Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:34
- Nahlásit

benda2
Gerda
ale né,jsem šla na noční vybylování,tak jsem už vzhůru )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:55
- Nahlásit

Biluška
Bod 1
No hele,napsalas to teda moc pěkně,to zasejc jó,hlavně to vo těch debilech mě oslovilo.Jenže básnický ody sou jedna věc a prachy druhá!A já sem jako dycky f krizi!!Tak mě napadlo,že bys mi teda do podzimu mohla třá nějaký prachy pučit....si přeci finanční poradce ne??Takže bud mi porad,kam si pro ně mám dojít anebo mi je pošli na účet,číslo ti posílám mailem
Bod2
Čéče ,to mě úplně vodzbrojilo...Máš to teda zmáklý fšechna čest a ten politickej rozhled!Proto ty máš vlastně už jedno dítě navíc,jak mazaně vodhalil EkzémToudle dobou by se už asi stěží dopočítal,bo do baráku se těch harantů vejde podstatně víc než do 2+1.Milence co nesouloží není problém najít,problém bude v tom aby k tomu cvakal..
Akorát s tou Paroubkovou fotkou -nevim holka,sem chabrus na žaludek,nezvládnu jí políbit,to vim jistě.A třikrát denně je taky moc...Ale jednu dobrou zprávu mám!Zbožné zírání nám f sektě jde výborně,tak aspon něco
No hele,eště to celý promysli a hlavně pošli ty prachy!!Akéla at okamžitě začne hárat,než tomu vořechovi upadne další noha,bo na dvou by se na ní neudržel..
Tož měj se pěkně a zas se objef!

benda2
ahoj všem,jsem se vyspinkala
s paroupkem ?? nebo jak to myslíš

želva
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj

benda2
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:48
- Nahlásit

želva
ahoj želvo, co Saďek (potřeboval bych poradit jak s fotákem) tak bych ocenil tvou iniciativu

želva
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:50
- Nahlásit

benda2
jo tak napiš co potřebuješ a já se ho zeptám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:52
- Nahlásit

želva
jo tak napiš co potřebuješ a já se ho zeptám

A co Honza,jak se snášej?

benda2
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:53
- Nahlásit

želva
potřebuju se sním setkat u vánočního stolu až přijde jako zeták aby mi poradil jak mám fotit

benda2
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:54
- Nahlásit

davidkova renata
A co Honza,jak se snášej?
stará mladá, holka kluk, jemu to je celkem fuk

želva
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:55
- Nahlásit

davidkova renata
alé jde to, Soudek je tu když tu honza není a je v práci, jeden ten a druhej den ten
benda2
bezva, tak já mu to do Vánoc vyřídím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit

benda2
stará mladá, holka kluk, jemu to je celkem fuk
Ses dal na poezii jo?To budete se Šaudkem hezká dvojka u vánočního stromečku!Von bude fotit akty,ty budeš recitovat prokletý básníky a do toho se nagestí Gerda,aby vám to podbarvila hrou na zopcofku!

želva
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit

benda2
nečekáš taky nenějaký přírustek do rodiny? já že soudek semu narodil syn a za 3 měsíce další

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit

želva
nečekáš taky nenějaký přírustek do rodiny
Dyk čekáme ty veverky...

želva
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 22:10 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
no jo vlastně
jsme byli na tréninku a panička musí být rychlá a Dasty, na to že byl poprvé,tak byl pochválen že mu to fakt jde

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:06
- Nahlásit

dobrý den všem a přeji příjemný víkend
mi jdem v sobotu na voříškiádu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:09
- Nahlásit

želva
panička musí být rychlá
No tak rychlá ty seš,hlavně v něčem!A co že ste to cvíííčili??Se už nějak neorientuju...

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:13
- Nahlásit

davidkova renata
flyball

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:51
- Nahlásit

želva

Ahojky Dárečku, teď jsem si uvědomila, ty jsi nechala Dastymuto to šílený kovový škrtidlo na krku celou tu dobu?, to měla Míla radost viď?, jestli chceš mám po Jimovi kšíry, můžu ti je půjčit, trochu je upravíme, Dasty je o půlku větší

Jinak si vedla dost dobře, pořád někde honila Dastyho s balónkem v hubě, nebo seděla.....jestli tvrdí že makala, tak kecáááá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:58
- Nahlásit

Jimmi
želva
Čus holky,hele,já se chtěla Želvy zeptat už posledně,ale zapomněla jsem...ten Dasty asi nebude mít úplně OK ty zadní nohy,je to i vidět i když vůbec nekulhá ani nemá jiný potíže.Taky je možný že se to spraví normálním režimem a žrádlem,ale možná tu dysplazku má.Je v tom případě pro něj tenhle sport zrovna vhodnej?

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
čau, no neboj, taky mě to napadlo,ale já poduk bude moc, tak bych chtěla to dělat a jakmile tam bude nějakej náznak kulhání nebo něco takového, tak okamžitě přestanem

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:23
- Nahlásit

Jimmi
Ahojky Dárečku, teď jsem si uvědomila, ty jsi nechala Dastymuto to šílený kovový škrtidlo na krku celou tu dobu?, to měla Míla radost viď?, jestli chceš mám po Jimovi kšíry, můžu ti je půjčit, trochu je upravíme, Dasty je o půlku větší

Jinak si vedla dost dobře, pořád někde honila Dastyho s balónkem v hubě, nebo seděla.....jestli tvrdí že makala, tak kecáááá

no nechala,páč jinou možnost jsem neměla, mě to holka nedocvaklo doma,že nemůže,tak jsem sehnala obojek látkový,ale na ty kšíry bys se ráda i jukla a stejně bych do nich šla, i když nebude třeba tehle sport v budoucnu dělat,kvuli stáří,nohám atd...
takže bych byla jenom ráda,kdybychom příště vyzkoušeli,dík moc
budem tam na tu 18.35 na konečné,od nás to vyjíždí v 18.15

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:26
- Nahlásit

želva

moc ráda tě uvidím a hezký víkend tady fšeckym

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:44 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

a tady se skáčou malí překážky asi 20cm vysoké? nevím přesně výšku.

Jimmi
to já taky

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 17:31
- Nahlásit

davidkova renata
tak tohle zas píšou o tvým budoucím manželovi:
http://www.super.cz/co-se-kde-sustne/15159-saudek- mladi-neni-zasluha-je-to-fyzicka-danost.html

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 20:02
- Nahlásit

davidkova renata
jo a rosnička je nemocná

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 20:58
- Nahlásit

Nazdárek, zdravím celou familii. Asi pět dní jsem nic nečetla, ale z poslední stránky vidím, že je vše při starém- želva aktivistka, Dasty s míčkem v hubě, davídková s biluškou ještě nespočítaly dětí a co vaše linie (tedy chovné)? Už jste vybraly favority?

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 21:30
- Nahlásit

Lola1
čau,kdepak jsi byla?

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 21:35
- Nahlásit

želva
chcípnul mi počítač, po pěti dnech odpočinku dnes naskočil. Kdybych zmizela, je po něm definitivně. Jinak jsem pořád v práci a doma a za týden jedu na dovču!!!!!!!!!! S kamarádkou, co znáš.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 21:45
- Nahlásit

Lola1
za týden jedu na dovču!
Kampak jedete?

želva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 21:52
- Nahlásit

Lola1
jo a kdopak to je? a kam jedete?

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 22:00
- Nahlásit

aren
želva
Jezdíme do Bibione, jezdil s námi syn, teď je mu 21, ale loni litoval, že nemůže jet. Je tam vždycky děsná legrace. Kamarádku jsi vlastně želvo neviděla, to jsem popletla. Gerry bude doma s páníkem. Snad to oba přežijou ve zdraví.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání