Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Biluska prosi o pomoc - ztrata seltky pri nehode - Kravare u Hlucina - muzete tam nekdo jet?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 15:11
- Nahlásit

Cigi
Ok.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 15:14
- Nahlásit

Fifi
cigi
essi je to poslaný s dovolením mail mažu..chápete ne?Orgánovi at to přijde víckrát radši...
jinak jim poradili aby to nechali vyhlásit jako pátrání na ČT1,dělá se to,jen musej dorazit s fotkou a tak.
a dále biluše našla nějakou čubu něm.pinče,možná je to zwingpišingranebojaxetopíše,už jí volá..
konec hlášení už sem měla bejt f pr...-

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 15:21
- Nahlásit

davidkova renata
Ty jo, to by bylo super, kdyby to byla od zwergpišingra

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 15:27
- Nahlásit

makrel
Bohužel...má ocas asi ji zaveze do útulku,
zítra rozhodíme nějaké letáky po domluvě pak kam je třeba.

Dnes tu mám psa od známé co rodí. Včera jsem se tam vypravila, vyjeli jsme a hotovostní mobil, tak jsem se pak musela vrátit, škoda

Doufám, že ji někdo má a ozve se, kdyby nedejbože někde byla mrtvá, tak by ji nejspíš našli a taky psy by ji navedli, ale je to všechno možná....snad bude brzo doma!!!

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 15:31
- Nahlásit

Já bych zkusila i Blesk. Přecejen to byl hodnotný a vážený CT pes. Třá by se toho chytli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:42
- Nahlásit

Ahoj všichni,právě jsme se vrátili domů. Pořád nikde nic . Mluvila jsem snad se stovkou lidí - se zemědělci na polích, s rybáři u řeky, se zedníky na stavbě golfového hřiště, s cyklistama, s maminama na vycházkách s kočárkama....... stopovala jsem auta - na silnici ji nikdo neviděl. Zastavovala jsem každého kdo šel se psem - nikdo ji neviděl, nikdo o ní neví . Pročesala jsem Kravaře, Velké i Malé Hoštice, Komárov a v Opavě kolem Globusu. Nic. Volala jsem do ochraptění, hvízdala jsem jak o duši, nic. Texíka jsem vysílala do každého křoví, kolem kterého jsem šla. Nic. Prostě není, slehla se po ní zem.

Policajti mi slíbili, že vzhledem k její mimořádné ceně po ní vyhlásí pátrání jako po člověku. Spolíhám na ně.

Plán věcí co se ještě můžou udělat: Poslat mail na všechny školy v okolí (raději širokém, Bonka běhá hodně rychle, pokud běžela tak už může být i o padesát kiláků dál) a poprosit je, ať to vyhlásí školním rozhlasem, eventuelně ještě vytisknou a pověsí někam na vchod. Děcka umí být hodně všímaví, snad ji někde uvidí.

Poslat plakát na polské diskuzní fora a polské útulky.

Napsat všem starostům v okruhu těch padesáti km a informovat je. Eventuelně je požádat, aby to vyhlásili rozhlasem.

Totéž napsat všem cvičákům (služebáckým i agilitním) v tomto okruhu.

A ještě jednou totéž - veterináři, útulky,eventuelně obchody s krmivy.

Plemenná kniha - Bonka je tetovaná, možná někoho napadne podle tetování shánět chovatele.

Noviny - ať už celostátní, tak místní plátky. Bohužel vůbec nevím co v těch Kravařích vychází. Ale ona už stejně může být kdekoliv, takže to zase musíme rozšířit na těch padesát kiláků.

Rádia a televize.

Víc už mě fakt nenapadá

Děkuju za pomoc všem, kteří se zapojili. Moc oceňuji, že některé lidi vůbec neznám a přesto pročesávali ty nekonečné pole a hledali.

Zítra pojedu s další várkou plakátů do měst, kde ještě nejsou - Hlučín, Dolní Benešov, Štítina, Komárov, Suché i Mokré Lazce, Háj ve Slezsku, Hrabyně. Kdo by se chtěl přidat budu moc ráda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:46
- Nahlásit

Biluška
já bych možná zkusila to polsko, nevím sice jak je od hlučína daleko, ale je trénovaná může mít široký akční rádius.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:48
- Nahlásit

Zikado pro ostravu a Opavu apson, to čte hodně lidí

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:50
- Nahlásit

kejtlin
Ona právě moc trénovaná není Boninka je postelový canisterapeutický gaučák, agi běhá jen tak rekreačně. Teď přes zimu vůbec. Mám velký strach, že ublížit jí mohl i ten její zběsilý úprk
Každopádně v Polsku být může, to je tak plus mínus dvacet kiláků

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:52 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Tak já si beru veterináře, útulky, obchody s krmivy, cvičáky. Může být? Nevím, jak to budu stíhat v práci, ale do zítřejšího večera to bude.

Seznam školek a škol bys měla mít ty, ne?

Polsko snad Moucha, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:53 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Biluška
Fakt drzim palce, este letaky na posty, do samosek, do hospod, bus zastavky, nadrazi vlakovy.. a procesavat porad okoli - jak je to dlouho, se se hledal nejakej pes a nasel se v mrazech po x dnech v kanalu? ani nekviknul.. muze byt porad v soku nekde zalezla, udelat pelisky z hadru nacichlych a zradlo, na misto, kam by se mohla vratit.. PidiLassie se vraci, tak to proste bude!!! Tou canis deckou se mohla nekde domotat do krovi, a ze strachu nehlesne, proste doufat a procesavat okoli porad a kurna, ze ja nejsem bliz.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:57
- Nahlásit

impact
Tak já si beru veterináře, útulky, obchody s krmivy, cvičáky. Může být? Nevím, jak to budu stíhat v práci, ale do zítřejšího večera to bude.
Dík.

Seznam školek a škol bys měla mít ty, ne?
Mám, napíšu jim.

Polsko snad Moucha, ne?
Mohla by, řeknu jí. Písnu to i polským agiliťákům.

Fifi
este letaky na posty, do samosek, do hospod, bus zastavky, nadrazi vlakovy
jj, tam je dáme.

muze byt porad v soku nekde zalezla
Může . Proto jsem s sebou dneska táhla svoje psy, doufala jsem, že pozná svoji smečku a přijde. Ale nic

Tou canis deckou se mohla nekde domotat do krovi
Vyvlíkla by se z ní, měla ji hodně volnou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:58
- Nahlásit

jablunka
Dík za sms. Chtěla jsem ti odepsat, ale nějak se s tím nemůžu domluvit. Mám simku v Mášenkově mobilu, protože můj zdechl během hledání a s tím jeho to prostě neumím. Každopádně dík.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 16:59
- Nahlásit

Do Blesku by to asi uměla dát Lucie Točeková - faunička a do televize Věrka z www.mija.estranky.cz. Stačí napsat do návštěvní knihy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:00
- Nahlásit

Dopnění: http://www.faunicka.com/

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:02
- Nahlásit

Biluška
aha já myslela že běhá aktivně agi, já hledala jednou čivavu, já a dalších asi 10 lidí, taky se lekla a utíkala, chodili jsme vyloženě kolem ní všichni mnohokrát 3 dny, byl leden běžně kolem -15 v noci, pak nějakému pánovi vlezla do auta, když vynášeli nákup a chtěli si ji nechat, druhý den viděli letáky takže mi zavolali, nic jí nebylo, ani nastydlá nebyla jen měla asi 180klíšt´at a byla z nich lehce přiotrávené-musela vlézt do nějakýho hnízda nebo něco v lednu! a našla se, já už nedoufala, uvidíš, že někde bude, škoda, že bydlím tak daleko, jsem nemocná sice je mi blbě, ale mohla bych pomoct hledat, mám zkušenosti.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:04
- Nahlásit

Biluška
jasný,není zač.

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:41
- Nahlásit

kejtlin
také mě napadlo to Polsko, jestli tam někdo nemá nějaké známé, aby to tam někam dali , jinka strašně moc držím palce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:42
- Nahlásit

Biluška
hele pořád je možnost,že dečku třeba ztratila a někdo jí má prostě u sebe,třeba jí našel a odchyt nebo tak něco..některý lidi ani nevědí,že je pes třá tetovanej a tak..sim tě mě se kolikrát stalo,že jsem dle vyvěšenejch inzerátů na sloupech našla v Troji toho hledanýho psa..ty lidi prostě vůbec nenapadlo,že by měli hledat v útulku,snad ani nevědí,že tu nějakej je..vim,že nám to příde nemožný,ale takový lidi fakt jsou!Určitě by to chtělo tu televizi..

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:47
- Nahlásit

Šiš, mám tak sto mejlových adres na veterináře v celém kraji. Ale plno nemá ani mejla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 17:54
- Nahlásit

impact
Ty co nemaj mejla vypiš, po večerech je budu obtelefonovávat.

davidkova renata
někdo jí má prostě u sebe,třeba jí našel a odchyt nebo tak něco..
Toho se taky bojím - že ji pak zatají a nebudou chtít vrátit.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:03
- Nahlásit

Biluška
paní držte se,určitě to dobře dopadne

impact
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:05
- Nahlásit

Biluška
No ty woe, už nevím, kteří to byli. Sjedu to znovu, ale teď mám plnou hospodu.

Hele oslovím koňaře z okolí, ju? Třeba by ji mohli někde najít...

Mathea
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:06
- Nahlásit

Biluška
Drzim moc palce, at se zadari malou objevit! Nenapada me, koho bych znala v okoli, aby se zapojil do patraci akce Ale snad uz ti brzo zavola nejakej duchodce zahradkar...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:10
- Nahlásit

Biluška
Toho se taky bojím - že ji pak zatají a nebudou chtít vrátit.
ale možná právě navopak! tedle typ lidí ani neví co znamená PP a už vůbec CT pes! třeba budou rádi,že jí někdo shání a nemusek si njí z čistý lítosti nechat navíc máš inzerovanou odměnu,to dělá divy

LiVr
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:15
- Nahlásit

Holky, jsem od Příbora - naši vetíci už mají ode mne mejlíky. Dávaly jste někdo tady v okolí letáčky? Mám nachystané - zítra to porozvážím - Příbor - Frýdek Místek - náhoda je blbec! Taky možné, že chuderku někdo naložil a odvezl!
Je mi líto, Biluško, že jsem Tě hnala na útulek zbytečně! Ale ten člověk fakt tvrdil do telefonu, že zrovna pije vodu!!!!
No ale když si dovede splíst šeltinku s bíglem!!!!
Držíme všech 36 tlapek, ať to dobře dopadne!!!!

Mathea
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:19
- Nahlásit

Hodila sem odkaz na SOS cz-ko aspon po diskuzaku nyx.cz.. vic me ted fakt nenapada

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:26
- Nahlásit

LiVr
dík za pomoc, každý leták dobrý, jeden fakt neví kam všude se může dostat.

Mathea
Dík

davidkova renata
Děcka už jsou doma, už to vědí. Bulí a bulí

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:29
- Nahlásit

Biluška

moc ti drzim palce

leila
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 18:32
- Nahlásit

Biluška
hele jdu to okamžitě hodit ješt+ na tvůj web + na svůj chjo snad se brzo najde, jestli bych byla cokoliv platná, zítra od půl 3 mám volno, možná i dřív, tož kdyžtak písni kam mám dojet - dostanu se leda vlakem - a přijedu pomoct, buď s psiskem nebo bez jak bude potřeba....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání