| Autor |
Zpráva |
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 18:10
- Nahlásit
Biluska
Jsem moc rad...konecne dobre zpravy dneska.Super.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 18:27
- Nahlásit
Skvělá zpráva!! Je to paráda! Strašně vám to přeju.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:07
- Nahlásit
nazdar kolegové sráči
jako co tu blbnete? dyk sme to biluši řikali uš na druhý stránce,že se najde,tak proč to někoho překvapuje??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:15
- Nahlásit
davidkova renata
dyk sme to biluši řikali uš na druhý stránce,že se najde,tak proč to někoho překvapuje??
So kesáš, vůbec ste nevěděli gdy a gde se najde Žádám, aby byl něgdo z žumpy vyslán na tachyjonové školení a jmenován vrchním věštcem. Třá Makrel když k tomu má sklony . Příště ušetříme to šílené lítání, gdyž budem vědět kdy a kde se pes najde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:16
- Nahlásit
Ještě by to chtělo najít tu od Zwergpišingra
Tu jsem náhodou našla už v neděli, ale Zwerpinčr ji nechtěla, že není její
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:21
- Nahlásit
supeeeer, že se našla, koukám na to až teď ale je to paráda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:27
- Nahlásit
Tak jo, já to školení teda beru, ale abych pak nebyla moc chytrá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:43
- Nahlásit
Biluška
uff
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:04
- Nahlásit
gratuluju, jsem ráda že ste se našly.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:39
- Nahlásit
Týjo paráda ! už sem přestávala věřit že se najde ale našla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:45
- Nahlásit
jsem tu po dvou dnech,skvela zprava a drzela jsem pesti,at se najde!aspon jeden clovek je konecne stastny!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 21:41
- Nahlásit
Dojdu, super zpráva, klikam zpět ať se dovíme kdy, jak atd a furt ne a ne se doklikat. Paráda uf uf
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:27
- Nahlásit
opožděně se přidávám ke kolektivnímu jásotu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 23:44
- Nahlásit
Biluška
super!
a pak, že se zázraky nedějí... hezký... ( i když, kdyby se nechala najít rovnou, třá u těch Hoštic, jak jsme courali, taky by to bylo prima - ale to vona byla tou dobou už dávno někde v trapu )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 06:12
- Nahlásit
wami
( i když, kdyby se nechala najít rovnou, třá u těch Hoštic, jak jsme courali, taky by to bylo prima - ale to vona byla tou dobou už dávno někde v trapu
Jsem nad tím přemýšlela a zkoumala kde mohla být a myslím, že to vzala rovně přes ten první mostek (u toho potoka jak byli vydří nory) a svištěla rovně na to golfové hřiště a tam dozadu. Jenže úplně dozadu k řece jsme došli až druhý den, to už tam nejspíš nebyla .
Pak jsem přemýšlela kudy se mohla dostat přes řeku. Buď musela jít přes Opavu (město) což se mi teda nezdá, leda snad v noci, že by ji přeběhla. Nebo šla přes mostek v Komárově. Ale ten most je z takových těch drátěných rohoží. Stejný matroš jako jsou z něho dělané nástupní schůdky do vlaku. Byla jsem si jistá, že přes tohle by nikdy nešla. Kdybych se ji přes takový most snažila dostat na procházce tak mě to bude stát nejmíň šest piškotů .
Jenže právě na tomhle mostku jsme měli velitelské stanoviště a setkávací bod hlídek při nedělním pátrání. Byla jsem tam několikrát, seděla jsem tam, svačila... Nejspíš tam o pár dní později došla, zachytila můj pach a jak se mě snažila najít tak přešla přes něj.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 06:54
- Nahlásit
ty pi.o, až v Raduni? no to mě poser. Jsem ráda že jste to zvládli.
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:34
- Nahlásit
Ahojkýýýýýýýýý a moc gratulujííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí !!!!!!!!!!!!! Konečně je slečna doma. Už mě z té beznaděje bylo blbě a moc moc jsem věřila v to, že ji najdete. Každou minutu jsem byla s Váma a myslela na Vás. Taky mám šeltku a nedokážu si představit, že by ta moje láska byla někde jinde než doma v pelíšku. Takže huráááááááááááááááááááááá
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:54
- Nahlásit
To je super, že se našla
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 10:05
- Nahlásit
Biluškaahooj tak supeeer ze uz ji mate ja na vas tolik myslela
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 10:55
- Nahlásit
Paráda
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 12:00
- Nahlásit
A co Bony? Poznala paničku, jak pak reagovala? Nebála se a jak na tom je teď?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 12:45
- Nahlásit
Lucie Novotna
Jasně, že poznala a byla radostí bez sebe. Je úplně OK, na psychice žádné stopy. Naprsila se na ostatní psy co ji chtěli očuchávat (ona to nerada), za plotem huláká na lidi co jdou venku, prostě vůbec žádná změna. Dneska ráno když jsem jela na canisku tak se velice hrnula ke dveřím a byla zklamaná, že ji neberu . Prý ve čtvrtek vždycky jezdí ona tak co je to za móresy
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 13:29
- Nahlásit
Tak to je super, že je v pohodě. A nezanechal, ten netradiční výlet, na ní nějaký pozůstatek K princeznám se nečuchá!!!! To by taky mohly případní členově vědět
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 14:06
- Nahlásit
Čtu to celý až teď, gratuluju
Měla perné čtyři dny, bobinka.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 12:24
- Nahlásit
To je teda docela kus - z Kravař do Raduně. Tož třeba tu řeku přeplavala Ale ta mega silnice skrz Komárov..
To by mně nenapadlo hledat až tam..
|