Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8280 . 8281 . 8282 . 8283 . 8284 . 8285 . 8286 . 8287 . 8288 . 8289 . 8290 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 09:41
- Nahlásit

Crysa
teď si vzal plácačku do huby a trefuje se do kelímku. Asi psí bytový golf?
Buď ráda, že má tak čikovné a přemýšlové zvíře, dokaže se zabavit sám.
Fanda v průběhu mého posledního pracovního dne na dvoře sundal z plotu jeden truhlík s muškátama, rozsipal ho po dvoře a truhlík okousal. Evidentně mi chtěl naznačit, že už má plný zuby toho, že musí být 12 hodin sám s Bajkonůrem.

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 09:53
- Nahlásit

BaicoEvidentně mi chtěl naznačit, že už má plný zuby toho, že musí být 12 hodin sám s Bajkonůrem.
a tak Kamínek taky není neničivý jen prostě pár jeho akcí je milých a je zajímavý co vymyslí. Nechat ho doma samotnýho, tak to tu nepoznám Momentálně přešel na přemisťování prázdných flašek od bílýho ruma ani sklo mu nevadí do huby
Jinak tobě Fanda taky vymyslel úžasný věci, třá jak tě strkal před sebou na obrany v Prokopáku to by prostě nevymyslel jinej pes

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 09:55
- Nahlásit

Baico
Crysa
ani sklo mu nevadí do huby
tak goša když byla malá, tak odkusovala hrdla skleněných láhví, nechat basu 10 minut bez dozoru tak měli všechny flašky odkousaný hrdla

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 10:47
- Nahlásit

CrysaJinak tobě Fanda taky vymyslel úžasný věci, třá jak tě strkal před sebou na obrany v Prokopáku to by prostě nevymyslel jinej pes
No tak pes možná, ale bílá veverka celkem běžně Ale on je prostě jinej. Ale za ta léta už jsem si zvykla, u nás v rodině nemůže být normální zvíře. Všechno, co máme nějak vybočuje. Koucour si myslí, že je pes a ostrej, tudíž bez varování napadá kohokoliv, kdo se obbjeví v blízkosti našho baráku, další kočka odmítá žrát maso, její dceři už od mala říkáme Retarda, což o něčem svědčí. Princ Hyjacynt je prostě blonďák a Bajkonůr ztratí veškerý rozum, pokud vidí tenisák.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 10:59
- Nahlásit

Baico
Koucour si myslí, že je pes
ten váš taky?Náš není ted ostrej,ale na vycházky chodí s náma,když se otevře auto,vleze do něj a miskou na maso mlátí líp než psi.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:01
- Nahlásit

ženský
Jdeme škrábat a malovat dětský pokoj a poté poskládat dva absolutně neposkvrněné,ještě v origo krabicích zabalené,dětské pokojíčky. Nemám prášky na nervy!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:05
- Nahlásit

jablunka
Jdeme škrábat a malovat dětský pokoj a poté poskládat dva absolutně neposkvrněné,ještě v origo krabicích zabalené,dětské pokojíčky.
Upřímnou soustrast. Já už jsem vyprala, vyluxovala, vytřela,umyla koupelnu a záchod, tak se jdu na chvíli svalit k televizi. Odpo musím na nákup, tak doufám, že ten lijavec se trošku zmírní.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:11
- Nahlásit

Já sem vás varovala. Byla vostuda a někdo to odnese!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:12
- Nahlásit

dobré dopoledne, 3, 2 kg - rozte jak z vody

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:15
- Nahlásit

Monty
teď jsem ti psala, FB blbne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:44
- Nahlásit

DO PIČE PROČ JAKO CHČIJE PROUDEM??!!
jako vypněte to někdo ihnet!!! taghle nemůžem nikam ject!!!
nestíhám dočítat moc,akorát upozornuju eldoráda,že na louku se jít pást nemůžu bo tam v blískosti žádná neni a vodní rostliny mi nechutnaj
dále mám dotaz asi na kejtlinu..jana se ptá esi je tam mrožák(to asi je),ale spíš de vo to esi v něm bé nějaký místo že by jako vzala nějjaký maso prej..tagže se vyjádřete někdo znalej

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:46
- Nahlásit

davidkova renata
proč chcčije? protože jsem měla jet na výlet tento víkend. tak poroto.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:47
- Nahlásit

davidkova renata
protože je počasí na pikaču!!!!!!
u nás nechčije, ale určitě dneska bude, prší u nás každý den už týden a půl

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:49
- Nahlásit

makrel
debyle, chčije každý den

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:55
- Nahlásit

Monty
a víš co je úplně nejhorší? že má chcát i příští víkend

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:08
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:10
- Nahlásit

Crysa
hele myslim že ta doba nejni tak daleko
makrel
tak proč nejsi ráda,že je hnusně dyš nesnášíš slunko a teplo? tě bůch vyslyšel ne?
P.s. ne ten modrej vodvedle)

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:10
- Nahlásit

makrel
néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!
a jestli jo, tak ať prší když jsem v práci, nejvíce mě sere, že tak do 3 hodin neprší a pak jak jdu s práce a těším se, až půjdu s holkama, tak začne chcát

Crysa

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:12 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

EDIT:
Crysa

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:13
- Nahlásit

impactEDIT:
Crysa

teď jsem si ten voprázek dala z kompu, kde byl sto let uložen, na FB a odtud linkla..

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:16
- Nahlásit

Crysa
Ty seš Tereza? V tom případě jsem byla vcelku rychlá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:17
- Nahlásit

děckááá neberte ten hajzlák do mlíkoš
já valim z práce zadara!! 2 ty velký role a 2krát po 10 kusech balík toho malýho,tedy 20ks..to by snad mohlo stačit,můžu přihodit eště jeden balík po 10 kusech,akorát jaxi nevim kam to dáme
tak je zbytečný abyste to brali dyš já to mám zadara vy hovada ne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:18 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

impactTy seš Tereza?

ano, těší mě

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:19
- Nahlásit

davidkova renataděckááá neberte ten hajzlák do mlíkoš
a nelejte to pivo z těch voken

jasně, beru na vědomí a uklízím balík na tábor k balíku na doma. Jen nevím, jak ty dva balíky našlapu do toho malýho místa..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:31
- Nahlásit

Crysa
a nelejte to pivo z těch voken
přesně! akorát zhoršíte situaci dyš furt chčuje(
Jen nevím, jak ty dva balíky našlapu do toho malýho místa..
já zas vůůůbec netušim kam to dáme f tom autě..eště mi napadá táhnout to za sebou na provásku bo jinak nevim

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:33
- Nahlásit

davidkova renatajá zas vůůůbec netušim kam to dáme f tom autě..eště mi napadá táhnout to za sebou na provásku bo jinak nevim

gumicukem na střechu ve vjetnamcký koskatý tašce?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:46
- Nahlásit

zdar táborníci

ty woe to je dneska megahnusně

vnutila sem Mirkovi ringo, akorát přijede až v úterý páč dopo dělá řidičák na mopeda

hajzlák teda neberu, beru místo něj papírový utěrky a tácky, pak pánef, hrnek, nůž, a děcka hlavně nezapomeňte holiny. Jo a měli bysme vzít ňáký hry

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:55 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

AlexaJo a měli bysme vzít ňáký hry
a míč, aby na nás nepadla trudomyslnost!! A pastelky!!!
http://www.youtube.com/watch?v=71fcWFJEDBg&feature =player_embedded

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:57
- Nahlásit

Crysa
gumicukem na střechu ve vjetnamcký koskatý tašce?

Alexa
Jo a měli bysme vzít ňáký hry
stačí láhef vod fernetu..béme hrát flašku ráno v půl 8 mi přišla tradyčně uš vot bambiho sms..asi to nebyla otáska bo tam nebyl otazník ale tečka,tagže asi spíš zdělení..cituji..a bude tam taky gerdička.Já jí miluju,pa
čili bych řekla že béme mít vo zábavu postaráno,béme sledovat páření bambiho a gerdičky...vemte hodně chlastu bo střízlivý to nedáme((
jinak jana měla pár návrhů stran her ,docela sranda prej,dycky to někde hrajou prej,tak bych byla f klidu

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 12:57
- Nahlásit

Crysa
a míč, aby na nás nepadla trudomyslnost!!
Pak teda vezmu Brůse a můžete hrát hru....."kdo sebere Brůsovi míč".to budete mít na celej tábor vystaráno.

<< 1 ... 8280 . 8281 . 8282 . 8283 . 8284 . 8285 . 8286 . 8287 . 8288 . 8289 . 8290 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání