| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:39
- Nahlásit
Garfield
Šťastná to klec. Naše už odpočívá složená na půdě, v sobotu budu muset zajít do místní knajpy a najít nějakého lojzu-všeuměla, který ji spraví. Vzhledem k její pořizovací ceně si rozmyslím jestli tam ještě někdy zavřu Akélu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
Psí den na libeňské louce navštívil také známý český fotograf Jan Saudek, který přislíbil, že se s radostí ujme funkce předsedy poroty v příštím ročníku tradiční květnové akce. „Pokud budu ovšem za rok ještě naživu,“ dodal se svým pověstným humorem Jan Saudek.
příště musíš jít s námi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
želva
příště musíš jít s námi
Klidně pudu,pokud ovšem budu eště naživu...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:56
- Nahlásit
davidkova renata
ále prosímtě, co by si počala Nyný
heled nený těžké nosit sebou tu traverzu, já bych brala raději bejzbolku,to není tak těžký a je to skladný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:33
- Nahlásit
želva
bych brala raději bejzbolku,to není tak těžký a je to skladný
Jo ,ta taky může bejt,jen tolik nevydrží a máš větší výdaje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:36
- Nahlásit
Biluška
No to je dost,pani!!Koukám,že se nenudíte,hlavně Lilášek,že je snad v pohodě.Však ona si zas nějaký šikovný úraz vymyslí .Tak koukejte chodit pravidelně,bo nám váznou lííínije a taky ste mi slíbila popsat tamější genetickej materiál.
Děti to řeší diskmenem a já si asi taky brzo nějaký koupím
To je drahý ,co takový ty klapky jak měl Otík ve Vesničko má středisková??
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:27
- Nahlásit
davidkova renata
příště musíš jít s námi
Ahoj želvo, chceš tam davídkovou provdat nebo jí oplatit "rande"?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit
Lola1
Ahoj želvo, chceš tam davídkovou provdat nebo jí oplatit "rande"?
ahoj, jsi chytrá hlavička, samo že provdat ,je vidět že jsi moje příbuzná
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:13
- Nahlásit
čus bus mládátka
kdepakjsou moji rodiče a strejda isdpch?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:17
- Nahlásit
želva
kdepakjsou moji rodiče
No já sem tady a táta asi leží někde vožralej jako dycky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:35
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
no čus,taky si říkám kdepak je můj tatka
mamko tak ti zavřeli Delvitu a budeš tam mít Billu,která je drahá
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:28
- Nahlásit
dobré ráno lidi
tak co je nového se ani neptám páč ta delvita mi taky se.... to zase budem bloudit s košíkem při hledání základních potravin jako je rum.
želva už máš chlapa ??
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:33
- Nahlásit
benda2
žijééééé
už máš chlapa ??
mám,ted leží v posteli po 24
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:41
- Nahlásit
Ahoj lidi,
zdravím ze severu.
davidkova renata
Bacha, popisuju místní gen. matroš. Radši si na to sedni, ať to s tebou nešvihne.
1. Třínohý ovčák od sousedů vedle. Údajně asi pes, ani sama majitelka si není jistá (nebo nepochopila moji otázku). Jednoznačně má jenom tři nohy, prašivinu a švidrá . Dalšího pseudoovčáka mají sousedi naproti přes cestu. Je silně vyžraný, takže je patrně chován jako živá konzerva. Žijí dva v kotci 2x2 metry, ale jednou už byli dokonce puštění na dvoře. Patrně pod vlivem našich psů, kteří okupují celé tři hektary čemuž se celá vesnice značně diví. Akéla navíc chodí k sousedům, protože plot pořád nestojí takže si rozšiřuje akční radius. Sousedi jsou rádi, neboť tam jezdí jenom na víkendy a pochvalují si, že jim to naši psi hlídají. Ono je to přejde až je Akéla v pátek nepustí dovnitř . Nejlepší je soused zezadu.Ten chová ovce (asi 4). Hned první den měl hrozný strach, že mu je moji psi budou honit a plašit.Místopřísežně jsem mu odpřísáhla, že nebudou, neboť až na Liláka a Braisynu jsou to všechno ovčáčtí psi, dvě z nich mají dokonce složenou zkoušku vloh. Pán mi nevěřil poněvadž o nějakých zkouškách v životě neslyšel, šeltie v životě neviděl a mooooc dobře ví, že všichni psi honí ovce. Akéla je mu vůbec krajně podezřelá neboť jako ovce vypadá . Prohlásil, že on má taky ovčáckého psa a musí ho mít na řetěze, poněvadž když se urve tak ty ovce honí . Z ovčáckého psa jsem zatím zahlídla jenom ocas a kousek prdele, neboť je uvázaný tak šikovně, že od nás není vidět. Nepochybuju, že bude velice vhodný k chovu. Očíhnu ho někdy až se urve. Dále jsem našla jednoho jorka s luxací pately viditelnou na padesát metrů. Což je nám v podstatě naprd,protože luxačku už máme, ale přinejhorším ho můžeme použít taky,ne? O pár baráků dál je střední knírač, vypadá dokonce čistokrevně. Ale s tím se nesmíme kamarádit, protože to je hlídací pes a tudíž musí být hodně ostrý a nemá se co očichávat přes plot. Když pán zjistil, že se s ním Winky přes plot důvěrně seznamuje tak vylítnul z baráku a s děsným řevem vyhnal moje i svého psa. Pes použít nepůjde, ale pána bysme mohli využít jako ošetřovatele, ne? No a nejkrásnějšího psa mají v obchodě. Zatím nevím čeho je to kříženec, ale vypadá to jako leonberger s některým asiatem. Nekecám, ten pes bude mít tak metr v kohoutku a 100% váží přes metrák. Akéla proti němu byla jak drobeček. Prodavačky v obchodě o něm neví nic víc, než že se jmenuje Bára. Budu muset odchytit majitele. Každopádně psice je to nádherná a úžasně impozantní. Majitel asi ne, protože bývá zavřená v malinkém kotečku za obchodem a jenom občas ji pouští na dvůr. Živená je podle stavu srsti nejspíš zbylýma rohlíkama. Až přijede nějaká návštěva s foťákem tak ji blísknu (nejlíp zároveň s Akélou, abyste ocenili velikost . S šeltičkama ji fotit nemůžu, poněvadž by vedle ní nebyli vidět )
KOnec zpráv ze severu, objevím se zase ve čtvrtek. Tak zatím pá pá Lálá
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit
želva
mám,ted leží v posteli po 24
no koukám že rychle zdomácněl
Biluška
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:18
- Nahlásit
želva
mamko tak ti zavřeli Delvitu
Vim vo tom,včera sem se votočila asi 3krát abysem do příštího tejdne nemusela nakupovat..
budeš tam mít Billu
Tys mohla mít Billušku ,dybys byla rychlejší!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:43
- Nahlásit
isdpch
jsem jí přes ten uzenej smrad co se linul z telefonu nerozuměl, ale bude tu cobydup
Taxem tu ,Cobydup,hm,to je také pěkný nick
Vodpusťte mi fšici ten smrad ,to je vážně děs ,ten výcvik nejni žádná prča,řeknu vám...
Biluška
Údajně asi pes, ani sama majitelka si není jistá
Hele a je to vůbec pes???Aby sme si nezaprasily lííínije třá nějakým jiným živočišným druhem!I když máme f plánu ligra,ale musí to bejt cílený a promyšlený a né takhle hrc prc!Pokud to pes opravdu je,kup ho!!Nevzpomínám si,že bysme už měly v chovu šilhavýho..
Toho ovčáckýho ale berem tuty!Sice nevíme přesně jak celej vypadá ,ale to nevadí,rozhodující je povaha,pes má o ovce a práci s nimi zájem a to je důležitý!
Jorka vem taky,třá má luxaci na tý vopačný straně než už máme
Ten knírač se mi moc nelíbí,pokud vypadá čistokrevně,moh by to bejt klidně papírák a víš co by za něj ten vydřiduch moh chtít za prachy??? Ale páníka zaměstnat můžem,mohl by se třeba starat o bojácné a deprivované psy,tam by myslím byl na svým místě
Trochu strach mám z tý kříženky,bo se mi zdálo,jakobych v tvém příspěvku vycítila jiskérku zájmu o tuhle skvělou čubinu ,aby ti "zničeho nic" nepřibyla čistě náááhodou do baráku
Mimo téma...sem taky natrefila na ty šproty ,jako ty posledně..ty voe,to je smrad a navíc je mi pěěěkně blbě,páč je už vod včera vochutnávám,esi jako nejsou zkažený i když vim,že mi po nich bude na blití Horší je,že maj asi nějaký vomlazující a povzbuzující účinky,páč jak sem to přivalila dom,tak se odněkud vynořila ta hnusná kočka a málem mi tu igelitku vyrvala z ruky.To mě znechutilo,bo už asi tejden se mi zdá,že není ve svý kůži a je teda naděje,že by to mohla zabalit. Zkusmo sem jí asi 4 dala,sežrala je během pikosekundy.Potěšující bylo,že je sice vyblila(na ten voranžovej koberec,sfině!!:mad ,jenže se jí asi nějak ulevilo nebo co,páč už zas vypadá normálně.. Jinak sem se letěla kouknout do zrcadla,ale vomlazující účinky to má patrně jen na kočky,tak zas nic..
Tož mě se pěkně na severu a zejtra se těšíme na další zprávy z regionu .Páček shledáček!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:45
- Nahlásit
isdpch
no jo a ted mám pro změnu potíže s autem, nestartuje a nestartuje. Včera jsem ho nastartil přes zpátečku z kopce a dnes ráno už ani trousek.
To víš pražská S S kucí šikovný.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit
isdpch
neboj - Žižkov vám ukáže
davidkova renata
Tys mohla mít Billušku,dybys byla rychlejší!
a ty tam nemáš nějakou Bilušku?
davidkova renata
heled něco mě napadlo:
ty máš určo nějaké NO kteří potřebují pomoc,že jo?
tak mě napadlo, že kdyby to šlo,udělala bych fotečky a mohla bych to hodit tady po žižkově a po Letnanech atd...
co ty na to?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:02
- Nahlásit
želva
a ty tam nemáš nějakou Bilušku?
Ne ,to nemám,si jí mohla mít za příbuznou dyby ti Davida nevyfoukla to ópér
ty máš určo nějaké NO kteří potřebují pomoc,že jo?
No momentálně osobně naštěstí žádnýho neznám,to je vždycky nárazovka..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:25
- Nahlásit
davidkova renata
bezva tak až bude, dej vědět a já to rozešlu po známích, nechceš se jet podívat na Voříškiádu? tuhle sobotu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:27
- Nahlásit
želva
nechceš se jet podívat na Voříškiádu? tuhle sobotu?
Máme ty zkoušky...
Kde to je?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:36
- Nahlásit
davidkova renata
praha 4 - háje
|
chvaterka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit
isdpch
Nízká je proto, že nemaj berušku
|
aren
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 17:06
- Nahlásit
isdpch
No, ale vlastně, takhle nějak vznikaly všechny plemena, že.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 19:55
- Nahlásit
isdpch
Nabízím ke krytí úžasného psa, kříženec Německá Doga x NO, neuvěřitelných kladných vlastností po obou rodičích. Inteligence NO, síla Dogy. (rychlý jak chrt, silnější než pit či rotvajler, dobře cvičitelný) Hledáme fenku obdobných vlastností. Odběr min tře
Do háje ta Biluše mi štve!!!Se musí stěhovat zrovna ted ,eště kuli tomu přídem vo pěkný prachy!!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 20:39
- Nahlásit
tak tohle je moje:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=1246
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 20:57
- Nahlásit
želva
No konečně vidim toho tvýho
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 21:35
- Nahlásit
dobrý večer křížeči kusů
musím se pochlubit protože Benda se rozhodl skřížit bígla s českým horským psem (akorát nevím jestli z toho něco bude když to byl pes a ne fena ??????)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 08:32
- Nahlásit
brý den všem
davidkova renata
a nechceš? pracovitej,peníze domů taky občas nosí benda2
no taky ses dal na křížení?
mě napadlo, co kdybych spojila potkana s vodní želvou?
|