Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Biluska prosi o pomoc - ztrata seltky pri nehode - Kravare u Hlucina - muzete tam nekdo jet?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:42
- Nahlásit

hele furt zalezlá prostě nebude..pokud žije..budeš se s tim muset krapet porovnat,člověk si zvykne na hnusnou realitu a nějak se s tim naučí žít a fungovat.Prostě budeš dál hledat a dělat co je v tvývh silách a doufat,ale nesmí tě to tak lámat..

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:48
- Nahlásit

leila
velkou váhu bych přikládala místním rozhlasům...
jj, Impact je obeslala už v sobotu, tak snad to zítra vyhlásí. Malé Hoštice hlásili dneska.

no chtělo by to nějakého magora uštěkaného vzít s sebou
Můj nejuštěkanější pes je Bonka . Všichni ostatní jsou proti ní naprosto tiší kliďasi. Ještě Nýna je docela uřvaná, ale tu už fakt nikam neberu, bych měla strach, že mi porodí na tom poli.

Strejda a všichni ostatní
Děkuju za podporu.

davidkova renata
hele furt zalezlá prostě nebude..pokud žije..
To je to - pokud žije

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:51
- Nahlásit

Biluška
A ty myslíš,že byla zraněna?
Ono je blbý,že jí taky někdo mohl naložit do auta a v dobrý víře odvézt.Pak je jen naděje,že půjdou na veterinu a tam si všimnou tetování Achjo,drž se

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:52
- Nahlásit

Ta nemoderka na iFauně je fakt žumpa. Myslím, že by fakt udělali líp, kdyby ji zrušili, jak měli v plánu.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:55
- Nahlásit

Tak Národní registr chce přecejen 450, ptž tam Bony není reglá.

Dobrá zpráva je, že z vet. ordinací už chodí zpět mejly, že to vyvěsili v čekárnách.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:55
- Nahlásit

jana33
A ty myslíš,že byla zraněna?
Je to možné.

impact
Neřeš je, už mi psalo na mail několik lidí, kteří si toho všimli právě na ifauně. Já tam radši ani nejdu, stačil mi ten anonymní nedomrdek ráno. Podle reakce lidí je jich tam takových víc, to číst fakt nemusím

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:57
- Nahlásit

Biluška
Jsou tam i příznivé ohlasy, ale jinak to nestojí za to. Humus.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:02
- Nahlásit

impact
Nečtu,neřeším, o ničem nevím. A vědět nechci. Životní problémy nějakých zakomplexovaných nedomrdků co to v životě nikam nedotáhli jsou mi v podstatě ukradené. Holt nic nemají tak musí rýpat do těch úspěšných. Jejich boj

pupulu
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:05
- Nahlásit

impact
fauna mě pěkně nakrkla.
Biluška

Jinak jak jsem psala na fauně je to na chrtech-adopce,taky jsem rozeslala mail lidem co bydlí v celkem širokém okolí a choděj s čoklidama.Tak třeba to pomůže.Já jsem dost daleko,škoda.Držte se.Moc vám přeju,aby se našla.

leila
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:06
- Nahlásit

Tož koukám, že čím dál víc lidí to má vyvěšeno na FB...

Biluška
hele a Bell anebo i Texál by neřvali když by byli uvázaní, případně jeden volně jeden uvázaný? někdy je to sice na zastřelení, ale jindy se ta uřvanost hodí...

Jinak jestli je zraněná, "škoda" že jsi nenašla nikde barvu, zkušený lovečák by tě k ní dovedl... ale myslím, že kdyby byla zraněná jde hlavně asi o vnitřní zranění co? I když si nedokážu představit jak by takto zraněný pes utíkal tak rychle...

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:10
- Nahlásit

pupulu
Fuck, fakt...

leila
Jj, já prosím všechny, aby to sdíleli na FB, aby to jelo všude.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:11
- Nahlásit

pupulu
je to na chrtech-adopce
Ano i na adopci info.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:12
- Nahlásit

leila
hele a Bell anebo i Texál by neřvali když by byli uvázaní
Ne. Jsou na to zvyklí. Řvou jedině když vyrážíme ven (ztichnou cca u kravína), nebo když přijde někdo k nám domů. Nebo když se hádá Megyna s Pumou, protože jedna z nich je v kleci a druhá na volno.

I když si nedokážu představit jak by takto zraněný pes utíkal tak rychle...
Nevím. Byla v těžkém šoku, to pak dokáže i nemožné

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:17
- Nahlásit

Biluška
di už spát,ty jelito! uvidíme ráno,jestli se něco pohne..věřim že jo!

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:18 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

davidkova renata
Jste mi to sebrala z pusy, pani. Taky si myslím, že by měla jít spát...

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:23
- Nahlásit

Tyyy woe, Opava má vlastní skupinu na FB. Jdu to tam dát na zeď a poprosit lidi, ať si to přidaj. Má 4500 fanoušků. To by bylo, aby nebylo.

Hanca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:26
- Nahlásit

kontakt na záchytné kotce, kt. ale nemají aktualizovanou nabídku psů na webu už déle:

Záchytné kotce MP Budišov nad Budišovkou
tel.: 556 305 308 (volejte 16 - 24:00)
www.budisov.eu.obce.cz

Hanca
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:28
- Nahlásit

oprava: http://www.budisov.eu.obce.cz/vismo/dokumenty2.asp ?id_org=1550&id=1272&p1=1322

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:04
- Nahlásit

Biluška
potřebuješ se vyspat a nabrat síly, určitě se najde, není tak křehká, že když ji dostala o mříž, tak že by se něco stalo. takovej pes se nepropadne do země.

Lola1
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:33
- Nahlásit

Biluška
Bilu, držím palce. Stalo se mi něco podobného před lety. Psa - vořešici jsem nestačila přivolat, auto schválně nebrzdilo, měla jsem dojem, že ji přejeli přes krk. Psina měla taky šok, běžela pryč nahoru po ulici - bylo to dole v Modřanech. Volala jsem, pískala, byla jak v transu. Přišla jsem celá nešťastná domů a že jdu hledat a ona byla zalezlá v boudě, ani o ní nikdo nevěděl, tedy běžela domů, přeskočila plot, což nikdy nedělala, vlezla do boudy a ani nemukala. Šok ji samozřejmě přešel, mimo pár odřených chlupů se jí nic nestalo. U Bonbonky to může být podobné, tedy jestli se někde schovala, určitě vyleze a někdo ji najde. Hlavně má chlupy a venku je teplo.

Dáška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:21
- Nahlásit

Mám to na FB.
Držíme pěsti, ať se brzo najde a je v pořádku!!!

Jave
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:21 - Změnil/a: Jave
- Nahlásit

tož jsem to dala do Hlučínského a Opavského (nebo obráceně) deníku a na Idnes. Držím palce aby se Bony co nejdřív našla.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 22:28
- Nahlásit

Mám snad toho Poláka na mejlu a jakmile se mi tam zjeví, začnu to řešit z Polské strany.

Jinak na FB to má na zdi i Opava i Hlučín.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 23:06
- Nahlásit

Kamoska ma kontakt do Polska, rikala, ze to daji na fora a pak da vedet kde presne uz to umistili.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 23:09
- Nahlásit

Kacka skvele!

Jinak veti asi nespi. Zas mi dosla odpoved z dalsi ordinace, ze to budou hlidat a vyvesi letacek.

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 23:13
- Nahlásit

Dáška
dala jsem to na FB sdílet.... držím pěsti, at se najde ...

impact
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 00:15
- Nahlásit

Eimy k tomu sdileni dopis prosbu, at to tvi pratele sdili. A at tam i tvi pratele dopisou zvlast prosbu, at to sdili jejich pratele.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 00:31
- Nahlásit

moc prosim hodte sem fotku i mymo plakatek hodim to i na kocici fora

impact
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 01:04
- Nahlásit

Luci fotku najdes u Bilusky na www.canisterapie.net ve Snapi smecce - Delissa z Drevene chaloupky. Nebo tak nejak. Pisu z mobilu, tak nemuzu dat odkaz.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2010 01:18
- Nahlásit

impact
diky

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání