Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Měřítko kvality granulí v ČR
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:31
- Nahlásit

fosilia
a co Eagle? Třeba Adult a zátěžovka?

fosilia
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:17 - Změnil/a: fosilia
- Nahlásit

E-310 alergicko-toxická reakcia na lipofilný antioxidant
Pozrime sa k susedom, treba prelozit?
http://www.df-project.de/html/body_ernahrung.html
Velmi vhodne zvlast pre steniatka.

fosilia
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:21
- Nahlásit

Mel len kratko OK.

kyrrka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:44
- Nahlásit

mate niekto skusenosti s timberwolfom? skoro nic som o tom v cestine alebo slovencine nenasla, iba tu www.ekramek.com a vyzera to celkom dobre....no a tomuto ja velmi nerozumiem www.timberwolforganics.com

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:02
- Nahlásit

kyrrka
procti si prispevky od Fosilia,tykaji se pouze krmiva a urcite o timberwolfu (nebo jak se to jmenuje) psal a pokud se nepletu,tak kladne

kyrrka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:04
- Nahlásit

Aknah
jeho prispevky som citala a tiez myslim ze sa vyjadril kladne ale chcem vediet ci tym niekto krmi a ma konkretnu skusenost... ale aj tak dik

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:07
- Nahlásit

kyrrka
tak to bohuzel nemuzu pomoci, zkusenost nemam

fosilia
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 22:16
- Nahlásit

Kyrrka a co potrebujes vediet, Rhonda Rietema je ich obchodná manazerka pre zahranicie tak aj ked som ju uz dost vyspovedal mozem jej polozit dalsie otazky, ale o krmive uz viem dost. Mam rad ludi, ktory pisu priamo, nezakryvaju hovadinami a nechvalia sa.
A toto je mi sympaticke,preto Timberwolf nechvalim len koli zlozeniu aj ked pozor na hnacky pri prechode na toto krmivo, ale aj koli dobrej komunikacii s nimi.

kyrrka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:47
- Nahlásit

fosilia
ja ani neviem co chcem vediet..... v podstate iba to, ci su kvalitne, ci je dobre zlozenie.... ja krmim hlavne masom ale obcas im davam aj granule... a rozmyslam ake im budem davat neskor... momentalne mam trainer, ale paci sa mi aj firstmate naturaly holistic a teraz aj ten timberwolf.... o ktorych z tychto granul sa da povedat ze su najkvalitnejsie? viem ze o ziadnych granuliach sa neda velmi hovorit o kvalite ale snazim sa nieco vybrat v ramci moznosti....diky za odpoved

fatdog
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:00
- Nahlásit

kyrrka
No když krmíš hlavně masem a vše je u pesanů OK, tak to je IMO to nejlepší, co lze. Samozřejmě silně zjednodušeně.

kyrrka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:22
- Nahlásit

co je to IMO? ja som trochu nechapava a nevzdelana

mac1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:10
- Nahlásit

kyrrka
zkratka má několik různých významů. ale vzhledem ke kontextu to zřejmě bude In My Opinion

kyrrka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 12:15
- Nahlásit

mac1
ahaaaaaa, diky, tak to by ma nenapadlo

fosilia
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:51
- Nahlásit

Kyrrka predpokladam ze chces porovnat Trainer Fitness a nie Trainer...

Trainer Fitness, Firstmate holistic ci Timberwolf Organics sú velmi podobne krmiva, lisia sa bud holistickymi ingredienciami alebo druhom pouziteho masa. Kazde ma svoje +
Najviac tzv exotiky najdes u Timberwolfa. Trainer Fitness je pekne rozpracovany podla velkostnych plemien a veku psa a Firstmate holistic ma zaujimave druhy ovocia a probiotika, ale nema zatial rozpracovanost. Vsetky krmiva su bez chemickej konzervacie a pre zdravu vyzivu velmi vhodne. Niektore holisticke suroviny vsak niektorym psikom nemusia sadnut.

kyrrka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:01
- Nahlásit

fosilia
uhm diky... takze ak si vyberiem jedny z nich, urobim dobre, vsak? a nevies ci sa ten timberwolf sa kupit aj na slovensku? vidno ze sa v tom vyznas, ja uctievam tvoje prispevky

Bela
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:23
- Nahlásit

kyrrka
pripajam sa k otazke: da sa niekde u nas kupit Timberwolf?

fosilia
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:25
- Nahlásit

Kyrrka: Nie je jednoduche a zaroven casovo narocne ziskat momentalne licenciu pre EU z dovodu problemov s krmivami v USA. Dalej ako si mozes precitat na ich strankach pre dilera je minimalna podpora oproti inym spolocnostiam, takze pripadny dovozca to nebude mat lahke, zvlast ked ponuka ich produktov je zatial velmi mala. A vlastne krmiv je az az...
Amixx,Artemis,Azmira,Back to Basics,Bench & Field,Blue Buffalo
Burns,California Natural,Chicken Soup for the Pet Lover's Soul,Dr. Harvey's Canine Health, Evolve,Flint River Ranch,Fromm,Healthwise,Holistic Blend,Innova,Know Better Dog Food,Karma Organic,Life's Abundance,Merrick,Monzies Muesli,Natural Diet Foundation,Newmans Own Organics,Noah's Kingdon,Owen & Mandeville,Organix,Pet Guard
Pinnacle,Sojourner Farms,Solid Gold,Spectrum,Spot's Stew,Steve's Real Food,The Honest Kitchen,Timberwolf Organics
Wellness,Wysong,VeRUS...

Tak toto vsetko je zoznam znaciek, ktore nie su na Slovensku. Vsetky z tej lepsej rady. Staci si len vybrat a hlavne mat silnu podporu v reklame inac je to len trapenie... Slovenski chovatelia vacsinou necitaju zlozenie a o tychto znackach, ktore som napisal ani nechyruju...

kyrrka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:30
- Nahlásit

waaaaaaaaaaaaau, tak o tych znackach som vobec nepocula....skoda ze u nas nie je aspon desatina z toho, my tu nemame velky vyber z tej lepsej rady a ludia naozaj krmia hocicim, poznam iba par ludi kroti citaju zlozenie granul a podla toho sa orientuju....mozme len dufat ze sa casom tato situacia zlepsi... ale nevidim to velmi ruzovo....

Bela
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:33
- Nahlásit

kyrrka
no ani u tych najlepsich granul stale nevies, cim presne toho pesana krmis.
U prirodzenej stravy aspon vies, co mu davas

kyrrka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:37
- Nahlásit

Bela
ano, ja viem ze nikde nemam zaruku co v tych granuliach je.... ja som tiez zastanca prirodzenej stravy, moje 2baby krmim masom a prilohami a obcas granule pre pripad nudze keby som s nimi niekam musela ist a nemala by som moznost zobrat so sebou maso... ale pri tych lepsich granuliach mam predsa len vacsiu istotu co v nich je ako pri nejakych z lidla alebo predigree....

Bela
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:44
- Nahlásit

kyrrka
to hej, ja nasmu tiez obcas z casovych dovodov musim dat aj granule - ale on ich tak ci tak moc nechce, potvora rozmaznana

kyrrka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:48
- Nahlásit

Bela
no ani moje psy nechcu granule, ked ich im davam tak iba zaliate vyvarom z pecienok alebo nejakeho masa... takze neviem ako take ciste granule budu v tom pripade nudze jest

Bela
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 18:53
- Nahlásit

kyrrka
btw, pedigree - minule moju kamosku previedcala jedna majitelka istych nemenovanych no v BA dost znamych chovatelskych potrieb, ake je pedigree uzasne kvalitne krmivo
evidentne je to na slovo vzata odbornicka

LucieS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 00:02
- Nahlásit

fosilia
Prosím tě, co říkáš na First Class? http://www.vesela-tlapka.cz/index.php?obsah=krmivo -pro-psy-1&vyrobce=First%20Class
Krmila jsem tím teď docela dlouho, fenka v pohodě, ale teď v poslední době nic moc srst, těžko říct, jestli v tom "jedou" i granule. Už fakt musím koupit ten mrazák.

fosilia
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:37 - Změnil/a: fosilia
- Nahlásit

LucieS: DPC Ltd je myslim americka firma a ako bocovku robi krmiva. Asi aj v Anglicku. Ale na strankach ma len vyjadrenie k Menu Foods a nemozem najst original zlozenie krmiva.

Uz u krmiva Lamb/Rice nieco s textom superpremiove krmivo nesedi...

Posli mi link kde je originalny text alebo opis z obalu.

Aby ste uverili, ze naozaj pre americke ci kanadske firmy to nie je jednoduche momentalne dostat produkt do EU. Tu mate vynatok z odpovedi Veronici Moreno z firmy predavajuca znacku Innova. Prekladat hadam nemusim.
Thank you for your interest in Innova and California Natural pet foods. At this time it is the policy of Natura Pet Products to not do business within the EU market. This is due to the difficult, expensive and ever changing regulatory requirements that are imposed upon American ingredient suppliers and pet food manufacturers.

LucieS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:59
- Nahlásit

Hm, děsně blbě se to hledá. Tady je české složení:
Složení:
Kuřecí maso (min. 23%), kuřecí moučka, kukuřice, rýže, ječmen, kukuřičný lepek, živočišný tuk, řepné řízky, drůbeží vývar, vaječný prášek pivovarské kvasnice, lněné semeno, chlorid sodný, chlorid draslený, korýši a měkýši - glukosamin HCl, methionin, chondroitin, taurin, extrakt z měsíčku, extrakt z juky, extrakt z rozmarýnu.

Ty jo, nejsem schopná to originální složení nikde najít... zkusím doma ještě najít pytel a večer to opsat.

Lenty
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:08
- Nahlásit

fosilia
Bezpochyby jsi odborník a dokážeš perfektně poradit. Odmala jsem krmila eucanubou, ale pejsek mi začal zrzavět, proto jsem zkusila přejit na pro plan a barva se zlepšila. Nyní krmím Purina pro plan light, protože mi pejska rodiče občas přikrmují (v mé nepřítomnosti). Zhruba 2x-3x týdně místo krmné dávky dostává vařené kuřecí maso, občas (cca 1x za 14 dní) lososa. Má krásnou srst, žádné zažívací problémy, ale jde mi o to, abych krmila opravdu kvalitními granulemi. O pro plan se tu psalo mnoho a vyznělo to tak, že to není zrovna nejlepší.
Jednu dobu jsem krmila i royal canin, ale přišlo mi, že to krmení je hrozně mastné a navíc, když jsem to někam převážela (v sáčku), tak ten sáček se téměř vždy jakoby "rozložil".
Proto prosím o radu (doporučení) nějakého kvalitního krmení pro menšího pejska - na ceně nezáleží.

monka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 16:45
- Nahlásit

fosilia
prosim Ta, mohol by si mi poradit kvalitne konzervy pre psy? Normalne krmim surovym masom +zelenina, ale pojdeme na tyzden agility tabor a tam neni moznost skladovat surove maso, tak chcem krmit konzervami. Mam zatial vyskusene konzervy ANIMONDA-ked sme na zavodoch dva dni, pes bol v pohode ale neviem ci su kvalitne. Velmi pekne Ti dakujem za odpoved.

jeje
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 17:41 - Změnil/a: jeje
- Nahlásit

Radsej si pozri toto

http://www.belcando.cz/index.php?section=moistfood

Ak to chces mat aj extra protihnackove, zober "struhadlo na mrkev" a zahusti to vmiesanim na jemno nastruhanou surovou mrkvou - a nedaj si ju do igelitu.

Aknah
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:47 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

monka
Fosilia mi jiz odsouhlasil Nature Diet, ptala jsem se ze stejneho duvodu jako Ty

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání