kachna_
už nic jsem blbá, kontakty jsem našla
tak jen tu plemenku nevim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:08
- Nahlásit
Tel./fax: 266 712 827 e-mail: cmku@cmku.cz web: www.cmku.cz … Pracovní doba na Čmku je v Po, St, Čt 7:00 - 15:30, Út 7:00 - 17:00, Pá 7:00 - 13:30 hodin.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:27
- Nahlásit
Tak pořád nic. Seznam spolupráci odmítl, prý by jinak nedělali nic jiného než zveřejňovali ztracené psy. V Moravskoslezských novinách to vyjde zítra. Můžete prosím někdo napsat do toho Blesku? Já vůbec nestíhám, teď jsem dorazila z práce, natisknu další letáky, mezitím to pošlu do těch škol a letím znova hledat.
Neskutečně mě sere ten dědek co do nás nabořil Má ještě tu drzost, že mi v jednom kuse volá, zdržuje, vyptává se co už jsme všechno udělali pro to, abychom ji našli. Ale že by zvedl prdel a šel donýst leták alespoň do Globusu, to ne
Jo a můžete prosím vás, někdo kontaktovat technické služby ve všech těch okolních městech? Kdyby odněkud uklízeli její mrtvolku ať mi alespoň dají vědět
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:30
- Nahlásit
impact
hotovo, mají to v mailech + obvoláno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 13:39
- Nahlásit
já můžu momentálně jan mailovat, jsem tak hrozně nastydlá-k pásovci-že mi není rozumět v telefonu nic a když se snažím artikulovat, tak mě chytí kašel, ale pokud mail, jsem k dispozici-ovšem za chvíli jdu vysedět frontu k doktorce.
|