| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:33
- Nahlásit
makrel
důležité je, že pobíhá a neleží někde.
jj, konečně alespoň nějaké stopy. Bylo depresivní když ji pořád nikdo nikde neviděl.
leila
OK, tak pro tebe sjedem do Opavy. Je jedno essi začnem v Krnově, nebo v Opavě.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:34
- Nahlásit
Biluška
super, tak v kolik v Opavě? Kdy ti to vyhovuje nejvíc?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:36
- Nahlásit
leila
můžem vyjet tak během půl hodiny.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:38
- Nahlásit
Biluška
V Blesku to vyjde zítra, rozhovor s novinářem klapnul.
SUper.
Zbytek mazec, ty jo. Nemůžeš tam někde nechat stopy ze svého oblečení a hrstky granulek? Po okolí? A pak to tam pravidelně obcházet?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:40
- Nahlásit
Biluška
tak 14:26 jsem tam a počkám tam někde na Vás ;)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:41
- Nahlásit
leila
ok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:23
- Nahlásit
Biluška
ty vogo,jen sem načíhla a zasej du.bezváááááá ,bilu to bé dobrý,dyš vydržela doted...serte na granule .vemte tu chcíplou makrelu co na ní biluše dělá ýpeňí..škoda že su na druhým konci oryjentu...večír hned načíhnu a bjeda vám,vy amatéřííí jak uš nebé doma!!
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 14:37
- Nahlásit
Biluška
viděla jsem inzoš v Kravařích na lékárně....
Tady v Kunčicích je taky velký provoz,šííílená cesta,NIC PRO PSY
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:14
- Nahlásit
Odesláno na obecní úřady na trase Opava - Liptaň.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 15:22
- Nahlásit
Biluška
že ji někdo viděl, je skvělé , neztrácej naději, já měla ztraceného psa 5 dnů a v mrazech -20 a bylo mu 14 let , a našel se a byl úplně v pohodě , ani nenastydnul ( celý život v bytě s ústředním topením) , prostě si udělal výlet, aby věděl jaké to je spát pod širákem . Při takovéhle akci se musí najít. Jinka Eva ( Jistebník , byl ajsi u ní pro psa ) to také rošířila všude možně a mají oči na stopkách. Při takovéhle akci se prostě najít musí .
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 17:58
- Nahlásit
Posunuju ať zaleze Klára
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:14
- Nahlásit
Nic .
Nalepili jsme plakáty po české straně řeky, nikdo ji neviděl . Pak jsme znova pročesávaly okolí toho pole kde se ztratila. Vzaly jsme to z Malých Hoštic, přes Velké až do Kravař. Pusto, prázdno, nikdo nic neviděl . Krom letáků teda. Každý mi hlásí, že o ní ví, že někde viděl leták, ale Boninku neviděl nikdo . Mám pocit, že si přehodila rytmus - ve dne zalezlá spí, v noci vylízá. Začnem hledat i v noci, jinak to asi nepůjde.
Blbý je, že snad nikde na světě nejsou tak čisté vesnice jako na Prajzské Tam pes nemůže bufetit u popelnic a nechat se chytit, protože tam prostě není CO bufetit
mac1
Jinka Eva ( Jistebník , byl ajsi u ní pro psa )
Kdo? Vůbec nevím, že mám nějakého psa z Jistebníku
Granule ani makrelu nikam nevezu, je tam plno zvěře, sežral by to beztak bůhvíkdo a akorát se budu nervit, že nevím essi to sežrala ona, nebo nějaká liška. Pelechy jsem tam rozmístila, obětovala jsem na to své nádherné oranžové tepláčky co se mnou prožili už čtyři gulaky Nic, ale opravdu nic nemůže být načichlé mým pachem víc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:16
- Nahlásit
Biluška
tak ji musí mít někdo doma, nebo fakt vychází až když je klid tj v noci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:18
- Nahlásit
Biluška
ve dne zalezlá spí, v noci vylízá
no to je klidně možný,ale v noci jí těžko teda budeš hledat hele a kdo jí viděl a jak a co dělala? asi běžela,logicky,ale přes ves nebo pole nebo co??
oranžové tepláčky co se mnou prožili už čtyři gulaky
doufám,že byly neprané jako zelené držky
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
Biluška
nemáš psa z Jistebníku , ona ho tenkrát naložila na silnici , jestli se nepletu, byl to basset a ty jsi ho pak někam vezla domů .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
doufám,že byly neprané jako zelené držky
Jistě, prát jsem je přestala asi po druhým gulaku. Dyť říkám, že nic nemůže smrdět víc . V podstatě ta oranžová barva už nejde vidět, páč jsou jeden velký flek. Mášenek je děsně rád, že jsem se jich zbavila A mě se tak dobře nosily . Essi se Bonka nenajde tak budu ještě zoufalejší
ale v noci jí těžko teda budeš hledat
Bude to ještě větší náhoda.
hele a kdo jí viděl a jak a co dělala? asi běžela,logicky,ale přes ves nebo pole nebo co??
To se neví. Páč jedna kamarádka má kolegyni v práci a té kolegyně dcery ji někde viděly běžet. Nebo tak nějak to bylo. Takže dcery se zmínily doma matce, matka se v práci zmínila kolegyni a kolegyni došlo, že by to mohla být hledaná Bonka. Toš asi tak . To jsou patrně jediní lidé, kteří ji kdy viděli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
mac1
Jo Larinka Tak to už vím Tu má moje aupairka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:27
- Nahlásit
Biluška
Mášenek je děsně rád, že jsem se jich zbavila
hajzl!
Páč jedna kamarádka má kolegyni v práci a té kolegyně dcery ji někde viděly běžet. Nebo tak nějak to bylo. Takže dcery se zmínily doma matce, matka se v práci zmínila kolegyni a kolegyni došlo, že by to mohla být hledaná Bon
zy voe a byla to vůbec vona?? to eště měla tu dečku jo? a hele běží teda směrem k domovu,né vod něj jo? a jak daleko je to od místa havárky a jak daleko od tebe?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:33
- Nahlásit
Biluška
třeba je to debilní nápad, ale jestli máš dost lidí, tak co zkusit udělat rojnici?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:34
- Nahlásit
davidkova renata
zy voe a byla to vůbec vona??
jj, nepochybně. Jsou kynekologicky vzdělané a poznaly šeltii i s dečkou.
to eště měla tu dečku jo?
jo.
a hele běží teda směrem k domovu,né vod něj jo?
Podle tohoto to vypadá, že se točí dokolečka na místě.
a jak daleko je to od místa havárky
Cca 3-5 kiláků. Tam co našli tu dečku to může být tak kolem osmi asi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:37
- Nahlásit
Biluška
Podle tohoto to vypadá, že se točí dokolečka na místě
hm..používáš nějakou píštalku třá nebo tak? já bysem vzala nějakýho čokla a donutila ho štěkat..třá bagetu,dyš jí uvážeš a poodejdeš,bé řvát ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
používáš nějakou píštalku třá nebo tak?
Ne, hvízdám per huba. Tak jak je zvyklá.
já bysem vzala nějakýho čokla a donutila ho štěkat..třá bagetu,dyš jí uvážeš a poodejdeš,bé řvát ne?
Bageta nepochybně, ale to Bonku spíš vyplaší a zažene ještě dál. Ona má z Getky poměrně vítr. Ideální by bylo vzít tam Nýnu, ta štěká skoro furt. Jenže když tam potáhnu ji tak budem rodit někde na poli Zbytek neštěká.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 19:43
- Nahlásit
Biluška
Bageta nepochybně, ale to Bonku spíš vyplaší a zažene ještě dál. Ona má z Getky poměrně vítr. Ideální by bylo vzít tam Nýnu, ta štěká skoro furt. Jenže když tam potáhnu ji tak budem rodit někde na poli Zbytek neštěká
aha,tak to nic,to je jasný..škoda že si tak daleko bo Nána v zásadě nedělá nic jinýho než štěká
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:56
- Nahlásit
kejtlin
Rojnici už dělali agiliťáci.
Biluška
Ach jo...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:59
- Nahlásit
impact
Rojnici už dělali agilit´áci
to jo, ale když se momentálně pohybuje v jedný oblasti asi 8 km, tak by třeba stálo za to udělat ji znova.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:04
- Nahlásit
kejtlin
to jo, ale když se momentálně pohybuje v jedný oblasti asi 8 km, tak by třeba stálo za to udělat ji znova.
Ale my právě vůbec nevíme kde se pohybuje . V neděli byla viděna na jednom místě, v pondělí ztratila dečku na jiném místě o cca 8 kiláků dál. Copak já vím kde je dneska? Šla od místa nálezu dečky na sever,západ,nebo východ? Jediné co vím je, že nešla na jih, páč tam je řeka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:06
- Nahlásit
Biluška
do hajzlu já to blbě pochopila.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:07
- Nahlásit
Ty jo, vypínám... Bilu, jestli je potřeba někam volat a nebo psát, tak mi napiš co kde kam a pořeším to ráno.
Asi se to nezdá, ale taky mě to vyčerpává. A už nepobírám, co jste dopsali. Tže jsem si dala slívku a pívo a jdu upadnou do komatu...
Bonbóne, čubej domů.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:21
- Nahlásit
impact
Už asi nikam. Prostě mě nic nenapadá. Hledali jsme všude, udělali jsme všechno . Zítra ještě nalepím plakáty po Polsku a fakt už nevím co dál . Hlavně už si nemůžu dovolit být pořád celé dny pryč. Od soboty jsem na těch polích prakticky nonstop. Firma stojí, je tu asi tak milion nevyřízených mailů, nejsou poslané faktury, vyplacené výplaty...prostě nic. Domácnost stojí - od pátku neumyté nádobí, zabahněné boty se válí v chodbě (stejně nemá cenu je mýt když další den zase vyrazíme na pole), jíme akorát chleba s paštikou - na vaření nikdo nemá čas, v koupelně hory zabahněných hader...
A nejhůř jsou na tom ostatní psi - ráno deset minut na zahradě, v poledne pět a večer zase deset, někdy se podaří i patnáct. Už začínají být docela nabušení energií, když jim nedám šanci ji vybít tak se mi semelou .
Ale přitom mám pořád pocit, že prostě musím být na těch polích, že se někde míjíme o pár metrů . Jsem zoufalá. A holka mi doma brečí nad fotkami s Boninkou
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:28
- Nahlásit
jee ctu ze je naka stopa chapuli to dobre tak supeeer
|