| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:41
- Nahlásit
Majitelka chrta udělala chybu. Její projev na mne dělá dojem, že ví o psech prt.
Majitele stafordů ohodnotit nemůžu, nevím, jakým stylem zmíněné hřiště funguje.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:41
- Nahlásit
kinta
No ale zas na druhou stranu, ten pán měl stafordovi vysvětlit, že ta hračka je tam pro všechny. A kdyby to udělal předem, což určitě neudělal, tak by mohlo být všechno v pořádku, ne? Takhle má psa nejen agresivního, ale ještě hamouna. A kdoví, jestli staford nebyl kupírovanej.
Ty si blpkááááááá!!!!!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:42
- Nahlásit
Pánové, já kdybych teď před Vás postavil dvě krabičky zápalek, ale dvě naprosto stejný krabičky a o té jedné bych řekl, že je z jůesej, tak která by pro Vás byla lepší??
Ha! A teď mluvte!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:42
- Nahlásit
kinta
No ale zas na druhou stranu, ten pán měl stafordovi vysvětlit, že ta hračka je tam pro všechny. A kdyby to udělal předem, což určitě neudělal, tak by mohlo být všechno v pořádku, ne? Takhle má psa nejen agresivního, ale ještě hamouna.
No ne-e. Pán opomněl stát u branky a všem nově příchozím to vysvětlovat....
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:44
- Nahlásit
impact
No ne-e. Pán opomněl stát u branky a všem nově příchozím to vysvětlovat....
No jo, ale to by taky staford mohl viset, dokud by neumřel hladem. Než by páneček některým vysvětlil ....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:44
- Nahlásit
jablunka
Mimochodem,možná sis nevšimla,že nejsi v Jůesej.
Jo díky byla jsi rychlejší.fakt miluju tyhle lidi co číhnou za velkou louži,a pak budou poučovat.Vždyť v USA vraždí psy po kvantech,lidská svoboda tam již neexistuje(vše je pod strašákem terorismu monitorované)Na vše mají předpis a zákon,nějak zapoměli,co je lidská slušnost a svědomí.
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:47
- Nahlásit
jablunka Mě vytáčí to, proč se prostě neofrknou pravidla ze země, kde určitá pravidla už fungujou a jsou vychytané mouchy. Je jedno z které země, ale prostě fungující pravidla. Proč vymýšlíme vymyšlené???
|
rain
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:51
- Nahlásit
LucieS
Trochu mimo, ne?
Takže jako tobě přijde normální že si pesan NA VODÍTKU hraje se svojí hračkou, nějaká pipina si přijde a pustí svoje psisko které jí má uplně na háku? Už tohle je věc kterou by snad normální člověk neudělal. Ona se ještě díví že se pesan po právu ožene, seřve majitele (za její vlastní blbost)... Jako sry ale spíš by potřebovala profackovat.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:56
- Nahlásit
Erin
nějak zapoměli,co je lidská slušnost a svědomí a "my" jsme na to nezapomněli? mám spíš dojem, že už dlouho nevíme, co to je.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:58
- Nahlásit
LucieS
Staford se nemá co ohnat jen proto, že k němu ten pes přišel.
No ale přece ten pes neni hned agresivní, když se jen ožene, protože nestojí o bližší kontakt zrovínka s timhle psem...přece nelze očekávat, že ve velký skupině psů se budou chtít kamarádit všichni se všema...i přátelskej pes se může ohradit, když o hru s dotyčnym nestojí...notabene se všude řiká, že neovladatelnej pes nemá co být navolno...možná na tom psim hřišti může zrovna způsobit problémy svou neovladatelností...ale to neva, ať už jsou pravidla psích hřišť jakýkoli, podle zdravýho rozumu se chyby dopustila chrtařka.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Máš pravdu,že to tu není kdoví jak růžové,ale zatím jsme jistě ještě malinko lepší.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 18:06
- Nahlásit
LucieS
Pravidla hřiště, mmm, fajn a co tak nějaké pravidla slušnosti??
Já mám taky úplně neagresivního psa, jenže je to hrozný torpédo, spousta psů prostě neodhadne že si s sima chce hrát a automaticky se začnou "bránit". Kdybych byla tak blbá že bych ji pustila někde kde jsou cizí psi, ona se na nějakého tím svým stylem přiřítila a on po ní vyjel, letěla bych se omluvit a ne majitele seřvat.
Beru jako slušnost, než pustím svého psa s jiným proběhnout, zeptat se a nechat je nejdřív, pokud možno na vodítku očuchat. Nemůžeš nikdy vědět jak na sebe dva psi zareagují....
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 18:33
- Nahlásit
Tedy ještě že nechodím na psí hřiště
|
duli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 18:40
- Nahlásit
add pravidla ve výběhu...v tom našem je napsáno že agresivní psi mají být opatřeni náhubkem...
...nicméně někteří lidi jsou fakt úplně mimo..např když vidí že se schyluje ke rvačce o balonek a stejně jim to ta blbka furt házela...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:09
- Nahlásit
No jo, ale zase kdyby každej pes měl na psím hřičti svou pneumatiku, tak to bude zboží jak na vrakovišti
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:13
- Nahlásit
De vo to, aby psí hřiště plnily tu funkci....aby měl prostě člověk jistotu, že se jeho pes nechytne party..nebude užívat omamný látky, chlastat a krást autorádia-pak to střelej v bazaru a koupěj vepřový uši...mě by zajímalo, kde tu pneu schrastili?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:20
- Nahlásit
jablunka
stojíš vo můj názor nebo si ho domyslíš?
by mě celkem zajímalo,jakej smysl má adopce chrtůch sem,když se dostanou ,sakra ,k takovejm kynologům
Jak dlouho ty jsi vodila Tedyho na vodítku? A je celkem dost jasný,že víc psů,byt normál pohodovejch,se téměř se 100% jistotou serve,když je ve hře i blbej klacek.Von je tedka děsnej trend ,aby každej čokl byl výhradně hepy a kůl a frí..zkrátka úplnej debil,kterýmu je chytrejma "vodborníkama" upírana přirozenost. F Jůesej je to vůbec nejlepčí,tam se kástrujou štěnata nejlíp už prenatálně,kočkám se amputujou drápy a ty jejich "testy agresivity" u útulkáčů jsou taky moc chytrý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:23
- Nahlásit
hally001
pak to střelej v bazaru a koupěj vepřový uši...
ty seš blbka ))))))))))))),eště že nemám potřebu vodit Nánu do lepčí společnosti
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:25
- Nahlásit
davidkova renata-no s tědle introvertů se roděj vůdce gangů!!!!Bacha, koukni Náně do báglu, estli tam nemá perník, hašiš, trávu, herák, elesdý a tak...estli má, koukej mi to hned poslat
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:28
- Nahlásit
jablunka-jééé, není Teddy ten dobrovolník, kterej chtěl sejmout Pepku? Jestli jo, tak -pokud bude mít ještě zájem-dám mu pět stovek a Ajdu na vočuchání.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:29
- Nahlásit
hally001
s tědle introvertů se roděj vůdce gangů
ty woe ..
taxem číhla do batúšku a průser..tráva tam nějaká je ,perník taky..je na něm napsáno :O jílovský dukát ,a navíc je tam něco ve značném stupni rozkladu..asi živočičnýho původu dle odéru ,chceš to teda poslat??
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:29
- Nahlásit
LucieS
Pokud vím, tak psí hřiště jsou všude po světě instalována proto, že jinde se s pejskem bez vodítka nesmí a toto je místo, kde se pes může proběhnout volně - i ten, který neposlouchá (ale není agresivní!). Od toho je to oplocené.
Hříště mívají velmi přísná pravidla, jedno z prvních je to, že pes nesmí být agresivní.
Nikdo se tam nikdy neptá, jestli psa smí pustit navolno nebo k druhému psovi a všichni psi tam běžně oběhávají ostatní psi a zkoušejí se kamarádit. Pes, který by se nedej bože ohnal, by byl bez pardonu vykázán. Ať už je na vodítku nebo ne.
Uvázaný agresivní staford nemá na psím hříšti co dělat, protože znemožňuje volný pohyb ostatním psům, kteří by se s ním přišli očuchat.
Přímo na stránkách MČ je napsáno toto:
Na hřišti je povoleno volné pobíhání psů, na pozemek může pouze pes zdravý, očkovaný a neagresivní s doprovodem osoby starší osmnácti let.
Mám zkušenosti z psího hříště v USA, kde s nimi mají velkou zkušenost, a opravdu to tam funguje takto.
Staford se nemá co ohnat jen proto, že k němu ten pes přišel.
Přesně.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:38
- Nahlásit
davidkova renataberu všechno, i to živočišnýho důvodu, teda původu. ....jestli to má nějakej pádnej důvod bejt rozložený, tož beru všechno. Hele, tak vedení má podezření, že mám problém s autoritama!!!Hele, je autoritou někdo, kdo neumí žvejkat a u toho přemejšlet?Třeba můj nadřízenej není schopen přijmout FAX:" ndobrý den, budu posílat fax, tak to nezvedešjte, bude to z tohodle čísla...." crrrrr, crrrrr..." haloooo"-"to sem zase já, prosím vás nezvedejte ten telefon, odesílám fax...".....crrrrr, crrrr, "haloooo"-no neposrala by ses z toho?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:41
- Nahlásit
aren
Přesně.
a todle ti nevadí?
jsem ho pustila - no neměla jsem to dělat, protože mě ještě vůbec neposlouchá
hally001
hally001
Hele, tak vedení má podezření, že mám problém s autoritama!!!
sou pomalý bo já mám jistotu
ndobrý den, budu posílat fax, tak to nezvedešjte, bude to z tohodle čísla...." crrrrr, crrrrr..." haloooo"-"to sem zase já, prosím vás nezvedejte ten telefon, odesílám fax...".....crrrrr, crrrr, "haloooo"-
hele a rajčátko nebude?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:42
- Nahlásit
Jinak chci uporornit veškeré majitele pitů..bulů, stafů a tak...jestli vás nachytám, jak si váš čtyřnožec hraje s pneumatikou z mého peugeotu 505, tak vám toho nejlepšího přítele kousnu do zadku a tlamy...a budete mi sundavat rezervu, která je zarezlá jíž 13tým rokem pod vozem...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:44
- Nahlásit
davidkova renata- ty woe, rajčátko je v tomto stádiu jen okrajovým problémem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:47
- Nahlásit
hally001
rajčátko je v tomto stádiu jen okrajovým problémem
no mě spíš přišlo,že rajčátko je ve funkci tvého nadřízeného )))))))))
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:55
- Nahlásit
hally001
aby měl prostě člověk jistotu, že se jeho pes nechytne party..nebude užívat omamný látky, chlastat a krást autorádia-pak to střelej v bazaru a koupěj vepřový uši...
|
rain
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:58
- Nahlásit
hally001
Jestli jsou kompatibilní s těma na 206ku, tak nemusím, 4 se mi válí v chodbě .
|
aren
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
a todle ti nevadí?
"jsem ho pustila - no neměla jsem to dělat, protože mě ještě vůbec neposlouchá"
"Neposlouchá" by na oploceném pozemku nemusel být problém, tak si ho v krajním případě odchytí.
Spíš mi přijde blbý, že když je ten pes u ní ještě krátce, tak si nemůže být ještě jistá, že je neagresivní.
|