Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Biluska prosi o pomoc - ztrata seltky pri nehode - Kravare u Hlucina - muzete tam nekdo jet?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:32
- Nahlásit

Holky, už jsem úplně mrtvá. Totálně bez energie, psychicky i fyzicky . Fakt už nemůžu dál, jenom tu sedím a brečím a nevím co bych ještě udělala, aby se Bonka vrátila domů.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:33
- Nahlásit

Zítra hodím letáky na všb a mittal + po cestě zverimexy.

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:34
- Nahlásit

Biluška
Přeju moc, aby to mělo dobrý konec. Jsem úplně od jinud,takže trošku mimo obraz,ale v souvislostí s poslední " akcí psi od Šíblové", mně to nedá a musím se zeptat,nenachází se ta pochybná osoba tam někde ve vašem okolí ? A nebo ti její pochybní "lovci psů" ?

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:37
- Nahlásit

Biluška
ach jo teď jsem přijela a doufala jsem v dobrý zprávy
nicméně neztrácej naději mě se jednou ztratila pudlina a našla se. Sebrala jí pani na silnici o 8 kiláků dál.A dozvěděla jsem se to od jiný pani která u nás četla leták že se ztratila a u nich ve vsi byl leták že se našla. Jo a asi to víš, ale letáky jsou dobrý na autobusový zastávky

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:40
- Nahlásit

Biluška verim todle vycerpa ..bilu lec sem daleko tak sem stebou i s tvim psikem myslim tu na vas aby to dobre dopadlo poslala sem to par znamim co se vyskytuji na severu jako ty treba jejich znami muzou zahlidnou bo tak ja tam znam jen par lidicek z dob kdy sem tam mela pritele ale ty tam maj urco znami tak kdyby nahodou... doufam ze bude vse ok co nejdrive a bude stastne schledani..

Wottan
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:40
- Nahlásit

Biluška
Dala jsem to na knihu klubu šeltií,chodí tam dost lidí.
Ráda bych pomohla, ale jsem z jiného kouta republiky.Tak jen po mejlech a netu,kam se dá.
Moc držím palce,ať se Bonka vrátí v pořádku domů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:44
- Nahlásit

Biluška
Holky, už jsem úplně mrtvá. Totálně bez energie, psychicky i fyzicky . Fakt už nemůžu dál, jenom tu sedím a brečím a nevím co bych ještě udělala, aby se Bonka vrátila domů.
hele nemůžeš dělat nic víc,navíc haranti ti to neusnadněj,jestli ti můžu radit,vem si nějakou klepku co fakt funguje a di se vyspat!! pocity jakože přece nemůžeš spát dyš...tak ty pust z hlavy! prostě službu at má mášenek jak na telefonu tak jinde a ty di chrápat nebo se složíš a to nikomu jaxi nepomůže!Šance je pořád,zrovna ty dobře víš,že se pes kolikrát najde bůhví kde a za dlouho!

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:44
- Nahlásit

Biluška
Neplač, najdeme ji.

Už alarmuju koňaře z okolí na iFauně a jdu oslovit majitelku největšího koňského webu v ČR, aby to vyvěsila.

http://ifauna.cz/kone/forum/r/detail/646934/prosba -o-pomoc-kravare-hlucin-opava

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:49
- Nahlásit

Biluška
cítím s Tebou, ale musíš věřit, že se najde , mně se vrátila fena IS po 3 měsících, a měla na krku utržený provaz, takže někde byla a najednou štěkala na zahradě .

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:51
- Nahlásit

impact
Nějaký statek s koňma je kousek od místa kde se ztratila (tak dva-tři kiláky). Tam jsem byla několikrát, Wami taky. Přišlo mi pravděpodobné, že se tam schovala. Jednak je na koně zvyklá, jezdí k nim s Lálou. Za druhé tam jsou nějaké palety se dřevem, balíky slámy...prostě miliony možných úkrytů. Noční hlídačka tam o ní ví, slíbila se po ní koukat. Určitě dej vědět i ostatním koňákům.

davidkova renata
vem si nějakou klepku co fakt funguje
Nejsilnější fujtajblík co tu mám na tyhle věci bude asi tak mlíko s cukrem . Obávám se, že to nezabere

Hele, má to i pozitivní stránku, zhubla jsem dvě kila. Ale nějak nevím, essi o takovou dietu vůbec stojím

Atika
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:54
- Nahlásit

Doprčic, tak jsem doufala že přijdu z roboty a dočtu se, že je Bonka doma. Biluš drž se, moc držíme palce. Musí se najít!

leila
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:55
- Nahlásit

Biluška
paní jak tedy mám někde dojet pomoct?

Jinak se určitě nevzdávej, my našli jednu čubís po 3měsících, uběhala cca 50km, ale rozhlas zafungoval a fenka se k nám vrátila, ač se jí dočastní majitelé neradi vzdávali... takže šance určitě žije

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:57
- Nahlásit

Biluška
Tak už jsem napsala prosbu i Helči na Equichannel. Snad to zveřejní...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:00
- Nahlásit

leila
paní jak tedy mám někde dojet pomoct?
Dej to na stránky prosím tě - na šňapí i na alfácké.

Zítra tam někam pojedu lepit plakáty, ale netuším v kolik se tam dostanu. Plus mínus tak kolem druhé počítám. Tak dej vědět v kolik ti přijede někam nějaký vlak, vyzvednu tě na nádraží. Budu se pohybovat v těch vesnicích jak jsem psala, je v podstatě jedno kam dojedeš, sjedu pro tebe.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:00
- Nahlásit

Biluška
Nejsilnější fujtajblík co tu mám na tyhle věci bude asi tak mlíko s cukrem
bože to je materyjál todlecto! moje nervy,máš mít rohypnol,stilnox,neurol,lexaurin,valium,perník,ext ázi a marjánu!! to je přece základní výbava domácností! si někam pošli,ty hubeňoure!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:05
- Nahlásit

davidkova renata
máš mít rohypnol,stilnox,neurol,lexaurin,valium,perník,ext ázi a marjánu!!
Mám ibalgin, betadinu, asi osm druhů antibiotik, asi pět druhů mastiček proti mykozám včetně tamtěch a tramal, na kterým ujíždí Rozárka.
Tu marjánu bysem možná mohla najít když prolezu děckám šuplíky. Perník mám ve špajzce. Od doktora etkra. Co z toho si mám vybrat?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:05
- Nahlásit

Biluška
moc drzim palce, jsem z druheho konce republiky, ale kdybych mohla pomoct dej vedet jak

leila
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:06
- Nahlásit

Biluška

Dej to na stránky prosím tě - na šňapí i na alfácké.
už to tam visí ;)

Tak do Hlučína se dostanu nejdříve v 14:50 v mokráích lazcích můžu být v 15:05 záleží co ti bude více vyhovovat... kdyžtak mobil na mě máš tak můžeš kolem půl písnou, kde momentálně jsi a kde je pro tebe lepší když vysednu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:08
- Nahlásit

Spíš ty Mokré Lazce, Hlučín nalepí Tereza co se mnou dneska hledala. Pracuje tam.
Ale netuším essi se tam dostanu tak brzo. Zavolám ti jak budu vyjíždět, od nás je to tam něco přes hodinku jízdy.

leila
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:11
- Nahlásit

Biluška
ok, no přinejhorším tam počkám, další mi jede až za hodinu...

hele a zkoušela si obvolat OMSy?? teďka myslivci chodí kontrolovat stavy zvěře a mohli by si jí třeba všimnou...

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:13
- Nahlásit

bože to je materyjál todlecto! moje nervy,máš mít rohypnol,stilnox,neurol,lexaurin,valium,perník,ext ázi a marjánu!! to je přece základní výbava domácností!
tyy voe no u me se najde maximalne ta marjanka a to jeste diky kanarkum neb ja cumela co tot u roste kde se to vzalo tu a kanari to maj v ptacim zobu ,jinak to budu muset napravit takove zasoby nemam tve zakladni vybavy domacnosti

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:15
- Nahlásit

ketty
Ta je ti k ničemu, ptž v zobu je jen technické.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:16
- Nahlásit

Biluška
Perník mám ve špajzce. Od doktora etkra.
ten ne zase bys nakynula,Matyldo
pokud nenajdeš marjánu,zobni si jeden tramal.někoho prej okamžitě uspává,já to ale nejsem,snědla sem jich minulej tejden o víkendu několik za sebou kuli okostici a spala sem f kuse až v pondělí,ale tobě by moch zabrat!

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:19 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

impact
to nevadi ja to stejne nekourim ale kytka je to hezka ale nekdo tot u rval si asi moc neuzil jo a odpovidala sem ti v druhe diskuzi na to logo

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:19
- Nahlásit

leila
hele a zkoušela si obvolat OMSy?? teďka myslivci chodí kontrolovat stavy zvěře a mohli by si jí třeba všimnou...
jj, Šárka náhodou narazila na jednoho z Velkých Hoštic, ten slíbil dát echo dalším. Fakt ho dal, protože několik různých dalších jsem během dne potkávala a všichni o ní věděli. Jeden mi říkal, že volal tchánovi do Chlebičova a ten to prý rozšířil tam...
Vůbec o Bonince ví už spousta lidí. V Kravařích na mě lidi volali přes ulici, že ji ještě neviděli. Když jsem potkala někoho se psem tak jsem mu automaticky rvala leták do ruky a oni mi říkali, že už to někde četli.... Ví se o ní, ale prostě ji nikdo neviděl

V podstatě jsou ve hře tři varianty:
a) je někde zalezlá, bojí se vylézt a byť jsem chodila někde kolem ní tak nevylezla.
b) hned včera doběhla do některé vesnice, někomu se zalíbila a má ji na gauči. Nezbývá než doufat, že si všimne letáku, novin, nebo něčeho a vrátí ji.
c) je mrtvá.

Jo a ještě eventuelně za d) doběhla někam, kde ji prostě nehledáme. Ještě dál než si myslíme.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:23
- Nahlásit

Biluška
b) hned včera doběhla do některé vesnice, někomu se zalíbila a má ji na gauči. Nezbývá než doufat, že si všimne letáku, novin, nebo něčeho a vrátí ji.
To bych Vám, paní, přál.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:23
- Nahlásit

Biluška
Bod A - pamatuješ toho borderáka, co jsem nedávno hledala? Utekl se stopovačkou. Taky štěkal jak o život a když se někdo přiblížl, zalehl a držel hubu. A našel se pak. Neboj, Bony se najde...

leila
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:27
- Nahlásit

Biluška
no chuděra, musí být ve velkém šoku... myslím, že s tou povahou co má a tím, že byla v šoku bude furt někde zalezlá, nedokážu si představit jak by někdo takového psa chytil... ale je divné že by nevylezla když tam běhala smečka... chjo se blbě povídá... psi v této situaci dokáží podat nadpsí výkon... když si vezmu, že psi co byli relativně v pohodě uběhli za den 30km... co zvládne pes ve stresu... chjo tak snad se brzy někde objeví... věřím a dufám, si to zasloužíte aby jste jí už měla doma...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:34
- Nahlásit

leila
.. ale je divné že by nevylezla když tam běhala smečka...
Ona tam nebyla celá smečka. Byl tam jednom Texál. Zbytek jsem vzít nemohla - Bagety se Bonka bojí, to by tuplem nevylezla, Orina, Mia,Hesinka a Rozárka by nikdy nevydržely celý den chodit, Megy a Lilátko loví - dokážu je odvolat,ale musím hned. Tam je všude plno zvěře, fakt plno, to bych nedělala nic jiného než hlídala tyhle dvě a na hledání Bonky už by mi nezbylo oko. Trhlou Pumu bych taky musela furt hlídat. Nýna bude každým dnem rodit. Armánek by se na mě vykašlal a šel by si svou cestou. Takže mi zbyl akorát Texík.

myslím, že s tou povahou co má a tím, že byla v šoku bude furt někde zalezlá
Ona je fakt plašan lekavej, ale na druhou stranu je zvyklá na lidi, těžko říct jak se zachová . Pořád si říkám, že půjde k těm lidem - v přírodě musí být podělaná strachy. Přece jenom je CT, je na lidi zvyklá, těch se nebojí.
Je závislá na smečce, kdykoliv jde někam úplně sama (sama s lidma) vždycky jde dobrovolně u nohy, ani ji nenapadne někde lítat a šmejdit. Když má kolem sebe smečku tak je to úplně jiný pes, sebevědomý, uštěkaný. Teď je úplně sama, musí být fakt úplně šílená strachy

leila
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:42
- Nahlásit

Biluška
aha tak to jo... no chtělo by to nějakého magora uštěkaného vzít s sebou, přece jen psí štěkot je daleko lépe slyšet než lidský hlas, třá vzít s sebou bell ale jen na vodítku nebo tak.... většinou na ten štěkot příjdou, přece jen je to jejich pud... něco jim řekne "jsme tady pojď se tu podívat" nebo něco takového

Ona je fakt plašan lekavej, ale na druhou stranu je zvyklá na lidi, těžko říct jak se zachová
to jo, člověk nikdy nevím, kor když o ní ví plno lidí a určitě by se ji snažili nalákat na nějakou ňamku... třeba si ale někdo všimne, že soused má nového psa apod. apod. velkou váhu bych přikládala místním rozhlasům...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání