Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosím o vaše názory
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 21:46 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

hally001
davidkova renata
Tagže dámy,teď sem se vrátila,převlíkla se do pýža,sedla ke kompu a díky vám se můžu převlíkat znova.
Koš vyskakovací na votpatky taky nemáte.
davidkova renata
stojíš vo můj názor nebo si ho domyslíš?
Nejni to jedno,stejně si řekneš co chceš.
by mě celkem zajímalo,jakej smysl má adopce chrtůch sem,když se dostanou ,sakra ,k takovejm kynologům
žádnej.
Jak dlouho ty jsi vodila Tedyho na vodítku?
Rok a do dneska si dávám majzla,gde ho pustím.A to mám kliku,že Ted je apsolutně neagresivní zvíře,co se psů tejče.(kočky sou z výběru vyřazený.)
A je celkem dost jasný,že víc psů,byt normál pohodovejch,se téměř se 100% jistotou serve,když je ve hře i blbej klacek.Von je tedka děsnej trend ,aby každej čokl byl výhradně hepy a kůl a frí..zkrátka úplnej debil,kterýmu je chytrejma "vodborníkama" upírana přirozenost.
takhle krásně sprostě bych to v životě nenapsala.

A teď se vrátím k hally001...........debiléééééééééé
De vo to, aby psí hřiště plnily tu funkci....aby měl prostě člověk jistotu, že se jeho pes nechytne party..nebude užívat omamný látky, chlastat a krást autorádia-pak to střelej v bazaru a koupěj vepřový uši...mě by zajímalo, kde tu pneu schrastili?
no s tědle introvertů se roděj vůdce gangů!!!!Bacha, koukni Náně do báglu, estli tam nemá perník, hašiš, trávu, herák, elesdý a tak...estli má, koukej mi to hned poslat

Sem si vzbudila kvůli tobje hejkáním dítě tvrdě spící.
-jééé, není Teddy ten dobrovolník, kterej chtěl sejmout Pepku? Jestli jo, tak -pokud bude mít ještě zájem-dám mu pět stovek a Ajdu na vočuchání.

Berem litr a kdy se Ajda hárá???

LucieS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 22:36
- Nahlásit

Vy jste všichni jak praštění, fakt.
USA uvádím proto, že tam zrovna tuhle věc (kterou se u nás obce velmi pracně učí zavádět) tam mají velmi, velmi vymakanou a skvěle vedenou. Psí parky jsou všude, jsou čisté, krásné a velké, jsou plné psů a nikdy jsem neviděla, že by došlo k nějakému pokousání (rozmíšky ano, ale pokousání ne). Nikdo si nedovolí vzít tam agresivního psa, protože v tu chvíli by ho všichni ostatní majitelé prostě vykázali.

Já osobně bych se svými psy nikdy do psího parku nešla.
Navolno bych je pustit nemohla a kdyby přiběhl cizí pes, sjeli by ho stejně, jako to udělal ten staford.
Tak PROČ proboha bych tam lezla????
Abych prudila ostatní lidi? Aby kvůli mým psům ty své nikdo nemohl pustit navolno, protože co kdyby k nám náhodou přiběhli?
Abych mohla machrovat, že můžu se svými psy všude?
To vám připadá slušné a ohleduplné?
To radši půjdu někam do přírody, než abych seděla jako pecka na psím hřišti se psem na vodítku a nikdo jiný by tam kvůli mě radši nešel.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 23:05
- Nahlásit

Já bych taky do psího parku nešla (nejen proto, že je tady nemáme). Radši se vždycky domluvím s tím, koho potkám a pak psy vypustíme.Nedovedu si ani představit, jak to má na takovém psím hřišti fungovat . A zase , není to o psech,ale o lidech.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 23:38
- Nahlásit

Chyba byla na obou stranach a to kvuli tomu co tu od vsech zaznelo.

Kniga
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 23:45
- Nahlásit

Lidi co blbnete, chodím do výběhu (nevím proč tomu modeně říkat hřiště, zvláště když tam nesmí být hračky) často! Vždy je to jen a jen o domluvě lidí! Kdžy je tma přátlská partija tak se i háže míček, když ne tak holt hraču schováma hrají si pséci bez hračky. Lidi vědí kdo se ským snese a kdo ne, tak podle toho tam chodí v daný čas, Já tam chodím třeba i cvičit atd.

Vše je jen o lidech!

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 08:54
- Nahlásit

jablunka
Jak by jste reagovali,kdyby to někdo napsal tady, že dívčina je důkazem toho, že blbost je věčná , SAKRA její pes běžel k přivázaným psům, navíc tam měli "svoji! pneumatiku , kterou se právě jeden zabýval.....byla by nepochybně dotčená, kdyby ti psi jejímu nějak ublížili, ale byla by to jen její vina.

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 09:02
- Nahlásit

LucieS
troufám si říct, že mám zcela neagresivní psy .....když bude mít můj pes u sebe aport nebo bude jen čekat u batohu s aportem, nepustí k němu žádného cizího psa ...

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 09:11
- Nahlásit

Kniga
Kdžy je tma přátlská partija tak se i háže míček, když ne tak holt hraču schováma hrají si pséci bez hračky ne, že bych chodila přímo do "psího parku" , ani nevím, jestli tu nějaký je, ale krom léta ( to se jezdíme ráno koupat ....vozím psy ráno vykoupat ) ) chodím každé ráno na ranní venčení na "psí" louku, všichni psi tam bývají na volno, někdo některým háže míček...nezažila jsem tam rvačku o míček , jako zavrčení na
"soupeře", který by mu chtěl míček sebrat, to ano, to jsem slyšela vícekrát, ale nějak vždy ten "soupeř" pochopil, co to znamená , rvačka fakt ne

aren
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 09:23
- Nahlásit

Varovně zavrčet nebo symbolicky vyjet na obranu své hračky nebo jako projev "dej mi pokoj" to je normální součást psí komunikace, ale když u toho teče krev, tak to v pořádku není a takového psa není dobré brát mezi volně pobíhající.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 09:56
- Nahlásit

arenVarovně zavrčet nebo symbolicky vyjet na obranu své hračky nebo jako projev "dej mi pokoj" to je normální součást psí komunikace, ale když u toho teče krev, tak to v pořádku není a takového psa není dobré brát mezi volně pobíhající.

Varovně vrknu staford na vodítku u pneu,ten kdo reagoval vrčením bez vodítka a neovladatelný byl ten chrt.
Aren,čti pořádně a malinko přemejšlej u psaní,nebo se nevyjadřuj.Na tvoje celé zkopírované citace a u toh pouze smajlíci nebo jedno slovo,na to fakt nejsem zvědavá.Je mi jasné,že ty se svými nevychovanými psy by si měla problém naprosto stejný a proto reaguješ stejně.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 10:10
- Nahlásit

jablunka
Aren,čti pořádně a malinko přemejšlej u psaní,nebo se nevyjadřuj.Na tvoje celé zkopírované citace a u toh pouze smajlíci nebo jedno slovo,na to fakt nejsem zvědavá.Je mi jasné,že ty se svými nevychovanými psy by si měla problém naprosto stejný a proto reaguješ stejně.
Bohužel, nebo bohudík, LucieS vyjádřila přesně můj názor, takže nebylo co jiného dodat, než smajlíka. Nevěděla jsem, že nejsi zvědavá, jestli někdo s něčím souhlasí nebo ne, píšeš jen "prosím o názory" a domnívala jsem se, že souhlas je taky názor.
Jinak mé psy neznáš, takže si je neber do pusy. Můžu ti říct, že nikdy nikoho nenapadli, nikdy se neporvali dokud nebyli napadeni (což bylo dvakrát), dobře ovládají psí řeč, jsou vstřícní a přátelští a zcela určitě by nezpůsobili na psím hřišti žádný konflikt. V Olomouci je takových míst několik a chodíme tam rádi.
Co se tady dočteš na diskuzi o tzv.nevychovanosti mých psů, pochází od majitelů, kteří si nepřejí aby se k jejich nejspíš posvátnému psovi někdo přibližoval, anebo od majitelů psů agresivních, kteří jsou nejspíš schopni na "dobrý den" ukousnout hlavu.

impact
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 10:24
- Nahlásit

jablunka
Je mi jasné,že ty se svými nevychovanými psy by si měla problém naprosto stejný a proto reaguješ stejně.
Jsi mi to sebrala z pusy, prosím. Ne, že bych ej znala, ale pověst někdy předběhne.

LucieS
To radši půjdu někam do přírody, než abych seděla jako pecka na psím hřišti se psem na vodítku a nikdo jiný by tam kvůli mě radši nešel.
Ten stofárd tam prosím neseděl jako pecka, nevšimla sis?

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 10:33
- Nahlásit

aren
Co se tady dočteš na diskuzi o tzv.nevychovanosti mých psů, pochází od majitelů, kteří si nepřejí aby se k jejich nejspíš posvátnému psovi někdo přibližoval, anebo od majitelů psů agresivních, kteří jsou nejspíš schopni na "dobrý den" ukousnout hlavu.
Ty si fakt tupá.........takže všichni,a že jich nebylo málo,co napsali jak jsou nevychovaní tví psi nebo ty,mají psa posvátného,nebo agresivního???
Zajímavé je,že s naprostou většinou z nich sem venčila a nebyl problém.Že by lobotomie???

Kniga
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 10:33
- Nahlásit

LUCIES a co takhle mu dát košík? co vím tak pár lidí co má ostřejší pséky tak tam chodí s košem a pohoda pséci se vyblbnou i tak a když jsem tma sama třeba se psem co jiný nemusí tak mu páník sundá koš, hrají si, přichází někdo jinej tak mu koš nasadí atd. Nebo tvůj pes je tak zlej, že nesnese ani štěňata a feny?

MAC u nas právě už krev jednou tekla, ne moc, ale bylo to tím, že se do grupy připojila paní co normálně s nima nechodí a když byl chumel u balonku tak Brita vystartovala po její fence, ale nic vážnýho, jen menší procvaknutí kůže, paní si toho všimla pak až doma. J8 mám výhodu, že Spoty vyjde s každým ( is fenkou, která je na jiné feny agresivní, tak Spoty se jí vzdala a pak si hrály) takže můžu do výběhu kdykoliv a skýmkoliv. Osatatní si to hlídají a pohoda. Štěstí je taky to, že ten výběh je neskutečně velkej!

aren
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 12:10 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

jablunka
takže všichni,a že jich nebylo málo,co napsali jak jsou nevychovaní tví psi nebo ty,mají psa posvátného,nebo agresivního???
No to určitě ne, psa posvátného nebo (podle nich) agresivního mají jen ti asi tři, co se jim nelíbilo, že si je moji přišli očuchat a hrát si s nima. Ostatní to jen opisujou jeden od druhého jako ty.

Zajímavé je,že s naprostou většinou z nich sem venčila a nebyl problém.
Vsadím se, že bys neměla problém ani s námi, pokud nemáš agresivní psy sama.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 12:14
- Nahlásit

aren
Vsadím se, že bys neměla problém ani s námi, pokud nemáš agresivní psy sama.
Psy nemám agresivní,ale problém bych určitě měla.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 12:14
- Nahlásit

impact
Ne, že bych ej znala, ale pověst někdy předběhne
To je mi naprosto jasné

aren
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 12:15
- Nahlásit

jablunka
Ale, a jakejpak?

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 12:53
- Nahlásit

aren

To,že máš smečku termitů ,kteří neposlouchají a je jim dovoleno vše,to vím i já a to jsem s tebou a tvýma psama měla čest jen jednou.
Nevím v čem žiješ,že každý pes musí být kamarád a nechat si vše líbit?Proč?
Mě vadí i v restauraci pobíhající ,vřískající a vztekající se děti,jejiž rodiče se učurávají blahem jaká to mají zlatíčka kreativní.Já bych nejraději vzala přes prdel mamu,tatu protože to mrně maj nevychovaný.A tak to bylo i s tím chrtem na psím hřišti a tak mě štvalo i to jak jsi byla bezohledná vůči lidem co spali,řidíčům co se termitům na silnici vyhýbali a vlastně i mě,protože mi termiti vobechcali zahradu.Takže rozhořčení Ispidicha a Sarax a dalších ,jak jsi nechala své psy ochutnávat z jejich oběda naprosto chápu a obdivuji jejich trpělivost.

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 14:19
- Nahlásit

To je panecku zas plodna diskuse
1. Grey, ktereho mam max.3 tydny a sama o nem tvrdim, ze neposloucha, bych radeji poznavala sama, abych si byla jista, ze je opravdu neagresivni........proc se teda po stafakovi ohnal, mirumilovny pes, by preci nedrzkoval zpet.
2. za tak kratkou dobu preci nemuzu poznat psa natolik, abych si byla jista, ze je neagresivni, kdyz pominu to, ze vim o dotazenym chrtovi, ktery se tvaril jako nevinatko a kdyz se otrkal cca po 2 mes. z cista jasna se dal na lov jorku - nastesti panicka byla natolik zodpovedna, ze stale jeste nosil kos, kdyz byl na volno a nic se nestalo. Chtela bych videt onu dotycnou co by delala, kdyby se to stalo ji.
3. pan od staffu se podle me zadneho prestupku nedopustil, vedom si reakce svych psu, byl dle meho zodpovedny a velice tolerantni - pac ja bych onu dotycnou poslala daaaaleko a hluboko
4. mimochodem v Jůesej jsem byla svedkem toho, kdyz se serval mirumilovny labrous se stejne mirumilovnym dalmatinem v psim parku a pak civa s jorkem. A to jsem kolem toho parku sla cca 4x, takze asi to tam neni az zas tak svetovy, pac tyhle mirumilovne psy jsem tam videla pokazdy a nikdo je nevykazal.

jeste ze chodime do lesa, pac by me za par venceni v psim parku, s onou dotycnou nejspis zavreli za napadeni dementni osoby.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 22:24
- Nahlásit

Erin
Tobě toho vadí docela dost, viď?
Ne, každý pes nemusí být kamarád, ale do prostoru určeného pro volný pohyb psů by měli být podle mně pouštěni jen psi kamarádští nebo aspoň neagresivní.

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 23:06
- Nahlásit

aren
a který z těch dvou byl podle tebe agresivní ?

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 23:08
- Nahlásit

aren
jde-li proti nám pes na vodítku, volám si psy k noze , žádné hřiště pro psy určitě není tak malé, aby pes nemohl jít 5-10 m u nohy a pak dostat volno, trochu přemýšlet se vždy hodí

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 23:47
- Nahlásit

aren
...každý pes nemusí být kamarád
to si vystihla naprosto presne, takze i s neagresivnim psem bych postupovala stejne jak pise mac - ocuchat, seznamit a pak trada do hry.......ono pokazde je jednou poprve, at uz to vyvola nejaka necekana reakce nebo se pes rozhodne, ze s timhle namachrovancem si hrat nebude. V zivote by me nenapadlo jit do psiho parku se psem o kterem tvrdim, ze me neposloucha a rozhodne si nemyslim, ze je nekdo schopny poznat dokonale starsiho psa za 3.tydny aby ho mohl hned pustit do psiho parku, natoz, aby prudil psa, ktery si zrovna hraje s hrackou, kdyz nejsem schopna ho ani odvolat.

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 23:50
- Nahlásit

a kdyz uz byla tak tupa, ze to udelala, tak bych rozhodne sla za majitelem staffa se spis omluvit, nez ho servat

aren
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 23:54
- Nahlásit

mac1
který z těch dvou byl podle tebe agresivní ?
To si netroufám rozsoudit, nevím, jakým způsobem grey přiběhl, jak moc se stafík ohnal, jak moc držkoval grey, jestli ke zranění došlo hned při tom prvním ohnání nebo jestli konflikt pokračoval..
Pokud grey přiběhl s přátelským úmyslem a staf jen varovně vrknul, tak je to myslím v pořádku. Pokud staf na přátelské přiběhnutí hned kousl ucho, je agresivní staf.
Pokud na varovné zavrčení nevyklidil grey pole a měl další remcy, agresivní je grey.

Zany
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 00:37
- Nahlásit

Myslím, že to dokazuje, že nějaké psí výběhy jsou totální blbost.
opravdu by to mělo být pro snášenlivé psy, jinak platí právo silnějšího a ostatní se můžou zase obrátit a jít zase domu.

Kniga
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 07:32
- Nahlásit

Zany ty do nějakýho chodíš? To co říkáš mě přijde jako blbost! Hodně je využívám, musím, pokud chci nechat SPoty vylítat, a vše klape. Když je tam někdo kdo má třeba ostřejšího psa tak se lidi jdou ještě projít, pak se vrátí a vysstřídají se, pohoda...

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 08:02
- Nahlásit

Kniga
na tom, co říká Zany něco je. Holt když se nakvartýruju do psího výběhu se dvěma pitama nebo se dvěma SAO, s největší pravděpodobností bude pro ty ostatní na chvilku ZAVŘÍNO. Zavříno bude pro všechny s nezvládnutými psy, se psy příliš mladými, aby byli zvládnutí, zavříno bude i pro ty, co mají psy zvládnuté, ale jsou opatrní nebo se jim prostě nechce na psí vycházce být ve střehu......

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 08:36
- Nahlásit

gabifi
Holt když se nakvartýruju do psího výběhu se dvěma pitama nebo se dvěma SAO, s největší pravděpodobností bude pro ty ostatní na chvilku ZAVŘÍNO.
V Bruntálově teda psí výběh nemají, ale je tam taková hodně oblíbená louka za městem využívaná spoustou pejskařů. Majitelé pitů, saošů, kaošů a pum si je tak nějak automaticky chytali když viděli blížíci se jojo-jorky a nepamatuju žádný větší konflikt. Báby s jojo-jorkama se zase preventivně vyhýbali "těm bojovejm" a obcházeli nás obloukem
V tom popisovaném případě vidím jednoznačně právo na straně majitele stofárda a slečnu s greyem bych poslala hodně hluboko do tmavého místa Jednak staf byl na vodítku. Pouze varovně zavrčel. Grey ho 1.obtěžoval při hře, 2. po jeho varovném zavrčení (místo aby se uklidil) vyvolal rvačku. 3. majitelka je taková Jitka, že to ani nepoznala.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání