| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:40
- Nahlásit
Biluška
Já si to umím představit..
Myslím denně na to, jak bych ti mohla pomoci. I třeba přes tvůj mejl. Moc bych toho asi nevyřídila, ale aspoň třá protřídila to, co je důležitý a kam odepsat, že to prostě musí počkat..
Myslím na tebe kudy chodím, to mi věř.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:43
- Nahlásit
impact
Já vím, dyť taky pomáháš ze všech nejvíc. Mám pocit, že víc už toho prostě udělat nemůžem . Teď už je to na Bonce, jestli se konečně odváží někam k lidem a na lidech, jestli si jí všimnou a dají echo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 21:51
- Nahlásit
Biluška
To je právě to nejhorší, co se třá ještě včera nekonalo.. Taky už propadám beznaději.
Aj v práci nedělám nic jinýho než jen klikám a klikám, kam by to ještě šlo poslat.
Ty woe, ty pindule tricolorní, švihej domů....
To Zikado, psala jsi tam? Chtějí tam moc údajů, ičo a tak. Máš čas na to mrknout? www.zikado.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:00
- Nahlásit
impact
Koukala jsem na to, nedaří se mi to zadat. Kašlem na ně. Vyšlo to v tolika médiích, že zikado už to asi nevytrhne . Jdu spát, běž taky, víc to stejně nepořešíme
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:04
- Nahlásit
Biluška
Jdu. Jdu se svalit. Jestli se zadaří, tak v pátek ráno dorazím do Velkých Hoštic se psíma a projdu to tam...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:05
- Nahlásit
Možná ještě zkusit v okolí najít nějaké knihovny či ZŠ a poslat jim mailem leták na vylepení. Děti bývají velmi všímavé a do knihovny také chodí plno lidí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:07
- Nahlásit
Hanca
Školy a školky jsou obeslány. Ty má Bilu v merku krz besedy. Aj vyvěšují na nástěnky ve školách a tak.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:09
- Nahlásit
Biluška
Koukám na spoje a když vyjedu v sedm, tak jsem v deset tam. Beru nudlí komando a to by bylo, aby nebylo...
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:17
- Nahlásit
Mozna blbej napad.Nemate nekde v okoly mista ktera zna? Vpodstate muze mirit dom nebo na misto ktere dobre zna a kde se citi bezpecne.Pokud je placha je celkem pravdepodobne ze se presouva v noci,odpovidalo bi to etologii psa.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:21
- Nahlásit
BinLadin
Já tam klidně pojedu i přes noc. Mám tu teď bráchu, kterej ohlídá i zbytek smečky..
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:25
- Nahlásit
Biluška
udělala jsi , co jsi mohla, ted už je to na ní a na štěstí ,vědí o ní snad všude , Ty se musíš vrátit k normálnímu stylu života , snad to štěstí bude, přeju ho Tobě i jí
|
rain
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 22:36
- Nahlásit
Dneska se mi mamča, jenom tak mezi řečí zmínila (já s ní na tohle téma nemluvila), že info visí i u nich ve škole (Bohumín), takže je vidět že informace se šíří hodně rychle i do vzdálenějšího okolí .
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 23:31
- Nahlásit
Co je potreba jeste udelat od Pc?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 05:55
- Nahlásit
BinLadin
Co je potreba jeste udelat od Pc?
Kontaktovat polskou policii, popř. polské útulky. Na ně nemůžeme nikde sehnat kontakt (hlavně na ty policajty).
impact
Nejezdi, přes den ji nenajdeš. Vyrazíme dneska večer. Počítám, že vylízá se stmíváním když lidi zalízají. Snažím se myslet jako ona - na jednu stranu ji to táhne k lidem, není to žádná lesní šelma, proboha vždyť je canisterapeutická. Na druhou stranu je totálně vyplašená a bojí se. Takže mi z toho vychází, že by mohla být při okrajích vesnic. Aut se panicky bojí (to vždycky), velkých psů taky. Tudíž auta a velcí psi se z akce škrtají. Naopak malí psi jsou plus, k těm by se mohla přidat, na ty je zvyklá. Pojedu tam večer a zkusím pěšky projít tolik vesnic, kolik stihnu. Čím víc lidí se přidá, tím větší máme šanci ji zahlídnout. Blbý je, že je černá, bude to vyloženě o náhodě . Můžu projít pár metrů kolem ní a neuvidím ji
Nemate nekde v okoly mista ktera zna?
Ne, tam to nezná vůbec. Většinou po téhle trase ani nejezdíme.
Dneska jsem dostala info od paní, která podobného psa viděla s nějakým bezdomáčem u krnovského Kauflandu. Prověřím to, ale nezdá se mi to. Jednak si nemyslím, že by došla až do Krnova a za druhé by určitě neležela klidně na parkovišti plném lidí a aut. Těch aut by se prostě bála. Uvidíme.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 06:06
- Nahlásit
Změna akce. Právě mi volal nějaký pán, že ji viděl v Raduni (u Hradce nad Moravicí) a včera ji prý nějací kluci viděli u Vršovic (hned vedle). Ti kluci byli na motorkách, snažili se ji dohnat,ale utekla jim (což je celkem logické,motorky dělají rámus, před těma zdrhne). Ruším dnešní CT, tisknu nové plakáty a jedu lepit Raduň a okolí. Je někdo z téhle strany a může se přidat?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 06:55
- Nahlásit
Biluška
možná pozdě a blbej nápad - ale nemáš po ruce stopaře? když už ji máš částečně lokalizovanou, třeba by chytli stopu. akci sleduju z dálky a držím palce ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 07:13
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, taky bohužel jen sleduju z dálky. Už jsem i přemýšlela, že sednu na vlak a přijedu k vám, ale jsem sama doma - Tom je na služebce - odjet nemůžu
moll
Taky pořád u pletí zahrady přemýšlím, jestli něco ještě nejde udělat. Nejsem žádný zkušený kynolog, ale právě mně taky napadlo, jestli by ji nemohl zkusit vystopovat nějaký pes? Vůbec ale netuším, jestli psi i hledají psy?
Nemáš Bilu třeba známého nějakého policejního psovoda?
|
alda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 07:33
- Nahlásit
Biluška
Včera byla přece ta pátrací akce kolem Hradce nad Moravicí ( nezvěstný voják ),kdyby byla tím směrem, tak by ji mohl někdo vidět ??? Policajti,hasiči,vojáci a to by se asi ozvali ne ?? Nebo se mýlím ??
|
moll
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 07:50
- Nahlásit
alda
jo - přesně, jak začali na nově říkat, že "velká pátrací akce, 400 lidí ...", tak jsem si říkala, že je super, že se tolik lidí zvedlo a šlo hledat šeltku.... a oni přitom hledali vojáka. taky mě napadlo, že ji přitom mohli potkat - a nebo ještě víc vystrašit.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 08:14
- Nahlásit
Taky jsem to zahlédla ve zprávách, ale když nikdo nic, myslela jsem že pletu místo. Policajti to přece nahlášeno mají - nikdo nic? Spíš ji asi vážně vystrašili
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 08:27
- Nahlásit
Teď jsem s ní mluvila, je v terénu. Před rojnicí policie prý utíkalo všechno, co mělo nohy a jestli šli přes Bonku, tak byla stopro zahrabaná nejmíň dva metry pod zem.
Jdu psát na obecní úřady. Máte někdo ten Blesk?
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 08:38 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit
Dala jsem to sem. URL
Mohl by tam nědo dopsat, kdo umí polsky, ať to rozšíří mezi své řady?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 08:58
- Nahlásit
Aktuální leták:
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:11
- Nahlásit
Obesláno asi dvacet okolních úřadů. Jdu venčit..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:21
- Nahlásit
impact
Asi sem debil,ale já Blesk prolezla v obchodě(nekupuju to),ale nenašla jsem to.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:24
- Nahlásit
jablunka
A odkud jsi? Ono to možná vyjde jen v té severomoravské odnoži.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:25
- Nahlásit
No, už je to tady - http://www.blesk.cz/clanek/nejpes-psi-svet/133650/ ztratila-se-fenka-bonbon-majitele-prosi-o-pomoc.ht ml
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:29
- Nahlásit
impact
Ten Blesk mám a není to tam,je tam záchrana nějakého psa z vody.Tak to asi vyjde zítra?!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:33
- Nahlásit
pupulu
No, doufám.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 09:34
- Nahlásit
impact
No, už je to tady
to je tom jak jsem jim psala, to už vyšlo včera, v našem Blesku - Praha a okolí to nevyšlo. Jsem ani nevěděla, že je Blesk podle krajů
|