Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:04
- Nahlásit

Jimmi
no já vyrazím v 17.45 odsud

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit

želva
je pro Davídkovou, si pořid
Hm,to nepude...můj drajvovej kocour by toho ušáka tuty zakous,když jsem bydlela vedle v přízemí,naučil se chodit domů ventilačkou a tahal mi do kvartýru mrtvý krysy(některý i bez hlavy) .Nebyly vo moc menší než ten králík

želva
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:37
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je blbý,no tak si sežen ještě jednu kočku a budeš mít doma hned 3 drajvový zvířata

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 19:21
- Nahlásit

želva
hele davídková chtěla s biluškou zakládat nějaký drajvový chovný linie, ale králíka s kočkou asi ne.

želva
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 21:33
- Nahlásit

lidi se po... smíchy ze mě:
jsem jela na Flyball že se něčemu přiučíme. No já si řekla že nač objíždět s autobusem asi 5 zastávek že to švihnem rovně podél Letnanaského vystvaiště aže tam dorazíme brzy
tak jsem vystoupila a šli a šli ašli, psy se bavili tím, že honili ty malý sviště nebo co tam to je a šli sjme ašli asi půl hodiny a mě to bylo divný že nevidím nikde cvičiště , no ve finále jsme šli asi hodinu já volala Lucce točekový a na mi povídá že jsem uplně někde jinde, Já mýsto abch to jenom kousek obešla, tak jsem si udělala vejlet do Kbel , tak jse psy aspon prošli a vyvvětrali bránice
příště pojedu jak mám

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:22
- Nahlásit

čus bus lidi,konešně to zas funguje,jsem byla na měkko že to nešlo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:26
- Nahlásit

želva
volala Lucce točekový a na mi povídá že jsem uplně někde jinde
Seš jak ta Gerda,co jela původně na sever Prahy a skončila na jihu nebo vobráceně,to je fuk
jinak čus fšici

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:27
- Nahlásit

davidkova renata

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit

isdpch
dobrý den, bolí mě hlava

Takže ste kalhoty náležitě zapili!Garfield ti poděkuje
Tvoje Kostelce sou tak veřejně provařený,že nemá cenu to ani komentovat,bo to fšici už znaj.Esi pojedem v neděli,už se těším ,u kterýho zas skončíme..třá to bude nějakej kde sme eště nebyli!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:48
- Nahlásit

isdpch
ti tam chybí "s" ... no nic, čus
Blbe!
Hele,nejedem nikam,máš maila

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:52
- Nahlásit

RÁDA BYCH VĚDĚLA PROČ MAJÍ MAJITELÉ PSŮ PLATIT STEJNÉ POPLATKY ZA MALÉHO PSA JAKO ZA VELKÉHO.ROZLIŠILA BYCH TO VELIKOSTÍ.PES KTERÝ MÁ 1,80KG A CHODÍ NA NOVINY A VEN SE JDE PROBĚHNOUT JEN JEDENKRÁT A TO JEŠTĚ PODLE POČASÍ SE NEMŮŽE PŘIROVNÁVAT K VELKÉMU PSU S VELKÝM H....DĚKUJI SÁRA.
jsem našla, chytré co?

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit

davidkova renata
kam se jede???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 09:02
- Nahlásit

želva
RÁDA BYCH VĚDĚLA PROČ MAJÍ MAJITELÉ PSŮ PLATIT STEJNÉ POPLATKY ZA MALÉHO PSA JAKO ZA VELKÉHO.ROZLIŠILA BYCH TO VELIKOSTÍ.PES KTERÝ MÁ 1,80KG A CHODÍ NA NOVINY A VEN SE JDE PROBĚHNOUT JEN JEDENKRÁT A TO JEŠTĚ PODLE POČASÍ SE NEMŮŽE PŘIROVNÁVAT K VELKÉMU PSU S VELKÝM H....DĚKUJI SÁRA

No nechtěla bych u ní dělat malýho psa!
Nejede se nikam,mysleli jsme Ovčáry,ale jsou Bowenky..

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 09:18
- Nahlásit

isdpch
ti to tedy řeknu - městská část prahy 2

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit

davidkova renata
a co ty a nyný,chystáte něco o víkendu? jo a jde se do šárky nebo ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 09:33
- Nahlásit

želva
chystáte něco o víkendu? jo a jde se do šárky nebo ne?
No hele,sobota dou na cvičák,bo je před zkouškama a v neděli sebou plácnem asi k rybníku,jestli bude 30st...Leda by se nějak zatáhlo,ale to až operatívně...Do Šárky v tom hicu ale nejdu.

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
bezva, tak mi se přídem za tebou juknout, ju?? v tu neděli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit

želva
bezva, tak mi se přídem za tebou juknout, ju?? v tu neděli
Ju,ale eště si napíšem dyby se třá zatáhlo nebo tak něco.

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
ok

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 11:59 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
no podsem!
heled jsem ted dokoukla na nabídku v CHcete mě? já jsem asi magor ale já bych brala tu Klárku, jak neměla kus čelisti a pak nějakého toho koně , ale mám 3 psy a to stačí.
Hele jsem potkala domácího dnes ráno a jenom jsme se pozdravili a byl klid,viděl Dastyho na vodítku a v náhubku a nic nemlel
jsem pročítala starší čísla časopisu Svět psů a našla tohle, a ted to říkám lidem, kteří se zastavují nad tím že mám 3 psy:
'' Jeden pes je málo,
dva - to už by šlo,ale
nejlepší jsou
rohodně tři!''
: a od té doby je klid
a taky jdu dnes k vodě,sice je to vybetovaná kašna,ale na házení balonku a na ochlazení pro psy ideální, a choděj tam i jíní psy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:44
- Nahlásit

želva
Hele jsem potkala domácího dnes ráno a jenom jsme se pozdravili a byl klid,viděl Dastyho na vodítku a v náhubku a nic nemlel
No vidíš,ono to pude,asi ví,že může leda trousek
ale já bych brala tu Klárku, jak neměla kus čelisti
No já jí viděla už v sobotu a brečela jsem...

želva
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 17:29
- Nahlásit

davidkova renata
no neboj, taky jsem byla naměko
a v neděli jdem zas lítat kousek od nás, protože mi byli a než jme tam došli, tak psy málem padli horkem, a než bychom dojeli ktobě tak bych je už možná ani neměla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 20:23
- Nahlásit

želva
v neděli jdem zas lítat kousek od nás, protože mi byli a než jme tam došli, tak psy málem padli horkem, a než bychom dojeli ktobě tak bych je už možná ani neměla
Tak by sis mohla vzít Klárku!

želva
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2007 11:42
- Nahlásit

davidkova renata
kdybych neměla ty 3,tak klído pído, ale já mám limit 3 psy a na tom trvám
jinak čus bus všem
a taky je počasí tak akorád bud na spaní anebo lítání venku

gabi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2007 20:12
- Nahlásit

Pridávam pár fotiek mojich beštií na nedeľný podvečer.

fotogaleria:
URL

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2007 21:36
- Nahlásit

gabi
Už jsem na ně koukala u nás,jsou nádherný
Bych řekla : tajemství proutěného košíku

želva
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2007 21:50
- Nahlásit

gabi
skvělé,ale až pojedeš na čundrování, tak mi nic nebrat,at hezky zůstanou v SK to ti vzkazuje přítel

želva
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 10:17
- Nahlásit

brý den

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:32
- Nahlásit

Ahoj lidi, tak jsem se dostala na pár minutek k mailu.Všem posílám moc pozdravů a nejnovější zážitky ze severu. ¨
Lilátko je zdárně po operaci, daří se jí až moc dobře. Má tři týdny zakázáno kousat než se ty jizvy zahojí. 100x denně sprintuju přes zahradu a rvu jí z huby klacíčky, kořínky, hřebíky, boty a podobně. Bude zázrak jestli se to všechno zahojí, ale jí je to evidentně jedno.
Pumice přišla na skvělý způsob jak vyhnat všechny psy z baráku a mít ho jenom pro sebe. U brány párkrát štěkne (je jedno, že tam nikdo není, důležité je štěkat), všichni ti malí blbečci se ozlomkrk řítí k bráně a tam následující půlhodinu vřískají (pořád tam nikdo není, ale puma přece říkala, že tam někdo je...), puma ležérním krokem dojde domů a rozvalí se na gauč. Po půlhodině těm degenům u brány dojde, že štěkají na listí ve větru a vrátí se domů. Puma se naštve, protože se jí cpou na gauč a jde zaštěkat k bráně.... Děti to řeší diskmenem a já si asi taky brzo nějaký koupím
Nejlepší zážitky jsou ale s Akélou. Vzhledem k její mánii otvírat a škrábat na dveře jsem ji nechtěla nechávat doma volně. Takže jsem ji zavírala do klece. Ta klec byla původně pořizovaná na pumu a puma ji za tři roky nedokázala zničit. Což zajisté vypovídá o kvalitě klece. Žádný vietnamský aušus. Akélka v ní byla dvakrát. Podruhé prostě ohnula dva dráty, jeden vylomila a mezerou zhruba 10x20 cm vylezla ven. Byla jsem lehce šoklá když jsme přijeli domů a Akinka na nás radostně čuměla z okna. Díky bohu si zatím neumí odemknout. Má odřenou celou hubu jak ji rvala těma drátama, takže vypadá jak válečný veterán. Ještě, že si nevypíchla oko, sfině jedna bílá. Až budete někdo mluvit s Garfildovou tak ji, prosím, upozorněte, že klec na Gafa asi nebude to pravé ořechové

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:36
- Nahlásit

Biluška
On je s klecí za jedno. Je to jeho nejintimnější kamarádka. Té by neublížil. Asociuje mu maminčino bříško - zřejmě.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání