Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 21:58
- Nahlásit

jo moje želva vodní snesla vajíčko, ale samo neoplodněné
a potkani jsou taky ok

želva
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 21:59
- Nahlásit

jo a za chvíli bude na Primě Soudek

Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit

želva
Zatím dobrý, leželi jsme s G. na zemi a dívali se na telku (tedy já, on chrněl a byl blaženej, že je blízko). Skok do náruče ještě neumíme, nácvik zatím pořád nějak odkládáme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:27
- Nahlásit

isdpch
Brý den taky všem..jinak esi to tak pude dál,ušetříš značný obnos za alkoholické nápoje
Díky za toho maila..ale vo traverze sem se zatim nic nedočetla.asi to zas takovej odbornik nebude
želva
tak Dastyho to vůbec nebavilo takže budem blbnout jen tak
No tak mu ten posranej balon prostě nedáš dřív,dokud neudělá co chceš!Dyk s takovym čoklem to de samo!!Zatim jen chvilku.On nebyl asi zvyklej,že by po něm, smažka chtěla nějakou práci

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:37
- Nahlásit

davidkova renata
čus, to já sním tohle trénuji, ale sami pro sebe,ne na žádné závody ,zejtra sním jedu se na něco kouknout a na to jsem sama zvědavá
jinak zdravím všecky

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:40
- Nahlásit

želva
tys byla na obedience?

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:41
- Nahlásit

davidkova renata
já sním pracuji,v neděli jestli se nepůjde, tak jdu na vejlet podél vltavy aby si zaplavali oba dva

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:43
- Nahlásit

Venta
jo jo byla, V hloubětíně,ale Dastyho to vůbec nebavilo,takže jsme to vzdali a budem to dělat jenom pro sebe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:45
- Nahlásit

želva
No a jak to probíhalo,tak to popiš,celkově jako..

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:45
- Nahlásit

želva
Tak možná tam musí mít pes nejdřív nějaké základy poslušnosti, ne?
A je s sebou něco potřeba? Chystám se na veřejný trénink to okouknout.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:56
- Nahlásit

davidkova renata
no normál,já přijela asi z půl hodinovým zpožděním,bylo nás tam 5,bostonák,stafík,bernák,RR a já s Dastym. Kateřina to vysvětlovala a holky se to učili,jenže Dasty pořád řval a řval a zajímalo ho něco jiného,tak jsem ho napomenula asi 5x a pak jsem šla za Kateřinou a domluvili se že příjdem až příští týden, to nebudu mít sebou Sindy a že budem trénovat sami prosebe, páč pes kterej štěká stejně to dělat nemůže páč by mu strhli body.a ostaní už byli na nějakém 6 cviku a já teprv začala na 1 cviku.
jinak je to sport kterej má budoucnost,je dobrej na poslušnost a můžou to dělat jakejkoviv pes i věku

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:00
- Nahlásit

Venta
sebou nic mít nemusíš, já měla vodu projistotu,ale jinak ti stačí obojek a vodítko
možná tam musí mít pes nejdřív nějaké základy poslušnosti, ne?
líp bych to nenapsala, mi napřed musíme mít základní poslušnost a pak tohle je možné dělat

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit

želva
A cvičili jste na odměny? Myslím tím pamlsky nebo hračky.
Jo, to my poslušnost máme zmáknutou (teda tu základní - BH), tak jsem na to zvědavá.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit

Venta
tak vám to půjde,a na pamlsky se tam cvičí, ale co vím tak na závodech už nesmíš je mít u sebe.
tam prostě je nejlepší, když pes má zmáknutou pořádně poslušnostm, jinak zdržuje člověk ostatní.

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:16
- Nahlásit

želva
na závodech už nesmíš je mít u sebe
No to jo, to ani u zkoušek už nesmíš. Tam se ani nesmí chválit, jenom mezi jednotlivýma cvikama.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit

Venta
tak dej pak vědět, v Praze je to v Hloubětíně,a bude to každej uturý od 17.30 - 20.00

Venta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit

želva
Já vím, tohle je jen veřejný trénink přístupný pro každého. Ale je to v Kladně. Tak to chci jen vyzkoušet, jestli je to v něčem lepší a zajímavější než normální cvičák.
Dám ti pak vědět (jestli si vzpomenu )

ajunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit

želva tak kdyt vo tom to je ne cvičit pro radost ja taky svoje hafiny necvičím na nějaký zavody a zkoušky jen občas když vidím že už jim to jde tak něco složíme .-)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:35
- Nahlásit

isdpch
že Čert to chápe a je trochu dál než já
Hm,to je ale zbytečná poznámka,bo to je skoro každej..
želva
jenže Dasty pořád řval a řval a zajímalo ho něco jiného
A proč řval?Chtěl ten tenisák?Nebo ho zajímali jiní psi?vždyt normálně si jich nevšímá..Jinak Biluška to řeší tak,že pumici navlíkne přes hubu gumičku z vlasů a vono jí štěkat nejde!

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:46
- Nahlásit

davidkova renata
zajímali ho ostatní psy a ted mi ti Sindy cupuje potkana

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit

želva
ted mi ti Sindy cupuje potkana
Nech jí,kdo si hraje,nezlobí!
zajímali ho ostatní psy
No to je divný a mělas u sebe tenisák?Že bys mu ho jako nenápadně ukazovala

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:55
- Nahlásit

davidkova renata
se budeš divit, ale on se začíná zajímat i ostatní psy a fenky, ted to tady začíná hárat a on je v tranzu a jinak je Dasty v poho, kam se hnu tam on je, hraje si doma a venku se Sindy,ona ho kouše do nohou zadních a on jí přeskakuje jako nějakou překážku

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit

davidkova renata
co dáváš Nyný za pamlsky? Sindy musí zhubnout,sice dostává menší dávku a má hodně pohybu,ale piškoty jí nechci dávat

želva
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:07
- Nahlásit

davidkova renata
heled dej mi nějaký tip na večeři? já nevím co mám tomu svýmu pořád vařit,nesmí tam být ovoce a zelenina a nesmí to být tučné

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:36
- Nahlásit

želva
co dáváš Nyný za pamlsky
No já jí mlátim traverzou,bud mín anebo víc,podle toho,jak jí potřebuju namotivovatEště než sem znala traverzu,tak sem používala nějaký psí bonbony jakoby mlíčný,ale mastily kapsu zrovna jako granule,tak sem přešla na piškoty.Ale já mám jeden piškot třá i na 5 krát,si nemysli,že se předám.Můžeš třá upíct ten dort co tudle inzerovala Melody,ten jim voní.Já posledně pod vidinou prohranýho závodu zkusila kuřecí páreček,tos neviděla,co ta blbka dělala,Mach by to zabalil a šel by bulet do koprovýho pole
heled dej mi nějaký tip na večeři? já nevím co mám tomu svýmu pořád vařit,nesmí tam být ovoce a zelenina a nesmí to být tučné
No hele,co to kuře na voctu???Ovoce a zelenina tam neni a kuře je dietní ne?

ajunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:58
- Nahlásit

želva kup odtučněnej sýr .-)) a máš to- jo a na zhubnutí doporučuju ne snížení dávky ale nějaký lajt krmivo- bo když snížíš dávky tak ten pes bude mít akorát hlad a bude ňourat a škemrat a tak
vole namaž chleba a neser se s ním .-)

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:59
- Nahlásit

Hele Dárek, nemohl by si prostě ten tvůj chlap vohřát párky, nebo namazat chleba? Co bys mu pořád vařila? Dyť to neni normální přece.

ajunka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 13:54
- Nahlásit

isdpch nechci nic říkat ale ted sem si to hodila do kalkulačky a vyšlo mi že by měl zhruba 5 dní volna- to je trošku protizákoný .-)

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit

Gerda

nemohl by si prostě ten tvůj chlap vohřát párky, nebo namazat chleba
se ho nijak nezastávám, ale nějak si vybavuju, že mi želva říkala, že dělá 600 hodin měsíčně

Prosimtě, nesmíš bejt tak útlocitnej, tak prostě trochu pracuje, no bóóóže.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 14:22
- Nahlásit

Gerda
tak prostě trochu pracuje, no bóóóže.
No jistěěěě!Aby se nepotento!Já kupříkladu mám 4 poměry(pracovní teda) a když to spočítám na hodiny,musel by den mít cécéá 28 hodin.A prudim s večeří ???Neprudim!!Bo večer nejim abysem nebyla tlustá!Stejně sem...a stejně musí bejt tak unavenej,že nemůže ne jídlo mít ani pomyšlení
ajunka
isdpch nechci nic říkat ale ted sem si to hodila do kalkulačky a vyšlo mi že by měl zhruba 5 dní volna- to je trošku protizákoný
No vono to tak skoro je,von je f práci,aby nemusel bejt doma se Želvou a Sindy a Dastym a Ferdou a potkanama a vodníma želvama a nevim s čim eště

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání