Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:18
- Nahlásit

benda2
tady u nás to snad maj, mám je juknout až půjdu okolo?

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:19
- Nahlásit

želva
co to je tady u nás :?:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:19
- Nahlásit

benda2
jak to můžeš vědět když ti byly tři a tahala si za sebou kamenou panenku
Si to pamatuju,páč to byl pro mě traumatickej zážitek

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
páč to byl pro mě traumatickej zážitek
co byl traumatickej zážitek? že neutáhneš ten šutr nebo že si ve 3letech neplodná

želva
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:24
- Nahlásit

http://www.super.cz/vtipky/7508-cim-vetsi-tim-leps i.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:26
- Nahlásit

benda2
co byl traumatickej zážitek? že neutáhneš ten šutr nebo že si ve 3letech neplodná
Jakej šutr???Sem měla trauma z toho,že sem zabila ptáčka,mohla sem si ho vochočit,mít s nim přirozenej fstah a mohli sme spólu chodit na vejlety..

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:28
- Nahlásit

isdpch
no jak jsi napsal labuť tak mě napadl harapes (to asi tím že jsme na kynologickém foru) už je i v představě vidím jak spolu trsaj u rybníčka a NYNY hraje zlého vlka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 12:33
- Nahlásit

benda2
tak mě napadl harapes
No pes ale nehárá!!!to většinou čuby.Takže tebe napadla háravá čubka jo?No to se jí zas čék nemůže divit,já sem taky dycky vzteklá...Horší je,že to ale tak nějak přetrvává furt,tak nevim,esi je to tím.

želva
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
se přihlaš
http://www.nova.cz/vasetelevize/?212c=%3Bcast%7E&2 12e=DO12681

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:21
- Nahlásit

No, když tam mamka vlítne s nacvičeným představením baletu Labuť, mohla by toho situovanýho chlapa klofnout hned na kastingu, ne? Pokud by ovšem nechtěla tančit spíš nějakýho lesního ptáčka, třeba tetřefa nebo vorla....zas by to bylo dojemný, kdyby do toho promítla svoje trauma z dětství s rozsednutým vajíčkem - mohla bych tě doprovodit na zopcofku, kdyby ses rozhodla přihlásit

benda2
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:40
- Nahlásit

Ty vado želva to je nápad.

davidkova renata
no hele až zas pudem spolu venčit tak Tě vyfotím, na pozadí les v popředí ty jak něžně koukáš na přání s rudým srdcem a rudou růží v hubě. A to by bylo aby tě nevzali a když ti pak v reálu Gerda zobcne na flétnu tak máš vyhráno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:46
- Nahlásit

Ale musí to bejt celý hodně růžový, nesmíš zapomenout na zlatě vyrytý texty, bo to může taky zabrat! Myslim, že to bude vrcholný dílo, eště sem neviděla mamku něžně koukat, možná jí sama složim hudbu k tomu doprovodu, ňákou dojemnou skladbu.

želva
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:13
- Nahlásit

benda2
tohle umí taky benda?
http://www.super.cz/vtipky/7515-tohle-je-moje-pivo .html

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:24
- Nahlásit

Gerda
eště sem neviděla mamku něžně koukat,
já jo, když ondá pila s modrym šampáňo a ten něžnej pohled na flašku byl nezapomenutelnej

Tak v ní přece kus romantiky je.....měla by začít nacvičovat balet, ať vyhraje v tý soutěži!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit

želva
tohle umí taky benda

By mě zajímalo,kerej paparacííí ho vyblejsk
Gerda
mohla bych tě doprovodit na zopcofku, kdyby ses rozhodla přihlásit
Hele,Gerda,mě to nedá a musim se voptat...já teda mám trauma z rozsednutýho skorotetřeva,ale jaký trauma z dětství máš ty z tý posraný zopcofky???????????
isdpch
když ondá pila s modrym šampáňo
No jo,ale to by zjihly i jinčí kusy,jestli mi teda rozumíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

Hele,Gerda,mě to nedá a musim se voptat...já teda mám trauma z rozsednutýho skorotetřeva,ale jaký trauma z dětství máš ty z tý posraný zopcofky???????????

To ti řeknu naprosto přesně, po těžkym zápalu plic sem musela chodit 3x týdně k profesoru Žilkovi hrát na zopcofku, aby se mi trénovaly plíce po dlouhý nemoci. Trvalo to rok, musela sem trénovat i doma a máma to zapisovala do sešítku, jak dlouho sem ten den hrála, pak sem dostala vynadáno, že hraju málo. Myslim, že tvůj tetřef je proti mojí flétně pěkný vořezávátko ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:50
- Nahlásit

a bylas mu ondá na funuse ?
Nebyla, s tím sešítkem a zapisováním doby hraní si to u mě podělal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:53
- Nahlásit

Gerda
sem musela chodit 3x týdně k profesoru Žilkovi hrát na zopcofku
Myslim, že tvůj tetřef je proti mojí flétně pěkný vořezávátko ))
Jo,tak to jo,,můj tetřef i s vorlem sou proti tomu vopravdu slabej vodvar
isdpch
tančit za zvuků zopcový flétny, to musí bejt věčí hlína naž večír v rozmarýně
No nevim,Rozmarýna je vysoko položená laťka,ale tančit mě asi neuvidíš.Mám totiž eště jedno trauma z dospívání...sem jednou šla tančit a na stole sem měla postavenýho panáka.Dyš sem se vrátila,už tam nebyl!!!!!!NĚKDO MI HO VYPIL!!!Vod tý doby ze strachu tančit nechodim,to ale chápeš ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:01
- Nahlásit

isdpch
kam se hrabe na takový trauma Žilka s notesem a tetřevím brkem za kloboukem,
A to i v případě,že by bydlel v domě s regulovaným nájemným...
Ti řikám,mám těžkej život už vod mládí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:24
- Nahlásit

isdpch
Ti řikám,mám těžkej život už vod mládí
no vono je to na tobě dost vidět

Hm,tak to ty si šel z kojeňáku rovnou do děcáku!

želva
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
HOVADA NENAŽRANÝ
http://www.novinky.cz/domaci/poslanci-si-zvysili-n ahrady-za-ubytovani_116079_crve7.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit

želva
Klíííd,sou to chudáci,děsně dřou a skoro zadarmo....

želva
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
si budu muset nějakého klofnout,třeba Paroubka, ten má milenky a holky se maj jak prasata v žitě,ale já bych mu nedala ni pusu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 23:22
- Nahlásit

želva
nazdar segra,ted jsem se zasmala,jak jsem to vsechno cetla,spravily jste mi naladu,no paroubkovy bych taky pusu nedala,to bych se asi vopupinkovala!davidkova renatanazdar,nechce se mi chrapat,mam dva dny volna a uz z toho,ze nejsem v robote jsem jaksi nesva,nerika se tomu workoholik?jeste,ze ne alkoholik,to bych si dala,piju az po sichte,co kdyby naseho sefa zrovna napadl fantas,ze mam foukat do trubicky,on ma nekdy divne napady,hlavne,ze jsem nedopadla,jak ta vozrala ucitelka z brna,vi o ni cely narod,chudaci decka,budou z toho mit trauma na cely zivot,tak to aby se treba vecer nepomocovali,co?

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 06:35
- Nahlásit

Ahoj fšichni,
kleknul mi počítač, až se zmotám na nový, ozvu se!

aren
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:09
- Nahlásit

Lola1
Jejda, to je mi moc líto
Doufám, že se zmotáš rychle.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:34
- Nahlásit

Ahoj přátelé a kamarádi.
Bod 1. CHOVNÉ LINIJE
Přátelé nekvaltujte na nás, zde se nedá nic uspěchat. Namnožit vořechy dokáže každý debil, ale vytvořit kvalitní línije, o kterých budou s úctou hovořit budoucí generace, to chce čas. Nemůžeme nic uspěchat. Prachy jsou krásná věc, ale až o našich odchovech budou básníci skládat ody tak vyděláme zajisté mnohem víc. Protože budeme přirozeně chtít tantiémy. Nejpozději na podzim začneme zaručeně množit. Jako první vrh navrhuji rodičovský pár Akéla x ovčácký pes od vedle. Zajisté to bude mít vyrovnanou pracovní povahu a vynikající zdravotní stav ( o ten se bude muset postarat ten vlčák, protože ta bílá mrcha je jak na potvoru úplně zdravá. Při troše štěstí bude mít alespoň dysplazku).

Bod 2. Paroubek
Vážené přítelkyně, ihned zapomeňte na pupínky a začněte se zocelovat. Budoucnost našeho státu jde ještě víc do pr... než momentálně je. Věřte mi, coby fin. poradce vím o čem mluvím. Lidi už si nenechají do ničeho kecat . Kdo se o sebe nepostará sám bude převezen do rezervace. V rámci tohoto opatření si VŠICHNI okamžitě musí zakoupit větší množství krému na boty a tím zamaskovat vlastní, nevhodnou, barvu pleti. Dále se všichni naučí briskně orientovat v našem soc. právním systému a to zejména v oboru soc. dávek a začnou je využívat. Kdo nemá děti ihned alespoň 10 adoptuje. (A hoďte sebou, než vám ty nejlepší rozeberou) . Přítomné dámy si najdou vhodného živitele a příležitostného milence (souložit nemusí, hlavně když bude platit). Paroubek a podobní jsou naprosto ideální, jelikož jsou u koryta. V rámci akce "odpupínkování" si každá pořídí fotku (Paroubkovu, ne svoji), třikrát denně se na ni bude dívat a večer ji POLÍBÍ. Až všichni zvládnou tuhle fázi překročíme k další - "zbožné zírání".

želva
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:16
- Nahlásit

ahoj všem,jsem se vyspinkala

benda2
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:18
- Nahlásit

želva
s paroupkem ?? nebo jak to myslíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:21
- Nahlásit

Dárek se začala starat o budoucnost našeho státu už včera?

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání